Sayfa 268 / 480 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon
8,011 ile 8,040 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ersan Mehmet Topuz gibi açıklamalar yapmadı, tepki alacağını sanmıyorum. Gerçi Mehmet Topuz da bence blöf yapmıştı, Fener'e gidince de kanım sarı lacivert akar gibi açıklamalar yapmadı, bu yüzden ona da kızmıyorum.

Mustafa transferine çok sevindim. Çocuk yerden havadan komple golcü, hayırlı olsun.

Ersan şu şartlarda zorla Galatasaray'a giderse Beşiktaş için üzüldüğümden daha çok Ersan için üzülürüm. Ha eğer parayı görünce hep söylediği Beşiktaşlılığını unutursa ikisi adına da üzülmem, hayırlı olsun derim.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ersan defteri de başLamadan bitmiş oLdu böyLece sanırım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gündüz okuldayken telefonuma NtvSpor'dan mesaj geldi Mustafa Pektemek Beşiktaş'ta diye,çığlık atmamak için kendimi zor tuttum gerçekten. Zira atsaydım o çığlığı görürdüm...

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ersan defteri de başLamadan bitmiş oLdu böyLece sanırım.
    Bitti gibi ama eger Ersan resti cekerse efsane olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ersan rest feLan çekmez. Karşıda ki takım GaLatasaray hatırLatırım. GençLerbirLiği iLe yarışmıyoruz. Zaten Adana başkanı o rakamda diretiyorsa mutLaka bir biLdiği vardır. Ersan da paşa paşa gider.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ersan rest feLan çekmez. Karşıda ki takım GaLatasaray hatırLatırım. GençLerbirLiği iLe yarışmıyoruz. Zaten Adana başkanı o rakamda diretiyorsa mutLaka bir biLdiği vardır. Ersan da paşa paşa gider.
    Bencede cekmezde hani olursa efsane olur demek istedim. Yönetimin tek hatasi sözlerine güvenip sözlesmeye opsiyon eklememek. Ve bence Adanaspor'un oyununa gelmeyip iyi yapiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Erdem Özgenç eminim bizde bile iş yapar. İyi ve kaliteli bir oyuncu sağ bekte.

Türkiye'de sayılı yerli sağ beklerden birisi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Erdem Özgenç eminim bizde bile iş yapar. İyi ve kaliteli bir oyuncu sağ bekte.

Türkiye'de sayılı yerli sağ beklerden birisi.
    1. Lig için fazlaydı. O hep alıştığımız İstanbul ortamından etkilenmezse çok etkili olur bence.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    yahu bu ersan zaten sakat değilmi? böyle ağır sakatlık geçiren adam alınırmı?
    Emre belözoglu da cok agir sakatliklar gecirdi simdi iyi performans gösteriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Emre ve Ersan'ın geçirdiği sakatlıklar çok farklı. Laf sokma çabasındasın ama gereksiz olmuş. Ersan'la aynı sakatlıkları yaşayan, Eren Güngör ve Uğur Boral 2 senedir toparlayamadılar. Aynı şekilde bu sakatlığı yaşayan Ruud bile hala toparlayamadı. Yanlış hatırlamıyosam Nihat'ta bu tarz bir sakatlık yaşamıştı ve Nihat o sakatlıktan sonra toparlayamadı kendini. Evet çok gol attı ama her an sakatlanma tehlikesi vardı İspanya'da oynarken. Beşiktaş'taki halinide görüyoruz. Riskli transfer hamlesidir Ersan.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

yanlış hatırlamıyorsam Ersan'ın çapraz bağları kopmuştu. Futbolcuların bu sakatlıkla ilgili söyledikleri bir laf vardır "ayağım kırılsın ama çapraz bağlarım kopmasın" o yüzden riskli bir transferdir bu sakatlığı yaşayıp sonradan eski günlerini aratan birçok oyuncu var aklıma ilk gelenler; Nihat Kahveci, Baliç, Uğur Boral

yanlış hatırlamıyorsam Ersan'ın çapraz bağları kopmuştu. Futbolcuların bu sakatlıkla ilgili söyledikleri bir laf vardır "ayağım kırılsın ama çapraz bağlarım kopmasın" o yüzden riskli bir transferdir bu sakatlığı yaşayıp sonradan eski günlerini aratan birçok oyuncu var aklıma ilk gelenler; Nihat Kahveci, Baliç, Uğur Boral
    Dogru diyorsunuz hakli olabilirsiniz ama twitter'da falan kendisi idmanlara basladigini cok iyi hissettigini söylüyodu hangi takimda oynadigi önemli degil umarim iyi bi sekilde sahalara geri döner. Sahsen Bjk'de oynamasini isterim tabi Gs'ye gelirse bize cok fayda saglar mesela Yekta bize gelmeyip Bjk'ye gitse üzülürdüm cünkü iyi bi GS'li Ersan da Bjk'li ve orda oynamak istiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Dogru diyorsunuz hakli olabilirsiniz ama twitter'da falan kendisi idmanlara basladigini cok iyi hissettigini söylüyodu hangi takimda oynadigi önemli degil umarim iyi bi sekilde sahalara geri döner. Sahsen Bjk'de oynamasini isterim tabi Gs'ye gelirse bize cok fayda saglar mesela Yekta bize gelmeyip Bjk'ye gitse üzülürdüm cünkü iyi bi GS'li Ersan da Bjk'li ve orda oynamak istiyor.
    Şöyle düşün profosyonel bir futbolcusun ve sadece bu işten para kazanıyorsun büyük bir takımda kiralık oynayıp iyi bir performans gösteriyorsun ve sonra ağır bir sakatlık geçirip sezonu kapatıyorsun. Sözleşmen bitip 2. ligdeki takımına geri dönüyorsun ve o sıra transfer sezonu başlıyor sen olsan sakatlığınla ilgili twitter'a facebook'a neler yazardın

Şöyle düşün profosyonel bir futbolcusun ve sadece bu işten para kazanıyorsun büyük bir takımda kiralık oynayıp iyi bir performans gösteriyorsun ve sonra ağır bir sakatlık geçirip sezonu kapatıyorsun. Sözleşmen bitip 2. ligdeki takımına geri dönüyorsun ve o sıra transfer sezonu başlıyor sen olsan sakatlığınla ilgili twitter'a facebook'a neler yazardın
    Sanmiyorum ben Ersan'in yalan söyleyecegini Bakalim transfer olsun oynasin en iyi sekilde öyle anlariz nasil performans sergileyecegini ne desek bos su an.

17. Default

ilhan mansızda hertha ile anlaşmış galiba tweet atmış anlaştım vs

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Herta Berlin'de de hiç akıl yok heralde

19. Default

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Herta Berlin'de de hiç akıl yok heralde
    Son 1 aydır mansız'ın tweetlerde hep antremandayım,spordayım,calışıyorum,az kaldı dönücem gibi şeyler vardı bu akşamda hertha ile imzaladım yazmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bildiğim kadarıyla İlhanın yaşı baya ilerledi. Çok uzun süredirde futboldan uzak. En son buz pateni yapıyordu tvde galiba orda görmüştüm. Bu kadar uzun süredir maç yapmayan bir adamı almak Türk işine benzemiş. Son 1 ayda antrenman yapsa bence bu yaştaki birisi için uzun süre sonra futbola dönmek çok fayda sağlamaz takımına.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

ilhan mansız deyince paylaşmadan edemedim

http://www.fifa.com/worldcup/archive...087/index.html

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ersan konusu açıklığa kavuştuktan sonra yorum yapmak en doğrusu ya..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Uzun yıLLardır; İLhan Mansiz gibi kanının son damLasına kadar BeşiktaşLı bir forvet geLmedi, geLmeyecek bu takıma..Ersan İLhan ı örnek aLsın biraz. Zamanında Samsunspor da Beşiktaş haricinde bütün kuLüpLere satmak isterken kendisini yıLLmadı, azmetti ve sonunda o zamanLar meşhur oLan HüLLe yoLu iLe Beşiktaş`a geLdi. Gerçek BeşiktaşLıLık budur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ilhan View Post
    Takımdaki kadro derinliği açısından süper transferler. Burak forvet veya forvet arkası oynuyor diye biliyorum. Süper bir alternatif olacaktır.

Veli kanatta Q7 ve Simao'nun alternatifi, Tanju da yanlış hatırlamıyorsam solbekte İsmail'in alternatifi olacaktır.

Bu oyuncular rotasyonda şans bulup takıma adapte olabilirlerse ileride muhtemel sakatlıklarda çok iyi alternatifler olurlar.

Ben bu oyuncuların Erkan Zengin gibi harcanacağını düşünmüyorum çünkü takımın başında artık Tayfur gibi sağlam karakterli bir hoca var.
    ben denizlininde karakterinden şüphe etmiyorum sadece elindekileri iyi kullanmaya çalıştı

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    İyi hoş da bu işin centilmenlikle alakası yok, kendi takımımıza aynı durum olsa, helal olsun takımın çıkarını düşünüyor deriz. En yüksek kim vermişse ona satılsın deriz. Sen baştan fiyat koymazsan adamlar tabiki açık arttırmaya çıkarırlar oyuncuyu.

Beğenmiyor olabilirsiniz ama bu oyuncu bu sezon bizde kısıtlı zamanda 19 maç oynadı. 4 Avrupa maçı oynadı, ligde de neredeyse hatasız oynuyordu, o sakatlandıktan sonra defansın ne kadar dağıldığını unutmayalım. Avrupa maçlarında 4 maçta da gayet yeterliydi. Ne Sivok ne Toraman ne de Egemen, Ersan edemez.

ersanı çok severim gelmezse üzülürüm o ayrı ama bi toroman kadar Beşiktaşlı değildir olamazda ve sende yazmışsın bu saydığın adamları en az 50 maç izledik katkılarını hatalarını gördük ersanı henüz 23 maç izledik ne olacağı belli olmaz ben iyi kötü diye istemem Beşiktaşa sadece duruşunu sevdiğim için oda bunu gösterecek inşallah en kısa zamanda inancım tam

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    gelecek sene sözleşmesi bitiyor sanırım ersan'ın. affelay bile 3 milyon euro'ya gitmişti barcelona'ya sözleşmesinin son 1 senesindeyken. 2. lig takımının bir oyuncuya bu kadar para istemesi saçma.
    noktayı koymuşsun

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Hayran oldum yönetimin kıyas anlayışına... Mustafa Pektemek ile Ersan a aynı bonservis bedelleri verilmeye çalışılıyor. Ersan bu takımda kalırsa çok büyük ihtimalle as çıkacak, Pektemek hangi mevkide düşünülürse düşünülsün 3. ya da 4. yedek olacak... İbrahim Öztürk falan alınmasın, 30 yaşındaki stoper için çöpe atacağımız milyon eurolar yerine yabancı bir stoper ya da sağ bek alalım.

İsmail için 5 milyon euro ve Serdar Kurtuluş u veren, 8 milyon euro ya Tabata yı alan da bu yönetim değil miydi? Şimdi 1.5 milyon euro için nasıl anlaşılamaz, defans hattı bu sene de iptal, demedi demeyin.
    bak sende diyorsun tabataya bu kadar ismaile şu kadar diye bidaha bu hataya düşmemek için uğraşıyorlar nobrenin 2.2 aldığı yerde bobo en az 3 alır ama vermiyorlar bu gelecek açısından güzel bi gelişme.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de eski hatalardan ders aldıkları için o parayı vermiyorlar Evren abi. Çünkü bu işin ucu yok. Hani biz bile hafta sonu bir alışverişe çıktığımızda 40 lira veren adam 55 lira da verir. 55 lira veren adam 60-65 verir diye diye bir bakmışız kantarın topuzu kaçmış. O yüzden ben böyle aşırı miktarları vermemelerine seviniyorum. Herkesin kendi tercihi.

Ama şu anda düşündüğüm bir şey var ; Ersan Galatasaray'ı reddeder ve Adanaspor'a tek kuruş kazandırmadan ayrılır.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

I.Toraman kadar Besiktas'li ne demek yahu? Bir kisi ya Besiktas'lidir ya degildir. Evet, sartlar geregi FB veya GS'de oynamak zorunda olabilir, profesyonel bunlar. Ama burada sartlarda ote seyler de var. Ersan Besiktas'li ise imzayi atmiyorum der, bu kadar basit. Atarsa zaten tum hareketleri, sozleri sadece goz boyamaymis.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen kulübe bağlılık olayına inanmıyor musun yani kardeşim ? (yaşını bilmiyorum kardeşim dedim , sorunsa düzeltebilirim)

Şimdi bir Gattuso'nun takımına bağlılığı ile atıyorum Ambrosini'nin bağlılığı bir mi ? Bence değil. Anlatmaya çalışılan nokta bu. He Ersan ölümüne Beşiktaşlı demiyoruz ancak O'nun bu sene buralara kadar gelmesinde Beşiktaş'ın payı çok büyük. Sadece dile getirmekle kalmayıp bunu göz önünde de bulundurmalı. He yok ben kariyerime bakarım derse kendi bileceği iş. Bir Ersan gider diğeri gelir , burası BEŞİKTAŞ.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Inaniyorum, ama bahsettigin oyuncular yillardir o takimlarda oynuyor, dogustan gelen birsey olup olmadigi belli bile degil. Metin Tekin de eskiden GSli imis, Metin Oktay BJKli imis, Rustu Recber GSli imis vs.
    Ersan sonucta daha sadece 1 senedir bizde, 2-3 lafina gore Besiktas'li olacak degil. Bende diyorum ki, sozunun eriyse, gercekten Besiktas'li ise atmaz imzayi olur biter, goruruz kim BJK'li kim degil.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ama şu anda düşündüğüm bir şey var ; Ersan Galatasaray'ı reddeder ve Adanaspor'a tek kuruş kazandırmadan ayrılır.
    düşündüğün değil istediğin olabilir bence o aynısını bende istiyorum yaparsa helal olsun.

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    I.Toraman kadar Besiktas'li ne demek yahu? Bir kisi ya Besiktas'lidir ya degildir. Evet, sartlar geregi FB veya GS'de oynamak zorunda olabilir, profesyonel bunlar. Ama burada sartlarda ote seyler de var. Ersan Besiktas'li ise imzayi atmiyorum der, bu kadar basit. Atarsa zaten tum hareketleri, sozleri sadece goz boyamaymis.
    sen ben ya Beşiktaşlıdır yada değildir bence ama seninde dediğin gibi onlar profesyonel.sağları solları hiç belli olmaz.bi toromanı fenere gitmeye ikna edilemeyeceğini düşünüyorum.toramanada bayılmam öyle.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Vallahi ben Y.Demirören'in bu oyuncuyu almamasını takdirle izliyorum. Hiç bir kulüp başkanı böyle paraları saçmazsa bu adamlarda mecbur satamayınca geri adım atacak burunları sürtülecek. Burada dik duruş göstermelisiniz. Paran olsa bile o parayı vermemek önemli olan.

Mesaj Yetkileri