Sayfa 27 / 48 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 1411 sonuç

Konu: Finallerin Kaybedeni FCUM İlk Kez Avrupa'da + Arjantin | Sezon 9 |

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eyvallah takım ligde iyi gidiyor bu performansla Championship'e çıkman olağan. Old Trafford'a çıkacağın günü bekliyoruz (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Geçen senelere göre iyi olan tek şey az gol yememiz. Son 15 hafta çok zorlu geçiyor İngiltere Alt Liglerinde. Hedefimiz hala play-off. Old Trafford'a daha çok yolumuz var. Geçen seride Championshipte 3. sezonumda bırakmıştım yavaşlamadan dolayı. Championship baya baya zorlu.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Yavaşlayınca lig çıkarırsın olur biter.Bu dinamik lig olayı müthiş oluyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Üçünden de umutluyum, pusudaydık, sözleşmeleri bitince yakaladık.

eto'o bitmiş.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Geçen senelere göre iyi olan tek şey az gol yememiz. Son 15 hafta çok zorlu geçiyor İngiltere Alt Liglerinde. Hedefimiz hala play-off. Old Trafford'a daha çok yolumuz var. Geçen seride Championshipte 3. sezonumda bırakmıştım yavaşlamadan dolayı. Championship baya baya zorlu.
    Son haftalarda ben de çok zorlanıyorum nedense. Sonra takım toplantısında gözüme hoş gelen rastgele bir şıkka basıyorum biraz daha sabretsinler, 42 maç olunca bir anlık düşüşler takımın ritmini bozuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by vego View Post
    Yavaşlayınca lig çıkarırsın olur biter.Bu dinamik lig olayı müthiş oluyor
    Geçen sene 18-19 lig açmıştım bu sene large fakat sadece İngiltere'nin 8-9 ligi var.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

JPT'de finaldeyiz.

eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ve bu sene takımda ki en iyi oyuncum Crossan 2 ay sahalardan uzak kalacak.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sol açıkta oynayan Stott ise 4-5 hafta sahalardan uzak.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Adımız geçiyor yine medyada.

eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

FA Cup'ta canavarlaştı takım.

eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ve üzücü haber; Stott'un yedeği Peake 4-5 hafta + ilk 11 oyuncum ve alternatifinin çok zayıf olduğu sol bek Aziz 5-6 hafta sakatlandı.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Son haftalarda ben de çok zorlanıyorum nedense. Sonra takım toplantısında gözüme hoş gelen rastgele bir şıkka basıyorum biraz daha sabretsinler, 42 maç olunca bir anlık düşüşler takımın ritmini bozuyor.
    42 maçta değil nPowerlar 46 maç, ben basın toplantılarını asistana bırakıyorum.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Rakip Everton oldu FA Cup'ta, hadi Everton oluyor rakip niye içerde değil dışarda. Yazık oldu.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006

42 maçta değil nPowerlar 46 maç, ben basın toplantılarını asistana bırakıyorum.
    Benim şu anda bulunduğum lig 42 maç daha oralara gelemedim ama sizinki daha da uzunmuş, alternatifli bir kadro olmadan işi götürmek çok zor bir de bazı oyuncular sürekli sorun çıkarıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu kadar eksikle zor olanı başaramadık.

eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Benim şu anda bulunduğum lig 42 maç daha oralara gelemedim ama sizinki daha da uzunmuş, alternatifli bir kadro olmadan işi götürmek çok zor bir de bazı oyuncular sürekli sorun çıkarıyor.
    Benim ilk defa kadrom bu sene geniş, geçen senelerde ortalama 20 kişilik bir kadrom vardı. Üçünün kaleci olduğunu düşünürsek 17 kişiye düşüyor bu liste. Önemli olan sürekli dinlendirmek. Ne gibi sorun çıkartıyorlar ?
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006

Benim ilk defa kadrom bu sene geniş, geçen senelerde ortalama 20 kişilik bir kadrom vardı. Üçünün kaleci olduğunu düşünürsek 17 kişiye düşüyor bu liste. Önemli olan sürekli dinlendirmek. Ne gibi sorun çıkartıyorlar ?
    Daha önce söyledim mi hatırlamıyorum ama bu Basingstoke ile 3. kariyerimi yapıyorum. Daha öncekilerde bir tane kaleci aldım mesela Gilpin sakatlanınca o geçti kaleye fakat adam Avusturya Milli takımının maçına gitti ben de o ara Play Off oynuyordum ve kaleci sorunu ve takımın kötü oynamasından dolayı elendik. Hartley ve Gilpin oynamadığında sorun çıkartıyorlardı şu anda daha iyi kaleci bulduğum için sözleşmelerini sonlandırdım onların. Sözleşme imzalarken vereceğiniz statüye göre mi sorun çıkarıyorlar acaba? Bir de kupa maçları ve lig maçları üst üste gelince oyuncuları dinlendiriyor musunuz? Yani bazen 2 maç arasında 2 gün oluyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yüzde doksan statüyle alakalı. Bende Glipin 4 yıldır yedek toplamda 10 maça çıkmadı. Daha hiç sorun çıkarmadı. Kontratı yedek.

Ayrıca ben genelde 15.haftadan sonra her maçtan sonra dinlendiririm.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006

Yüzde doksan statüyle alakalı. Bende Glipin 4 yıldır yedek toplamda 10 maça çıkmadı. Daha hiç sorun çıkarmadı. Kontratı yedek.

Ayrıca ben genelde 15.haftadan sonra her maçtan sonra dinlendiririm.
    Ben de bu konuda sizden gördükten sonra her maçtan sonra dinlendirmeye çalışıyorum 1, 2 ya da 3 gün. Bir de gözlemci problemi var bende. 2 tane gözlemci var fakat hem adam bulamıyorlar bulsalar da bana gelmiyor zaten. Onlarda iyi bir gözlemci de yok alabileceğim. Bir lig atlayayım da bakalım belki daha fazla alternatif olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Lille-Bordo maçını izleyin demiştim 9 gol oldu. 10.dakikada belliydi böyle olacağı.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben de bu konuda sizden gördükten sonra her maçtan sonra dinlendirmeye çalışıyorum 1, 2 ya da 3 gün. Bir de gözlemci problemi var bende. 2 tane gözlemci var fakat hem adam bulamıyorlar bulsalar da bana gelmiyor zaten. Onlarda iyi bir gözlemci de yok alabileceğim. Bir lig atlayayım da bakalım belki daha fazla alternatif olur.
    O ligin durumundan dolayı. Gözlemciler iyi oyuncular buluyor onlarda gelmek istemiyor. Ben şuana kadar 30 transfer yaptıysam 1-2 tanesi gözlemcilerin önerdiğidir. Onun yerine sen bulup gözlemcilerine izlet bence.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006

O ligin durumundan dolayı. Gözlemciler iyi oyuncular buluyor onlarda gelmek istemiyor. Ben şuana kadar 30 transfer yaptıysam 1-2 tanesi gözlemcilerin önerdiğidir. Onun yerine sen bulup gözlemcilerine izlet bence.
    Öyle de yapıyorum kendim oyuncu aratarak buluyorum sonra gözlemciye izletiyorum.

Maçlar iyi gayet abi. Birde bir şey soracağım ilk paylaştığın yani şimdi linki patlayan shortlist sende hala var mı? Varsa zahmet olmaz ise paylaşabilir misin?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Malesef bulamıyorum dostum onu, müsait olduğum bir gün yeni bir shortlist hazırlayacağım.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Vaaay Ahmet sen kariyer yapar mıydın ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Anca gündüzlere düştük be Alican
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar @kalemci'nin önceden paylaştığı shortlisti upload ettim buyrun
    http://www.2shared.com/file/MIEbTShl...Sep_2012_.html

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son transferler ve maçlar çok iyi. Play-off olmadan da gidebilirsin belki Championship'e gibi bir his var içimde. Antrenman programlarını biraz hafifletebilirsin belki. Çünkü zor bir döneme giriyorsun..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

hocam çok güzel gidiyorsun başarılar.

ben npower2den bir türlü kurtulamadım.

ilk sezonda 21.ikinci sezonda 8.oldum.1 puanla playoffları kaçırdım.bilgisayarı kıracaktım.özellikle 90+larda yediğim 2-3 gol var.galip maçları berabere bitirdiğim bu maçları çok aradım.

transfer sezonunda bu sefer senin taktiği kullandım bakalım bu sene umutluyum takımdan.bu arada en iyi oyuncumu sattım 750 bin euroya.artık bu para ile maaş bütçem 1milyon150 bin oldu.transferler iyi npower2den npower1'e bu sene geçerim gibi görünüyor.

Sayfa 27 / 48 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon

Mesaj Yetkileri