Ülke savaş alanına döndü;ölen,ölmekten beter olan vatandaşlarımız var
Ülke savaş alanına döndü;ölen,ölmekten beter olan vatandaşlarımız var
bir twit :
sinir krizi geçiren bir fenerli ve galatasaraylı onu teselli ediyor , dayan kardeşim , daha bizi kadıköyde yeneceğiniz çok maç var.
Allahınıza kurban taraftar grupları , hep kızıyorduk birbirimize ama artık geç de olsa anladık polis terörünün hepimizi vurduğunu , bundan sonra başbakan ile dostluk kuran tek yöneticiyi barındırmamak için elimizden geleni ardımıza koymayacağız.
Aziz Yıldırım : Ne şikesi , memleket elden gidiyor demişti , şimdi bu sözünün arkasında durmazsa , o da artık barınamaz orda.bugüne kadar destekledim , bütün desteğimi geri çekerim.
https://www.facebook.com/photo.php?v=547468068628376
Ha bunları savunan var ha bunları !
Doğrudur,panzerle vatandaşlarımızın üzerinden geçilmekte;yazıklar olsun böyle hükümete
Arkadaşım senin kafa nasıl bir kafadır? Sence bu kadar insan, orada yapılan zulümden bahsederken yazdığın bu kaynağı, dayanağı olmayan habere mi sevinecek?
"Bir taraf olmayan, bertaraf olur" kafasındaki kişilerden olduğunu belli ettiğin için yazdığını garipsemiyorum. Sizin için her şey bu değil mi? Ya yandaşızdır ya da değiliz?
Ne diyeyim. Biz hala polisin "halk" için olduğuna, onların emir kulu olduğuna inanlardanız. Sen çok yanlış yerdesin, çok yanlış yere, çok yanlış gözlükle bakıyorsun. O gözlüğü çıkartırsın umarım.
Abi ben halk için olduğuna inanmıyorum açıkçası. Hükümet için var. Polis devleti olduk biz (olmuşuz). Yanlış anlaşılmasın, bunu "ölürlerse sevinirim" anlamında söylemiyorum. Sadece sana o konuda katılmıyorum.
Dün görmüştüm bu yazıyı "Artık polis imdat değil, İmdat polis var"
FM Gazetesi
İnsanımızı artık değersiz olarak görüyor polis.Sanki orada eylem yapan insan değilde karınca.Ezip geçiyorlar.Karınca bile olsa insan önce bir durur düşünür ama bunların gözü kör olmuş.Yakında öldürmeye de başlar bunlar.ZIvana dan çıktı polisler.Bundan sonra eylemcilerimizin çok dikkatli olması gerekir.
Polisi savunan arkadaşlar, utanın bunu izleyip
[YOUTUBE="qTQYNrZJcWM"]hhhhh[/YOUTUBE]
FM Gazetesi
Yok canım halktır o , direnişcilerdir. Polis kılığına girip camları indiriyolardır. Yersen...
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Abi bak hepiniz okumuş, okuyan veya en azından gündemi takip eden insanlarsınız. Polisin kendi vatandaşını bilerek vurması diye bişey olabileceğini aklınız alıyor mu yahu? Biraz sağduyulu olun hemen her duyduğumuza inanmayalım artık. İnanın bunu söylemekten ben de sıkıldım ama yeter artık yani.
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=sbYQ_dzFniY
bunu bana açıkla söz birşey demiyorum.
Football is simple,but Football Manager is not
En iyi ihtimalle görmemiş bile desem o hızla insanların olduğu tarafa sürmesi kabul edilemez zaten. Siz burada bu aracın insanları kasıtlı olarak öldürmek için mi geldiğini söylüyorsunuz? Benim anlatmaya çalıştığım polise emir verenler ne kadar kötü niyetli olursa olsun kasıtlı olarak vatandaşı öldürün demez, diyemez. Bu veya bu gibi olaylara imza atan polislerin akli dengesinden şüphe etmek gerekiyor.
Football is simple,but Football Manager is not
Yani benim ümit ettiğim şu diyeyim öyleyse, polis amiri veya polisin kendisi kim olursa olsun vatandaşını bilinçi veya biliçsiz şekilde gerekli önlemleri almadan katledebileceğini düşünemiyorum, düşünmek bile istemiyorum. Halkı korumakla görevli olan polis halkı öldürüyorsa niye yaşıyoruz ki biz bu ülkede?
Ya kusura bakmayın ama sizin sürekli oturduğun yerden yakıştırması yapıp insanları küçümsemenizden bıktım artık. Benim nerede oturup, neler yaptığımı bilip bilmeden böyle konuşmanız çok saçma. Eylemde miydin sorusu şu şekilde dün ankara'da bir grup arkadaşlar ve diğer insanlarla caddelerde yürüdük sabaha karşı. Bugün de öğlende çıkıp 1 saat kadar ana caddeleri dolaşıp geldim. İstanbul'da olmadığımdan orda ortamın nasıl olduğunu bilemiyorum ancak polisin ne bana ne de çevremdeki insanlara silah doğrulttuğu olmadı.