Sayfa 29 / 166 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
841 ile 870 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arsenal'ın transfer için bir sperm bankası ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi
    krampon.net

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Ganalı Inkoom Chelsea kıskacında

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin Dnipro forması giyen 22 yaşındaki Ganalı sağ bek Samuel Inkoom'u takip ettiği iddia edildi.

09 Ağustos 2011 Salı - 16:35
    Sporx.com dış haberler

Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin scout ekibinin başında bulunan isim Micheal Emenalo'nun Ganalı defans Samuel Inkoom'u izlemeye gittiği iddia edildi.

Mirror'da yer alan habere göre, Dnipro Dnipropetrovsk takımında forma giyen 22 yaındaki sağ bek Samuel Inkoom'u izlemek için Gana Milli Takımı ile Nijerya arasında oynanan karşılaşmaya gittiği belirtildi.

Inkoom'un takımdan ayrılması için 4 ya da 6 milyon sterlinlik bir teklif gelmesi gerektiği yazılırken, Chelsea'nin yanı sıra Fulham ve Aston Villa'nın da genç oyuncu için devrede olduğu iddia edildi.

Henüz 22 yaşında olmasına rağmen ülkesinde Asante Kotoko takımında başladığı kariyerine Basel ve Dnipro tecrübeleri ekleyen Inkoom Gana Milli Takımı'nın da formasını 22 kez giymeyi başardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Chelsea gençleşiyor kardeeeşşş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Boas kadroyu kendi yaşının altındaki oyunculardan kurmaya çalışıyor anlaşılan =)

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Manu'nun genç Fransızı Newcastle'da

İngiltere Premier Ligi'nde mücadele eden Newcastle United, Manchester United'ın 22 yaşındaki Fransız kanat oyuncusu Gabriel Obertan'ı kadrosuna kattı.

09 Ağustos 2011 Salı - 14:32
    Sporx.com dış haberler

İngiltere Premier Ligi'nde mücadele eden Newcastle United, resmi sitesinden yaptığı açıklamayla Manchester United'ın Fransız oyuncusu Gabriel Obertan'ı transfer ettiğini duyurdu.

Obertan'ın Mart ayında Newcastle rezerv takımına 2 gol attığına vurgu yapılan açıklamada, Fransa Ümit Milli takımının formasını 11 kez terleten 22 yaşındaki kanat oyuncusunun 5 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.

Sağlık kontrollerinden geçen genç oyuncunun hafta sonu oynanacak Arsenal maçının kadrosunda olacağı belirtildi.

Newcastle United menajeri Alan Pardew, Obertan'ı bir kaç yıldızr takip ettiğini, onun çok hızlı ve teknik bir oyuncu olduğunu söyledi. Oyuncunun son bir yılda fiziksel olarak güçlendiğini belirten Pardew, bu yıl Obertan'ın Premier Lig'te büyük etki yapacağını iddia etti.

Obertan ise transfer olmadan Newcastle'daki arkadaşlarıyla konuştuğunu, harika bir geçmişi olan büyük bir takıma geldiğini ifade etti. Karar vermesinin ise çok zor olmadığını söyleyen Fransız, Manchester'da rekabetin içinde pek forma şansı bulamadığı iki yıl geçirdiğini ve bu yüzden daha fazla maç oynamaya ihtiyacı olduğunu dile getirdi

Clairefontaine akademisinden yetişen, Bordeaux'ta profesyonel olan Obertan, 2009 yılında 4 milyon avroya Manchester United'a transfer olmuştu. Geçtiğimiz yıl toplam 14 kez kırmızı şeytanlarla sahaya çıkan oyuncu, tek golünü ise Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Bursaspor'a atmıştı.

Newcastle'ın Obertan için Manchester'a ödeyeceği bonservis bedeli ise açıklanmazken, Obertan Newcastle'ın yaz transfer döneminde Yohan Cabaye, Demba Ba, Sylvain Marveaux ve Mehdi Abeid'den sonra Fransa doğumlu beşinci transferi oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

ManU'ya 4 mn €'ya transfer oldu diyor fakat sanki daha fazla para vermişti ManU bu adam için.

FM deki kontratında gördüğüm kadarıyla, paranın yarısı Bordeaux'a gidecek.

Default Tuncay Şanlı Bolton'da

http://www.mirrorfootball.co.uk/tran...cle783356.html

Daha önce 4.5MN Pound'a Stoke City'den Wolfsburg'a transfer olan Tuncay, 6 ay sonra İngiltere'ye geri dönüyor. Tuncay, McLaren yerine Magath'ın gelmesiyle birlikte kadroda kendine yer bulamıyordu.
    Bolton'a kiralık olarak transfer olacak Tuncay'ın satın alma opsiyonu 3MN Pound olacak. Tuncay, Bolton'un sezon açılış maçında QPR'a karşı kadroda olacak.
    Last edited by meddah : 11.Ağustos.2011 at 14:33

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bolton dogru tercih. İnsallah gosterir kendini. Stoke'dayken Manchester'a attigi golu unutamiyorum Tuncay'in. Golden sonra tribune kostugunda tribundeki adamda Tuncay formasi vardi sirtini donup Tuncay'a gosteriyordu formayi

Arsenal maçında da çok iyi oynamıştı M'boro'dayken. İnşallah öyle döner İngiltereye.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İngiltere onun için çok daha iyi zaten Almanya'dan.Umarım M'boro'daki gibi oynar Tuncay.

"Medical at Bolton...Back to EPL in about an hour Trotters!!!"
    Tuncay Şanlı/Twitter

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu transferi nasıl gerçekleştirdi şaşırdım doğrusu demekki eplde hala bir kredisi varmış umarım toparlanır

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bolton Stoke City e göre yine iyidir. En azından kalitesini gösterebilecek düzeyde adamlarla oynayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Ben bunu anlayamıyorum işte.Tuncayı kulübede oturtmak için mi aldı bu adam yani?4.5 mn pound verilmiş bir de.Yanlış transfer hamlesi.
    İngiltereye dönmesine sevindim.Anadoluda gezmekten iyidir İngilterede gezmek.
    Last edited by Lim10 : 11.Ağustos.2011 at 16:39 Reason: üsluba dikkat ederilm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Chu Young sakatlanmadi mi? Onun yerine alinmistir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ha pardon Wolfsburg icin soylemissin. Tuncay'i Wolfsburg'a getiren antrenor degismisti onun icin boyle oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bu sefer başarılı olacak gibi hissediyorum ben.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    -

Bu kötü oldu işte. Artık Manu, Chelsea maçları yerine Tuncay'lı Bolton'ı izleyeceğiz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Bu kötü oldu işte. Artık Manu, Chelsea maçları yerine Tuncay'lı Bolton'ı izleyeceğiz.
    sporx ten bahsediyosan sanmıyorum ben öyle bişey yapcaklarını he yaptılar dielim isyan çıkar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    sporx ten bahsediyosan sanmıyorum ben öyle bişey yapcaklarını he yaptılar dielim isyan çıkar
    düzeltme button u yoktu sporx değil spormax olcak

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Spormax'in tüm işi premier lig nasıl olsa 4 büyüklerin maçları yayınlanır kesin .Bolton'u da yayınlarlar artık o ayrı .

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LeqenDary View Post
    Spormax'in tüm işi premier lig nasıl olsa 4 büyüklerin maçları yayınlanır kesin .Bolton'u da yayınlarlar artık o ayrı .
    6 büyüklerin yayınlansın abi city tottenham ı hiç hesaba katmıyoruz galiba

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bolton'da da bir şeyler veremezse İnglitere gezisi son bulur ve Wolfsburg'a geri dönüp sözleşmesi bitene kadar oynar orada. Sonra da büyük bir ihtimalle Fenerbahçe'ye gelir ve futbolu bırakır. Artık Tuncay için görünen durum bu bana göre. Çok fazla gezdi çünkü.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Çalışma iznini yenilemesi gerekiyormuş bu sebeple önümüzdeki hafta sahadaki yerini alamayacak. Ben nedense ingiltere'de parlayacağını düşünüyorum Tuncay'ın, umarım beni kara çıkartmaz
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

M'boro'yu bırakması en başta hataydı. ben o eski günlerine dönebileceğine inanmıyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tuncay Şanlı 9 numaralı formayı giyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Avrupa'nın Ayman'ı oldu Tuncay. O kulüp senin bu kulüp benim geziyor. Hakkında hayırlısı olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Önceleri kulüp takımından düştü şuanda da milli takım kariyeri elinden gitti. Avrupa'ya doğru zamanda doğru şekilde gitmeyişi onun kariyerini daha üst seviyelerde olacakken en diplere götürdü. Ama inşallah şu 3-4 yıllık üst düzey performans gösterebilecek zamanda birşeyler yaparda imajını ve milli takım kariyerinide düzeltir.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri