Bobo'nun Türkiye'ye dönmesine sevindim fakat Kayserispor'a veya başka bir takıma gitmesine gerçekten üzüldüm.Bobo'ya Beşiktaş'taki ilk maçından beri hayrandım Beşiktaş'tan başka bir takımda izlemek zor olacak
Bobo'nun Türkiye'ye dönmesine sevindim fakat Kayserispor'a veya başka bir takıma gitmesine gerçekten üzüldüm.Bobo'ya Beşiktaş'taki ilk maçından beri hayrandım Beşiktaş'tan başka bir takımda izlemek zor olacak
Bobo Resmen Kayseride
Türkiye'ye MİY ile anlaştığı için gelmiş bir oyuncuyu transfer etmek gerçekten çok etik Hayırlı olsun Kayserispor'a.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Etikten, delikanlılıktan, şundan bundan bahseden Kayserispor yöneticilerinin ne kadar etik(!) bir yönetime sahip olduğunu Bobo transferinde bir kez daha gördük. Bobo transferinden sonra; ezeli rakibim de olsa, Kayserispor futbolcularını ayartan takımlara ohh, iyi yapmışlar diyeceğim artık. Öyle başa, böyle tarak. M.Topuz, Ali Turan ve Amrabat transferlerinde boş beleş konuşurlarken Troisi ve Bobo transferlerinde neredeydi o değerler acaba?
hehe bir anda aklıma denemeyle adam getiren kulüplerin getirdiği futbolcuları gözlemleyip kendim sözleşme imzaladığım fm geldi
Bu başlık altından transfer görüşmelerini yapabilirsiniz...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
http://haber.gazetevatan.com/barcada.../462422/5/SporBarça'dan sonra Kayseri'ye
Barcelona, Ajax gibi dünya devlerini çalıştıran Hollandalı antrenör Kayseri'ye geldi.
Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor, Barcelona ve Ajax alt yapılarında çalışan Hollandalı teknik adam Gerard Van Der Lem'e alt yapıda görev verdi.
Genel Menajer Süleyman Hurma, Gerard Van Der Lem, Teknik Direktör Şota Arveladze ve bazı yöneticilerle Kadir Has Spor Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.
Lem ile anlaşmalarını, Kayserispor'un geleceği adına çok önemli gördüklerini dile getiren Hurma, sözlerine şöyle devam etti:
'Bugüne kadar Kayserispor kendi sportif yapılanması içerisinde genç oyuncuları bulan bir kulüptü. Bundan sonra Kayserispor aynı zamanda genç oyuncuları yetiştiren bir kulüp olacak. Futbol kariyeri çok büyük başarılarla dolu olan Lem'i Kayserispor'un alt yapısının başına getirdik. Bundan dolayı çok mutluyum. Gerard, hem Ajax, hem de Barcelona'da üst düzey ve genç departmanların başında bulunmuş, bir çok milli takımda görev almış çok önemli bir teknik adam. Hem alt yapımızın yeniden yapılanması, hem de Kayserispor'da çalışan teknik adamların eğitimi için çalışacak. Bu projeye çok inanıyoruz.'
Süleyman Hurma, kulüp olarak bundan sonra alt yapıya daha fazla yatırım yapacaklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:
'Üzülerek söylüyorum ki, 80 milyonluk Türkiye'de kendi evlatlarımızı yetiştirmekte ve geliştirmekte çok ciddi sıkıntı çekiyoruz. Kendi çocuklarımızı yetiştirmek için yabancı yasağının kaldırılması gibi akla uygun olmayan düşünceler ortaya atılıyor. Oysa ki, yabancıların buraya gelmesini engelleyerek değil, kendi çocuklarımızı onlarla rekabet edebilecek seviyeye getirerek futbolumuzu ayağa kaldırabiliriz. Futbolda ileri gitmiş ülkelerin tamamında yabancı oyuncular serbest ama kendi çocuklarını doğru yöntemle eğitebildikleri için futbolda söz sahibi oldular. Biz de bunu yapabilmeyi umuyoruz.'
Gerard Van Der Lem de Kayserispor'da çalışmaktan büyük mutluluk duyacağını belirterek, hedeflerinin her yıl alt yapıdan en az bir futbolcuyu A takıma kazandırmak olduğunu söyledi.
Teknik Direktör Şota Arveladze de, Kayserispor'un teknik kadro ve tesisleriyle alt yapısını güçlendirdiğini söyledi.
kayseri alman u-19 milli takiminda oynayan wolfsburglu murat bildirici yi almis cocuk dogma büyüme bizim burali sevindim onun adina.. cok teknik bir oyuncu ilerde kesin 3 büyüklerden birinde oynar.
Ahahahah , sende haklısın abi
Kayserispor taraftarı bas bas bağırıyor bizi Fener'in alt yapı takımı yaptınız diye !
Haklı adamlar kaç senedir Fenerbahçe'ye çalışıyor ...
Mehmet Topuz , Serdar Kesimal , Hasan Ali Kaldırım ...
Amrabat'ı da veriyordu Kayseri 4 ' e falan da almadı Fener , bize gelince 15 Mn fiyat çekiyorlar.
murat forvet oynamiyor sol ve sag acik oynuyor ama oynatirlarsa forvette oynar rahatlikla
Ben Türk forvetlerinden hiç umutlu değilim hepsinin belli bir kumaşı var ama istikrar yok.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Pablo Mouche ve Malik Fathi Kayserispor'da iddaları var.Gerçekten iyi transferler olur gerçekleşirse
Mouche Poacher şeklinde bir forvet gelirse çok gol atar
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ertem Şener'e göre 3.5 Mn € karşılığında alındı Mouche.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Mouche hayirli olsun kayseri kampina katilmis.
Vay be ne transfer yapti adamlar.
Süleyman Hurma'nın gözleri gülüyor, yeni ekmek kaynağını bulduk der gibi
Kayseri bu konuda çok tecrübeli Amrabat'ı kaça aldılar kaça sattılar aynı şekilde Hasan Ali örneği var iyi para kaldırıyorlar bu sene Avrupa'ya giderler Mouche 2-3 sene sonra fiyatını arttırıp öyle gider...Süleyman reyiz gülüyor aslında orda
şota varken kayseri değil avrupaya gitmek ilk 8 e girerse başarılıdır bence
Porto gibi takım oldular.Mouche harika transfer.Amrabat ı hiç aramazlar.cangele gibi sakatlıklar şanssızlıklar yaşamazlarsa bobo mouche ikilisi çok can yakar
malik fathi'yi de almışlar.
(/s)
Kim bu Mouche ya ilk kez duydum
Mouchenin fm ozellikleri iyidir , malik fathi"yide resmi olarak aldilar iyi transferler yapti kayseri.
amrabatin maliyetine gore fazla vermisler 3.2M :]
mouche iyidir, bu sene cok konusulcak kendisi. baska maclari bilmem ama Fenere kesin golu var, genelde oyle oluyor :]
malik fathi icin GS transfer edecek deniyordu, o da basarili bir transfer olmus Kayseri adina.
bi tarafta RTE nin Kasimpasasi, obur tarafta Gulun Kayserisi. Cok manidar olmus :]