Sayfa 265 / 476 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon
7,921 ile 7,950 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Bazı yorumlarda sağ bek falan diyorlar ama Rıdvan'a bence güvenilirse zaten o da dünyaca ünlü bir bek olur. Ayrıca Tanju da iyi bir alternatif.. Beşiktaş'ın Rıdvan'ı harcamaması lazım, yeni Gökhan Gönül

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

'GENÇLERBIRLIĞI'NE GITMIYORUM'
    Beşiktaş'ın Mustafa Pektemek transferinde Gençlerbirliği'ne önerdiği Ali Kuçik Kartalbakisi.com'a konuştu.

Beşiktaş'ın flaş transferi Mustafa Pektemek için paranın yanısıra Ali Kuçik'i de verdiği iddia edilmişti.
    Kartalbakisi.com'un ulaştığı Ali Kuçik iddiaların doğru olduğunu ancak Ankara kulübüne gitmeyi istemediğini söyledi.
    'KAFAMDAN AŞŞAĞI KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ'
    Bucaspor'a kiralanırken maç eksiğini gidermek için böyle bir karar alındığını ancak döndüğünde Beşiktaş formasını uzun yıllar giymeyi umduğunu söyleyen Kuçik, 'Yaşanan son gelişme bendi çok şaşırttı. Ben Beşiktaş'ın çocuğuyum. Yıllardır Beşiktaş forması giyiyorum. Siyah beyazlı forma ile kaptanlık hayalleri kurarken Gençlerbirliği'ne gönderilmek istemem beni çok şaşırttı. İlk duyduğumda başımdan adeta kaynar sular döküldü.' dedi.
    'SERDAL ADALI KARARI BANA BIRAKTI'
    Konuyla ilgili Serdal Adalı'nın kendisi ile görüştüğünü ve çok iyi bir yaklaşım ortaya koyduğunu ifade eden Kuçik, 'Serdal Bey bana eğer istek istemezsem Beşiktaş'ta kalabileceğimi söyledi. Kararı tamamen bana bıraktı. Kararıma da saygı göstereceklerini eğer Gençlerbirliği'ne gitmeyi istemezsem başka bir formul üreteceklerini söyledi. Ben de Beşiktaş'ta kalmayı herşeyden çok istediğimi söyledim.' dedi.
    'TEKLİFİ KABUL ETMEDİM'
    Gençlerbirliği'nin teklifini kabul etmediğini söyleyen Kuçik, 'Tekliflerini kabul etmedim. Anlaşmaya varamadık. Söylediğim gibi ben Beşiktaş'ta forma giymekten başka bir şey düşünmüyorum. Tayfur Hoca ile konuyla ilgili henüz konuşmadım ama duyduğum kadarı ile benim Gençlerbirliği'ne önerilmem onun da hoşuna gitmemiş.' ifadelerini kullandı.
    Kartalbakisi.com özel haberi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aha 2. Aydın vakası olacak gibi : ) Neyse, Gençlerbirliği 1-2 milyon arasında parayıda koparır Gençler'den.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bağları koptu diye biliyorum Ersan'ın. Uğur bu sakatlıktan dolayı 1,5 senedir çekiyor. Aynı şekilde Eren Güngör'de 2 yıldır bu sakatlığın pençesinde. Kasları kuvvetli olmayan oyuncuların toparlanması zor oluyor. 6 milyon € vermekte intihar.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

On baglari kopmustu.
    Zamaninda milyon eurolar sacmis olabilirler, ama son 1 senedir artik bunu yapmiyorlar, goruyoruz. Hatalarindan donmusken tekrar hata yapmaya gerek yok. Tabata 2 sene evvelinde kaldi. Yeni Tabatalar olmasin diye vermesin diyoruz zaten. Bana gore 4 milyon bile astronomik ve fazla bir para.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Bağları koptu diye biliyorum Ersan'ın. Uğur bu sakatlıktan dolayı 1,5 senedir çekiyor. Aynı şekilde Eren Güngör'de 2 yıldır bu sakatlığın pençesinde. Kasları kuvvetli olmayan oyuncuların toparlanması zor oluyor. 6 milyon € vermekte intihar.
    Yukarıdaki mesajı düzenlemiştim ama yine söyleyeyim. Yırtığın derecesi bu durumda çok önemli, kaslardan çok eklem kapsülündeki bağların ne durumda olduğu iyileşmeyi belirler.

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    On baglari kopmustu.
    Zamaninda milyon eurolar sacmis olabilirler, ama son 1 senedir artik bunu yapmiyorlar, goruyoruz. Hatalarindan donmusken tekrar hata yapmaya gerek yok. Tabata 2 sene evvelinde kaldi. Yeni Tabatalar olmasin diye vermesin diyoruz zaten. Bana gore 4 milyon bile astronomik ve fazla bir para.
    Bu bilgiler göz önüne alınınca haklı olabilirsin.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Mehmet Akyüz için Beşiktaş da devrede
    27 Mayıs 2011 18:52 | NTVSpor.net
    Galatasaray'ın büyük ölçüde anlaşmaya vardığı Tavşanlı Linyitspor'un başarılı oyuncusu Mehmet Akyüz için Beşiktaş'ın da devreye girmesi bu transferi çıkmaza soktu.

Galatasaray'ın büyük ölçüde anlaşmaya vardığı Tavşanlı Linyitspor'un başarılı oyuncusu Mehmet Akyüz için Beşiktaş'ın da devreye girmesi bu transferi çıkmaza soktu.
    Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Selçuk İnan'ı kadrosuna katarak, yerli oyuncu transferine hızlı bir giriş yapan Galatasaray, şimdi de Tavşanlı Linyitspor'un başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Akyüz ile anlaşmak üzere.
    Ancak Mehmet için devreye giren Beşiktaş da, bu oyuncuyu kadrosuna katmak için ciddi bir teklifte bulundu. Beşiktaş adına Mehmet Akyüz transferini yöneten Serdal Adalı, teknik direktör Tayfur Havutçu'nun da kadrosunda görmek istediği oyuncu için Tavşanlı Linyitspor'a bir teklif götürdü.
    Bank Asya 1. Lig'de geçtiğimiz sezon Tavşanlı Linyitspor adına 31 maçta forma giyen Mehmet, 15 gole imza attı.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Gözünüz doysun abi yeter daha ne alcağınız

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BaşarıLı orta saha oyuncusumu Adam forvet yahu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

ÖZGENÇ: 'BEŞIKTAŞ ILE ANLAŞTIM'
    Kartalbakisi.com Genel Yayın Yönetmeni Erdem Ulus'un Beşiktaş'a önerdiği Boluspor'un sağ beki Erdem Özgenç siyah beyazlı kulüple anlaştığını açıkladı.

Radyospor'a telefon bağlantısı ile açıklamalar yapan Özgenç Beşiktaş ile anlaştığını ve gelecek sezon büyük olasılıkla siyah beyazlı formayı giyeceğini söyledi.
    Savunmanın sağında görev alan 27 yaşındaki Bolusporlu futbolcu ceza alanı dışından attığı sert ve isabetli şutlarla da tanınıyor.
    Erman Özgenç, Erdem Ulus'un TRT için anlattığı bir maçın ardından kendisi ile ilgili yazdığı ve Beşiktaş'lı yöneticilerin kesinlikle alması gerektiğini ifade ettiği yazı ile gündeme gelmişti.

Kartalbakisi.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

27 yaşında adı sanı duyulmamış 2. lig topçusu. Gerek yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Herhalde 17 tane transfer yapacaz bu dönemde, halbuki şu ana kadar güzel transferler yaptık, yabancı olarak Bobo gidecekse bir forvet alırız, Ersan'ı resmen alırız, onun dışında elimizdeki kadro güzel.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de korkuyorum iki üç güzel iş yaptıktan sonra ipin ucunu kaçırmalarından valla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ADANASPOR GALATASARAY İLE ANLAŞTI
    27.Mayıs.2011 21:11

Geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Ersan Gülüm önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyecek.

Bonservisi konusunda Beşiktaş ile anlaşamayan Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Galatasaray ile Ersan transferinde el sıkıştığı öğrenildi.

-HABER1903 -
    Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersanla da anlaşmışlar mı Kaan ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ersanla da anlaşmışlar mı Kaan ?
    Onu bilmiyorum gerçekten. Ama Ersan Beşiktaş'ta kalmak istediği tweetleri kaldırmış, tek bildiğim bu Fırtına öncesi sessizlik var Ersan konusunda.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ersan için Beşiktaş olmazsa -ki olmamış gibi duruyor- Galatasaray ihtimali daha yüksek gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersan gerçekten sağlam bir Beşiktaşlı. Demirören 2 Milyon € için yazık ediyor bence. Türkiye piyasası yükseldi yabancı sınırı yüzünden iyice. Yapacak birşey yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ersan Mehmet Topuz gibi açıklamalar yapmadı, tepki alacağını sanmıyorum. Gerçi Mehmet Topuz da bence blöf yapmıştı, Fener'e gidince de kanım sarı lacivert akar gibi açıklamalar yapmadı, bu yüzden ona da kızmıyorum.

Mustafa transferine çok sevindim. Çocuk yerden havadan komple golcü, hayırlı olsun.

Ersan şu şartlarda zorla Galatasaray'a giderse Beşiktaş için üzüldüğümden daha çok Ersan için üzülürüm. Ha eğer parayı görünce hep söylediği Beşiktaşlılığını unutursa ikisi adına da üzülmem, hayırlı olsun derim.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ersan defteri de başLamadan bitmiş oLdu böyLece sanırım.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ersan defteri de başLamadan bitmiş oLdu böyLece sanırım.
    Bitti gibi ama eger Ersan resti cekerse efsane olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gündüz okuldayken telefonuma NtvSpor'dan mesaj geldi Mustafa Pektemek Beşiktaş'ta diye,çığlık atmamak için kendimi zor tuttum gerçekten. Zira atsaydım o çığlığı görürdüm...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ersan rest feLan çekmez. Karşıda ki takım GaLatasaray hatırLatırım. GençLerbirLiği iLe yarışmıyoruz. Zaten Adana başkanı o rakamda diretiyorsa mutLaka bir biLdiği vardır. Ersan da paşa paşa gider.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ersan rest feLan çekmez. Karşıda ki takım GaLatasaray hatırLatırım. GençLerbirLiği iLe yarışmıyoruz. Zaten Adana başkanı o rakamda diretiyorsa mutLaka bir biLdiği vardır. Ersan da paşa paşa gider.
    Bencede cekmezde hani olursa efsane olur demek istedim. Yönetimin tek hatasi sözlerine güvenip sözlesmeye opsiyon eklememek. Ve bence Adanaspor'un oyununa gelmeyip iyi yapiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Erdem Özgenç eminim bizde bile iş yapar. İyi ve kaliteli bir oyuncu sağ bekte.

Türkiye'de sayılı yerli sağ beklerden birisi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Erdem Özgenç eminim bizde bile iş yapar. İyi ve kaliteli bir oyuncu sağ bekte.

Türkiye'de sayılı yerli sağ beklerden birisi.
    1. Lig için fazlaydı. O hep alıştığımız İstanbul ortamından etkilenmezse çok etkili olur bence.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    yahu bu ersan zaten sakat değilmi? böyle ağır sakatlık geçiren adam alınırmı?
    Emre belözoglu da cok agir sakatliklar gecirdi simdi iyi performans gösteriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Emre belözoglu da cok agir sakatliklar gecirdi simdi iyi performans gösteriyor.
    Emre ve Ersan'ın geçirdiği sakatlıklar çok farklı. Laf sokma çabasındasın ama gereksiz olmuş. Ersan'la aynı sakatlıkları yaşayan, Eren Güngör ve Uğur Boral 2 senedir toparlayamadılar. Aynı şekilde bu sakatlığı yaşayan Ruud bile hala toparlayamadı. Yanlış hatırlamıyosam Nihat'ta bu tarz bir sakatlık yaşamıştı ve Nihat o sakatlıktan sonra toparlayamadı kendini. Evet çok gol attı ama her an sakatlanma tehlikesi vardı İspanya'da oynarken. Beşiktaş'taki halinide görüyoruz. Riskli transfer hamlesidir Ersan.

Mesaj Yetkileri