1 ile 30 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Oyunu alsam mı yoksa christmas indirimi mi beklesem diyorum ya. :/
    Türkiye'de bosman kuralının oyuna eksik yansıtılmasını göz ardı edersel oyun genel olarak güzel kardeşim bu durumdayken al keyfini çıkar derim , 2 güncellemeyle içine edebilirler belli mi olur ?

Bu arada oyunu Steam'den oynayan arkadaşlara otomatik güncellemeleri kapatmanızı tavsiye ederim ; yeni güncelleme hakkında yorumları okuyup ona göre kendiniz manuel güncelleme yaparsınız . Yoksa önceki sürüme geri dönme diye bir imkanımız yok..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Berkerguney View Post
    Türkiye'de bosman kuralının oyuna eksik yansıtılmasını göz ardı edersel oyun genel olarak güzel kardeşim bu durumdayken al keyfini çıkar derim , 2 güncellemeyle içine edebilirler belli mi olur ?
    Valla steamde her gördüğümde elim kaymıyor değil.1-2 vize daha kaldı bakalım dayanamazsam alıcam gibi

arkadaşlar son 3-4 seridir kaleciyi geçip gol atanınız veya yiyeniniz oldu mu? oyunda var mı bu gol şekli?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    arkadaşlar son 3-4 seridir kaleciyi geçip gol atanınız veya yiyeniniz oldu mu? oyunda var mı bu gol şekli?
    Ben de görmedim ne yalan söyliyim birkaç seridir..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Kaan Souza View Post
    Betada kariyer açmıştım şimdi tam sürümde devam edebiliyor ama tam sürümde yeni kariyer mi açsam?Herhangi bir farkı var mıdır betada veya tam sürümde açılan kariyerin ?
    Oynayış bakımından üstün farklar yok, hemen hemen aynı etki olacaktır. Ama yine de için rahatlamak istiyorsa yeni oyun aç.
    Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    1-2 defa rastgeldim bu seride daha başıma gelmedi. Hem kaleciyi çalımlama hem de üzerinden aşırtma. Bu yüzden forvetlerime oyun içi tercihi olarak bu iki özelliği kazandırıp (kaleciyi çalımlamayı sever, üstünden aşırtmayı sever vs) bir de öyle izleyeyim bakayım.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri