Valla ben İbrahim Seten'e güveniyorum. Transferlerde felan tutmuyor olabilir (Bence onların bile bir dayanağı vardır) ama bu tip büyük olaylarda ne dediyse çıkıyor. Kaç kere şahit olduk.
Valla ben İbrahim Seten'e güveniyorum. Transferlerde felan tutmuyor olabilir (Bence onların bile bir dayanağı vardır) ama bu tip büyük olaylarda ne dediyse çıkıyor. Kaç kere şahit olduk.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
onların dayanakları belli o an gündem neyse ona göre bişeyler söylüyo ama öyle güzel sıkıyoki 1 gün sonra tam tersi oluyo gs sözlükten bi kaç entry koyim burayada biraz anlarsınız ne demek istediğimi
twitterda "galatasaray 20bin kombineyi geçen sene sattı, para kullanıldı, kaynak lutfi arıboğan" diye yazan kişi. doğruluk payı yoktur umarım fenerlilerin diline düşmeyelim yineYabancıda kriz çıkarsa Beşiktaş'ın tek yerli adayı Mustafa Denizli.. SAybaba gelsin, lepiska saçlarımı kazıtırım misal.. O kadar iddialıyım!''son dakika: g.saray; melo (toplam maliyeti 25 milyon €), arda (30) veya diego'dan (kiralık, 3.5) birini alıyor.. son karar terim'e bırakıldı.''@ibrahimseten 1-) gs’li yöneticiler hamit transferinde havlu attı fb’li yönetici ‘’hamit yarın biter’’ dedi yazdınız… hamit galatasaray’da…@ibrahimseten 4-) burak’ın l. moskova ile anlaştığını imza atacağını bildirdiniz, ünal aysal’ın biz 2.5 ruslar 4.5 verdi dediğini yazdınız.@ibrahimseten 6) amrabat için psv’ye ödeme yok dediniz, yanıldınız psv’ye ödeme yapılması gerekiyor %20’den %10’a düşürülmeye çalışılıyorg.saray, hamit için real madrid'le görüşmelere başladığını borsaya bildirmiş.. haydi bakalım..
vay vay vay!: hamit altıntop'un istediği para 4 milyon euro garanti, maç başına 20 bin euro.. 5 yıllık da mukavele talep ediyor..
konuyla alakasız oldu ama bu adama taviz vermeyin bu adam bildiğin yalancı kendi çapında duyumcuyum diye geçinenler bile daha az sallıyo bu adamdan
Alex mevcut durum gereği kadro dışı bırakılabilir ancak ben sorunların çözüleceğine inanmıyorum.
Aykut Kocaman'ın Türkiye deki en kötü teknik direktör olduğuna inanıyorum mutlaka gitmesi gerek.
Aziz Yıldırım ile ikisi peş peşe gideceklerdir.
Dibe vurmamız yakındır ardından yeni bir sayfa yeni bir yönetim yeni bir vizyon getirir bu durum.
Bu süreç ne kadar kısa sürerse o kadar iyi bizim için.
Galatasaray 10 senede zor çıktı bakalım biz ne kadar da çıkacağız
Aziz başkanı ne kadar sevsem de artık futbol konusundaki çuvallamaları ile o da miladını doldurdu.
Yeni bir yüz şart.
Alex de Souza kadro dışı kaldıysa gerçekten Aykut Hoca istediği futbolu ve sistemi sahada oynatma şansına erişebilir. Takım yine kötü giderse hoca da gidecektir. Umarım bu olmaz tabi.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
M.Gladbach deplasmanına Alex'siz ve sakatlıksız yani tam kadro 4-4-2 ile çıkalım oynanan oyunu görüceksiniz. M.Gladbach deplasmanı olmasa Beşiktaş maçında tam oturacaktır takım. Alex'siz sistem bu takıma çok fayda sağlayacaktır.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
http://www.fotospor.com/haber/kuyt-o...attirdi_105432
Bu haber doğruysa yerinde ama çok geç atılmış bir adım.
Daha önce buraya da yazmıştım takıma antrenör olarak eski arkadaşlarını doldurmaktansa bu işte uzman ve profesyonel kişiler getirilmeli diye.
Kuyt da daha fazla dayanamıyıp öneri de bulunmuş anlaşılan
Umarım doğrudur. Çok önemli bir işe imza atılmış olur.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Zaten takımda sürantre olan oyuncular varsa antrenörler direk istifa etmeli.
Eğer Alex oynamazsa Meireles'in etkinliği çok artacaktır. Koşu alanları açılacak bütünüyle. Ama 4-4-2'de Mehmet Topal sıkıntı olabilir.
mehmet topal aslanlar gibi iş yapar önde oynayan iki oyuncu bassın bakim nasıl oynuyor mehmet topal
Ben sana diyorum ki "bu tip önemli konularda" her dediği çıkıyor. Sen transferden örnek veriyorsun. Transfer ayrı bir konu. Mesela Fenere UEFA'dan yazı gelmediğini ilk o yazmıştı. Şimdi bu Alex olayı da heryerde çıkıyor. Bunları göre göre birisine yalancı demek hakarete girer.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İbrahim Seten ne zamandan beri sözü güvenilir bir adam oldu..
Sahaya çıkacak 11'in nasıl olacağı değil, sahaya gelene kadar nasıl geldiği önemli.
Koca haftayı antrenmanda yürüyerek dar antrenmanda pas, 5'e 2 pas, orta-kafa-gol, 3'e 3 dar alanda maç ile geçirirsen her maç 60-70 dedin mi sahada silinirsin. Dün skor 2-0 maçın bitimine uzatmayla beraber 20 dakika var ama sahada adım atacak gücü bile kalmayan bir topluluk var. Bazıları, Aykut Kocaman'a niye kızıyorsunuz o mu oyunculara mücadele etmeyin diyor ya işte cevabı burada yatıyor. Antrenmanda ağlamayan maçta gülemez. Sen oyuncuları bu kadar tembel alıştırırsan onlarda mücadele edemez. Etki>Tepki
...
Alex, Stoch ve Cristian kadro dışı kalacak haberleri görüyorum.
Kaptan Kuyt olacakmış.
Last edited by uAburak89 : 01.Ekim.2012 at 00:32
antremanlari mi izliyorsun her gun, bu kismi anlayamadim. butun hafta yapilan sadece bu degildir muhakkak. basina yansiyan klise laflar bunlar, 5e 2 falan. basina acik antremanlarda gerceklesen de bir durum olabilir. bu kadar sig bir anlayisla gorev yapiyor olabileceklerini dusunmuyorum sahsen.
gecen bi yerde denk geldi, alex ferguson cogu antremana girmez bile deniyordu. adam futbolcularin basinda bulunmak zorunda degil ki saatlerce, onun isi taktik olmali. antrenorlerine yaptirir idmanlari, alir raporunu yapar planini. herseyi aykut kocamana yuklememek lazim. ki artik olusan durum neticesinde takimin ozguveniyle beraber aykut kocaman da epey yipranmis durumda, saglikli kararlar verdigini dusunmuyorum. ne sahaya cikardigi 11, ne de oyun icinde yaptigi veya yapmadigi hamleler hep bunun neticesi. ben de sahsen daha da dibe gittigimizi dusunuyorum ama tek sorumlu amator baskanlik ya da demode antrenorluk degil bence.
cozum yolu nedir bilemem ama bunu yapacak olan yine mevcut yonetimdir. fenerbahce kaosa cok yatkin bir kluptur, 60-70 dogumlular bilir. aziz yildirim gelene kadar fenerbahce hep bolunmus durumda,surekli iktidar savasinin oldugu bir kluptu. son donemdeki istikrari saglayan aziz baskana haksizlik yaptiginizi dusunuyorum. benim cocuklugum ve gencligimde gordugum sadece 2 sampiyonluk var hatirladigim. sonrasindaysa her yil ligi domine eden 2008de de top noktasina vararak SLde 1/4 oynayan bir takim. bu buhranli donem de atlatilacaktir
Şimdi bakıyorum Alex kadro dışı kalacak diyorlar her yerde.
Klüp önce şuna karar vermeli Alex kadro dışımı mı kalacak ?
Aykut Kocaman bırakacak mı ?
Aykut hoca istemiyor belli ki devam etmek ve zorla olmaz bu işler..
Çünkü bu ikisi aynı anda olmuyor.Bugün Alex kadro dışı kalır ve yine skorlar kötü gelir Aykut Kocaman bırakırsa bu iş hiç bir şeye yaramayacak çünkü..
Diyolarsa ki Alex kadro dışı kalacak ancak biz önümüzdeki 3-4 maç kötü oynasak (yenilsek yada berabere kalsak) Aykut Kocaman bizimle devam edecektir, tamam o zaman yapın.Ancak Alex kadro dışı kalınca takım yine kötü oyununa devam eder ve hoca 3-4 maç sonra bırakacak olursa bırakın Alex kalsın burada çünkü yeni gelecek hoca Alex'i eski haline döndürebilir..
Ve dünkü maçı çok dikkatli bir şekilde izledim. Takımın ben isteksiz oynadığını düşünüyorum ve Aykut Kocaman şu takımdan gitsin yarın yerine kim gelirse gelsin bizim oyunumuz 2-3 kat artacak buna adım gibi eminim.Çünkü sorun saha içinde şuan da ne bir taktik ne bir eksik.Herşey hoca ve oyuncular arasında eminim ki Aykut Kocama'nın gitmesini isteyen oyuncular ağır basıyor Fenerbahçe'de ..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu tartışmalara girmek istemiyorum yanlış da anlamış olabilirim ama eğer dediğin Aykut Kocaman'ın gitmesi için bazı oyuncular kasıtlı oynamıyor gibi birşeyse; gitmesi gereken Aykut Kocaman değil, bu düşüncedekilerdir. Benim de dikkatimi fazlasıyla çekti isteksizlik durumu. Yıllardır Fenerbahçe ve spor kritiği yaptığım yakın arkadaşlarımla da benzer şeyleri konuştuk. Aykut Kocaman'dan memnun olmayıp, kasıtlı bir şekilde isteksiz davranan isimler varsa -ki inanmak istemesem de, var bence- bu adamlarla yola devam etmek Aykut Kocaman'la küme düşmekten bile daha korkunçtur gözümde.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Katılıyorum abi, bu oyuncuların takımdan gitmesi gerekir asıl.Aykut hocanın teknik direktörlüğünü beğenmiyo olabilirim ancak şu durum bana kalırsa taktiksel birşey değil.
Yukarıda da yazdım sorun tamamen saha içinde takım 2 kısma ayrılmış durum da şuanda ben dün bir Krasic'in girdiğinde ki istekliliğine baktım.Bir de Alex'in dağlar kadar fark vardı
Krasic girdiğinde takım bir de geride idi.Ancak benim gördüğüm hocayı takımda istemeyen oyuncular çoğunlukta gibi dünkü maçı açıp tekrar izlerseniz herşey ortada zaten..
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Sayı isterse 10 olsun, 20 olsun. Hocayla ilgili bir sıkıntıları varsa, tepki gösterilecekse, şekli böyle olmamalı. Kasıtlı bir durum sözkonusu da olmayabilir tabii. Bizler abartıyor olabiliriz. Umarım öyledir. Yoksa bu zihniyette olanların başına hoca olarak kimi getirirsen getir, bir anlamı kalmayacaktır.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Keşke bende senin gibi biz abartıyoruz diyebilsem abi
Ben dün gördüklerimden sonra açıkcası çok çok şaşırdım.
Abi adam öyle bir anda geldi ki takıma adam neler yapar neler yapamaz bilemiyoruz ki
Resmen iç savaş var takımda adam gibi bir maçımız olmadı henüz adam pas atsın, oyun yönlendrisin![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Kanaltürk Son Dakika : Alex kadro dışı bırakıldı..
Arkadaş şimdi düzeltip yarın açıklanacak diyor ilk kez duyurduk diyor dalga mı geçiyor bunlar yahu..
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
kanaltürkte sabahtan beri bi haberi bekliyorum vermediler gitti![]()
![]()
vay anasını takım ne hale geldi... şaşkınlıkla izliyorum olanları.
aykut hocanın karısını ilk kez gördüm yala![]()
kanaltürkü açın
![]()