SON DAKİKA! 15 KULÜP PFDK'YA SEVK EDİLDİ! Aralarında G.Saray, Beşiktaş, F.Bahçe, Trabzonspor'un da bulunduğu 15 kulüp PFDK'ya sevk edildi.
NTVSPOR
FM Gazetesi
Olaylar olaylar herkesi birer birer içine çeken olaylar.Hadi bakalım hayırlısı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
vöh fener ne büyük kulüpmüşsün mübarek batarsa tüm ligi arkasından batırcak koca bir delik açabilme kabiliyetine sahip15 kulüp nedir ya
![]()
GS FB'den tesvik aldi iddiasiyla sevkedilmis daha dogrusu müsteki sifatiyla sevkedilmisiz tesvik teklif eden degil edilen olarak.
Evet GS, FB'den teşvik aldı denmiş. Komedi filmi gibi olmaya başladı bu iş.
FM Gazetesi
3.görüşme haftası, bugün başladı bana işi bulandırma yoluna gitmese büyük ihtimalle elde bir şey kalamayacağından davanın şike olan tarafı düşecek.
demişsin
zaten aziz yıldırım kendi savunmasıyla şike tarafını çökertti
cihan öskay olayıda tam bir çaresizlik diyorum
PFDK'ya sevk edilen takıkm sayısı 16 oldu.
FM Gazetesi
Mehmet Ali Aydınlar "UEFA 58. madde değişikliğini kabul etmez. Biz 58. maddenin değişikliğini önermiştik ama UEFA kabul etmemişti. TFF'nin kararı tam bir komedi" dedi.
İlahi.
Zaten ceza geleceğini falan düşünmüyordum beklediğim yönde bir açıklama oldu. Bu açıklamadan sonra daha da ceza gelmez yolumuza devam ederiz bu şekilde. Hayırlısı olsun ne diyelim...
Can Arat: "Dereagzi'na gitmeye korkar oldum artik
En sonunda gs'yi düsürcekler diye saka yapiyoduk sanirim gercek olcak![]()
Ruken başak: 3 Temmuz'da mini cooper benim garajimdaydi.. Çünkü benimdi.. Bugün de ben kullanıyorum..
şu davaya gülüyorum resmen ya
tanık ifadelerinin hepsi sanıklar lehine
Savcı yine faka bastıAdamın duruşmalara getirdiği veya iddianame'de adını geçirdiği tüm gizli/açık tanıklar söylediklerinde o kadar çelişkiye düştü ki sanık avukatları savunma yapsa, haklılıklarını bu kadar ortaya çıkaramazdı.
TFF'nin sabah yaptığı açıklama ve gelişen olaylar zerre umrumda değil, şuan geçen 2 dava gibi lehimize mükemmel süren bir dava geçiyor Cuma günü bu dava düşerse TFF'ye PFDK'ya UEFA'ya vs gerek kalmaz.
...
Şu saatten sonra kulüplere ceza geleceğini sanmıyorum. Biz elimizden alınan Şampiyonlar Ligi ile kalacağız, Trabzon da bedavadan kazandıgı ŞL tecrübesiyle kalacak. Gerçi Trabzon hala doymadı orası ayrı.
Biz düşelim,diğerlerinin hepsi ligde kalsın.![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Galatasaraylı arkadaşlar da sakin olsunlar. Onların 2 saattir yaşadığı duyguyu biz 10 aydır yaşıyoruz, ki kulüplerine de bişey olacağı yok, saçma sapan suçlamalar. FB'den teşvik alma şüphesi ile sevk edilmişler ki herkes bunun mümkün olamayacağını biliyor.
Sakin olmadığımız kanısına nereden varıyorsunuz ?Ben 5 dk sonra "GS ligden düşürüldü" deseler de sakin kalırım.Burası türkiye. Daha dogrusu TFF'den herşey beklenir artık.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Başından beri şikenin olduğuna inanmıyorum, bugün verilen kararla da artık Fenerbahçe'nin ceza almayacağı kesinleşmiştir diye düşünüyorum.
Askerlik nedeniyle gündemi göz ucuyla takip edebiliyorum, Fenerbahçe açtığı davaları niye geri çekti bu konuda açıklama gelmedi henüz sanıyorum, bilgisi olan var mı ?
madde 58"de degistirildi . Sike sahaya yansımadıysa , maddeyi neden degistiriyorsunuz? Açıklayın da bilelim yani![]()
YD kendi baskanlik yaptigi dönemin BJK'sini PFDK'ya sevk etti![]()