Sayfa 27 / 33 İlkİlk ... 172526272829 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Kaan abi gerçekten son sürat devam ediyorsun skorlar süper. Sana zahmet Euller'in profilini koyarmısın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tamam arka sayfada varmış
    Daha çok katetmesi gereken yol var abisi Şampiyonlar liginde 3 maçta 5 golü olmasına rağmen Ayakları çok zayıf, onun üzerine çalışıyoruz.

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Kankacım Stevie Wonder gibisin. Bundan iyisi şamda kayısı senle bir kitap yazalım. Bughunters tactical theorems die
    Yazalım kankacımda üşeniriz biz yahu,yazdıracak birini bulmak lazım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Herkese iyi geceler tatlı rüyalar,ben kaçtım.
    Last edited by Melekovic : 22.Eylül.2009 at 03:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kaan abi seva dosyasını attı bana oyuna biraz göz gezdirdim de hani bu başarıları görüpte farklı yollardan bu işler oldu diyenler saçmalamasın herşey normal zaten Kaan abi öyle yapacak bir kişiliğe sahip biriside değil.Taktiğide inceledim ve oyuncularda tam taktiğin adamalrı.Bende bu seva üzerinden Trabzonspor'u çalıştıracam.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yine güzel gidiyorsun abicim

fener çok fena patlamış finansal açıdan o kadar olmasını beklemezdim zhmet olmazsa takımdaki oyuncuların fiyatlarını dizerek takım profilinin ss ini koyarmısın bonservis fiyatlarını merak ettim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ŞL'de bu sene grup maçları rahat geçiyor abi.İnşallah 2.tur ve çeyrek-yarı final ve final müsabakaları da kolay geçer Kupa gelebilir bu sene.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Kaan abi seva dosyasını attı bana oyuna biraz göz gezdirdim de hani bu başarıları görüpte farklı yollardan bu işler oldu diyenler saçmalamasın herşey normal zaten Kaan abi öyle yapacak bir kişiliğe sahip biriside değil.Taktiğide inceledim ve oyuncularda tam taktiğin adamalrı.Bende bu seva üzerinden Trabzonspor'u çalıştıracam.
    Çok teşekkür ederim canım abisi. Ozzy istedi ona da verdim mesela. İsteme usulu her şeyden önemlidir.

Quote Originally Posted by Ricky Rubio View Post
    Yine güzel gidiyorsun abicim
    Çok teşekkür ederim abisi. Bu sene biraz forvet hattında sıkıntımız var.Kalu sakatlık sonrası eski haline gelemedi bir daha yerine bir forvet aldık Ocak ayına.Artık transferlerimiz her sene bir ya da iki kişi olur olursa.Gençleri altyapıya alırım artık,çünkü iskelet tamamlandı gelecek olan kişi ile.

Quote Originally Posted by Arancibia View Post
    fener çok fena patlamış finansal açıdan o kadar olmasını beklemezdim zhmet olmazsa takımdaki oyuncuların fiyatlarını dizerek takım profilinin ss ini koyarmısın bonservis fiyatlarını merak ettim
    Fener şu açıdan batmış olabilir abisi, çünkü Avrupa'ya açılamadılar ve de ödedikleri haftalık maaşlar ( Emre+ Nicolita=Zeytinburnuspor ediyor) maçı kazanıncada 150 bin euro verdiklerini düşünürsen ,sürekli zarar ettiklerini gösterir,ya da stad gelirlerini de sayarsan az kar ettiklerini.Bu yüzden olabilir.

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    ŞL'de bu sene grup maçları rahat geçiyor abi.İnşallah 2.tur ve çeyrek-yarı final ve final müsabakaları da kolay geçer Kupa gelebilir bu sene.
    Bakalım abisi,gelecek olan Uruguaylı forvet tam istediğim gibi,sahada da öyle ise sonuna kadar varız diyebilirim,Tromso'den aldım kendisini ama çok iyi özellikleri.

Bugün ara ara maç yapabilme imkanım oldu.Birazdan eklerim

çok saolda ben asıl senin takımdaki oyuncuların bonservis fiyatlarını merak ediyorum ama feneride koyman iyi olmuş o ayrı şöle astronomi bi rakama satılıp klüp değerini 3 kat arttırcak bi futbolcu var mı diye sordum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Arancibia View Post
    çok saolda ben asıl senin takımdaki oyuncuların bonservis fiyatlarını merak ediyorum ama feneride koyman iyi olmuş o ayrı şöle astronomi bi rakama satılıp klüp değerini 3 kat arttırcak bi futbolcu var mı diye sordum
    Tam sığmadığı için 2 resim olarak koyuyorum abisi.Bu arada bende uyuyayım artık,yarınıda tatil sanıyorum Herkese iyi geceler,guzel ruyalar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hamburgla rövanş maçımız aynı skorla bitiyor ve bu sefer üzülen biz oluyorduk, bizi öne geçiren golü Kalu atıyordu ve seviniyorduk acaba eski günlerine geri dönecek mi diye ama sonraki maçlar gösteriyordu ki umut yok

Bir zorlu maçtan diğer zorlu maça Ali Sami Yen'e gidiyorduk, tam Euller ayağıyla ilk kez gol attı diye sevinirken bir dakika sonra kaleci Ufuk'un inanılmaz hatası ile maçtan beraberlikle ayrılıyorduk, sonraki maçta yaptığı bir hata gol olmasa bile onun sonunu getirecekti

Gaziosmanpaşa ile kupa maçında pozisyonları cömertçe harcadık,Ufuk'un GS maçında yaptığı aynı laubaliliği yapması ve sürekli hoşnutsuz olması,pozisyon gol olmasa bile kendi sonunu getirdi ve kendisi süresiz kadrodışı kaldı

Sivas maçında rahat galip geldik ama Kalu kredisini doldurdu.Kendisine geçmiş hizmetlerden ötürü teşekkür ettik ve belalısı olduğu Fener'e 2.5 milyon euroya sattık. Bu arada Spolli 2.5 milyon euroya Reggina'ya,Ufukhan Bayraktar da 1.1 milyon euroya Helsinborg'a transfer oldular.Bizde Tromso'den 2.5 milyon Euro'ya Uruguaylı golcı Gonzalo Barreto'yu transfer ettik, kendisi Norvec liginde fırtına gibi esmiş,umarım burda da eser

Zorlu Bursa deplasmanında çok iyi oynadık ama Ömer Toprak'ın bir anlık hatası bizim beraberlikle dönmemizle sonuçlandı ,zaten hesabımızda 1 puan vardı ve önümüzde de Shaktar maçı

Shaktar maçında Figueroa tek kelimeyle resital sundu,takımda ona ayak uydurunca hem gruptan çıkmayı hem de lider çıkmayı garantiledik, gelebilecek en kolay takımın 2. turda gelmesini diliyoruz şimdi Sporting maçı formalite artık

Genelde kupa maçı sonrası lig dönüşü sıkıntılı olur ama Ankaragücü'ne de aynı tarifeyi uygulamayı bildik

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Abi Mükemmel Gidiyorsun
    Bu Arada Ceyhun Az Maaş Alıyormuş Ya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok teşekkür ederim Buğracım.Tavan maaşımız belli,tavanı Ömer temsil ediyor,daha fazla isteyen olursa güle güle diyoruz Ceyhun'da seneye biraz yükseltme yapabilirim bu formla devam ederse.Bu arada kalmasını istediğimiz tüm oyuncularla 2016-2017 yıllarına kadar sözleşme yeniledik. Artık rahatız tamamen.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

abi ben kendimi bişeler biliyo sanıyordum fm hakkında ama senin kariyer bana ''sen sıfırsın'' diyor resmen. özel ders veriyomusun? konuşalım anlaşalım
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    abi ben kendimi bişeler biliyo sanıyordum fm hakkında ama senin kariyer bana ''sen sıfırsın'' diyor resmen. özel ders veriyomusun? konuşalım anlaşalım
    Yok abisi ne demek öyle abartma yahu Bu sitedeki en iyi bir kaç fm oyuncusundan birisin. Benim aklıma 4 kişi gelir bu konuda, Hayrettin,Serkan ama Sekopej olan,İlhan ve sen. Bir de kankacım vardır ama o daha ziyade konuyu mafyaya bağlıyor ve oyuncu bulma konusunda çoğumuzu yolda bırakır Gördüğüm en iyi altyapı ve antreman uzmanıda sensin. Benim takımın altyapı o kadar berbatmış ki Kasımcım antreman sahası ve Alt yapı merkezi 2 kere yenilendi hala istedim ve hala daha yenilenmesi gerekiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kalu'dan yeteri kadar faydalandın bence abi şutlaman iyi olmuş Genel gidişat iyi yalnız maçlar eskisi kadar kolay geçmiyor galiba Kaan abi bunda Ufuk'un da etkisi var mı?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yunuscum biraz Ufuk'un etkisi var biraz Kalu'ya güvenmemizde bir de Gökhan Ünal faktörü abisi İstediğim tarz oyuna dönebilmek için biraz kulak çekmem gerekti,forveti bir iki maç teke indirdim o yüzden golde kısır ama yemeden kazandığımız maçlar oldu. Sonra kulağı çekilenleri yerlerine koyup kaleyede iştahlı genç kaleciyi koyunca üst üste iki güzel skor ve oyun geldi abisi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Anladım Kaan abi.Yine aynı şekilde güzel maçlar bekliyor ve istiyoruz senden abi Sen Zeytinburnu Efsanesisin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Artık uzun senelerin kadrosunu kurduk abisi, oyuncularda memnun tamamdır. ufuk'u en iyi fiyata satmayı düşünüyorum.Ocak ayında da Markovic'in altına yetişecek bir kaleci alırım. Ufuk da bir garip gitmek istiyorum diyo bir tane ilgileneni yok,sezon basında tamam dedim hatta alış fiyatına verdim kimse ilgilenmedi ben ne yapayım Simdi en az 6 ya denerim kimse vermezse kontratının sonuna kadar altyapıda çürür

Ooo Hocam Beni Bırakıp Nerelere Kadar Gittin Sen Yakıştıramadım Hocam Sana Beni Nasıl Beklemezsin Bakayım En Sonki Yorumum 2 Sayfa Öncesinde Yok Abi Bu Kadar Hızlı İlerleme Lütfen Benide Bekle

Bu Arada Bir Yenilgi Gördüm Sanki Hamburg Seni Hamburger Gibi Yemiş Hocam Ama Ligde Yenilgisiz Her Zamanki Gibi Şl Grubun Süper Olmuş Bir Hamburg Zorlar Çünkü Oyun Başında Genç Ve Potansiyel Bir Takım İleriki Sezonlarda Taş Gibi Oluyor Takım

Bu Sene Avrupada Bir Final Görelim Hocam Artık Uefamı Olur Şlmi Olur Bilmem

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    34

Güzel kadro kurmuşsun Kaan abi. Bu sene daha büyük bir başarı bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Ooo Hocam Beni Bırakıp Nerelere Kadar Gittin Sen Yakıştıramadım Hocam Sana Beni Nasıl Beklemezsin Bakayım En Sonki Yorumum 2 Sayfa Öncesinde Yok Abi Bu Kadar Hızlı İlerleme Lütfen Benide Bekle

Bu Arada Bir Yenilgi Gördüm Sanki Hamburg Seni Hamburger Gibi Yemiş Hocam Ama Ligde Yenilgisiz Her Zamanki Gibi Şl Grubun Süper Olmuş Bir Hamburg Zorlar Çünkü Oyun Başında Genç Ve Potansiyel Bir Takım İleriki Sezonlarda Taş Gibi Oluyor Takım

Bu Sene Avrupada Bir Final Görelim Hocam Artık Uefamı Olur Şlmi Olur Bilmem
    Mehmetcim 4 galibiyet 1 mağlubiyetle CL'den ilk sırada çıkmayı garantiledik yani mecburi Şampiyonlar Ligi olacak abisi

Çok teşekkür ederim canım abisi.Sizler olmasanız bu kariyere devam etmem zaten.Beraberce vakit geçiriyoruz diye devam ediyorum.
    Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Güzel kadro kurmuşsun Kaan abi. Bu sene daha büyük bir başarı bekliyoruz.
    Bu kadro geçen senekinin başardığının daha iyisini başarmalı Anılcım yoksa başarısız kabul ediliriz abisi Bunun için CL'de en az yarı final gerekiyor umarım iyi kura çekeriz

şöyle yaşı baya genç olan süper bi yıldız adayı yokmu antremanı basıp world class yapabileceğin böle real hesabı biraz sıkıcı oluyo barça hesabı daha zevkli

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zaten abisi Euller,Schneider,Figueroa,Ferdi Yılmaz ve altyapıdan çıkarmayı planladığım Celal Üçüncü o kalitede gibi gözüküyorlar,takımda Barca usulu direkt yetişen gençler var yani. Emre Balli'yi unuttum bu arada.Schneider ile bayagıdır uğrasıyorum,oyunun en iyi beki olabilir.Kocaeli'den gelecek olanda öyle abisi. Artık scoutum 2 Aralık itibari ile 18 yaş altını araştırmaya başladı.Zaman içinde takıma katarız bulduklarını takımımıza alıp.Çünkü 4-5 sezon transfer gereği yok artık bu takıma.Euller'in ayaklarını geliştirmem işe yaradı son 3 golü ayakla neyseki, 18 gol atmış adam niye hala uğraşıyorum durumu olabilir ama bir de ayağını kullanırsa iyice gol makinesi olur yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi gerçekten süpersin.bu kariyeri gördükten sonra bende kendim z.b kariyeri yapmıştım ama seninki gibi olmadı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kaan abi ts'de 4-5 regen var hepsi Worldklass adayı onalara bir bak istersen.Ben inceledim da çok iyi adamalr var avrupadada buldum baya ama gelir mi türkiyeye bilemem.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    abi gerçekten süpersin.bu kariyeri gördükten sonra bende kendim z.b kariyeri yapmıştım ama seninki gibi olmadı
    Çok teşekkür ederim abisi. Şimdi bir yerlere geldik ama hala büyük takım olarak görülmüyoruz,bu sene az biraz değişti durum ama

Kaan abi ts'de 4-5 regen var hepsi Worldklass adayı onalara bir bak istersen.Ben inceledim da çok iyi adamalr var avrupadada buldum baya ama gelir mi türkiyeye bilemem.
    Abisi bakayım Trabzon'a ,altyapıya atarım onları.Bir forvet aldım 16 yaşında iyi gibi,bir de bizim takımdan bir forvet çıktı,onları maksimum seviyede çalıştırıyorum. Avrupadaki adaylar eger cok iyilerse gelmeyi düşünmüyoruz diyolar ama bu sene onu diyenlerin sayısında azalma var nispeten.Galiba seneye dahada rahat olabilirim. Mesela Barreto'nun gelebileceğini hiç sanmıyordum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Adana maçında Euller kasırgası esti, 18. golüne ulaştı ve ayakla atmaya devam ediyor daha ne isteyeyim ki

Sporting maçı formalite maçıydı o yüzden 7 yedekle çıktım rakipten Guillerme maçın başında kırmızı gördü,Selçuk golünü attı ama hakem sürekli Selçok ile uğraşarak iki sarıdan attı ilk yarı dolmadan sonrada Ferdi'ye yapıştırdı ,bir ofsayt golüylede mağlup olduk, maç sonunda hakem berbattı notu düşüldü ama bu formalite maçı 7 yedek varken 2 as oyuncumuzun 2. tur ilk maçında oynayamayacak olmalarına sebep oluyordu,tetikçi hakem

Altay maçında yine Euller ve 19. golü. Farkı arttıramamamız tamamen talihsizlik,direkler arası dolanan toplar, çizgiden çıkarılanlar vs. vs. Neyseki maçın başında golü bulmuşuz dedik

2. tur kuraları çekildi. Liverpool ve Inter'i çekmediğimize memnunuz. Fiorentina rakibimiz daha iyi kura çekebilirdik ama neticede bu takımlarla karşılaşacağız diye klasik bir cümle kurayım bari

Eskişehir maçında kara saplanan Figueroa maçta berbat oynayınca yerine giren Özer'in resitaliyle -4 dereceden şen döndük mutluyuz

İlk yarı sonu ve puan durumu. Bıraktığımda Adanademirspor ile kupa maçı yapacaktık.Cenk,Barreto,alt yapıdan bir oyuncu ve Gs'den genç bir kaleci 17 yaşında bize katıldı. Ufuk Reggina'ya 4.7 milyon Euroya gitti diğer dediklerimden artı olarak. Miller,Ufuk,Spolli ve ismini unuttuğum bir oyuncu vardı, Zeytinburnu'nu Reggina'ya taşıyoruz farkettirmeden

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Abi Porcel,Alper gür,Serkan temur,vedat yavas,fatih degeiönder zeydan,ayhan çapoglu bunlar ts alt yapıdaki isimler öneririm hele şu Serkan ve alper senin için çok işe yarar mevkide ve iyiler.
    4. scoutumda sen oldun abisi Serkan ve Alper ile görüşmelere başlarım o zaman. Porcel'i alırsam yedek konuma düşer bir bakayım hazmedecek durumdaysa onuda alırım
    Last edited by Melekovic : 24.Eylül.2009 at 16:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Abi Porcel,Alper gür,Serkan temur,vedat yavas,fatih degeiönder zeydan,ayhan çapoglu bunlar ts alt yapıdaki isimler öneririm hele şu Serkan ve alper senin için çok işe yarar mevkide ve iyiler.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Şu forumda bir kullancının da Adana'ya takıldığını görmedim.. Bi kerecik takılın canım..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Benim oyunda bjk vasat durumda gelen giden yeniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Şu forumda bir kullancının da Adana'ya takıldığını görmedim.. Bi kerecik takılın canım..
    Zamanında isteseydin sen istedin diye pafla çıkardım canım abisi ama biraz geç kaldın

Benim oyunda bjk vasat durumda gelen giden yeniyor.
    Bende de koptu gidiyor abisi anlamadım.

Sayfa 27 / 33 İlkİlk ... 172526272829 ... SonSon

Mesaj Yetkileri