Hocam o ne kadro olmuş öyle ve hulk çok istiyorduk ama kapatmışız transferi o hulk buraya geleceeek![]()
Hocam o ne kadro olmuş öyle ve hulk çok istiyorduk ama kapatmışız transferi o hulk buraya geleceeek![]()
Yıldızlar topluluğu olmuş takım reusda iyiymiş gerçekten![]()
Gidenlerden de çok iyi gelir gelmiş..
Taş gibi takım olduk gerçekten...
Devre arası belki bir forvet alırız gidişata göre![]()
Gelir kısmı aslında görüldüğü gibi değil,
Falcao'nun gelirinin yarısı sadece kaldı .
Godinin de aynı şekilde , ikiside peşin fiyata satıldı tek avantajımız o oldu.
Forvet konusuna gelince Fierro'yu devre arasından sonra kimse kesemez diye düşünüyorum, Şöyle yapıcam maça forvette Pato ile başlıyıcam , sonradan Fierro'yu oyuna alıcam Fierro istediğim seviyeye gelince onu bu takımdan kimse kesemez , tabi Pato'yu satabilseydim alırdık bir forvet ama Pato'dan paranın karşılığını alabilmek için ofansın her tarafında kullanıcaz bir nevi Joker Star olacak![]()
Hahaha atarsın usta kanatlar fena) Pato elimizde kaldı , sakatlık eğilimi olduğu için kimse yanaşmıyor,
Çok ilginç Geçen sene çok iyi bir ortalaamyla oynadı Ligde Griezmandan sonra 2 .Asist kralı oldu İki kupa kaldırdı , Milli takımında şuan Neymar'la Çift forvet banko oynuyor, genede talibi yok bu saatten sonrada satılması imkansız .
Adamın zindeliği 2![]()
Hocam onlar ne transferler ya
beni kardeş kulüp olarak alsana![]()
![]()
Defansın ortasına Zouma'yı öneriyorum o yıllarda fena gelişmiştir.
Dostum Pizzi sende nasıl ?
Hacı Pato'nun psikolojisini altüst ettin adamı transfer ettiğin ilk günden beri satmaya çalışıyosun![]()
Biraz kaçırdım yine baya hızlanmışsın Pato'yu filan daha yeni gördüm satılıyor adam.
Süper transferler !
Barca ve Real'de var mı hocam bombalar?