Sayfa 29 / 896 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
841 ile 870 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Mynet'e Turkspor'a falan inanmayın...

Aragones kalacak bence ve oturtmak istediği sisteme daha uygun oyuncular alınacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin 3 hoca ile görüştüğü konuşuluyor kulislerde.
    Daum ve Spaletti bu 3'ün içindeymiş sanırım. Diğer için isim bulamadım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Mynet'e Turkspor'a falan inanmayın...

Aragones kalacak bence ve oturtmak istediği sisteme daha uygun oyuncular alınacak...
    Aragones ile devam derse Aziz Yıldırım olağanüstü kongre yapılır, Aziz Yıldırım da bir daha kulübe giremez herhalde.

Açıklamalar kesin gideceği yönünde, Trabzon maçı sonrasında bile resmi siteden Aragones'in maç hakkındaki yorumunu duyururken "Karar Yönetimin" başlığı kullanılmıştı. Sorumlular cezasını verecek dendi, oyuncular durmadan çıkıp uyuşamadık açıklamaları yapıyor, bu saatten sonra kalamaz Aragones. Ki Aziz Yıldırım tazminat maddesi yok, sözleşme sonuna kadar alacaklarını verip gönderebilirsin diye de açıklamıştı.

Oynatmak istediği sistem, düşündüğü sistem aslında iyi ki Fenerbahçe ligin en çok pas yapan, en isabetli pas yapan takımı oldu. Ama maç giderken oyuna hamleleri çok kötü, bu kötü yönünü bize göstermemiş olsa, daha kaliteli bir kadro ile bu sistemi daha iyi oynayabilirdi ama yanlış oyuncu tercihler, oyuna müdahale konusunda çok başarısızdı bu sezon.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Scolari Mustafa abi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3. isim Rijkaard-Scolari-Aykut Kocaman böle uzuyo o yüzden yazmamıştım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bence bu seneki başarısızlıkta kadronunda etkisi var.Özellikle orta sahada büyük problem var.Emre hariç değişmesi gerekiyor o bölgenin.Emre'de süper değil.Onunda eksiklikleri var.Önliberoya iyi bir isim alınırsa Emre daha faydalı olacaktır.Ama kanatların kesinlikle iyi isimlerle takviye edilmesi gerekiyor...

Ben şahsen Aragones'in kalacağını düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eğer Türk bir isim getirilecekse ki Aykut ve Bülent Hoca en iyi alternatfiler, bir de Ersun Yanal var tabi, yanına mutlaka Rıdvan Dilmen de getirilmeli. Teknik Menajer olarak Rıdvan'ın gelmesi, gelecek Türk hoca üzerindeki baskıyı da azaltacaktır.

Tabi Rijkaard ile yanınada Hooijdonk gelirse dadından yenmez, Rijkaard'ı zamanında Rüştü'ye yaptıklarından dolayı sevmesem de. Hayal kurmanın sınırı yok, resmi açıklama yapılana kadar kurun gitsin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Daum'un adı geçiyor, daum gelecekse aragones ile yollar hiç ayrılmasın daha iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Selçuk Trabzonspor maçından sonra muhtemelen 3 yıllık anlaşma imzalayacağız demiş. 6 yıldır takımda 3 yıl daha kaldığını varsayarsak; Selçuk gibi bir oyuncu kendisine Avrupa kupası hedefi koyan Fenerbahçe'de 9 yıl forma giymiş olacak. İlginç bir durum.

Aragones'in kalma ihtimali ise bana göre Messi'nin Fenerbahçe'ye gelme ihtimalinden bile daha düşük. Çünkü şu an camia Aragones'in kovulduğu haberini dört gözle bekliyor ve Aragones'in kovulması ilerisi için umut tazeleyecek. Aragones'in kaldığını varsayarsak önümüzdeki seneye diğer rakiplerimizden otomatik olarak 1-0 geride başlamış oluruz. Gerek taraftarın yükselteceği ses gerek yönetim içinde yükselecek seslerden dolayı Aziz Yıldırım da çok zor durumda kalacaktır. Ve bu riski göze alamaz ve almamalıdır da.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Aragones kalırsa kimse kombine almaz...

Futbolcular Aragones'ten nefret ediyorlar, Türkiye Kupası'nın kaybetmemizin baş nedenlerinden birisidir...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Selçuk Trabzonspor maçından sonra muhtemelen 3 yıllık anlaşma imzalayacağız demiş. 6 yıldır takımda 3 yıl daha kaldığını varsayarsak; Selçuk gibi bir oyuncu kendisine Avrupa kupası hedefi koyan Fenerbahçe'de 9 yıl forma giymiş olacak. İlginç bir durum.

Aragones'in kalma ihtimali ise bana göre Messi'nin Fenerbahçe'ye gelme ihtimalinden bile daha düşük. Çünkü şu an camia Aragones'in kovulduğu haberini dört gözle bekliyor ve Aragones'in kovulması ilerisi için umut tazeleyecek. Aragones'in kaldığını varsayarsak önümüzdeki seneye diğer rakiplerimizden otomatik olarak 1-0 geride başlamış oluruz. Gerek taraftarın yükselteceği ses gerek yönetim içinde yükselecek seslerden dolayı Aziz Yıldırım da çok zor durumda kalacaktır. Ve bu riski göze alamaz ve almamalıdır da.
    Rotasyon?
    Herkesi kovup kadroyu boşaltırsan sakatlıkta, cezada kimi oynatacaksın?
    O kadar iyi yerli olsa zaten rotasyon Selçuk'a kalmazdı, yabancı sayısını Selçuk benzeri biri için doldurmaya gerek yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Rotasyon?
    Herkesi kovup kadroyu boşaltırsan sakatlıkta, cezada kimi oynatacaksın?
    O kadar iyi yerli olsa zaten rotasyon Selçuk'a kalmazdı, yabancı sayısını Selçuk benzeri biri için doldurmaya gerek yok.
    Selçuk'un bir benzeri var mıdır zaten bilemiyorum ama bence Selçuk rotasyon için bile yeterli bir oyuncu değildir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Selçuğu fazla küçümsüyosun.. Bu yıl Fenerbahçe'nin en iyi oyuncularından birisiydi bana göre.. Biz ligi 4. bitirdiysen bu yıl onun payı çok büyük..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Selçuk ne gibi Fenerbahçe formasını hakedecek özelliklere sahiptir ? Bu seneki takımda yer bulmasına zaten itiraz edecek pek bir durum yok. Çünkü bir zamanlar Appiah ve Aurelio'nun olduğu bölge Maldonado ve Josico'ya kaldı. Onlar da doğal olarak birşey yapamayınca Selçuk oynadı. Bu yönetim hatasıdır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Rotasyon bencede Selçuk'tan başlamalıdır . 6 senedir Türkiye'nin en büyük takımlarından birinde oynuyor hala çalım atmayı öğrenemedi. Hala topu defanstan alıp hızlı bir şekilde oyuna sokamıyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    Rotasyon bencede Selçuk'tan başlamalıdır . 6 senedir Türkiye'nin en büyük takımlarından birinde oynuyor hala çalım atmayı öğrenemedi. Hala topu defanstan alıp hızlı bir şekilde oyuna sokamıyor.
    Yerinde daha iyi bul getir, sonra gönder.
    Takımın içini boşaltmakta kararlısınız.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Alaattin Metin az önce FB TV'de yaptığı programda Aragones için, " Bu adam garip kazandığımız Bursa maçını Gürhan'ı sokarak kaybetti.Bak şimdi gidenin arkasından konuşturuyosunuz beni " dedi

Hayırlı olsun hepmize

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Belliydi canım zaten gideceği, resmiyete dökülmesi kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Belliydi canım zaten gideceği, resmiyete dökülmesi kaldı.
    A.Metin söylediyse benim için resmi açıklamadır

Daum'a karşı gelenleri anlamıyorum.3 senede 2 şampiyonluk aldık birini nasıl bıraktığımız belli.Tek soru işareti Şampiyonlar ligi ama Daum'da bizi izleyip öğrenmiştir bu takımın avrupada ve büyük maçlarda nasıl oynaması gerektiğini

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Antu'da gözüme takıldı, temennimi yoksa böyle birşey varmı bilmiyorum ama her yabancı hocanın yanına -Aykut Kocaman takısı var.

Aragones gitsinde, Daum'un geri gelmesine bile razıyım en azından başkan sözünü tutup 3 sene şampiyon yapar.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Özdemir, ''Aragones gidecek mi? Kalacak mı?'' sorusuna verdiği yanıtta ise, ''Herhangi bir şey söylememiz şu anda söz konusu değildir'' dedi.
    Nihat Özdemir Sivassporlu futbolcu Bilica'nın transferiyle ilgili olarak da, ''Daha henüz biten bir şey yok. Görüşmeler devam ediyor. Bittiği anda açıklayacağız'' diye konuştu.
    Toplantının gündem maddelerini mazbata, yönetim kurulu görev tarifleri ve tanışma olarak sıralayan Özdemir, ''Transfer konusu herhangi bir şekilde görüşülmedi. Hocamızla ilgili olsun transferlerle ilgili olsun bu hafta yaşanacak gelişmeleri size anında herzaman olduğu gibi sunacağız. Her gelişme olduğu zaman sayın basın temsilcilerine gelişmeler açıklancaktır'' şeklinde konuştu
    Koç, ''Bu sezon en çok hoca konuşuldu. Aragones'ten gerçekten memnunmusunuz?'' şeklindeki soruya şöyle yanıt verdi:
    ''İyi bir sezon geçirilmediği zaman önce teknik kadro sonra yönetim hedef alınır. Bu sene Fenerbahçe'nin yaşadıkları ortadadır. Kongrenin sonunda verilen çok ciddi büyük sorumluluk arzeden beraberinde sorunlar da getirebilecek taahhütlerimiz olmuştur. İnanın o günden bugüne her gün yöneticiler başkanımız liderliğinde, gelecek gidecek, kalacak, olabilecek her alternatif senaryolar değerlendirilmektedir. Olduğu zaman açıklayacağız. Şu anda bir şey açıklamıyor olmamız kafanızda yalnış fikirler edinmenize neden olmasın.''
    resmi siteden kırptım bu yazıları.
    (/s)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post

Daum'a karşı gelenleri anlamıyorum.3 senede 2 şampiyonluk aldık birini nasıl bıraktığımız belli.Tek soru işareti Şampiyonlar ligi ama Daum'da bizi izleyip öğrenmiştir bu takımın avrupada ve büyük maçlarda nasıl oynaması gerektiğini
    Bizde resmi açıklama diye birşey yok zaten.Sözleşme feshedilir, ardından bir kaç gün sonra biri sözleşmenin fotosunu çeker sitesinde yayınlar, ertesi gün açıklar yönetim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bizde resmi açıklama diye birşey yok zaten.Sözleşme feshedilir, ardından bir kaç gün sonra TTF kayıtlarına işlenir, ertesi gün açıklar yönetim
    Last edited by Cengo : 02.Haziran.2009 at 02:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Daum geri gelirse Roland Koch yine iyi bir kondisyon yükler takıma son dakikalarda oyundan kopmalar düzelir ve ligte şampiyon oluruz diyorum fakat Daum ile Avrupa'da başarı çok zor..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

E bizde adettir abi napalım En son taraftar duyar F.Bahçe'de

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

E bizde adettir abi napalım En son taraftar duyar F.Bahçe'de
    hahahaha

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Marca ve El Mundo, Türk basını kaynaklı olmayan haberlerinde Aragones ile yolların ayırdığını duyurmuş son dakika olarak ve Alman Bild gazetesi de son dakika gelişmesi olarak manşetten Daum'un Köln ile olan sözleşmesini fesh ettiğini ve Fenerbahçe ile anlaştığını açıklamış.

Yönetim hafta içi tekrar toplanacak, orada açıklama yapılır umarım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

SON DAKİKA... Alman basını: Fenerbahçe Daum´u getiriyor

SON DAKİKA... Reuters Haber Ajansı: Fenerbahçe Aragones´in görevine son verdi
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Eurosport Aragones'in Fenerbahçe'den kovulduğunu yazmış ama kaynak olarak Reuters'i göstermiş
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Köln doğruladı

Haberin yayınlanmasından çok kısa bir süre sonra Alman medyasının konuya geniş yer ayırması üzerine FC Köln kulübü de, Alman çalıştırıcının takımdan ayrıldığını doğruladı.Kulüp adına Express gazetesine bir açıklamada bulunan Köln İkinci Başkanı Jürgen Glowacz, gelişmeyi doğrulayarak, "Daum saat 19.00'da Wolfgang Overath (FC Köln Başkanı) ile görüşerek 'Ben gidiyorum' dedi" şeklinde konuştu.

hayırlısı olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Aykut Kocaman a teklif yapılmış futbol direktörlüğü için o da düşünmek için süre istemiş ama keşke Rıdvan Dilmen e yapılsaydı bu teklif.

eğer varsa tabi böyle birşey
    (/s)

Mesaj Yetkileri