Sayfa 27 / 37 İlkİlk ... 172526272829 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 1093 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

SONUNDA GELİYOR!..

Trabzonspor, bir süredir kadrosuna katmak istediği Fransa'nın Lille Takımı kaleci Tony Sylva'nın transferini olumlu sonuçlandırıyor.

Transferde bordo-mavili kulüp tarafından görevlendirilen eski yöneticilerden Burhan Sevig, bugün Fransa'da Tony Sylva ile bir araya gelerek anlaşmaya vardı.

Sevig, yaptığı açıklamada, Sylva'nın transferinde yaşanan ufak tefek sorunların giderildiğini belirterek, ''Zaten Sylva ile anlaşılmıştı. Trabzon'da bu oyuncuyla sözleşme imzalanacak. Şu anda uçak biletlerini ayarlamaya çalışıyoruz, ama uçaklarda bir yoğunluk var. Bu akşam olmazsa yarın sabah bu oyuncuyu Trabzon'a göndereceğiz'' diye konuştu.

32 yaşındaki Senegalli oyuncu, bordo-mavili kulüp tarafından daha önce de Trabzon'a beklenmiş, ancak transferi gerçekleşmemişti.

TRABZON, HAFTAYA TOPBAŞI YAPACAK

Trabzonspor, 2008-2009 sezon öncesi hazırlıklarına gelecek hafta başlayacak.

Bordo-mavili takımın 30 Haziran Pazartesi günü Trabzon`da toplanarak sezonun ilk antrenmanını gerçekleştireceği bildirildi.

Çalışmalarını 7 Temmuz Pazartesi gününe kadar kendi tesislerinde sürdürecek Karadeniz ekibi, Gerede`ye giderek, 18 Temmuz`a kadar antrenmanlarını burada yapacak.

Bordo-mavililer, 27 Temmuz-13 Ağustos tarihlerinde de Almanya kampını gerçekleştirecek.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Keske vazgecseler su kaleciden, Kuzey Avrupadan kaleci arasak bizim icin daha iyi olur bana gore

Unhappy

duran toplarda çok saçma goller yediğini biliyorum. toplara çıkışının iyi olmadığını ve zamanlama hataları yaptığını. umarım yanılırım... daha ıyı bır kalecı bulunabılırdı gibime geliyor..
    Last edited by fokocaman : 27.Haziran.2008 at 14:37
    '' Hayat Karameladan daha tatlı bir şekerlemedir demişti üstad bana. Düşündümde; tadını aldıkça hep daha fazlasını isterken AZALDIĞINI unutmuşum ''

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Trabzon'da 'kral' olacağım

Gökhan Ünal, "Yeni takımımda krallık tacını takmak istiyorum" dedi.
    27.6.2008

Bordo-Mavililer'in yeni golcüsü Gökhan Ünal, "Bana duyulan güveni asla boşa çıkarmam. Bu takımda krallık tacını takmak istiyorum" dedi.

Tatilini Kuşadası’nda geçiren Trabzonspor’un yeni transferi Gökhan Ünal, iddialı açıklamalar yaptı. “Gol krallığını Trabzonspor’a getirmek için elimden geleni yapacağım” ifadesini kullanan golcü, “Bana çok güvenildiğini biliyorum. Bunun için herkesten çok çalışacağım. Avni Aker’de taraftarlarımızın huzuruna çıkacağım günü iple çekiyorum” yorumunu yaptı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ersun Yanal´ın yönetimden istediği oyuncuların hepsi Bordo-Mavili formayı giydi. Şimdi hepsinin gözü, gelecek hafta başlayacak kampta.
    27.6.2008

Yalnız bırakmıyor
    Hazırlıklarının ilk etabına önümüzdeki hafta başlayacak olan Trabzonspor’da geri sayıma geçildi... Ligin bitmesiyle beraber yönetime isteklerini sunan ve “Transferlerin tamamının kampa yetişmesini istiyorum” mesajını veren teknik direktör Ersun Yanal’ın bu yönde yaşanan pozitif gelişmelerden çok memnun olduğu belirtildi. Oyuncularını sık sık arayıp yakın ilgisini eksik etmeyen deneyimli hocanın yeni yıldızlarının iddialı konuşmalarıyla iyice havaya girdiği öğrenildi.

Taraftarlara mesaj
    Tamamen kendi istekleriyle yepyeni bir kadro kuran Karadeniz temsilcisinin hocası, artık her fırsatta topun kendilerinde olduğunun altını çiziyor. Mücadele gücü yüksek, oyundan hiç kopmayan, puan kaybettiği maçlarda dahi alkış alan ve hep pozitif futbol oynayan bir takım olacaklarını belirten Yanal, “Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Çünkü bu takımın ilgiye fazlasıyla ihtiyacı olacak. Biz de karşılığını mutlaka vereceğiz” diye konuştu.

Kısa...Kısa...

Statta çalışma devam ediyor

Yeni sezon öncesinde bakıma alınan Avni Aker Stadı’ndaki çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Kapalı tribündeki direkleri kaldırıp, numaralıdaki düzeni daha modern bir hale getirmeyi planlayan yönetim, kale arkalarını da sahaya yaklaştırıp ek koltuklar yerleştirecek. Hazırlıklar yeni sezonun ilk haftasına kadar tamamen bitecek.
    Taraftarların inancı yüksek
    Yönetimin yaptığı flaş transferler, taraftarları da havaya soktu. Satışa çıkarılan kombinelere büyük ilgi gösteren Trabzonsporlular, bordomavi.net isimli internet sitesinde de bu inancı bir kez daha gözler önüne serdiler. “Yapılan transferler, Trabzonspor’u Şampiyonlar Ligi’ne taşıyabilir mi?” sorusuna yüzde 90 oranında ‘evet’ yanıtı verildi.
    ‘Hedef büyük durmak yok’
    Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, bu sezon büyük hedeflerle yola çıktıklarını belirtip, transferlerin son ana kadar devam edebileceğini söyledi. Şimdilik sadece bir bekleme periyoduna girildiğini açıklayan Aytekin, “Uzun yıllardır süren hasretleri bitirmek istiyoruz. Bunun için de üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

Ayman Zamalek’te
    Trabzonspor ile yollarını ayıran Ayman, Zamalek ile anlaştı. Kariyerini ülkesi Mısır’da tamamlamak isteyen deneyimli oyuncu, Türkiye’de geçirdiği günleri asla unutmayacağını söyledi. “Mutlaka sık sık Türkiye’ye geleceğim” diyen Ayman, “Burada çok güzel dostluklar edindim. Benden ilgisini eksik etmeyen ve her konuda yardımcı olanlara bir kez daha teşekkür ederim. Trabzonspor’a da yeni sezon öncesinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.
    Last edited by kumralyakisikli : 27.Haziran.2008 at 11:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bordo-Mavililer’de görüşmeye geç geldiği için yaşanan ‘kriz’ dün aşıldı ve ön protokol yapıldı. Tony Sylva’nın, bu akşam Trabzon’a gelecek ve resmi imzayı yarın atacak

2 YILLIK ANLAŞMA
    Trabzon, Tony’i bitirdi. Önceki gün Fransa’da Genel Sayman Mahmut Aksu ile yapılan görüşmeye geç gelmesi nedeniyle ‘kriz’ yaşanan transferde, Senegalli kalecinin yaşadığı sıkıntılar nedeniyle geç kaldığını belirtmesi üzerine sorun tatlıya bağlandı. Bunun üzerine Trabzonspor’un Fransa temsilcisi Burhan Seving dün Tony Sylva ve menajeri ile Paris’te masaya oturarak, 2 yıl için anlaşmaya vardı ve ön protokol imzaladı.

AKSU'YU ARADI
    Tony’in yaşanan kriz nedeniyle hiç tereddüt etmeden Trabzonspor’un şartlarını kabul etmesinin transferin gerçekleşmesini sağladığı belirtildi. Tony ve menajerinin dün Genel Sayman Aksu'ya yaşanan sıkıntıyı aktardıklarını ve bunun asla disiplinsiz imajı yaratmaması gerektiğini ilettikleri belirtilirken, "Yine de böyle bir olay için özür diliyoruz" diye sözlerinin yeniden masaya oturulmasını sağladığı da belirtildi.
    İMZA TRABZON'DA

Senegalli kalecinin, bu akşam Trabzon’a geleceği ve yarın resmi imzayı atacağı belirtildi. Trabzonspor, Senegalli kaleci için Lille kulübüne bonservis olarak 450 bin EURO ödeyeceği belirtilirken, Tony Sylva’nın da yıllık 800 bin EURO alacağı ifade edildi.
    Trabzonspor, '1 numara' sorununu Tony ile çözdükten sonra kaleci Ahmet'ten sonra Jefferson'u da göndermesi kesinleşti.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Ben Jefferson'un neden bu takımda yer bulamadığını anlamıyorum 2 yıldır. Biriniz anlatabilir misiniz ?
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    Ben Jefferson'un neden bu takımda yer bulamadığını anlamıyorum 2 yıldır. Biriniz anlatabilir misiniz ?

Halen bu sorulurmu, Cafer (Jefferson) daha ilk baslarda kusturuldu. Coktandirda gitmek istiyor, yolu acik olsun.

Sylva da son dakika puruzu ciksa ne guzel olur b plani felan yokmu istemiyom su kaleciyi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Silva gerçekten ike shorunmuyu andırdı ilk bakışta bana umarım onun gibi saçma goller yemez
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Sylva, Jefferson, Tolga Zengin, Onur, Yakup, Ahmet Şahin. 6 tane kalecisi oldu Trabzonspor'un Ahmet Şahin bildiğim kadarıyla gönderilecek, Jefferson da öyle. Birinci kaleci Sylva, ikinci kaleci de Tolga olur sanırım, 3. kaleci de Onur veya Yakup olur. Aslında Tolga'yı da gönderse bence Trabzonspor hayırlı bir iş yapmış olur, Sylva, Onur ve Yakup gayet iyi olur kalede, bir tecrübeli, iki genç kaleciyle sezonu götürür.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Sylva Trabzon'da

Tony Slyva, az önce Trabzonspor'un Fransa temsilcisi Burhan Seviğ ve menajeri ile birlikte Trabzon'a geldi.

Trabzon Havalimanında Sylvay'ı beraberindekileri Trabzonspor'un menajeri Caner Çuvalcıoğlu karşıladı.

Havalimanında Sylva büyük ilgi gördü, Slyva'yı Trabzon'da basın ordusu karşıladı.

Spor61.net
    Last edited by bySilver : 27.Haziran.2008 at 21:16

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Sylva, Jefferson, Tolga Zengin, Onur, Yakup, Ahmet Şahin. 6 tane kalecisi oldu Trabzonspor'un Ahmet Şahin bildiğim kadarıyla gönderilecek, Jefferson da öyle. Birinci kaleci Sylva, ikinci kaleci de Tolga olur sanırım, 3. kaleci de Onur veya Yakup olur. Aslında Tolga'yı da gönderse bence Trabzonspor hayırlı bir iş yapmış olur, Sylva, Onur ve Yakup gayet iyi olur kalede, bir tecrübeli, iki genç kaleciyle sezonu götürür.
    yakup alındıgı kulube kiralandı. ahmet takımdan ayrıldı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Song trabzon için hayırlı olsun yararlı transfer olacaktır.Bizden gittigine sevindim kendisi para canavarı .Egemen ve Giray ı inşallah kesmez yoksa yazık olur...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Trabzonspor'un yeni transferi Tony Sylva, İstanbul'a geldi!..

Transfer döneminin en hızlı takımı Trabzonspor, kalesini de sağlama aldı!.. Fransa'nın Lille takımında forma giyen Sylva'yı renklerine katmak için uzun süredir uğraşan bordo mavili yönetim, tecrübeli kaleciyi Türkiye'ye getirdi.

Atatürk Havalimanı'na iner inmez ayağının tozuyla MARATON.COM.TR'ye konuşan Senegalli kaleci, bordo mavili forma altında başarılı olacağını söyledi.

Trabzonspor hakkında Yattara'dan olumlu referans aldığını söyleyen Sylva şöyle konuştu:

"Trabzonspor çok iyi bir takım ve çok iyi bir kadro kurdu. Şampiyonluğa oynıyacaklar. Türk futbolu zaten ne kadar kuvvetli olduğunu 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gösterdi. Monaco'da forma giyerken Galatasaray'a karşı oynamıştım. İstanbul ve Türkiye'yi biliyorum ancak Trabzon şehrini hiç görmedim. Yattara'dan çok olumlu referans aldım. Trabzonspor'da başarılı olacağıma inanıyorum."

MARATON.COM.TR ÖZEL
    HABER: METİN KAPICIOĞLU

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post

Trabzonspor'un yeni transferi Tony Sylva, İstanbul'a geldi!..

Transfer döneminin en hızlı takımı Trabzonspor, kalesini de sağlama aldı!.. Fransa'nın Lille takımında forma giyen Sylva'yı renklerine katmak için uzun süredir uğraşan bordo mavili yönetim, tecrübeli kaleciyi Türkiye'ye getirdi.

Atatürk Havalimanı'na iner inmez ayağının tozuyla MARATON.COM.TR'ye konuşan Senegalli kaleci, bordo mavili forma altında başarılı olacağını söyledi.

Trabzonspor hakkında Yattara'dan olumlu referans aldığını söyleyen Sylva şöyle konuştu:

"Trabzonspor çok iyi bir takım ve çok iyi bir kadro kurdu. Şampiyonluğa oynıyacaklar. Türk futbolu zaten ne kadar kuvvetli olduğunu 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gösterdi. Monaco'da forma giyerken Galatasaray'a karşı oynamıştım. İstanbul ve Türkiye'yi biliyorum ancak Trabzon şehrini hiç görmedim. Yattara'dan çok olumlu referans aldım. Trabzonspor'da başarılı olacağıma inanıyorum."

MARATON.COM.TR ÖZEL
    Eğer Nondanın Monacoda oynadığı maçsa pek iyi maç çıkartmamıştı diye hatırlıyorum hatta Hagi çok çok uzaklardan 90'a çok güzel bir gol atmıştı o golü hiç unutmam tabi benim hatırladığım maç öyleydi o maçta o kaleci olmayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hadi bakalım hayırlı olsun Sylva Trabzon camiasına.Bakalım nasıl bir performans sergileyecek?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Tony Slyva Trabzon'a geldi

Trabzonspor'un yeni transferi Senegalli kaleci Tony Slyva, bugün akşam saatlerinde Trabzon'a geldi.

Trabzonspor'un Fransa temsilcisi Burhan Seviğ ile birlikte Trabzon'a gelen Slyva'yı, Trabzonspor idari menajeri Caner Çuvalcıoğlu karşıladı. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği Senagalli kaleci Slyva, "Trabzonspor'a gelmekten son derece mutluyum. Büyük ihtimalle her şey bitti. Yarın imza atacağım. Milli takımda olduğum için geç geldim" dedi.

Medyanın yoğun ilgisi karşısında oldukça şaşıran Slyva, daha sonra Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gitti. Senagalli kalecinin yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenecek törenle imza atacağı öğrenildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

herşey iyi güzelde sol açık alın artık

Tony Slyva ve Fatih Altundağ imzaladı . Hayırlı olsun.

Bende sol açık transferi bekliyorum. Umarım bu yönde bir çalışma vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yahu arkadaşlar sol açıkta neden Barış Memiş'e güvenmiyorsunuz anlayamadım.Bu tür genç yeteneklerin oynayarak kendilerini geliştirdiklerini biliyoruz.Ee ne diye bir adam alınıpta önü kapansınki çocuğun?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barış çok iyi bir oyuncu bence yeterli olur sol kanata Trabzonspor'a
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Helal be Trabzon. Transfer piyasası senden sorulur bu yıl.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sylva ve Fatih sözleşme imzaladı

Kulübümüz Fransa'nın Lille takımından Tony Sylva ile Almanya'nın Hamburg takımından gurbetçi oyuncu Fatih Altundağ ile sözleşme imzaladı.
    Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Sağlık ve Futbol Sorumlumuz Dr. İhsan Alioğlu'nun hazır bulunduğu imza töreninde Sylva ile 2, Fatih Altundağ ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan İhsan Alioğlu, bu yıl imza törenlerinde çok sevinçli buluşmalar yaptıklarını ifade ederek, ''Trabzonspor, gelecek yıl iddialı, camiaya yakışır takımı kurma manasında çok istikrarlı, bilinçli hamlelerden sonra kaleci ihtiyacını da kaleci Tony Sylva'yı alarak giderdik'' dedi.

Çok yoğun çalışmalardan sonra Tony Sylva'yı kadrolarına dahil ettiklerini belirten Alioğlu, transferde emeği geçen yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra eski yöneticilerden Burhan Seviğ'e teşekkür etti.

20 yaşındaki Fatih Altundağ’ın transferinin ise gelecek yılların güçlü Trabzonspor'unu oluşturma adına genç oyunculara yönelik bir hamle olduğunu kaydeden Alioğlu, ''Gelecek yıl için bir yönetim kurulu üyesi olarak çok şeyler yapabileceğimizin taahhüdünde bulunabilirim. Hep beraber çok sevinçli günlere tanıklık edeceğiz'' diye konuştu.

Senegalli kaleci Tony Sylva ise Trabzonspor'a imza atmaktan dolayı heyecanlı olduğunu belirterek, ''Trabzonspor ile anlaşmak istiyordum. Bu gerçekleştiği için de mutluyum. Tecrübem, futbol bilgim ile burada başarılı olacağıma ve çok şeyler vereceğime inanıyorum'' dedi.

Fransa'da yapılan transfer görüşmelerine geç gelmesinin nedenini de açıklayan Sylva, ''3 milli maçımız vardı. O maçlara konsantre olmamız gerekiyordu. Ondan dolayı geç kaldım. Milli takımın kaptanıyım. Bakan ile birlikte primleri belirlediğimiz içinde son görüşmeye geciktim ve sonra da geldim'' diye konuştu.

Türk futbolunu iyi bildiğini dile getiren Senegalli kaleci, şunları söyledi:
    ''Trabzonspor, beni listesine aldığı zaman daha fazla yakından Türk futbolu ile ilgilendim. Trabzonspor, Türkiye'nin büyük kulüplerinden bir tanesi. Türkiye, Avrupa Şampiyonası'nda çok iyi maçlar çıkardı. Mükemmel bir futbol ortaya koydu. Milli takım olarak mükemmel bir yerde.''

Sylva, yaşı ile ilgili yapılan eleştiriler konusunda ise, ''Benim yaşıma bakmayın. Çok gencim. 3 kaleci benden çok şey öğrenecek. Ben gencim çok şey göstereceğim'' diye konuştu.

Fatih ise küçüklükten beri Trabzonspor taraftarı olduğunu belirterek, ''Böyle bir teklif aldım ve bunu değerlendirmek istedim. Trabzonspor ile anlaştığım için mutluyum'' diye konuştu.

Sylva ve Fatih Trabzonspor Şamil Ekinci müzesini ziyaret etti

Yeni transferlerimiz Tony Sylva ve Fatih Altundağ kulübümüzün tarihi başarılarının sergilendiği Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesini ziyaret ettiler.
    İlk olarak TS Clup mağazasını gezen Tony ve Fatih daha sonra Şamil Ekinci Müzesini ziyaret ederek, kulübümüzün tarihi ve müzede yer alan kupalar hakkında Genel Müdür Yardımcımız Altuğ Atalay’dan bilgiler aldılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

haha bu 2 manyagı tanıyorum bunLar mahaLLenin deLiLeri sayıLır

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

trabzonun bu transferlerle ilk 3 u zorlayacagi kesin tabi uyum sorunu cekmezlerse.

toplamda ne kadar harcadi trabzonspor bu sene&

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

TRABZONSPOR

TONY SYLVA
    RİGOBERT SONG
    GİRAY KAÇAR
    EGEMEN KORKMAZ
    HRVOJE CALE
    HÜSEYİN ÇİMŞİR
    SELÇUK İNAN
    GUSTAVO COLMAN
    İBRAHİMA YATTARA
    UMUT BULUT
    GÖKHAN ÜNAL

Sağlam bir kaleci , sağlam bir defans ve Yattara,Gökhan Ünal,Umut Bulut gibi hücüm oyuncularıyla Trabzonspor bu sene izlenmeye değer.Şu kadroda ki oyunculardan bazıları ( Sylva,Song,Giray,Yattara,Gökhan Ünal) büyük bir sakatlık sorunu yaşamazlarsa şampiyonluğa oynarız.Aldığımız gelecek vaadeden oyunculardan (Buğra,Ceyhun,İsmail ve Eren) gibi 2-3 tanesi öne çıkıp ilk 11'i zorlarlarsa da tadından yenmez artık.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ferhat ve ya Serkan Hüseyin'den daha faydalı olur bence...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Hüseyin'e geçen sene en çok karşı çıkanlardan birisiydim ama şöyle bir durum var şimdi, Hüseyin geçen sene hem takım olarak kötü olmamızdan hemde yanında Ayman gibi aynı tür adamla birlikte oynadığı için bu kadar kötü bir performans gösterdi.Hüseyin'in görevi top kapmak,pres yapmak,çalışmaktır dahasını bekleyemeyiz ama malum yanında Ayman gibi düz bir oyuncu oynadığı için Hüseyin'e başka görevlerde veriliyordu örneğin oyunu kurmak,pas atmak vs gibi. Szymek li kadroda Hüseyin çok önemli bir oyuncuydu performansı da fena değildi onun için kadro kalitesi ve verilen görevin de çok büyük etkisi olacak Hüseyin'in performansında.Kaldı ki sadece top kapsa,havadan gelen topları bize kazandırsa yeter pas dağıtımını yapacak oyuncular Selçuk ve Colman olacak ortasahada.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Eğer Nondanın Monacoda oynadığı maçsa pek iyi maç çıkartmamıştı diye hatırlıyorum hatta Hagi çok çok uzaklardan 90'a çok güzel bir gol atmıştı o golü hiç unutmam tabi benim hatırladığım maç öyleydi o maçta o kaleci olmayabilir.
    o maçya kaleci porato idi kel bartezi andırıyodu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Gk - Sylva
    Dr - Song
    Dl - Cale
    Dc- Giray
    Dc- Egemen
    Mr- Yattara
    Ml - Colman
    Mc- Selcuk Inan
    Mc- Huseyin Cimsir (
    satilmasi gundemde, ama takim kaptani simdilik)
    St- Gokhan Unal
    St- Umut Bulut

ayrica ilk 11 zorlicak Serkan Balci, Baris Memis, Adnan Gungor
    Emrah kardesim de aynisini soylemis. Trabzonspor buyuk ihtimal boyle oynicaktir. Kac senedir boyle guzel bi kadro kuramamistik, seneye ilk 3 e girmek istiyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Emrah kardesim de aynisini soylemis. Trabzonspor buyuk ihtimal boyle oynicaktir. Kac senedir boyle guzel bi kadro kuramamistik, seneye ilk 3 e girmek istiyoruz

CoLman soL açık oynayabiLir mi ki ?
    Last edited by bySilver : 29.Haziran.2008 at 20:28

Sayfa 27 / 37 İlkİlk ... 172526272829 ... SonSon

Mesaj Yetkileri