Sayfa 29 / 63 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon
841 ile 870 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Bosman kuralı sorunu

Arkadaşlar ''imza attır'' seçeneği türk oyuncularda çıkmıyor Eskişehirspor kariyerimde. Yabancı oyuncularda bu seçenek var ama türklerin hiçbirine sözleşme öneremiyorum. B.Dortmund'u alıp 31 aralık tarihine kadar tatile gittim imza attır seçeneği çıktı, aynısını Gaziantepspor'u alarak yaptım bu sefer ne türk ne de yabancıya imza attırabiliyorum. Sonra Beşiktaş'ı aldım yine aynı.

Betada oynarken Eskişehirspor ile bir sorun yoktu. Tam sürüm ile yeni kariyerlerde bu sorun var. Yardımcı olabilecek ya da bilgisi olan var mıdır aranızda?

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by Erdenable View Post
    Bosman kuralı sorunu

Arkadaşlar ''imza attır'' seçeneği türk oyuncularda çıkmıyor Eskişehirspor kariyerimde. Yabancı oyuncularda bu seçenek var ama türklerin hiçbirine sözleşme öneremiyorum. B.Dortmund'u alıp 31 aralık tarihine kadar tatile gittim imza attır seçeneği çıktı, aynısını Gaziantepspor'u alarak yaptım bu sefer ne türk ne de yabancıya imza attırabiliyorum. Sonra Beşiktaş'ı aldım yine aynı.

Betada oynarken Eskişehirspor ile bir sorun yoktu. Tam sürüm ile yeni kariyerlerde bu sorun var. Yardımcı olabilecek ya da bilgisi olan var mıdır aranızda?
    Hocam sorun değil kural bu.
    Bu konu ilk sayfalarda tartışıldı oralara bakmanda fayda var
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Hocam sorun değil kural bu.
    Bu konu ilk sayfalarda tartışıldı oralara bakmanda fayda var
    Teşekkürler dostum, o sayfalara bakmamıştım hiç. Sorun bende zannedip kafayı yiyecektim.

arkadaşlar cd elime ulaştı kuralmıyorum stemmden giridm arkadaki kodu tekrarlanan ürün kodu diyo 0 paket geldi açtım olmuyo

Bosman kuralı kaçıncı sayfada tartışıldı? Bulamıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    Bosman kuralı kaçıncı sayfada tartışıldı? Bulamıyorum.
    12'de başlıyor.

arkdaşlar biri yardm etsin lütfen kafayı yicem tekrarlanmış ürün kodu ne ya paketi açtım

Nesil
    2005

Quote Originally Posted by cimbomlueyup View Post
    arkdaşlar biri yardm etsin lütfen kafayı yicem tekrarlanmış ürün kodu ne ya paketi açtım
    Aldığım yer ile bir iletişime geç bence. 2 yıl önce kadar bende de olmuştu. Aral'ı aramıştım, yeni kod vermişlerdi.

D&R dan aldım bana aktifleştirilmiş ürün kodu yolladılar ardım şimdi beklicekmişim 3 ay önceden sipariş verdim olana bak 1 gün zor bekledm 2 3 daha beklicem şimdi nere gerekiyosa şikayet yazıcam

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

D&R dan aldım bana aktifleştirilmiş ürün kodu yolladılar ardım şimdi beklicekmişim 3 ay önceden sipariş verdim olana bak 1 gün zor bekledm 2 3 daha beklicem şimdi nere gerekiyosa şikayet yazıcam
    Kodla değil de cd'yle kurmayı dene bir de.

Nesil
    2006
    Yer
    Konya/Elazığ

Steam üzerinden almıştım ben oyunu. 1.4 gb kısımlık bir indirme yaptı. Oyunun tam sürümü de çıkmıştı, tam sürüm için bir şey yapmama gerek var mı? Otomatik olarak günceller mi?

cd den nası kurucam play fm 2015- reinstal- unistal- technical support- get addobe reader ve exit seçeneği var reinstal yapnca 17 mb lık bişi indiriyo okadar

edit: sildim tekrar yükllüyorum 1.4 gb bişi indiriyo full mu bu
    Last edited by cimbomlueyup : 08.Kasım.2014 at 22:05

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

cd den nası kurucam play fm 2015- reinstal- unistal- technical support- get addobe reader ve exit seçeneği var reinstal yapnca 17 mb lık bişi indiriyo okadar

edit: sildim tekrar yükllüyorum 1.4 gb bişi indiriyo full mu bu
    Kardeşim bende senin gibi oldum çozumu ise şu:

Kutunun içinden bi kullanma kılavuzu bide küçük bişey çıktı kullanma kılavuzu gibi ama başka birşey onun arkasında steam kodu yazıyor onu steamdan oyun ekleme kısmından kodu yazıp aktif etmen gerekiyor ve sonrasında 66 mblık bi dosya indirecek steam ve full surume geçmiş olacaksın umarım yardımcı olabilmişimdir

bu nası olabiliyo ya 0 paketin içindeki kod daha önce nası kullanılmış olabiliyo

Vizeler bitsede başlasam.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oyunu alsam mı yoksa christmas indirimi mi beklesem diyorum ya. :/

17. Default

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Oyunu alsam mı yoksa christmas indirimi mi beklesem diyorum ya. :/
    Türkiye'de bosman kuralının oyuna eksik yansıtılmasını göz ardı edersel oyun genel olarak güzel kardeşim bu durumdayken al keyfini çıkar derim , 2 güncellemeyle içine edebilirler belli mi olur ?

Bu arada oyunu Steam'den oynayan arkadaşlara otomatik güncellemeleri kapatmanızı tavsiye ederim ; yeni güncelleme hakkında yorumları okuyup ona göre kendiniz manuel güncelleme yaparsınız . Yoksa önceki sürüme geri dönme diye bir imkanımız yok..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Berkerguney View Post
    Türkiye'de bosman kuralının oyuna eksik yansıtılmasını göz ardı edersel oyun genel olarak güzel kardeşim bu durumdayken al keyfini çıkar derim , 2 güncellemeyle içine edebilirler belli mi olur ?
    Valla steamde her gördüğümde elim kaymıyor değil.1-2 vize daha kaldı bakalım dayanamazsam alıcam gibi

arkadaşlar son 3-4 seridir kaleciyi geçip gol atanınız veya yiyeniniz oldu mu? oyunda var mı bu gol şekli?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    arkadaşlar son 3-4 seridir kaleciyi geçip gol atanınız veya yiyeniniz oldu mu? oyunda var mı bu gol şekli?
    Ben de görmedim ne yalan söyliyim birkaç seridir..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Kaan Souza View Post
    Betada kariyer açmıştım şimdi tam sürümde devam edebiliyor ama tam sürümde yeni kariyer mi açsam?Herhangi bir farkı var mıdır betada veya tam sürümde açılan kariyerin ?
    Oynayış bakımından üstün farklar yok, hemen hemen aynı etki olacaktır. Ama yine de için rahatlamak istiyorsa yeni oyun aç.
    Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    1-2 defa rastgeldim bu seride daha başıma gelmedi. Hem kaleciyi çalımlama hem de üzerinden aşırtma. Bu yüzden forvetlerime oyun içi tercihi olarak bu iki özelliği kazandırıp (kaleciyi çalımlamayı sever, üstünden aşırtmayı sever vs) bir de öyle izleyeyim bakayım.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

arkadaslar merhaba.oyunu aral game den almayı düşünüyorum.kutulu mu gelecek oyun?gelmesi ne kadar sürer sizce ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

güncellemeleri nasıl engelleriz ben şuanki oyundan memnunum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    güncellemeleri nasıl engelleriz ben şuanki oyundan memnunum
    Abi steam kütüphanesinden FM 'Yi seç sağ tık özellikler güncellemeler olması lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu resource archiver diye bir olay vardı hala varmı acaba?

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Arkadaşlar bu 3D modundaki kasma sorununu hallede bilen varmı

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    bende kasmıyor oyun gayet güzel benim hosuma gitti..

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Pencere modunda yapıyor bende..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ayarlari dusurdun mu?

Nesil
    2006
    Yer
    06

Arkadaşlar bende de kasma yapıyordu. Oyunu ekran kartı ile çalıştırdım sorun düzeldi. Bir de FM 3d maç motoru ayarlarında "bu bilgisayar için en iyi olanını seç" seçeneğinin seçin. Yanlış şöyle tuhaf birşey var. Bu işlemi yapmadan önce arka planda pc yi kastıran ,çok kaynak tüketen herşeyi kapatıp yaptım. Bir kaç denemede 5 yıldızı buldu oyun 3D motoru O da ilginç

Not: Oyunu ekran kartı ile çalıştırmak çin ekran kartı ayarlarınızın olduğu programı bulmanız gerek. Örneğin NVIDIA Geforce experience. Ya da oyunun çalıştığı .exe yi steam klasörünün içinden bulup sağ tık yapıp Ekran kartı ile çalıştır gibi bir ifade var onu seçmeniz gerek.

Sayfa 29 / 63 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri