Originally Posted by
03Gs1905
yaptığım yorum fanatikliğin dik alası hatta.Ama 4 gol atmış güiza'nın bitiriciliğinin hala 18'de kalmasında ısrar etmek ne oluyor bende onu çözemiyorum.Bari Lugano'ya da 18 bitiricilik verinde tam olsun ne de olsa attıkları gol sayıları aynı.Oynayabileceğim bir Galatasaray'ı oyunda görmek ve istemek en doğal hakkım.Çok çabuk sakatlanan Lincoln ve Kewell,bir türlü gerçek performansına ulaşamayan sözleşmesi bittiğinde serbest bırakırsam ortada kalan bir Arda,istikrarsız barış,mehmet topal orta sahası,35'lik carlos eski günlerinden resitaller sunarken süper profyosonel Emre Aşık 2. lig topçusundan farksız.
Ben fanatik bakışımla mutluyum peki ya siz?
senin fanatiklik bakışınla birlikte sana mutluluklar diliyoruz... ama fanatik yorumlarınla kimseyede bişey anlatamazsın...kendin çalar kendin oynatsın...
şuan oyunda Galatasarayın kadrosu gayet iyi .... en iyi orta saha Galatasarayda...fenerbahçeyle 130 küsür pa lık uğur boralla oynuyorum ben sana 170 pa lık arda yetmiyor...
oynamayı bilen adam için de başarılamayacak şey yok..ama sen bu kadroyu adam edemiyorsan çözümü kendinde ara..
bu arada guizaya çattınız çattınız roberto carlos tan ne istiyorsunuz..gerçekte de azcık izliyorsan fenerbahçenin geriden çıkardığı topların yarısını carlos çıkarıyor...ama izlememmişsin belliki...
gerçi izlesen ne olacak fanatiklik yaparsın onada...
bu yazıyı galatasaray araştırmasını eleştirdiğin için yazmadım ama galatasarayı eleştirirken yine carlos gibi fenerbahçeli oyunculara çattığın için yazıyorum...
sen ve senin gibi bir kaç kişi sürekli fenerbahçeli oyunculara sataşmayı alışkanlık haline getirdi...
kendinize gelin yazı yazarken...
BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR
Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
Şeyh Edebali