fatih gitmez bence de fenere
fatih gitmez bence de fenere
İleri ki günler gösterecek gelecek mi gelmeyecek mi,bekleyelim bakalım![]()
bence bu saatten sonra gelmesi zor gibi.
Çok uzun süren transfer görüşmeleri genelde başarısız sonuçlanıyor. Gerçi bizim bir Delgado olayı vardı, Ocak ayından görüşülmeye başlanmıştı![]()
ortega transferide uzun sürdü ama sonunda almıştık fakat fatih tekke işi artık olmaz gibi duruyo
Ve Tekke konuştu!
Rusya'nın Zenit Petersburg Takımı'nda forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke, transferinin ancak Zenit Kulübü'nün anlaşabileceği bir kulübe gerçekleşebileceğini söyledi.
Fatih Tekke, yaptığı açıklamada, Zenit Petersburg Kulübü'nün Avrupa'nın en iyi imkanlarına sahip kulüplerinden biri olduğunu belirterek, ''Çok güzel de bir kentte yaşıyorum. Ama benim Zenit'teki problemim saha dışında değil, saha içerisinde. İstediğim futbol tarzında, yeteneklerimi göstereceğim bir takım kadrosuna sahip değil. Ben futbol oynamak istiyorum. Çünkü hedefleri olan ve milli takım forması giyen bir oyuncuyum'' dedi.
Milli takımın da önünde Avrupa ve Dünya şampiyonasının bulunduğunu ifade eden Fatih Tekke, ''Ülkeme futbol olarak en iyi hizmeti sunmak istiyorum. Bunu da iyi bir takımda, performansımı en üst düzeye çıkarabilecek bir takımda gerçekleştirebilirim. Bunun için böyle bir takımda oynamak istiyorum. Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin benim transferimle ilgilendiğini biliyorum'' diye konuştu.
Rusya'da bulunduğu durumu daha önce Trabzonspor Kulübü'ne ilettiğini belirten Fatih Tekke, bu süreçte Trabzonspor Kulübü'nün de gerekli değerlendirmeleri yaptığını, ancak şu ana dek herhangi bir anlaşma gerçekleşmediğini belirtti.
Fatih, kendisini isteyen Fenerbahçe Kulübü'nün de Zenit Petersburg Kulübü ile görüşme halinde olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: ''Şu aşamada görüşmeler sürüyor. Ben profesyonel bir oyuncuyum. Transferim de Zenit Kulübü'nün anlaşacağı bir kulübe gerçekleşebilir. Benim Trabzonspor'a herhangi bir kırgınlığım yok ve olamaz da. Trabzonspor, benim futbola başladığım, uzun süre formasını giydiğim ve kaptanlığını yaptığım bir kulüp.''
Transferde söz hakkının Zenit Petersburg Kulübü'nde olduğunu kaydeden Fatih Tekke, şunları söyledi: ''Zenit Kulübü'ndeki durumumu bütün kamuoyu biliyor. Beni isteyen kulüpler de var. Dolayısıyla Zenit Kulübü ile bonserviste anlaşan bir kulüp ile profesyonellik gereği görüşeceğim. Bazı basın organlarında ailemin ağzından çıkan haberler de gerçeği yansıtmıyor. Ailem de bugüne kadarki süreçte transferimle ilgili bana karşı söylemde bulunmamıştır. Bir açıklama da yapmamışlardır.'' 24.08.2007
Kaynak : AA
So what?
Saike
fatih tekke transferi oldu gibi
'Söz hakkı Zenit'te'
Adı Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'la anılan Fatih Tekke, kulübü Zenit ile anlaşan takıma transfer olacağını söyledi.
Rusya'nın Zenit Petersburg Takımı'nda forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke, transferinin ancak Zenit Kulübü'nün anlaşabileceği bir kulübe gerçekleşebileceğini söyledi.
Fatih Tekke, Zenit Petersburg Kulübü'nün Avrupa'nın en iyi imkanlarına sahip kulüplerinden biri olduğunu belirterek, ''Çok güzel de bir kentte yaşıyorum. Ama benim Zenit'teki problemim saha dışında değil, saha içerisinde. İstediğim futbol tarzında, yeteneklerimi göstereceğim bir takım kadrosuna sahip değil. Ben futbol oynamak istiyorum. Çünkü hedefleri olan ve milli takım forması giyen bir oyuncuyum'' dedi.
Milli takımın da önünde Avrupa ve Dünya şampiyonasının bulunduğunu ifade eden Fatih Tekke, ''Ülkeme futbol olarak en iyi hizmeti sunmak istiyorum. Bunu da iyi bir takımda, performansımı en üst düzeye çıkarabilecek bir takımda gerçekleştirebilirim. Bunun için böyle bir takımda oynamak istiyorum. Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin benim transferimle ilgilendiğini biliyorum'' diye konuştu.
Rusya'da bulunduğu durumu daha önce Trabzonspor Kulübü'ne ilettiğini belirten Fatih Tekke, bu süreçte Trabzonspor Kulübü'nün de gerekli değerlendirmeleri yaptığını, ancak şu ana dek herhangi bir anlaşma gerçekleşmediğini belirtti.
Fatih, kendisini isteyen Fenerbahçe Kulübü'nün de Zenit Petersburg Kulübü ile görüşme halinde olduğunu ifade ederek, ''Şu aşamada görüşmeler sürüyor. Ben profesyonel bir oyuncuyum. Transferim de Zenit Kulübü'nün anlaşacağı bir kulübe gerçekleşebilir. Benim Trabzonspor'a herhangi bir kırgınlığım yok ve olamaz da. Trabzonspor, benim futbola başladığım, uzun süre formasını giydiğim ve kaptanlığını yaptığım bir kulüp'' şeklinde konuştu.
Transferde söz hakkının Zenit Petersburg Kulübü'nde olduğunu kaydeden Fatih Tekke, ''Zenit Kulübü'ndeki durumumu bütün kamuoyu biliyor. Beni isteyen kulüpler de var. Dolayısıyla Zenit Kulübü ile bonserviste anlaşan bir kulüp ile profesyonellik gereği görüşeceğim. Bazı basın organlarında ailemin ağzından çıkan haberler de gerçeği yansıtmıyor. Ailem de bugüne kadarki süreçte transferimle ilgili bana karşı söylemde bulunmamıştır. Bir açıklama da yapmamışlardır'' dedi.
NTVSpor
Anlaşılan iş Zenit'e kalmış.Zenit'te vermek istemiyor ama Fatih gitmek istediği için en iyi paraya satmaya çalışacaklardır.
So what?
Saike
adam zenitle problemleri olduğunu söylüyor olursada ilk tercihinin ts olduğunu hissettiriyor gibi
Zenit para kazanmak için satıcak bize eli mecbur Fatih gelicek bence.Zenit 4 milyon euro ya Trabzon'a vermez
Tekkeyi alamazlarsa Fener bu sene şampiyon olmaz bence..
bu iş yürek işi falan değildir türkiyede birileri kimi isterse o şampiyon olur bu 49 yıldır böyle ve böylede devam edecek örn:2000-2001 sezonunda fener yepyeni kadro kurdu doğru düzgün top yapamayan, uyumsuzluk yaşayan... fb şampiyon oldu 2001-2002 uyum sorununu atlatan fener takım olma özelliği gösteren fener karşsında hagisini yani herşeyini kaybetmiş yönetim değiştirmiş taşların yerine oturmadığı gs, 2002-2003 uzun zamandır şampiyon olamayan ve 9 şampiyonlukla 2 yıldız takan bjk nin bunu matematiksel olarak 100. yılında hak etmesi gerekiyordu 2003-2004 11 puan geriden gelen fenerbahçe,2005-2006 ilk yarıyı 6 puan geride kapatıp haluk ulsuoyun gelmesiyle nedeni bilinmeyen bir şekilde yükselişe geçen parasızlık kavga ve ksülük ortamı içindeki gs federasyon başkanı ile kanlı bıçaklı olan fenere karşı 2006-2007 koltuğunu hükümete kaptırmamak için fnerin yükselişene bir nebze olsun engellemyen (kadıköydeki bjk kupa maçı hala hafıszalarda) haluk olusoya karşı fener
Boşuna tartışmaya gerek yok! Her taraftar kendi takımın daha şanslı olduğunu düşünür.
Fatih tibinde birine gerek yok yokki.....Daha cok pivot biri lazım sırtı kaleye dönük oynayabilecek adam lazım...tekke gelirse gereksiz olur..
Rıdvan'ı bende dinledim şuan sırtı dönük pivot oynayabilecek tek bir isim var dedi.Sonra bir başka konu girdi Fatih'în adını verdiyanlışlıkla.Fatih rahatlıkla tek forvet oynayabilir hava toplarında çok üstün.Hatırladığım kafa golleri bi bize atmıştı Saracoğlu'nda ön direkten arka direğe,bi milli takımda Bulgaristan'a atmıştı ön direkte vurmuştu,Bir Gürcistan'a atmıştı vs. bunlar hep zor kafa golleri.Bence Fatih şuan alınabilcek en uygun isim ,Türk olması avantajı demişti Rıdvan
[quote=Emurafu;849509]Fatih tibinde birine gerek yok yokki.....Daha cok pivot biri lazım sırtı kaleye dönük oynayabilecek adam lazım...tekke gelirse gereksiz olur..[/quotebı
bılader tartısma olsun dıe demıyorum ama sunu unutmakı Fatıh Tekke nmın en buyuk ve dıer oyunculardan onu ayıran ozellıgı fızık kurallarını altust eden kafaları ve cok ıyı top saklamasıdır bu ozellıklerıyle tam fenerbahcemın aradıgı santrofordur![]()
abdullah tehlikeli sularda yüzüyosun dikkat kavga çıkacak...
ben bu yıl fenerin şampiyon olacağı belli demedim sadece geçen yılları ibraz ettim verdiğm oranlar ise kadro yapsına göredir tabiki bunda gsnin cezası önemli rol oynamıştır
Kezman sırtı dönük oynayamıyor topu alsa bile hemen dengesini kaybedip düsüyor.....Zigic tibine yatkın bir adam lazım...
Fatihin hava topları güzel evet...Ama sırtı dönük zor kolar markaj yiyor neyse...
Deividi gönderip adam gibi bir forvet alınsa ama zico inadı adamı sag kanat yaptı..
Milli takım defans sorunu cekiyor yasin gelişince cok iyi olacak ama zico varken gelişmesi zor yedek mahkumu olur insallah zico onu harcamaz saglam defans lazım ülkemize..