Sayfa 28 / 48 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon
811 ile 840 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 03Gs1905 View Post
    yaptığım yorum fanatikliğin dik alası hatta.Ama 4 gol atmış güiza'nın bitiriciliğinin hala 18'de kalmasında ısrar etmek ne oluyor bende onu çözemiyorum.Bari Lugano'ya da 18 bitiricilik verinde tam olsun ne de olsa attıkları gol sayıları aynı.Oynayabileceğim bir Galatasaray'ı oyunda görmek ve istemek en doğal hakkım.Çok çabuk sakatlanan Lincoln ve Kewell,bir türlü gerçek performansına ulaşamayan sözleşmesi bittiğinde serbest bırakırsam ortada kalan bir Arda,istikrarsız barış,mehmet topal orta sahası,35'lik carlos eski günlerinden resitaller sunarken süper profyosonel Emre Aşık 2. lig topçusundan farksız.

Ben fanatik bakışımla mutluyum peki ya siz?
    1. Lincoln ve Kewell gerçek hayatta çok sakatlanmıyorlar mı?
    2. Arda oyundaki en iyi Türk kanat oyuncusu 9.0.2 datasında, Tekniği, Driplingi 18 civarı, zaten kısa sürede 20ye çıkartmak mümkün. İlla Messi ile Ronaldo ile bir mi yapılması lazım?
    3. M. Topalın fiziksel özelliklerinde, çabukluğunda, çift ayaklı dmc büyük liglerin büyük takımlarında yok, hele son Sivas maçlarını izledikten sonra sizin gelip düşürülsün demeniz lazım.
    4. Barışın hangi özelliği kaç da mesela kaç olması lazım merak ettim.
    5. Carlos sonuçta bir futbol efsanesi, özellikleri 18-19-20lerden düştüğü için 14-15lere geldi anca. Emre Aşık asla o seviyede bir yıldız olmadı ki yaşının getirdiği düşüşler sonunda bile günümüzün kaliteli stoperleriyle aşık atsın. Galatasarayın 4. stoperi Fenerbahçe-Beşiktaş-Trabzonun as stoperleriyle aynı seviyede olsun istiyorsanız o başka.
    6.Baros başlarda bitiricilik gerektirmeyen goller (boş kaleye yuvarlamalar, penaltılar) atıyordu, ama özellikle ilk devre sonlarındna itibaren gayet güzel plaseler de vurmaya başladı. Elbette abartılan gibi 16lara çıkmaz ama 12 de çok az. Kendi görüşümü belirtecek olursam 14 gayet iyidir, 15 de pek sırıtmaz. Elbette bu ca-pa dengesi içinde değerlendirilmeli. bazı oyuncuların daha sezonun ilk haftasında özellikleri artıyor. Barosun da mesela 14le başlayıp sezon içerisinde 15e çıkabilecek şekilde ayarlansa gayet iyi olur.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

yaptığım yorum fanatikliğin dik alası hatta.Ama 4 gol atmış güiza'nın bitiriciliğinin hala 18'de kalmasında ısrar etmek ne oluyor bende onu çözemiyorum.Bari Lugano'ya da 18 bitiricilik verinde tam olsun ne de olsa attıkları gol sayıları aynı.Oynayabileceğim bir Galatasaray'ı oyunda görmek ve istemek en doğal hakkım.Çok çabuk sakatlanan Lincoln ve Kewell,bir türlü gerçek performansına ulaşamayan sözleşmesi bittiğinde serbest bırakırsam ortada kalan bir Arda,istikrarsız barış,mehmet topal orta sahası,35'lik carlos eski günlerinden resitaller sunarken süper profyosonel Emre Aşık 2. lig topçusundan farksız.

senin fanatiklik bakışınla birlikte sana mutluluklar diliyoruz... ama fanatik yorumlarınla kimseyede bişey anlatamazsın...kendin çalar kendin oynatsın...

şuan oyunda Galatasarayın kadrosu gayet iyi .... en iyi orta saha Galatasarayda...fenerbahçeyle 130 küsür pa lık uğur boralla oynuyorum ben sana 170 pa lık arda yetmiyor...

oynamayı bilen adam için de başarılamayacak şey yok..ama sen bu kadroyu adam edemiyorsan çözümü kendinde ara..

bu arada guizaya çattınız çattınız roberto carlos tan ne istiyorsunuz..gerçekte de azcık izliyorsan fenerbahçenin geriden çıkardığı topların yarısını carlos çıkarıyor...ama izlememmişsin belliki...

gerçi izlesen ne olacak fanatiklik yaparsın onada...

bu yazıyı galatasaray araştırmasını eleştirdiğin için yazmadım ama galatasarayı eleştirirken yine carlos gibi fenerbahçeli oyunculara çattığın için yazıyorum...

sen ve senin gibi bir kaç kişi sürekli fenerbahçeli oyunculara sataşmayı alışkanlık haline getirdi...

kendinize gelin yazı yazarken...
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Milan Baros kesinlikle Umut Bulut'tan daha iyi bir bitirici.Ve bu durumda 15+ bi değer almalı...

ve söylediğim gollere bakarsanız anlarsınız..

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

barosun bıtırılıgı tas catlasa 14 tur...ama hızı ve hızlanması 16-17den asagı olmamalı....topsuz alan 16-17 sezme 15-16 olabılır

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ayhan şu anda ligin en çok pas tamamlayan oyuncusu.. Yani anladınız, en çok isbetli pas atan adam. Küçük bir bilgi..
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Adam şuanda Tsl'nin gol kralı , iyi forvet olmasa bile (bana göre çok iyi bir forvet) bu istatistik ile 15-16 bitirciligi hak eder herhalde
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Adam şuanda Tsl'nin gol kralı , iyi forvet olmasa bile (bana göre çok iyi bir forvet) bu istatistik ile 15-16 bitirciligi hak eder herhalde
    Onu gol kralı yapan etken nedir?
    Altı pas önünde çok pas alması olabilir mi mesela?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Onu gol kralı yapan etken nedir?
    Altı pas önünde çok pas alması olabilir mi mesela?
    Hepsi bir etken yalnız , Baros olmasaydı , Onun attıgı golleri herhangi bir forvet atamazdı , adın Cengiz'di sanırım , Siz bu pas olayına baya bir taktınız , İşte Guiza'ya yeterince pas gelmiyormus filan bunlara zerre kadar katılmıyorum , Güiza yeteneksiz bir forvet Jardel'den bile daha bedava gol koklayan bir futbolcu , üstelik güiza'ya ne paslar gelmişti Beşiktaş,Galatasaray maçlarında boş kaleye kaçırdıkları goller aklıma geliyorda içim sızlıyor vallahi , Finishing'i orada 18 görünce , Guiza'nın Finishing'i degil zaten konumuz ;

Peki Baros'un bu performansından sonra bu üstün formundan sonra bitiricliik 12 yerinde mi ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Hepsi bir etken yalnız , Baros olmasaydı , Onun attıgı golleri herhangi bir forvet atamazdı , adın Cengiz'di sanırım , Siz bu pas olayına baya bir taktınız , İşte Guiza'ya yeterince pas gelmiyormus filan bunlara zerre kadar katılmıyorum , Güiza yeteneksiz bir forvet Jardel'den bile daha bedava gol koklayan bir futbolcu , üstelik güiza'ya ne paslar gelmişti Beşiktaş,Galatasaray maçlarında boş kaleye kaçırdıkları goller aklıma geliyorda içim sızlıyor vallahi , Finishing'i orada 18 görünce , Guiza'nın Finishing'i degil zaten konumuz ;

Peki Baros'un bu performansından sonra bu üstün formundan sonra bitiricliik 12 yerinde mi ?
    Teknik ile bitiriciliği karıştırıyorsun.
    Maç içinde attığının 2-3 misli 6 pastan farklı auta gönderiyor.
    Finishing bir çok teknik ve zihinsel bilincin deneyimi ile olur, topa yön vermek, pozisyon bilgisi ve sezgisi, tek başına teknik ile şut ile açıklanamayacak şeyler olduğu için finishing ayrı bir değer.

Baros'a bakarsan çok da gol kaçırıyor.Oyuncunun tekniği vuruşlarına çok etki eder, gollerini estetik yapan da bu.Ben bile Baros'u izlerken bazen gerilebiliyorum, tekniği iyi olmasına rağmen vuruşları o kadar sakin değil, vurayım da vurmuş olayım diye vurduğu da oluyor.
    Vuruşlarında isabet oranı yüksek olan oyuncuların değeridir, bütün takımın şut ortalamasının büyük bir çoğunluğunu bir oyuncuya verirsen onu gol kralı yapman çok normal (basketbolda Kobe neredeyse takım şutlarının yarısını kendisi kullanır).

Güiza da o GS sisteminde 10+ gol atardı.
    Bu kıstas değil, kıstas olursa Premier League, Ligue 1 gibi kıstaslar var kusura bakmayın.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Düşüncene saygı duyuyorum ; Lakin benim düşüncem öyle degil , eğer geçekc bir Galatasaray ve Baros istiyorsak Finishing artırılmalıdır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Finishingi felan bilmemde Barosun oyunda gol atması lazım..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zaten Maç motoru berbat. Ne oyuncular ne goller kaçırıyor Baros'un 12 Olan Finishing ile gol atması imkansız nerdeyse oyunda..Bence sırf bu maç motoru yüzünden bile arttırılabilir Baros'un Finishing'i.

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Baros bu sene sonu 30+ gol sayisina da ulasbilir ama onemli olan onun bu rakama nasil ulastigi atiklarinin yaninda ne kadar kacirdigi ve nasil kacirdigidir bence. Finishing 13-14 olabilir ama ben Baros'un asla daha yuksek bi deger hak ettigini sanmiyorum cunku Baros'un finishing'i 15+ olan bi oyuncu olsa idi eger su anda 20 gol atmisti en az o kadar pozisyona girdi yani. Baros iyi vuruslar yaptiginda bence teknik ve composure sayesinde yapiyor. Benim icin finishing girdigi pozisyonlarin ne kadarini gole cevirdigi ile olculur. Yani daha cok istatistiksel bi ozellik ha tabi golleri nasil attigi da onemli ole dan dun vurup dogru zamanda dogru yerde ise falan gibi seylere bakicaksin elbette ama istatistik ile ne kadar iyi bi bitirici oldugu ionaylanir oyuncunun. Baros icin istatistikler pek ondan yana degil gibi.

Ha mac motorunda gol atmasi icin artmasi gerekiyor ise o ayri bi mesele... Bi de cok yazildi ama nedense es geciliyor taktik bu oyunda cok onemli sahaya ole 11 adam surup biseyler yapmasini beklerseniz ya da onlara dogru taktikleri vermezseniz istediginiz sonuclara ulasamayabilirsiniz. Yani sucu mac motorunda veya oyuncu profillerinde degil kendinizde de arayin biraz.

Guiza yeni bi ulkede futbolun cok degisik oldugu bi ulke de su anda. Alisma donemi geciriyor. Shevchenko gibi bi adam bile Chelsea de 10 golu asamadi yani bazi oyuncular icin bazi sistemler veya ligler hic uyusmuyor bunlari da dusunmek lazim. Ha Baros geldi belki hayati boyunca arayip da bulamadigi sistemi buldu ve costu cosuyor o da onun sansi.

Ayrica Jardel'e belesci golcu demek nasil bir yorumdur? Benim gordugum en iyi bitiricilerden biridir attigi gol ile kacirma oranina bakarsan eminim futbol tarihinin onde gelen isimlerinden biridir kendisi Ha ole dogru zaman da dogru yerde idi de atiyordu falan degil top ayagina kaleyi goren bi hizada geldi mi Jardel'in o top genelde gol olurdu cunku Jardel o topu fileler ile bulusturmayi cok iyi bilen bi oyuncuydu vurus teknigi son derece ustun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne büyük bir aşktır bu. Çok saygı duyuyorum hakikatten. 1 saniye bile ayrılamıyorlar birbirlerinden...
    Ferhat - Şirin
    Kerem - Aslı
    Aykut - Çizgi...
    Böyle saygıdeğer bir efsane bu benim için... Yok böyle bir aşk.
    Milyonlar yalvarıyor N'olursun ayrıl şu çizgiden Aykut diye...
    Adam bir kere terketmedi yahu! Helal olsun.

Mesela Bakın Aykut'un bu sene boyunca oynadığı maçlara.
    İlk Steau Bükreş maçı;
    İlk gol klasikleşmiş top tekniği ve soğukkanlılık yoksunluğu, Çizgi hanımın suçu değil.
    İkinci gol taç'tan. Hem savunma hatası hem Çizgi hanımın Aykut'a izin vermemesi var. 2. golde suçlamıyorum Aykut'u olur o kadar. Savunma hatasıdır o...
    İkinci Steau maçı;
    0-1 bitmişti. Bir kontra atağı bir kaleci penaltı noktası civarında bekler... Hemen hemen kimse kontraya çıkarken ortasahadan aşırtma şut vurmayı denemez. Vursa bile o hızla koşarken dengeli bir vuruş çıkaramaz. Üstelik o hızla top sürerken kalecinin nerde olduğuna kafasını kaldırıp bakamaz. O halde ne işin var Çizgi ile... Bıraksana onu iki dakika, işin var oğlum senin...
    Araya atılan pasa forvet'ten çok daha geç kaldı Aykut... Koltukaltından yedi golü. Penaltı noktasında beklese santrafordan çok daha önce erişecekti topa... Çizgi işe gitmesine izin vermiyor bazen Aykut'un.
    Ankaraspor Türkiye kupası maçı; Dakika 45... Kornerden, kale sahası içinden vuruyor kafayı De Nigris.
    Kale Sahası adı üstünde kaleci sahası değil midir? Neden çıkamaz insan 2 adım önündeki topa...
    Çizgi'den adama evinde bile rahat yok...

Altay maçı Türkiye Kupası; Çoğu insan pek düşünmeden der ki; Ulan o golde ne suçu var Aykut'un... Var efendim var. Şehmuz nasıl futbolcudur bilir misiniz?
    Şehmuz ağır ama şutör bir adamdır. Bugünkü Mohammed Ali gibi...
    Şimdi o pozisyonda Meira'da Aykut'ta bekliyor ki Şehmuz topu kontrol edecek ve dribling yapıp gol atmak isteyecek. Bu düşünceye görede pozisyon alıyor ikisi de... Ama hayır! Şehmuz kendisini biliyor ve onu yapamayacağını da biliyor.
    Ama Meira Şehmuz'u bilmiyor. Hadi o normal. Aykut'ta Şehmuz'u bilmiyor. Maçtan sonrada bir açıklama yapıyor, diyor ki; Şehmuz belki de hayatının golünü attı. Tamam belki o vuruşta şansı yaver gitmiş olabilir ama bu doğru değil. Şehmuz bu tip gollerden çok attı bu güne kadar... Sen bilmiyorsan adam sana da atacak tabi ki...
    Neyse top çok ters yere gitti diyeceksiniz... Hayır top direk dibine gitmedi. Yan ağlara bile gitmedi.
    Şimdi sizlere bir soru? Mondi olsa yermiydi o golü?
    Mondi yaklaşık 20 senelik futbol hayatında ceza sahası dışından sadece 3-4 gol yemiş bir adamdır. Neden?
    Pozisyon almayı bilir de ondan
    İyi bir geometri zekanız varsa ve pozisyonu iyi irdelerseniz anlarsınız ki; Aykut iki adım önde ve solda olsa o golü yemeyi bırakın sektirmez bile... Çünkü orada bulunmuş olsa top üstüne gelecekti. Muhtemelende göğüs hizasına bir yerlere.
    Bugünkü golde öyleydi. Normelde kurtarılmaz dersiniz ama Mondi gibiler, Van Der Saar gibiler kurtarır. Bu mental bir iştir. Kalecilik başlı başına mental bir iştir.
    Sürekli konsantrasyon, öz güven, cesaret, soğukkanlılık, karar verme güdüsü vs vs gerektirir. (Not; Türk sporcular mental açıdan bu zaaflarıyla meşhurdurlar. O yüzden Türk kaleci zaafiyetimiz var. Aykut alman altyapısı görmüştür o ayrı.)

Bu pozisyon için bir örnek daha vermek istiyorum... Bkz: Gökhan Ünal.
    Gökhan'ı iyi takip eden herkes bilir ki Gökhan dar açıdan geniş köşeye şut atmayı çok sever ve hemen her maç buna benzer vuruşlar dener.
    En son Senecky'e yani Ankaraspor'a attı bu gölü... Golden önce 3-5 saniye kendisini toparladı vuruş açısı için. Ama ne önünde ki Erhan Güven nede kaleci Senecky'i onu iyi takip etmediği ve stilini bilmediği için doğru pozisyon alabildi...
    Ve nihayetinde çekti, bekledi, bekledi ve vurdu.
    Şuttan önce Senecky hala ön direkteydi.

Şöyle bir kanı var. Şut "90" diye tabir ettiğimiz yere gitmiş ve gol olmuşsa kaleci suçsuzdur.
    O zaman Mondi neden kurtardı bu güne kadar bunları?
    Mesela Galatasaray'ın 8 kişi kaldığı Fenerbahçe'ye 1-0 yenildiği bir maç vardı. Topun gerisinde Rapaiç, karşısında kalede Mondragon.
    25-30 metre mesafe yani bugünki Kamanan'ın şutu attığı kadar var, yok.
    Rapaiç üstelik baraja rağmen hem sert hemde "90" a vurmuştu o şutu... Fakat Mondi çıkardı... Nasıl olur?
    Şöyle olur. Mondi zeki ve consantre idi. Rapaiç'in o kadar uzak mesafeden şutu üstüne doğru değil baraj arkasına vuracağını biliyordu.

Ama Aykut'un bugünki golde suçu yok. Eşi Çizgi izin vermedi ki... Uzun şutu çizgide beklerseniz top inişe geçer ve daha da hızlanır. Bu da hem görüş açınızı kısıtlar, hemde topun gidişişatı değişir. Sağa - sol, aşağı - yukarı yaparak.

Yine bir Kontra atakta Kamanan'ın boş kaleye direğe nişanladığı topta da eşi hatalı Aykut'un. Tıpkı Steua maçında olduğu gibi penaltı noktasında beklese kontra akını... Kamanan'dan önce yetişecekti topa.

Malatya maçında ki yan toplar ve Balili'nin Ali Sami'yen de attığı gole bakın.
    Aykut nerede?
    Ön direkte çizgide... Sanırım Kamanan sıfırdan şut atacak diye bekliyor(?)...
    Hayır Kamanan yerden yanlamasına orta kesiyor, pas atıyor Balili'ye.
    Yatıp kesemez mi o topu? Pekala keser Aykut'um da eşi izin vermiyor.
    Bugün Mehmet Yıldız'ın kale sahası içinde ayağının altından kaçırdığı pozisyon gibi tıpkı. Ortayı kesen kim bilmiyorum ama kale çizgisinde bekleyen tabiki Aykut'um.

Neyse ben bu aşkın yüceliğini yazdım ama Aykutçuğum sana o kızdan fayda yok.
    N'olursun ayrıl ondan.

(şöyle bişeyler yazdım... Değerlendirmek gerek bunları. Orkun'un Aykut'tan daha iyi bir kaleci olduğunu düşünüyorum da)
    Fikirlerim burada

Bundan sonra aykut konuşulmaz heralde..mükemmel derecede eğlenceli ve bi okadarda güzel yazı olmuş ellerine sağlık.

Gerçekten yabancı ülkede yetişip de(ki bu ülke almanya!!) çizgiden ayrılmayan bi kaleci çok garip...

4eva MONDİ

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by baristayfur View Post
    Bundan sonra aykut konuşulmaz heralde..mükemmel derecede eğlenceli ve bi okadarda güzel yazı olmuş ellerine sağlık.

Gerçekten yabancı ülkede yetişip de(ki bu ülke almanya!!) çizgiden ayrılmayan bi kaleci çok garip...

4eva MONDİ

Aykut'da aldigi egitimi sucluyor. Daha once bize emin olmadigimiz toplara cikmamayi ogretiler gibi bi aciklama yapmisti. Tabi emin olmadigin toplara cikmazsin da insan bi kere bile emin olmaz mi? Tabi Aykut da gecen seneye kadar uzun bi donem yedek otururarak gecirdi belki bu seneleri baska yerlerde kiralik gecirse idi bugun cok farkli bi Aykut izleyebilirdik...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aykut'u filan bırakılımda kesin olarak ; Baros'un , Finishing'de ciddi bir artıs yada bir artıs olacak mı ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    @extensor vbmenu_register("postmenu_1379217", true); ;

%100 haklısın , Aykut'un çizgiden ayrılmayarak yedirttigi goller haddini aştı artık.Bunun içime oturanı ise geçen sene Sivas'ta , hakan adamın önünü marke ederek , Aykut'un topu almasını bekledi ne oldu açılmadı sonra açıldı golüde yedi çok golü var öyle , De Santcis öyle degil mesela her pozisyonun içinde her an çıkarak bütün topları alıyor , Orkun'da fena degil o konuda , Ama Aykut'un refleskleri gerçekten çok kuvvetli , beklenmedik anda harika kurtarıslar yapıyor tekeksik yönü seninde belirttigin gibi çizgi zaafı , Aykut bu özelligini geliştirirse Milli Takımı'nda kalesini koruyabilir.
    Last edited by Alicanfmfan : 03.Şubat.2009 at 23:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kulübesine bağlanmış köpek gibi..Çıııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk demekten dilimde tüy bitti..

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Sonuç olarak Baros'un özellikleri acilen arttırılmalıdır...Ayrıca Servet'in top kapması 12 bu durumda diğer özellikleri ne olursa olsun bir işe yaramıyor ve de ayrıca Orkun'un özellikleri abartılmış bende liverpool bile istiyordu listeye koyunca bu hatalar da düzeltilirse mükemmele yakın bir oyun bizleri bekliyor

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Sonuç olarak Baros'un özellikleri acilen arttırılmalıdır...Ayrıca Servet'in top kapması 12 bu durumda diğer özellikleri ne olursa olsun bir işe yaramıyor ve de ayrıca Orkun'un özellikleri abartılmış bende liverpool bile istiyordu listeye koyunca bu hatalar da düzeltilirse mükemmele yakın bir oyun bizleri bekliyor
    hayırdır savaş falanmı çıktı kuru kuru yazmışsın barosun bütün özellikleri mi artmalı.

barosun 14 bitiricliği olursa çok süper ve gerçekçi olur hızı artabilir bende katılıyorum bunu belirten arkadaşlara.hız ve hızlanması 1 er puan artmalı bence.

servet yorumunu garipsedim açıkçası top kapması 12 diye diğer özellikler sıfırlanıyorda yoksa benim mi haberim yok.servette tereyağından kıl çeker gibi bir top kapma yeteneği mi var.var diyorsan yalan söylüyosun yok diyorsan 12 ye 13 e razı olacaksın.ya da data editörü açmalısın.

ardayı hala beğenmeyenler mi var yoksa ben ardayı devre arasında 28 milyon dolara valenciaya sattım peşinde.arsenal,atletico,bayern munich gibi klüpler vardı.ardayı gerçekte 28 milyon dolar üstü bir fiyata satalım o zaman o fiyat kadar değeride özellikleride artar oyunda.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    Dünyada tackling ile top kapmak artık çok az ligde var, sıfır orta saha mücadelesi liglerinde, örn. İngiltere, Brezilya..

Orta saha müdahele edip savunma alanını daraltınca Interception (Top arası) oldu kapılan toplar.Savunmacının temiz top kapmasından öte alan daraltıp pas alanı bırakmamak gerekli.
    Haldur huldur saldıran takım kalmadı, saldıran da darma duman oluyor zaten.O efsane Ferdinand'lar, Nesta'lar, Puyol'lar tackling yerine interception yapıyor zaten artık.Artık stoperler, CL Finali oynamak isteyenler takımların high-end (en üst klasman) seviye maçlarında en önemli anlarında birebirlerine arkaya sarkarsa, açık alan çıkarsa ortaya çıkıyor.Galatasaray savunmaya gömülmeye başladığı zaman Denizlispor'da Servet'e dönüşmeye başlayacak Servet Çetin.Sebepleri çok fazla, onu da bilen bir başkası açıklar artık yoruldum

9.0.3 için ne düşündüğümü açıklamadım, nereden tahmin edebildiniz?Ya yanılıyorsanız? 6 aydan önce hiç bir data değiştirilmez, etik olarak hoş değil, 1 yıldan önce kimse de tam olarak değerlendirilmemeli.

Üslup hoş değil, oynayabilinecek bir data istenmez, gerçekçilik açısından en doğru data istenir amaç oyunda Fenerbahçe'yi, Beşiktaş'ı elemek ise ne kadar oyundan zevk alınabilir siz karar verin.

Ayrıca FB konusu FB Araştırmasında, GS konusu GS araştırmasında tartışılır, Güiza'yı araya katarak zaten amacın Baros'u tartışmak olmadığını anlatabiliyorsunuz.Amacınızı gerçekçiliği tartışmak değil, apaçık ortada.Arjantin'de -5 edebilecek bir oyuncuya -10 girilmiş kime ne (farz-ı misal), iş arkadaşım benden 1 M$ fazla ürün satmış kime ne (farz-ı misal)?

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ya herkes isyan edip duruyo Galatasaray'a açayım bakayım bir kariyer. Bakalım ne yapacağım. Bu isyan edenlere önerim: Data editördür. İstediğin oyuncunun istediğin özelliğini artırırsın düşürürsün...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Baros için 14-15 bitiricilik ideal olur..Attığı goller boş kaleyeymiş bak sen..
    Son attığı golde çiviledi kaleciyi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar Baros için 12nin az olduğunu düşünenlerdenim ancak 10 golü geçemiyor diyenlere de katılmıyorum çünkü bende oynadığı zamanlarda iyi gol atan bir golcü olabildi. Ancak gözlemlediğim kadarıyla girdiği pozisyonlarda çok kaçıran bir Baros var, yani ne kadar çok pozisyona sokarsanız o kadar çok gol atıyor ama çok fazlada kaçırıyor. Formda ise iyi ama değilse saç baş yolduruyor.

En önemli nokta ise şimdi resimleride koyacağım, o kadar gole rağmen ratingleri düşük yani genelde maçlarda çok kötü oynuyor ama gerçekte gol atamamasına rağmen, hemen hemen her maçta yaptığı boş koşular, doğru zamanda doğru yerde olması işe yarayan özellikleri ama oyunda gol atamayınca çok kötü bir puan alıyor.

Resimlerden önce 2 sezon GSda kaldığım süredeki Barosun istatistiklerini ekledim. Ondan sonra başka takıma gittim çünkü. Ve oyun oynadığım zamanda 9.02 yoktu yani 9.01 ile oynanmışbir oyundur bilginize.

Burada Finishing 13 olması lazım, ama şu anki haliyle 12yi değilde 14 ya da 15 iyi olur düşüncesindeyim..

1. sezon Milan Baros

2. sezon Milan Baros

Last edited by mkkadi : 04.Şubat.2009 at 14:13 Reason: Resimler Düzeltildi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

901 den zaten Finishing 13'yü yanılmıyorsam

evet 13tü ve 0.2de 12 ye indi..off the ball ve teknik arttı yanılmıyorsam..

Baros boş kaleye atıyor diyenler varsa 28.sayfadaki yazımı okuyabilirler.

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=822

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

9.0.2 de Baros 150 PA mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

ardanın profılı ılk temas ve 1-2 ozellık harıc yapılabılecek en ıyı profıl daha neresı artıcak zaten 174 pa var 1-2 seneye star oluyo ama pası 178-180 arası yapılabılır obertanların hatem ben arfaların 185 aldıgı yerde arda 180 ı bulur oda onlardan yasca buyuk oldugu ıcın ......

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    ardanın profılı ılk temas ve 1-2 ozellık harıc yapılabılecek en ıyı profıl daha neresı artıcak zaten 174 pa var 1-2 seneye star oluyo ama pası 178-180 arası yapılabılır obertanların hatem ben arfaların 185 aldıgı yerde arda 180 ı bulur oda onlardan yasca buyuk oldugu ıcın ......
    ben arfanın pa sı 190.ultra abartılı bir puan onunkiyle kıyaslamak doğru değil.

ardanın ca sı 9.0.0.dan beri aynı bu yüzden sürekli pa artışını doğru bulmuyorum.en son 172 den 174 olmuştu zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben ardanın ilk temasında artış bekliyorum ggayet iyi kontrol ediyor topu ömer abi biraz cimri davranıyor bence bu konuda..

Sayfa 28 / 48 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon

Mesaj Yetkileri