Sayfa 29 / 64 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon
841 ile 870 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Vallahi ben de arıyorum. Bir yerde buldum ama pek kullanışlı gelmedi bulduğum. Bulan eden olusa özelden paylaşabilirse sevinirim .
    bende buldum fmscout ta ama beyaz tamaya beyaz yazı tonu kullanmışlar

Benim yazdıklarım görünmüyormu anlamadım ki arkadaşlar hiç bir fikri olan veya yardım edebilecek kimse yok mu yani koca sitede ?????

Quote Originally Posted by okan89 View Post
    Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben oyunu D&R'den aldım iki gün önce bir kod gönderildi oyunu yükledim açılmadı bende üstelemedim nasılsa iki gün sonra tam sürüm çıkacak diye fakat bugün sabahtan sonra uğraşıyorum açamıyorum yardımcı olabilecek birisi var mı ? Ayrıca hayatımda hiç beta oyun yüklemedim ilk defa yükledim hatada yapmış olabilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Edit: Oyun kutusu henüz elime ulaşmadı adam Romanya' almış biz Türkiye'de alamadık ))))
    Açılmadı derken konuyu biraz daha aç

Oyun hiç açılmadı ctrl+del yapıp görev yöneticisini başlatınca işlemler sekmesinde fm.exe görünüyor

Oyun hiç açılmadı ctrl+del yapıp görev yöneticisini başlatınca işlemler sekmesinde fm.exe görünüyor
    işletim sistemin ne masa üstünde oyunun kısayolu var değilmi

Ben daha önce hiç beta oyun yüklemedim 2013'ten beri orjinal kutulu alıyordum bu yılda biraz aceleci davrandım şimdi steam'da oyun üzerinde sağ tıklayıp özellikleri seçince bir ekran çıkıyor orada beta diye birşey var kodu oraya giriyorum kodu kabul etmiyor.Açıkçası hiç beta yüklemedim bu yükleme sorunuda olabilir

Quote Originally Posted by blueverse View Post
    işletim sistemin ne masa üstünde oyunun kısayolu var değilmi
    evet kısayol var. İşletim sistemi widows 7 professional

evet kısayol var. İşletim sistemi widows 7 professional
    http://www.microsoft.com/en-us/downl...s.aspx?id=5555

şunu yükle tekrar oyunu aç

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Kodlar bölgelere göre aktif oluyor. Yani Türkiye ye gelen bir kodla ülke dışında steamden oyunu aktif yapamıyorsun. Senin için 2 yol var dostum.

1-) Oyunu Türkiye den sipariş etmek isteyen birine hediye edeceksin ya da satacaksın ve yeni oyun alacaksın Romanya dan.

2-) Türkiye ye taşınacaksın ve burda oynayacaksın oyunu
    Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    anlatmaliymis_meger,
    http://proxylist.hidemyass.com/ bu site de işini görebilir. Ordan bi Türkiye proxy'si seç yüklemeyi dene.
    Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    steam ayarlardan indirme bölgesinin türkiye yapıp bir dene
    Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    chrome de ZenMate uygulaması var onu da deneyebilirsin
    Quote Originally Posted by caner485 View Post
    O kod sadece Türkiye'de geçerli.

sabahtan beri uğraşıyorum
    üye olmadığım site-forum kalmadı
    sonunda Türkiye VPN ile çözdüm işi.
    herkese Teşekkürler

Quote Originally Posted by blueverse View Post
    yine aynı durumda ilk defa böyle birşey oldu

Oyunu steam kütüphanesinden nasıl kaldırabilirim kaldırıp tekrar eklemeyi denesem belki düzelir ?

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Bosman kuralı sorunu

Arkadaşlar ''imza attır'' seçeneği türk oyuncularda çıkmıyor Eskişehirspor kariyerimde. Yabancı oyuncularda bu seçenek var ama türklerin hiçbirine sözleşme öneremiyorum. B.Dortmund'u alıp 31 aralık tarihine kadar tatile gittim imza attır seçeneği çıktı, aynısını Gaziantepspor'u alarak yaptım bu sefer ne türk ne de yabancıya imza attırabiliyorum. Sonra Beşiktaş'ı aldım yine aynı.

Betada oynarken Eskişehirspor ile bir sorun yoktu. Tam sürüm ile yeni kariyerlerde bu sorun var. Yardımcı olabilecek ya da bilgisi olan var mıdır aranızda?

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by Erdenable View Post
    Bosman kuralı sorunu

Arkadaşlar ''imza attır'' seçeneği türk oyuncularda çıkmıyor Eskişehirspor kariyerimde. Yabancı oyuncularda bu seçenek var ama türklerin hiçbirine sözleşme öneremiyorum. B.Dortmund'u alıp 31 aralık tarihine kadar tatile gittim imza attır seçeneği çıktı, aynısını Gaziantepspor'u alarak yaptım bu sefer ne türk ne de yabancıya imza attırabiliyorum. Sonra Beşiktaş'ı aldım yine aynı.

Betada oynarken Eskişehirspor ile bir sorun yoktu. Tam sürüm ile yeni kariyerlerde bu sorun var. Yardımcı olabilecek ya da bilgisi olan var mıdır aranızda?
    Hocam sorun değil kural bu.
    Bu konu ilk sayfalarda tartışıldı oralara bakmanda fayda var
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Hocam sorun değil kural bu.
    Bu konu ilk sayfalarda tartışıldı oralara bakmanda fayda var
    Teşekkürler dostum, o sayfalara bakmamıştım hiç. Sorun bende zannedip kafayı yiyecektim.

arkadaşlar cd elime ulaştı kuralmıyorum stemmden giridm arkadaki kodu tekrarlanan ürün kodu diyo 0 paket geldi açtım olmuyo

Bosman kuralı kaçıncı sayfada tartışıldı? Bulamıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    Bosman kuralı kaçıncı sayfada tartışıldı? Bulamıyorum.
    12'de başlıyor.

arkdaşlar biri yardm etsin lütfen kafayı yicem tekrarlanmış ürün kodu ne ya paketi açtım

Nesil
    2005

Quote Originally Posted by cimbomlueyup View Post
    arkdaşlar biri yardm etsin lütfen kafayı yicem tekrarlanmış ürün kodu ne ya paketi açtım
    Aldığım yer ile bir iletişime geç bence. 2 yıl önce kadar bende de olmuştu. Aral'ı aramıştım, yeni kod vermişlerdi.

D&R dan aldım bana aktifleştirilmiş ürün kodu yolladılar ardım şimdi beklicekmişim 3 ay önceden sipariş verdim olana bak 1 gün zor bekledm 2 3 daha beklicem şimdi nere gerekiyosa şikayet yazıcam

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

D&R dan aldım bana aktifleştirilmiş ürün kodu yolladılar ardım şimdi beklicekmişim 3 ay önceden sipariş verdim olana bak 1 gün zor bekledm 2 3 daha beklicem şimdi nere gerekiyosa şikayet yazıcam
    Kodla değil de cd'yle kurmayı dene bir de.

Nesil
    2006
    Yer
    Konya/Elazığ

Steam üzerinden almıştım ben oyunu. 1.4 gb kısımlık bir indirme yaptı. Oyunun tam sürümü de çıkmıştı, tam sürüm için bir şey yapmama gerek var mı? Otomatik olarak günceller mi?

cd den nası kurucam play fm 2015- reinstal- unistal- technical support- get addobe reader ve exit seçeneği var reinstal yapnca 17 mb lık bişi indiriyo okadar

edit: sildim tekrar yükllüyorum 1.4 gb bişi indiriyo full mu bu
    Last edited by cimbomlueyup : 08.Kasım.2014 at 22:05

bu nası olabiliyo ya 0 paketin içindeki kod daha önce nası kullanılmış olabiliyo

Vizeler bitsede başlasam.

26. Default

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Uluslararasi transferlerde UEFA-FIFA talimatlari gecerli.

Yani Inter gelip sozlesmesi sezon onunda erecek Emre Belozoglu ile 6 ay onceden on sozlesme imzalayabilir. Ama Besiktas'in sezon sonunda sozlesmesi sona erecek Emre Belozoglu ile on sozlesme imzalamak icin Fenerbahce'den izin almasi gerekli.

Veya Fenerbahce, Real Madrid'te sezon sonu sozlesmesi sona erecek Roberto Carlos ile 6 ay onceden on sozlesme imzalayabilir. Ama sozlesmesi sezon sonunda sona erecek Ziya Erdal ile on sozlesme imzalamasi icin Sivasspor'dan izin almasi gerekli.
    Kardeşim izin alması gerekliyse nerede bu izin alma seçeneği , madem böyle bir yol var neden oyuna yansıtılmamış . Adamın sözleşmesine 6 ay kala yabancı liglerden takımlar sözleşme imzalayabilecek biz ise ; '' Ya işte böyle bir kural varmış oyuna yansıtmışlar ama izin alma diye bir seçeneğimiz de yok ne yapalım .. '' mı diyeceğiz ? Bu mu gerçekçilik olarak bahsettiğiniz durum . Benim ve bir çok Fm sever'in gözümde bu tamamıyla rezalettir ve acil olarak bu duruma bir çözüm bulması gerekmektedir .

Saygılarımla..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

cd den nası kurucam play fm 2015- reinstal- unistal- technical support- get addobe reader ve exit seçeneği var reinstal yapnca 17 mb lık bişi indiriyo okadar

edit: sildim tekrar yükllüyorum 1.4 gb bişi indiriyo full mu bu
    Kardeşim bende senin gibi oldum çozumu ise şu:

Kutunun içinden bi kullanma kılavuzu bide küçük bişey çıktı kullanma kılavuzu gibi ama başka birşey onun arkasında steam kodu yazıyor onu steamdan oyun ekleme kısmından kodu yazıp aktif etmen gerekiyor ve sonrasında 66 mblık bi dosya indirecek steam ve full surume geçmiş olacaksın umarım yardımcı olabilmişimdir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oyunu alsam mı yoksa christmas indirimi mi beklesem diyorum ya. :/

arkadaslar merhaba.oyunu aral game den almayı düşünüyorum.kutulu mu gelecek oyun?gelmesi ne kadar sürer sizce ?

30. Default

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Oyunu alsam mı yoksa christmas indirimi mi beklesem diyorum ya. :/
    Türkiye'de bosman kuralının oyuna eksik yansıtılmasını göz ardı edersel oyun genel olarak güzel kardeşim bu durumdayken al keyfini çıkar derim , 2 güncellemeyle içine edebilirler belli mi olur ?

Bu arada oyunu Steam'den oynayan arkadaşlara otomatik güncellemeleri kapatmanızı tavsiye ederim ; yeni güncelleme hakkında yorumları okuyup ona göre kendiniz manuel güncelleme yaparsınız . Yoksa önceki sürüme geri dönme diye bir imkanımız yok..

Sayfa 29 / 64 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri