Sayfa 28 / 34 İlkİlk ... 182627282930 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 1013 sonuç

Konu: En Büyük Kupa Müzemizde ! '' Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu '' | 10 Sezon - 16 Kupa |

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Şampiyonlar Ligi Grup 2.Maçı : Shcalke : 3 Samsunspor : 4

Avrupa maceramızda bu sezonun en önemli maçında rakibimize karşı deplasmanda kazanmanın keyfini yaşıyoruz.Maçın başlarında geriye düştük sonrasında eşitliği sağladık üstelik rakibimizde 10 kişi kaldı fakat sonrasında yediğimiz penaltı golü ile yıkıldık.Ama sonrasında saldırmaya başladık ve 4-2 üstünlüğü ele aldık.Fakat Cenk yine inanılmaz bir hata yaparak rakibi ümitlendirdi fakat yine de kazanmayı bildik !

Rakibimiz 10 kişi kalmasa bilmiyorum bu kadar üstün olabilirmiydik ama yine de en kötü ihtimalle ortada geçeceğini düşünüyorum.Fakat rakibimizin 10 kişi kalması ve uzun süre 4 lü defans yerine 3 lü savunma tercih etmesi bizi üstün konuma getirdi.Hak ettiğimiz bir galibiyet !

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Lige iyi girmişiz de keşke şu City'dende evimizide 1 puan çıkarabilseydik.
    City gerçekten bize göre çok üst düzey bi takım ama dediğin gibi 1 puan alabilseydik çok güzel olacaktı fakat Schalke maçıyla ilerisi için daha fazla ümitlendik diyebilirim.City deplasmanına süpriz yapabilmek adına çıkacağım aklımda değişik bir taktik var
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yavaş yavaş Hayrettin'i ısındırmak lazım. Yalnız Dortmund'un kaleciside Türkmüş ilgimi çekti.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Schalke deplasmanında kazanmak iyi olmuş.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Yavaş yavaş Hayrettin'i ısındırmak lazım. Yalnız Dortmund'un kaleciside Türkmüş ilgimi çekti.
    Çok istedim Schalke'nin kalecisini ama bir türlü alamadım.Bayern'den yetişti Schalke elimizden kaptı.Maaş konusunda tamam dedik ama temsilci 7.5 trilyon para istedi bende vazgeçtim.Hayrettin de ayaklı bomba Türk Kaleci inadımdan vazgeçebilirim belki.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Schalke deplasmanında kazanmak iyi olmuş.
    Grupta 2. olabilmek adına kazanmaktan başka çaremiz yoktu zaten kanka kazanamasaydık eğer büyük ihtimal Avrupa ligi için mücadele edecektik ama şimdi iddalı konuma geldik.Anderlecht maçlarında süpriz yaşamassak çıkarız herhalde gruptan.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Süper Lig'de 10 Haftalık Süreç Geride Kaldı.

Lige harika bir giriş yaptıkdan sonra bu üst düzey performansımızı devam ettiriyoruz.A.Demirspor maçında maç motoru hiç açılmayınca şaşırdık gerçekten.Diğer maçlarımızda ise rahat galibiyetler aldık yine.Fakat Antalya maçında yine kaza yaşadık.4 Şutun 3 ü kaleyi buldu ve 2 gol attı rakibimiz.Şimdi çözdüm Antalya iyi değil oyun bize karşı Antalyayı iyi sunuyor

7.Hafta : Yusuf Erdoğan , Edgar Fernandes

8.Hafta : Muratcan Onat , Umar Aminu , Jem Karacan

9.Hafta : Edgar Fernandes , Baozer

10.Hafta : Edgar Fernandes , Jem Karacan

10.Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu.

Ligde gayet iyi yerdeyiz ve 10 hafta sonunda sadece 2 maçta puan kaybettik.Yediğimiz gol sayısı ise gerçekten etkileyici bir sayıda.Bu sezon geçen seneye göre çok daha golcü bir kimliğe büründük.Umarım ilk yarıyı kayıpsız kapatabiliriz.Bunu dedikten sonra hep kaybediyoruz ama bu sefer ümitliyim çünkü çok ezici bir üstünlük sağlıyoruz maçlarda.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Güzel haberler bir bir geliyor ! Sadece futbol olarak değil Sportif anlamda da büyüyoruz.

Bu alanlarda ne kadar gelişim yaşadığımızı tahmin etmek zor olacaktır o yüzden oyunu sıfırdan açıp ilk sezonki durumumuz ile ilgili ss ler aldım ve aradaki fark daha net anlaşılsın diye iki ss arasında kıyaslama yapabilirsiniz kat ettiğimiz yol ile alakalı.Daha geliştirsem mi diye düşünüyorum ama bu sene çıkacak alt yapı oyuncularına göre karar vereceğim.

1.Sezondaki tesis bilgilerimiz.

9.Sezondaki tesis bilgilerimiz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Aklım karıştırıyorsun Balotelli !!!

Kim dedi ki Balotelli seviyesinde bir isim birgün Samsunspor'a gelmek için can atacak Sezon başı kadroya katmayı çok istedim ama Milan %40 maaşı bir türlü kabul etmedi bizde vazgeçmek zorunda kaldık.Fernandes çok iyi performans gösteriyor ama bi yandan Abdülkadir ve Küçük Lefter olarak adlandırılan Çetin de yetişiyor.Ne yapacağımı bilemedim.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Şampiyonlar Ligi Grup 3.Maçı : Samsunspor : 2 Anderlecht : 0

Kendi sahamızda rakibimizi rahat bir futbol ile yenerek grupta 2.galibiyetimizi alıyoruz.

Şampiyonlar Ligi Grup 4.Maçı : Anderlecht : 1 Samsunspor : 4

Deplasmanda çok daha rahat kazanarak avantaj yakalıyoruz.Kendi kalemize bir gol attık akıllara zarar.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bu mesajdan sonra Balotelli'yi almazsan ayıp olur. En kötü sağ kanat oynatırsın.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Balotelli'yi getir bize Turgut reisss.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bu mesajdan sonra Balotelli'yi almazsan ayıp olur. En kötü sağ kanat oynatırsın.
    Sağ kanat için gelirse Kenarda oturur valla Umar varken Forvet içinse nasıl yapsam karar veremedim.Elimde iki tane alt yapıdan yetişen mükemmel forvetlerimiz var.Biri Lefter diğeri Hakan Şükür olarak nitelendiriliyor ikisininde profilini paylaştım zaten.Balo'yu alıp onlara yazık etmek istemiyorum ama bi yandan da Balotelli gibi bir ismi forvete koyup geri kalanları ona göre düzenlemek zevkli olur herhalde

Balotelli'yi getir bize Turgut reisss.
    Bizim genç yeteneklerimiz varken Balotelli'ye o o kadar maaş verip vermemek arasında çok kararsız kalıyorum yahu.Devre arası kiralık olarak tekrar isteyeceğim Milan çakallık yapmazsa Kiralık olarak alıp performansına göre belki 1 senelik sözleşme imzalarım ama elimdeki gençlere kıyamıyorum kafam karıştı ne kadar zormuş yahu takımın bu kadar gelişip hayal edemediğin oyuncuların gelmek istemesi falan

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Balo'yu alıp onların gelişimine katkı sağlayabilirsin ve en önemliside takımda genç oyuncular varken bir tanede 30lu yaşlarda deneyimli forvet almak lazım. Fakat şuan Balo kaç yaşında bilmiyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Balo'yu tavsiye etmem takım için de huzurluk yaratır kavga çıkarır

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Balo'yu alıp onların gelişimine katkı sağlayabilirsin ve en önemliside takımda genç oyuncular varken bir tanede 30lu yaşlarda deneyimli forvet almak lazım. Fakat şuan Balo kaç yaşında bilmiyorum.
    Seneye şuan kadromuzda bulunan Abdülkadir ( Geleceğin Hakan Şükürü ) 11 için , Akhisarda kiralık oynayan Çetin ( Küçük Lefter ) rotasyon için kadro da tutacaktım ama Balotelli ile 1 sene diyebilirim büyük ihtimalle , eğitim açısından iyi olacaktır.

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Balo'yu tavsiye etmem takım için de huzurluk yaratır kavga çıkarır
    Hiç acımam direk korum kapının önüne Hem gel beni al diye yalvaracak hem de huzursuzluk çıkartacak

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Şampiyonlar Ligi Grup 5.Maçı : Manchester City : 3 Samsunspor : 2

Yani olur da bu kadar olur ! İngiltere de City karşısında daha iyi oynayan taraf olmamıza rağmen maçı kaybettik.Üstelik 3 gol bulan City'nin bir tane bile net gol şansı yok.Yazık oldu ama en azından ilerisi için ümitlerimizi arttırdı.Böylesine deplasmanda rakibe göre daha iyi oynamak iyi yolda olduğumuzu gösteriyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Süper Lig'de 15 Haftalık süreç geride kaldı.

Güzel bir beş haftalık süreç daha geçirdik , gerçi Beşiktaş'a karşı kaybetmeseydik herşey daha da güzel olabilirdi ama motorun bir defa açılması ve o pozisyonunda gol olması mağlubiyeti getirdi.Puan kaybettiğim maçlar genelde gariplikler oluyor veya ben öyle olduğunu düşünüyorum mesela bu sene gol yeme rekoru kırmaya çalışan Adanaspor'a karşı gol atamadık.Ama yine de Bu sezon geçen sezona göre çok daha iyiyiz erken gelsin artık Şampiyonluk !

11.Hafta : Edgar Fernandes x2

12.Hafta : Edgar Fernandes , Salih Uçan , Yusuf Erdoğan

14.Hafta : Edgar Fernandes , Yusuf Erdoğan , Umar Aminu

15.Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu.

4 Puanlık bir fark var ama yine de rahatız geçen seneki gibi olmayacağını düşünüyoruz.Bu sene Beşiktaş'dan kurtardık ama süpriz bir şekilde Fenerbahçe ve Rizespor geliyor.Fenerbahçe çok dengesiz bir sene çok kötü bir sene baya iyi bakalım bu sene nasıl noktalayacaklar sezonu.Rizespor da süpriz için Serdar Gürler önderliğinde geliyor onlarıda merak ediyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Şampiyonlar Ligi Grup 2.Maç : Samsunspor : 3 Schalke : 2

Çok kritik bir maçtan galip ayrılıyoruz ve gruptan çıkıyoruz.Beraberlik de bize yetiyordu gerçi ama yine riskli bir mücadeleydi.2 defa geriye düşsek de Fernandes ile ayakta kaldık ve 2 gol attı genç oyuncumuz.3.ü de o attı sayılır gerçi öyle sert vurdu ki rakip kaleci kendi kalesine atmış oldu golü ve zor olan tur şanslarını zora soktu zaten öyle de mücadele sona erdi.

Grubumuzda oluşan puan durumu.

Tahmin ettiğimiz gibi grubu 2.bitirdik ama iki City maçın da da oldukça şansızdık.En azından bir maçta galibiyet alabilrdik diye düşünüyorum.Schalke karşısında 2 maçı da kazanmak bizi rahat duruma getirdi.Fakat kabul etmek gerekirse fazla gol yedik ve ileriki turlarda bunlar bize sıkıntı yaratabilir.Savunmadan yana sıkıntı yok fakat Cenk'den yana büyük sıkıntı var.

Şampiyonlar Liginde diğer temsilcimiz Beşiktaş'da tur atladı.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yapma Balotelli , Etme Balotelli !

Basın toplantısında sordular bizde ilgileniyoruz dedik ara sıra soruyorlar zaten.Balotelli de hergün isyan ediyor zaten ama bu sefer verdiği demeçte kullandığı sözler ile bizi yürekten vurdu.Bu sezon ona Samsunspor forması giydireceğiz !

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Avrupa'da 4 takım ile yola devam ediyoruz.

Sene başında 2 Şampiyonlar Ligi , 4 Uefa Avrupa Ligi organizasyonlarına takımlarımız katılmaya hak kazanmıştı.Beşiktaş ve Biz Şampiyonlar Liginde gruplardan yükselme başarısı yakaladık.Uefa da ise Antalyaspor ve Galatasaray bir üst tura yükselebildiler.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Avrupada Türkler şov yapıyor. Rakibi merakla bekliyoruz kanka umarım kolay kura olur.

Ligde ve SL'de iyiyiz, bu arada Balotelli'ye bak sen ya Dogustan Samsunlu!

Avrupa da fazla takım olması çok iyi olmuş.Balotelli de geliyorsa alın tabi katkı sağlar bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Al Balo'yu hocam regenler her türlü gelişiyor.Eğer gerçek oyuncu olsa yazık olabilir derdim ama regen sanki suyla büyüyen bitki gibi.Ver birinin eline eğitsin.Deli gibi gelişiyorlar oynamadan da

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Avrupada Türkler şov yapıyor. Rakibi merakla bekliyoruz kanka umarım kolay kura olur.
    Rakibimiz belli oldu , şimdi yayınlayacağım zor bir rakip ile eşleştik

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Ligde ve SL'de iyiyiz, bu arada Balotelli'ye bak sen ya Dogustan Samsunlu!
    Adam bizden biri artık bide kadroya kattık mı tamamdır yaşı da ideal 2 sene oynar

Quote Originally Posted by xymnz12xnymz View Post
    Avrupa da fazla takım olması çok iyi olmuş.Balotelli de geliyorsa alın tabi katkı sağlar bence.
    4 Takım devam ediyor kuralar çekildi işimiz zor , Balotelliyi almaya çalışıyorum.

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Al Balo'yu hocam regenler her türlü gelişiyor.Eğer gerçek oyuncu olsa yazık olabilir derdim ama regen sanki suyla büyüyen bitki gibi.Ver birinin eline eğitsin.Deli gibi gelişiyorlar oynamadan da
    Direk almak istemiyorum Maaşı çok fazla istiyor köfteor

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Süper Lig'de ilk yarı sona erdi.

Değişik bir mücadele sonunda Erciyes'i geçmeyi bildik.Ama rakibimiz son 4-5 dakika da attığı 2 gole az kalsın 3.golü de sıkıştırıp puan alacaktı neredeyse.Artık kaleci değişikliği zamanı geldi diye düşünüyorum.Kupa maçlarından sonra kaleci transferi yapıp yapmama konusunda da karar vereceğim.Ligin ilk yarısı 16 maçla sona ermiş oldu.

16.Hafta : Emre Bal ( kk ) , Salih Uçan x2 ,

Ligde Oluşan puan durumu.

Ligde oldukça rahat konumdayız.Puan farkı 6 oldu son maçlar sonunda.Şu ana kadar tek mağlubiyet aldık.Beraberliğin bile süpriz olacağı maçlarda rakiplerimizle berabere kalarak puan kayıpları yaşadık ama onlarda olmasa oyunun zevki olmaz tabi ne yapalım idare ediyoruz

Türkiye Kupası maçlarımız ve grubumuz.

Geçen sene yarı final de elenmiştik bu sene ise daha da genç oyuncularımızla mücadele ediyoruz.u-19 takımımız ve as takımdaki yedek oyuncularımızla karma bir takım yaparak gidebildiğimiz yere kadar gitmeye çalışacağız.Oyuncuları keşfetmek adına güzel oluyor gerçekten.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ligde oynadığımız maçlarda gol ve asist katkısı yapan oyuncularımız.

Avrupa oynadığımız maçlarda gol ve asist katkısı yapan oyuncularımız.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Şampiyonlar Ligi Rakibimiz Belli Oldu.

Beşiktaş'ın grubundan lider çıkan Chelsea ile eşleştik.Beşiktaş da bizim grubumuzdan lider çıkan City ile eşleşti.İkimizin de işi oldukça zor.Chelsea'den 2 senedir kiraladığımız Fernandes ile Chelseayi vurmak istiyoruz umarım turu geçen taraf oluruz.Beşiktaş da turu geçerse çok güzel olacaktır.Uefa kuraları daha çekilmemiş herhalde ki onları göremedim.

Uefa Eşleşmeleri :

Galatasaray - Liverpool

Antalyaspor - Touluse

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Balotelli iyi güzel konuşuyor fakat bu kadar istek olmaz yahu.

Sene başında kiralamak istedik %40 maaş verebildik Milan %50 istedi.Şimdi onu verebiliyoruz ama kiralık göndermek istemiyorlar.

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Biz de gruptan çıkmışız Samsun da

sakary Ali Misafir

Balotelli uzak durun. Sen yoluna bak Chelsea'yi düşün.

Sayfa 28 / 34 İlkİlk ... 182627282930 ... SonSon

Mesaj Yetkileri