Aziz Yıldırım'ın tahliyesine ret gerekçesi: ''Kuvvetli suç şüphesi ve sanık beyanları''
Sanık beyanları nasıl acaba merak ettim.
Aziz Yıldırım'ın tahliyesine ret gerekçesi: ''Kuvvetli suç şüphesi ve sanık beyanları''
Sanık beyanları nasıl acaba merak ettim.
mahkemenin gerekçesi : delillerin henüz toplanmamış olması ve delil karartma.![]()
İş vicdansızlık boyutuna vardı.Özel Yetkili terörü bu sefer büyük bir camiayı karşısına aldı.
Sanıkların beyanları ortada, tabi mahkemeye gelmeden ifade veren sanıkların ne dedikleri bilinmiyor ama sanıkların içinde sadece Olgun Peker'in ben olsam beni tutuksuz yargılamazdım şeklinde bir açıklaması var, sanıklar içinde herhangi bir suçu işlediğini söyleyen ya da itiraf, suçu kabul etme gibi bir durum yok.
"YÜCE ATATÜRK"
O bu değil de Olgun Peker değil mi "Sedat Peker benim kardeşimdir" deyip soyadını Peker yapan. Neyin masumiyetini iddia ediyor bu adam hala daha.
Aziz Yıldırım'ın tahliye olması bence zaten hayaldi.
Metristeki Buyuk Baskan her gecen gun daha da buyuyorsun gozumde...Ne Sen bizi satarsin ne de Biz seni !!!!
Aziz Yıldırım: "Mayıs'a kadar tutukluyuz" | 17.02.2012
'taraftar' kod adlı gizli tanık ifade vericekmiş inşallah bu poyraz gibi hayal ürünü şeyler anlatmaz
Erman Toroglu da gizli tanikmis
![]()
![]()
neresi gizli artık
hem o adamla ne alakası var bu davanın
Nihat Özdemir: YD başından beri aynı görüşte. Bence Başbakan'ın dediği '8 takımın düşmesi Türk futbolunu geriye götürür' sözü doğrudur.
Nihat Özdemir: Dört büyük takımın 3'ü bu listenin içinde. Türk futbolu çok çok ciddi bir darbe yer.
Tamam birdahaki seferde diğer takımlarla biz yer alırız bir 5 senede öyle gitmeyiz böyle böyle geçiştiririz.
Çağlayan'da iki çevik kuvvet polisi hastaneye kaldırılmış.İyice şaşırdılar.
Nihat Özdemir'in hükümete yakınlığı, aldığı ihalelerle görülüyor aslında. Bunu da garipsemiyorum, Nihat Özdemir'in istifasının, direk hükümeti karşısına almak istememesi olarak da görüyorum Aziz Yıldırım'ın ki dava başladığında başbakan ile aramızı bozamazlar diyerek karşısına direk almak istemediğini göstermişti.
Tabi Fenerbahçe'den açıklama geldiğinde, kimi açıklamarı yokmuş gibi değerlendirip, farklı anlamlar çıkablecek açıklamaları abartmak da çelişkili bir durum, Aziz Yıldırım'ın da pek çok açıklaması var ama nedense onlar görülmüyor.
Neyse, bu süreçte Nihat Özdemir'in tavrını da merak ediyorum, muhtemelen siyasi iradenin isteği yönünde devam edecek icraatlarına ama bu nasıl olacak bekleyip göreceğiz.
"YÜCE ATATÜRK"
SON DAKIKA - Caglayan Adliyesi'nde cikan olaylarda Il Emniyet Mudur Yrd. Yilmaz Avcu'nun gözüne sise isabet ederek yaralandi.
Asıl bunları atıcaksın içeriye.
hadi ordan bunları atacakmışsın içeri. siz polislerin nasıl biber gazıyla saldırdığını biliyor musunuz ? geçen duruşmada da şimdi de polis saldırdı taraftara. niye o zaman laf etmediniz ? gelip bana Türk polisini savunup , orada hak mücadelesi veren o insanlara laf atmayın.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
İşte bu gerçek adaletin bekçiliğinden şimdi de insan sağlığı bekçiliği.Polislere zarar gelmiş,hiç ayağı kırılan genç bir polis kız varmıymış ?
polisin biraz yumuşak davranması lazım alttan alması lazım sen bu durumda taraftara bibier gazı atarsan onlarda sana şişe atar gül atıcak halleri yok
Biz yeri geldiğinde polisi de suçluyoruz. Yeri geldiğinde oradaki olay çıkaranları da.
Polis saldırırken, havaya ateş açarken Fenerbahçe taraftarının ne yapılması bekleniyordu tabi ki sağlıklarını korumak için karşılık verecekler.
ne yapmamızı bekliyorsun Aygün ? orada öyle dayak yemeyi mi beklesinler ? sana burada ters bir laf edildi mi tahrik olup sen de laf atmıyor musun ? oradaki o kadar insan ne yapsın ? siz biber gazı sıkın, vurun biz sizi izleriz mi desinler. bir kere sadece bir kere tarafsız olun.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yanlış anlaşılmasın bende isterim polise karşılık verilmesini ama polise bir şey yapmayınca durmuyorlar daha da saldırıyorlar geçen sefer tahliye kararı çıkmadığında görmüştük yerlerde insanlar baygın halde yatmalarına rağmen hala biber gazı atıyorlardı.
Yazık,çok yazık gerçekten.