Sayfa 28 / 122 İlkİlk ... 1826272829303878 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Ve Polat açıklıyor !..

Ve Galatasaray yeni teknik direktörüne kavuşuyor !.. Başkan Adnan Polat'ın Futbol Şubesi yöneticileri Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ ve Futbol Aş Genel Müdürü Adnan Sezgin'le biraraya geldiği toplantıda teknik direktörün ismini belirlediği öğrenildi.

Lig TV'nin haberine göre, Toplantıda Alman Skibbe ve Fransız Perin isimleri uzun süre artıları eksileriyle değerlendirilirken, Başkan Adnan Polat'ın tercihini yaptığı ve ismini yarın düzenleyeceği bir basın toplantısıyla açıklayacağı ifade edildi.

İtalya'da birçok kulüple görüşmeler yapan ve transferde dünya çapında en az 2 futbolcuyu kadrolarını katacaklarını açıklayan Adnan Polat'ın görüştüğü futbolculardan birinin de İnter kulübüyle sözleşmesi sona eren Arjantinli yıldız Crespo olduğu ileri sürüldü

Sarı kırmızılıların kiralık futbolculardan Emre Aşık'ın ise önümüzdeki sezon kadroda kalması yönünde karar aldıkları belirtildi.

ligtv.com.tr

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

oh bee, belli olacak sonunda...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Basın toplantısı olacaksa..Resmi site açıklama yapar..

"Önder Turacı Cim Bom'da"
    Fenerbahçe ile yollarını ayırıp Rusya’nın FK Moskova kulübü ile sözleşme imzalayan başarılı oyuncunun bonservis sorunu çözüldü. Hürriyet gazetesini.n 8 Haziran tarihli baskısındaki habere göre, Önder’in yarın sarı kırmızılı kulüple sözleşme imzalaması bekleniyor.

Galatasaray 4 yıl önce ezeli rakibi Fenerbahçe’ye kaptırdığı Önder Turacı’nın transferini büyük ölçüde gerçekleştirdi. Belçika pasaportlu başarılı savunma oyuncusu, geçen sezon Zico tarafından şans verilmediği için sarı lacivertli takımdan ayrılıp Rusya’nın FK Moskova kulübü ile sözleşme imzalamıştı. G.Saray’ın devreye girip, Rus kulübü ile tazminat sorununu çözmesi üzerine Önder Turacı, sarı kırmızılı formayı 4 yıllık bir gecikme sonrası giyme fırsatını yakaladı.

Mutlu olurum

Galatasaray Kulübü’nün görevlendirdiği menajer Doğan Ercan, Moskova’da Rus kulübünün yöneticileri ile yaptığı görüşmeden olumlu sonuç aldı. FK Moskovalılarla 2 gün pazarlık yapan Ercan, "Önder’in Rus kulübü ile olan ilişkisini kesmek üzereyiz. Ufak tefek pürüzler kaldı. Öyle sanıyorum ki, Önder pazartesi günü (yarın) Galatasaray’a imza atacak" dedi.

Önder Turacı’nın yakın çevresine, "F.Bahçe gibi büyük bir takımdan forma şansı bulamadığım için ayrıldım. Bonservis sorunumun halledilmesinden sonra bir başka büyük kulüp olan Galatasaray’ın formasını giyeceğimi ümit ediyorum. Daha önce kapısından döndüğüm Galatasaray’da mutlu olacağımı düşünüyorum" dediği öğrenildi.

Hocayı bekliyorlar

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, yapılacak transferleri yeni hocanın vereceği kararlar doğrultusunda gerçekletireceklerini ifade ederken, Carrusca, Bouzid ve Song’la yolların ayrılacağını söyledi.

Üstünel, geçen sezon başka takımlarda kiralık olarak forma giyen Necati Ateş, Emre Aşık ve Orhan Ak’la ilgili kararı yönetim kurulu toplantısında alacaklarını sözlerine ekledi.

08.06.2008
    Kaynak : Hürriyet

hemen aciklama gelmez anca 7-8 gibi koyarlar siteye eger gercekten toplanti varsa. Zaten haldun ustunel hafta basi aciklicaz demisti adnan polatta en gec sali demisti herhalde ondan yola cikiyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Önder 'Aslan' oluyor
    G.Saray, Önder Turacı'nın transferinde büyük aşama kaydetti. Fenerbahçe ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Rusya'nın FK Moskova Kulübü ile ön sözleşme imzalayan savunma oyuncusu Önder Turacı, Galatasaray'ın devreye girmesi ile fikir değiştirmişti.
    Uzun süren görüşmeler sonunda Önder Turacı'nun menajeri Doğan Ercan, FK Moskova Kulübü ile yapılan ön sözleşmeyi fesh etmeyi başardı ve Önder'in yeniden bonservisine serbestlik kazandırdı.

Önder'in Pazartesi günü Galatasaray ile masaya oturacağı ve daha önce prensip anlaşmasına vardığı sarı kırmızılı kulüple 3 yıllığına sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

08.06.2008
    Kaynak : DHA

Turaci yi iki Adnanimizda yalanladi onder gelmez herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla burak Dogan haber ajansı olması beni düsündürüyor

Yaser,Ferdi suanda bunları aldık sanırım..Ama nedense Yaser konusunda hala acıklama yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Allah kahretsin.. ne önderi...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Zamanında biz Turaci ile anlaşmıştık hemde Mayıs ayından. Ergun Gürsoy o zamanlar duyarsız kaldı ki gitti Fener adamın önce kulübü ile anlaştı, sonrada oyuncuyla anlaştı..O zamanlar s.liege 2.5 milyon dolar istemişdi.Ergun gürsoy parayı fazla bulup transferi önemsememişdir.

Ergun gürsoy'un hatta bir açıklaması vardı;:Önderin o kadar para edecegini sanmıyorum 2.5 milyon dolarlık futbolcu degil acıklamasını yapmıştı....

Önder bizim için iyi alternatif olabilir..Yanlız kolay kolay ilkonbir oynayacagını sanmıyorum..
    Last edited by Emurafu : 08.Haziran.2008 at 19:51

Avrupa Kupaları tecrbüesi iyi olan Önder Turacı'nın Galatasaray'a yararlı olacağını düşünüyorum.Galatasaray'a hayırlı bir transfer olmasını dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Teknik Direktörümüzü açıklasın artık Adnan Polat.Önder Turacıyı almamız büyük hata Uğur Uçar,Sabri varken.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sabri sag bek degil ama..Onu ofansif olarak düsünürsek çooook yararlı olur..Birde orta atmasını biraz ögrense süper olacak

önder ile ilgili bir yazi(biraz eski ama),$öyle söylüyor:"Standard’in kapisina Türkiye’nin devleri gelmi$ti,Önder kesinlikle hayatinin kulübü olan Galatasaray’a gitmek istiyordu ama sonunda Fenerbahçe oldu (söyleyen de standard’in yöneticisi).

Belki biraz geçikmeli olur ama ben önder’i bizde görmek isterim.

Les « géants » de Turquie frappèrent à sa porte. Impossible de résister et Pierre François affirmait récemment, avec un clin d’œil, au micro d’Erik Libois (RTBF radio) « Il voulait à tout prix accepter l’offre du club de sa vie, Galatasaray. Mais, au bout du compte, ce fut Fenerbahce. » Là, en trois ans, Onder a gagné deux titres de Champion de Turquie, découvert la Ligue des Champions etc.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Önder sağ bekte tabiki yararlı olamaz arkadaşlar.Stoperde çok beğendiğim bir oyuncu inşallah imzalar.

Aynen.Önder'in asıl mevkisi stoperdir.Gerçi Galatasaray'da stoper'de Emre&Servet ikilisi var ama oynadığı zamanda Önder yararlı olur stoperde.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bence iyi bir alternatif olur gelirse.muhtemel uğur sakatlığında dağılmayız.gerektiğinde stoper de oynar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Önder gelmesin yaa..Fenerin artıklarını almaya gerek yok ü.özatıda alırsak şl de şov yaparız..
    stelik çok para isteyecek ve yedekte kalmayı kabul etmeyecek..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Galatasaray´ın yeni transferi, Sarı-Kırmızılı formayla ilk kez poz verirken, hayli iddialı konuştu.

‘İlk hedefim 11...’
    Yaser Yıldız... Kartalspor’da yıldızı parlayan 21 yaşındaki forvet, tarzıyla futbol otoriteleri tarafından Tuncay Şanlı ve Serhat Akın’a benzetiliyor. Trabzonspor ve Beşiktaş’tan aldığı teklifleri reddedip Galatasaray’la anlaşan genç oyuncu, Sarı-Kırmızılı formayla ilk kez poz verip, hayli iddialı açıklamalar yaptı. Türkiye’nin en büyük kulübünde forma giyeceği için çok heyecanlı olduğunu belirterek, “İlk hedefim kadroya girmek, ama kendime güveniyorum” dedi.

‘Ağlayarak izledim’
    Koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu vurgulayan Yaser, “Cim Bom’un tüm maçlarını heyecanla takip ediyorum. UEFA Kupası’nı kaldırdığında televizyonda ağlayarak izlediğim takım için ter dökecek olmak beni gururlandırıyor. Ali Sami Yen Stadı’na çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Galatasaray taraftarının huzurunda takımım için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Kendimi geliştirmek zorundayım. Sonraki hedefim tabii ki A Milli Takım’da oynayabilmek” diye konuştu.

Oyun stili ile Tuncay Şanlı'ya çok benziyor gerçekten. İleride hem Galatasaray hem de Türk futbolu adına çok büyük kazanç olacak Yaser

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

arkadaşlar bakın bence bazı galataraylı arkadaşlar önder turacı sırf fenerden geliyr diye istemiyorlar..herhalde SERVET te sivasa gitmeden doğru fenerden gelseydi aynı tepkiyi verirdiniz ama şuan servet (gökhan zancılar kusura bakmasın) türkiye ligindeki en iyi türk defans oyuncusu...önder turacı sağ ayaklı bir oyuncu defansın sağında çok oynaadı ama ortada da gayet başarılı olabiliyor..ben size söyleyimmi önderi alın ...iki sene içinde servet gibi olur..defansın ortası önder ve servetten kurulur çokta başarılı olur ...aziz yıldırımda hasetinden çatlar...çünkü malesef bizim başkan oyuncudan anlamıyor...

anlıyor diyenlere şunu hatırlatayım.

fener forvet aradığı dönemlrde almanya ikinci liginden bir oyuncuyu öneriyor crishop DAUM ..genç bi yetenek..bu çocuğu alın diyor aziz yıldırıma..aziz yıldırımdan cevap: bu da kim adını bile duymadım..

aziz yıldırımın adını bile duymadığım oyuncunun adını dün almanya maçında iki defa topu ağlara gönderdi diye duydunuz..lukas podolski...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Oyun stili ile Tuncay Şanlı'ya çok benziyor gerçekten. İleride hem Galatasaray hem de Türk futbolu adına çok büyük kazanç olacak Yaser
    Evet benziyor Tuncay'a ve Tuncay'dan çok daha teknik...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Çok değişken fikirlere sahibiz nedense. Önder'i Türk yapsakta Milli takımın göbeği kurtulsa fikrini ne çabuk unuttuk. Fenerbahçe savunması Luciano ve Önder'den kuruluyken Önder'in performansını herkes beğenmiyormuydu. Galatasaray elinden kaçırmış ve Fenere gitmişti. Ben çok hayıflanmıştım. Eğer gelirse Galatasaraylılık ruhu onada işleyecektir ve bence çok sağlam bir defansımız olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

song'un yerıne ılac gıbı gelır bence

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Su T.D belli olsunda, öyle gelsin Önder. Ben begeniyorum Önder'i.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Önder iyi topçu hatılarsanız 2005-2006 sezonunun ilk yarısında Luciano-Önder ikilisi iyi tutmuştu ve performansı olumlu eleştiri alıyordu.Galatsaraya yararlı olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yararlı olabilir ancak Türkiye'de ondan iyi defans oyuncları var; hem altyapıdan da gençler geliyor bence gerek yok...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Arkadaşlar Özer Hurmacı'yı aldık mı???

hayir ozer ya trabzonda ya fenerde

Sheriff Misafir

Özer'e dünyanın parasını istemekten vaz geçerlerse alacazda biz(fener).. 3mil euromu ne istiyolarmış..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Aslında River plate'den bounoutte'yı alsak o kadar güzel olucak ki...

Sayfa 28 / 122 İlkİlk ... 1826272829303878 ... SonSon

Mesaj Yetkileri