ilahi komedya![]()
ilahi komedya![]()
Asıl şikeyi biz yapmamışmıydık nasıl böyle birşeye cürret ederler?
bu trabzonsporlu yöneticiler kendi başkanları ve yöneticilerininde bu davada SANIK olduğundan haberleri yokmu şu ortamda böyle bi açıklama yapmak ne kadar doğru ondan sonra stattlarda şiddet oluyor olur tabi
Davanın sanığı olan bir tarafın davaya müdahil olma isteğinde bulunması zaten yeterince absürt bir durumdu şimdi iyice absürt hale dönüştü.
Öncelikle yarım olan, daha oluşmamış iddianame üzerine taslak şeklinde oluşturulmuş ve bu raporu oluşturan başkanın bile, herhangi bir bağlayıcılığı yok dediği, yeniden yazılması gerekir dediği Etik Kurulu Raporunu sürekli gündemde tutma çabası da bir başka absürtlük. Neden acele edilmesini, yeni raporun beklenmemesini istiyor acaba Trabzonspor?
TFF Disiplin Soruşturmasını başlattı, savunmaları aldı ve değerlendirmesini yapacak, adli dava ile alakası olmayacak şekilde o süreç ilerleyecek.
Bir de henüz UEFA, Fenerbahçe'yi neden ŞL'ye almadığını açıkca ortaya koyamıyorken, Trabzon'un çıkıp, UEFA bizi aldı, bak suçsuzuz demesi ne derece akla yatkın?
O zaman UEFA, Beşiktaş ve Trabzon'u men etmediği için, mahkeme direk davada onları beraat ettirsin, hiç uğraşmasın.
"YÜCE ATATÜRK"
Trabzonspor'un hukukçularına hayranımadamlar hala olmayan etik kurulu raporunu konuşuyor, sanık olduğu davaya müdahil olacağım diyor. sonra da pazar günkü derbi öncesi artık ortamı germek için midir bilinmez kupayı istiyor
neyse biz alıştık istemelerine. bu seferki daha bir resmi olmuş gibi sanki
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Volkan o çakıyı belki eldiveninde sokmuştur diye açıklama geldi ya, aslında o açıklamadan sonra gelecek hiç bir açıklamayı ciddiye almamak gerekir, buraya yöneticiler bile gelmesin açıklaması vardı mesela, yahu yapmacık da olsa yöneticiler arası bu iyi niyet göstergesi, bunu yapacaksın yoksa topluma nefret duygularını niye aşılıyorsun ki?
Bu işi yapan futbolcular, onlar sahada kol kola, biz burada birbirimizi yiyoruz. Son olaylar sebebiyle Trabzonspor üzerinden yazdım ama ülkemizde çoğu yönetici bu şekilde, ortamın yumuşamasını değil gergin kalmasını istiyor, bundan prim yapıyorlar, sadece Trabzonsporlu yöneticiler için yazdığım anlaşılmasın.
"YÜCE ATATÜRK"
Mahkemede şike ve teşvik teşebbüsü yapııldığı itiraf edilen tek kulüp trabzonspor iken şampiyonluk isteyen kulüp de Trabzonspor.. Film çeksen bu kadar olmaz..
Dönemin yalan gerçekleri ile hazırlanmış çakma bir etik kurulu raporundan bu kadar cüret almaları takdire şayan. Savunma almadan oluşturulan çakma etik kurul raporu hazırlayanlar bu tip insanlara kapı aralayan insanlardır, bu iş bitince kesinlikle dava açılmalıdır.
...
Trabzon'un o isteği pazar günkü maçtaki taraftarı tahrik etme amaçlıdır başka birşey değil.
Dava tarihi açıklandı
Fenerbahçe Kulübü'nün CAS'ta devam eden davasının, 18 Haziran'da görüşüleceği öğrenildi.
Fenerbahçe'nin CAS'taki davası ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Lig TV'nin Son Dakika haberine göre, Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, sarı-lacivertli kulübün CAS'ta devam eden davasının 18 Haziran'da görüşüleceğini belirtti..
Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yaygara koparmaya gerek yokmuş, ayrıca dün Nihat Özdemir, Aziz Yıldırım yeniden başkan olacaktır şeklinde açıklama yaptı. Bu iki açıklamanın da Nihat Özdemir tarafından yapılması beni rahatlattı açıkçası. Şimdi tek beklenti Aziz Yıldırım'ın dışarı çıkması.
"YÜCE ATATÜRK"
Aziz Başkan mayısa kadar içerdeyiz demişti, Mayısta çıkma olasılığı yüksek ...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Daha yeni mi açıklanmış dava tarihi? Ben 1 haftadır biliyordum tarihi.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
şu dava bi başlasada türkiye gerçekleri görse
Nihat Ozdemir: hepimizin gozu aydin diyorum. Etik kuruluna cok iyi savunmalar verildi. Iyi haberler geliyor. Muthis savunmalar yapildi.
mecnun başkan söylediya tek teşvik trabzonspordan geldi diye
He o mu?Bende ciddi bir itiraf varda kaçırdım sandım.
Eskişehirspor için de trabzondan gelen para olduğunu itiraf eden birisi vardı..
İtiraflar bile ciddiye alınmıyosa kupa istemeniz çok normal.
İtiraflar değil de itiraf edenler desek daha doğru olur.
Kulüpten şike parası olduğu söylenen paraların nerelere harcandığı belgelerle ispatlandı.
Kulüpten şu tarihte para çıkmıştır dedi savcı ama o tarihte para giriş çıkışı yok.
Sivas'a şike parası gönderildi dedi, çantanın içindekilerin bilet olduğu ortaya çıktı.
Manisa başkanına 150 bin dolar şike parası verildi denildi, özel işleri için Aziz Yıldırım'ın banka üzerinden verdiğini, makbuzlarıyla ortaya koydular.
Karabük ile şike anlaşması yapıldığını söylenen Seyit'in, Karabük ile hiç alakası olmayan Ersun Yanal'ın ekibindeki Seyit olduğu ortaya çıktı.
Korcan'ın kız kardeşine araba verildiği iddia edildi ama Korcan'ın kız kardeşi yok.
Fenerbahçe ile alakası olmayan Hasan Çetinkaya adlı menajer, Fenerbahçe'deki Hasan Çetinkaya diye dinlendi.
İbrahim Akın'ın, 100 bin euro olsun, 100 bin dolar olsun konuşmasının, Kıbrıs'ta yer alan evi ile alakalı olduğu, bu konuşmadan bir süre sonra da evin satıldığını belgeleriyle mahkemeye sundular.
Bir çırpıda aklıma gelenler bunlar, pek çok suçlama zaten bu savunmalarla düşüyor, tanıkların dinlenmesine bile gerek kalmadan ama nedense mahkeme bunları dikkate almıyor, hala delillerin karartılması şüphesiyle tutuksuz yargılanma taleplerini reddediyor, 9 aydır delil bulamadı savcı hala delil mi arıyor?
Yukarıdaki saçmalıkları gören birisi ne kadar ciddiye alır sizde iddianameyi? İçerisinde ciddi iddialar da olsa, bu kadar çarpıklıklarla dolu iddianamenin amacı çamur at izi kalsın değil midir? UEFA bile iddianameden bir şey anlamayıp, TFF'den ayrı bir rapor istememiş midir?
Şimdi biz nasıl iddiaları ciddiye alalım? Yukarıda yazılanlar gibi pek çok abuklukla dolu bir iddia yığınıyla siz suçlansanız ve bu durumda olsanız, isyan etmez misiniz?
Hakem ayartıyor diyerek dinlenmeye başlanan Aziz Yıldırım ve yine hakemlerin atamasına karışan ama bu dikkate alınmayan Sadri Şener. İnşaat ile alakalı konuşmayı şifreli konuşma diyerek şikeye bağlayan ama balıklar ile alakalı konuşmayı hiç inceleme gereği duymayan bir savcı, tarafsız diye yorumlanabilir mi?
Suç vardır ya da yoktur, bunu bilemeyiz ama ortada, benzer olaylara farklı işlemler yapıldığı, gerçekle alakası olmayan durumların gerçekmiş gibi gösterildiği bir durum var, işte isyan burada çıkıyor, amaç Türk futbolunu temizlemekse, benzer konuşmaları yapanların bir kısmı içeride bir kısmı dışarıda olmazdı.
"YÜCE ATATÜRK"
Uefa neyi açıklayamıyor?2.Yazdığınla benim yazdığım arasında bir anlam ilişkisi kuramadım.
Serkan,iddaanamede tam olarak neler yer alıyor ve mahkemelerde ne yaşandı ben bilmiyorum çükü takip etmiyorum.Yazdıklarının hepsi doğrudur.Ama ben Fenerbahçeyi yargılayıpta bizi olay dışı bırakacaklarını sanmıyorum.Fenerbahçenin yaşadığını biz yaşasak çoktan amatöre atarlardı hiç beklemeden.
Her alanda Türkiyedeki hukuğa sallayıp sırf bu davada savcıyı kollayanları görmek gerçekten çok enteresan geliyor bana.. Bu ne Perhiz bu ne lahana turşusu dedirtiyor insana.. Söz meclisten dışarı..