Last edited by Ouzy : 04.Eylül.2008 at 13:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arkadaslar ekran kartı 64 u gecmes sanmıorm sonucta ole cok cok iyi bi grafik olmucak sadece gercekci ve guzel bisi olck die dusunuorm calıstırmakta sorunu olan cok az kişi olur die tahmin ediorm 2008 yılındayız lutfen![]()
Medya olayını açıklayayım şimdi basın toplantısını bitirmek istiyorsun diyelim bitir seçeneğini işaretleyip alttaki bölüme de diyorsun ki "No more question""..Ardından confirm yapıyorsun.Sonra haberler sayfasında toplantıyı bitirirken Daha fazla soru istemiyorum dedi.Diye yazıyor...
Bütün özellikleri yazmışsın sen abi...
Oyuncu seçmeleri gibi bir şey, Gs altyapı seçmesi olarak düşün...Oyuncular maç yapacak sende maçların kadrolarını ayarlayacaksın maç oynanacak beğendiğini altyapına alacaksın...Bu belli günlerde oluyor..
Last edited by Nocna Mora : 04.Eylül.2008 at 14:26
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Arkadaşlar aslında 3D belkide iyi olmuştur.Yani tam göremeden birşey demiyelim.Demo çıksın öyle konuşuruz.
5-6 tane görüş açısı var 3D'de iyi yaptıalrsa gerçekten çok güzel olur..Ayrıca gadget sistemide çok güzel..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
arkadasım iyi güzel yazıyorsun da hatta "sırf 2 tane golun kafa mı yoksa vole mi oldugunu anlamak için deger mi bu kadar ugrasa?" diyerek çok harika bir yere değinmişsin de ( ! ) Bu oyun sadece sen ve senin düşüncendekiler için piyasaya sürülmüyor.. Sadece sen oynamıyorsun bu oyunu.. Sen A eklentisinin olmasını istiyorsan başka biri B olmalı dediğinde saygı göstermelisin.. Hadi 2D kaldırılmış olsa da sadece 3D olsa anlarım ama davranıslarını tasvib etmiyorum..
Benim şahsi düşünceme gelince ; 3d aranan bir özellik detaylı olmaması ayrı bir güzellik katıcak.. Bir menajer oyuna nasıl yön verebilecek bunu daha iyi görücez.. Grafikler o kadar önemli değil, bizim kendimizi kulubede hissetmemiz önemli.. bana kalırsa da tek bir kamera açısı olsaydı ve GTA da oyuncuyu mause ile yönlendiririz ya aynı o şekilde kulübe görüntüsü olsaydı daha eğlenceli olabilirdi.. Ama kutlamak gerekiyor bu yıl gerçekten çok hoş bir fm bekliyor bizi
Arkadaşlar burada başka yeniliklerden de bahsetmiş bir SIGames forumu üyesi çevirebilecek var mı?
New regen system: Fine! Regens and then player training/development is one of the key areas to get right!
Press conferences: The media questions in FM08 got very repititive after a while. I fear the same will be true for the press conferences. So far I have only one screen for this new module. In this screen there are only very generic answers to choose from (like "agree", "don´t agree"...). If this is the rule, it won´t feel like a real press conference...
New Transfer module: Great, we´ll see how this one works!
Trial days/PPM training etc: I really like all those "minor" additions. Good work!
Bu da SIGames çalışanlarından birinin yazısı..
The assistant manager feedback itself has no effect on the outcome of a match since it is a passive module only making observations. Naturally the manager must decide on how he wants to react to the feedback and if he chooses to make changes based on the feedback, then it might have an effect on the match one way or the other. The purpose of the feedback is not to tell you how to win for sure, but rather how to improve your chances of winning matches and to give you more insight on what is happening on the pitch.
There would be no point of giving definate solutions to winning a match and to be fair, I don't think it would even be possible to give solutions to guarantee a win, be it real life or FM. If it was possible, you would not have a "Play" button in the match screen, but rather a "Win match" button and that would probably be a bit pointless
Futbolcu Bilgileri
Ben sadece regen sistemini sormak istemiştim merak ettimde
Futbolcu Bilgileri
Arkadaşlar Tam olarak ne zman çıkıcak resmi açıklama yapıldımı
Umarım artık 2. lig B kategorisinden bir takımla başladığımızda 0 bütçe vermezler,şu ultimatom olayının da düzeltilmesi lazım,medya yorumları genişletilsin,medya yalan haber yapsın(her zaman yaptığı gibi)takımın spokepersonu ve taraftarlarımız ile iletişimimiz olsun,şu ana kadar 2009 hakkındaki bilgiler beni tatmin etmedi...
Dediklerinin hepsi 2009'da var...
Futbolcu Bilgileri
30 eylülde oyunun çıkması zor ya daha live ı piyasaya sürmediler(yoksa sürdülerde benim haberim mi yok)
Kasım'dan önce beklemeyin oyunu. Daha % 50'si bitmiş 3D'in.
14 Kasım Oyun 30 eylül demo !
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ahmetin açtığı konu da ben dahil bir çok insan yazdık beklentilerimizin ne olduğunu en fazla ilgi çeken konu başlıklarından biri olmuştur hatta bu konu başlığı.... sonuç ne.... orada yazanların hepsine yer verecek halleri yok tabi ama en azından biraz olsun hamle yapılır...
tanıtımınıza che yi koyup devrim yaptık diye reklam yapacak insanları ümitlendireceksiniz sonuç...transferde düzenleme....daha fazla medya şu bu...
antreman sisteminde doğru düzgün bir yenilenme varmı..
bütün sezon yatan antrenörler azcık işe yarasın dedik varmı...
şampiyonlar ligini alıyorsun 2 satır cümle geçiyor doğru düzgün başarımızı hissedelim dedik bir düzeltme varmı..
ben size bişey söyleyim medya medya diye bahsediyorlarya...
benzer durumlarda önümüze gelen soru ve onları işaretlemekten ibaret ki ben bu konuda gelişmeden mutlu değil aksine mutsuzum çünkü benzer durumlarda karşınıza gelen aynı iğrenç soruya durmadan cevap vermenin nesi güzel...
hatırlarsınız..2008 FM de takımınızda 5 sene önce oynamış artık adını unuttuğunuz adam size karşı oynayacak ne dersiniz....midem bulanmıuştı buy sorudan vallahi...
başka ne hatta çok sıkılıyorum durmadan saçma sapan aynı sorulardan ya....
3 d motoruna gelirsek...
sorun 3 boyutlu olması değil..sorun 3 boyutlu oyunlardaki heyecanın ne kadar olacağında...
nedenini şöyle izah edeyim..
sizin müdahil olmadığınız sadece seyrettiğiniz 3 D oyunlarda örneğin fifa managerde..emin olun FM den kat kat iyi grafiklerle 3 d motoru yapılıyor...ancak durmadan tekrarlanan hareketler..bi türlü sizin taktiğinizi uygulamayan bildiği gibi hareket eden oyuncular çıkıyor karşınıza...
3d nin zor tarafı grafikler değil onları yapıyorlar...zor tarafı 3D de sıkılmadan heyecanla izlenebilen bir oyun yaratabilmek...
bunu FM den grafik teknik bilgi konusunda kat kat üstün FİFA yapamadı..ama FM ben yaptım diyorsa ..helal olsun ama sanmıyorum..3 d motorunu kimse doğru düzgün kullanamaz..umarım yanılıyorumdur..
FM alanında bir numara olan bir oyun onun rakipleri belli fifa manager pes manager vs. ama FM bunların hepsinden kat kat üstün kat kat çok seviliyor ama buna rağmen diğer oyunlar FM ye benzeyeceğine hersene FM diğerlerine benziyor...
örneğin FM nin yaptığı yenilikler hersene biraz daha FİFA MANAGERE yaklaşmaktan ibaret kalıyor en son 3d yide getirdiler...
seneye stad inşaatının grafiklerinede başlanır öbür senede golf oynar kendimize karı alır çocuk yaparız...
kat kat önde olduğu bir oyuna neden bu kadar benzemek için çabalıyor FM oysaki sen fifa managerden çok daha iyisin...o sana benzesin
Last edited by OMANA : 04.Eylül.2008 at 15:33
Umarım FM 09'da bir kupa aldığımız zaman mesala şampiyonlar ligi şampiyonu olduğumuz zaman absın biraz bizden çok bahsetmesi gerekiyor. öyle 2 satır bişeyler yazıp geçmemesi lazım. İşallah bu sorunu düzeltmişledir.
Dördüncü boyut zamandır. Fizikte 4. boyut zaman olarak kullanılır...
4.boyutun varlığını anlayabilmen için sana şu açıklamayı yapacağım...
Mesela güneşi düşünlim milyonlarca km ötede bizden şimdi biz güneşi A binasının üstünde görüyoruz (batarken) ancak o uzaklıktaki görüntü bize ulaşana kadar aslında A binasından kayboluyor b binasına geçiyor ancak bize sanki a binasındaymışız gibi geliyor. Mesela 1 km uzağımızda uçan bir üçağı biz yolun 500'üncü metresinde görüyoruz ancak o görüntü bize gelene kadar uçak 501'inci metrede oluyor ama bize 500 üncü metre gibi gözüküyor...
4d demek böyle bişeymiş harbi bende bilmiodum
medyadan bende sıkıldım şunu alcanmı bunu alcanmı sadece işaretliyosun tamam metin tabanlı bi oyun ama sıkıyo zamanla... we kupa seramonisi olmalı artık we yıllar sonra bile başarılardan bahsedilmeli...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ülke seçme falan olmasın mesela galatasarayı seçtik bi süre sonra istifa edip ülke dışında bi lige gidebilelim örneğin fiorentina ya gidicen (tabi menajer koltuğu boş olmalı) serie a nın bilgileri yüklensin aynen sıfırdan oyun kuruo gibi en önemli gelişme bu olur eğer yapılırsa...
Last edited by qOnT : 04.Eylül.2008 at 15:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ya 3d ye hiç gerek yok bu Türkiye yapılmaya çalışan devrimlere döner ondan sonra![]()
Arkadaşlar FM 2009 da Türkçe yama çıkana kadar işimiz zor olacak. Sözlük bile beni kurtarmaz.Umarım, Turksportal öncelikle vista meselesini çözer, sonrada bir an önce yüksek oranlı Türkçe bir yama çıkarır.
Umudumuz Turksportal![]()
Bu oyun orjinal alınmazda hangi oyun alınır.Helal olsun bütün paralar bu çalışmaya.
yalnız oyunu pencere modunda oynamak zorlaşacak gibime geliyor çünkü maç ekranı oldukça büyük ve içinde taktik puan vs. bisürü şey var pencere modunda kötü olur bence![]()
Ben herhalde 2D oynayacağım daha çok zevk alıyorum.Bakıcaz 3D yi beğenirsem oynarım belki.
LMA Manager 2002 oynayanlar bilir LMA Manager'ı çok güzel bir şekilde 3D motoruna dönüştürmüşlerdi.Sigames bu işi de kurtarır,2D oynayan kalmaz.