Benim yazdıklarım görünmüyormu anlamadım ki arkadaşlar hiç bir fikri olan veya yardım edebilecek kimse yok mu yani koca sitede ?????
Oyun hiç açılmadı ctrl+del yapıp görev yöneticisini başlatınca işlemler sekmesinde fm.exe görünüyor
Ben daha önce hiç beta oyun yüklemedim 2013'ten beri orjinal kutulu alıyordum bu yılda biraz aceleci davrandımşimdi steam'da oyun üzerinde sağ tıklayıp özellikleri seçince bir ekran çıkıyor orada beta diye birşey var kodu oraya giriyorum kodu kabul etmiyor.Açıkçası hiç beta yüklemedim bu yükleme sorunuda olabilir
http://www.microsoft.com/en-us/downl...s.aspx?id=5555
şunu yükle tekrar oyunu aç
Oyunu steam kütüphanesinden nasıl kaldırabilirim kaldırıp tekrar eklemeyi denesem belki düzelir ?
Bosman kuralı sorunu
Arkadaşlar ''imza attır'' seçeneği türk oyuncularda çıkmıyor Eskişehirspor kariyerimde. Yabancı oyuncularda bu seçenek var ama türklerin hiçbirine sözleşme öneremiyorum. B.Dortmund'u alıp 31 aralık tarihine kadar tatile gittim imza attır seçeneği çıktı, aynısını Gaziantepspor'u alarak yaptım bu sefer ne türk ne de yabancıya imza attırabiliyorum. Sonra Beşiktaş'ı aldım yine aynı.
Betada oynarken Eskişehirspor ile bir sorun yoktu. Tam sürüm ile yeni kariyerlerde bu sorun var. Yardımcı olabilecek ya da bilgisi olan var mıdır aranızda?
arkadaşlar cd elime ulaştı kuralmıyorum stemmden giridm arkadaki kodu tekrarlanan ürün kodu diyo 0 paket geldi açtım olmuyo
Bosman kuralı kaçıncı sayfada tartışıldı? Bulamıyorum.
arkdaşlar biri yardm etsin lütfen kafayı yicem tekrarlanmış ürün kodu ne ya paketi açtım
D&R dan aldım bana aktifleştirilmiş ürün kodu yolladılar ardım şimdi beklicekmişim 3 ay önceden sipariş verdim olana bak 1 gün zor bekledm 2 3 daha beklicem şimdi nere gerekiyosa şikayet yazıcam
Steam üzerinden almıştım ben oyunu. 1.4 gb kısımlık bir indirme yaptı. Oyunun tam sürümü de çıkmıştı, tam sürüm için bir şey yapmama gerek var mı? Otomatik olarak günceller mi?
cd den nası kurucam play fm 2015- reinstal- unistal- technical support- get addobe reader ve exit seçeneği var reinstal yapnca 17 mb lık bişi indiriyo okadar
edit: sildim tekrar yükllüyorum 1.4 gb bişi indiriyo full mu bu
Last edited by cimbomlueyup : 08.Kasım.2014 at 22:05
bu nası olabiliyo ya 0 paketin içindeki kod daha önce nası kullanılmış olabiliyo
Vizeler bitsede başlasam.
Kardeşim izin alması gerekliyse nerede bu izin alma seçeneği , madem böyle bir yol var neden oyuna yansıtılmamış . Adamın sözleşmesine 6 ay kala yabancı liglerden takımlar sözleşme imzalayabilecek biz ise ; '' Ya işte böyle bir kural varmış oyuna yansıtmışlar ama izin alma diye bir seçeneğimiz de yok ne yapalım .. '' mı diyeceğiz ? Bu mu gerçekçilik olarak bahsettiğiniz durum . Benim ve bir çok Fm sever'in gözümde bu tamamıyla rezalettir ve acil olarak bu duruma bir çözüm bulması gerekmektedir .
Saygılarımla..
Kardeşim bende senin gibi oldum çozumu ise şu:
Kutunun içinden bi kullanma kılavuzu bide küçük bişey çıktı kullanma kılavuzu gibi ama başka birşey onun arkasında steam kodu yazıyor onu steamdan oyun ekleme kısmından kodu yazıp aktif etmen gerekiyor ve sonrasında 66 mblık bi dosya indirecek steam ve full surume geçmiş olacaksınumarım yardımcı olabilmişimdir
![]()
Oyunu alsam mı yoksa christmas indirimi mi beklesem diyorum ya. :/
arkadaslar merhaba.oyunu aral game den almayı düşünüyorum.kutulu mu gelecek oyun?gelmesi ne kadar sürer sizce ?
Türkiye'de bosman kuralının oyuna eksik yansıtılmasını göz ardı edersel oyun genel olarak güzel kardeşim bu durumdayken al keyfini çıkar derim , 2 güncellemeyle içine edebilirler belli mi olur ?
Bu arada oyunu Steam'den oynayan arkadaşlara otomatik güncellemeleri kapatmanızı tavsiye ederim ; yeni güncelleme hakkında yorumları okuyup ona göre kendiniz manuel güncelleme yaparsınız . Yoksa önceki sürüme geri dönme diye bir imkanımız yok..