Sayfa 29 / 79 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon
841 ile 870 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by perpetua
    Bu konuda bir fikir yurutmesi yapayim.

Ilk olarak takimdaki Brezilya'li oyuncularin memnun olmalari ve ust seviyede performans gosterebilmeleri icin bence vatandaslari olan bir teknik direktor istendi.

Scolari su anda cok flas bir isim ve iki haftadan once takimin basina gelemeyecegi de goz onunde tutulursa (tabii turnuva sonunda tatil yapacaktir). Sezon basi hazirliklarin buyuk bir kismini kaciracak bir hocayi beklemek istemedi Fenerbahce. Beklese bile Fenerbahce'ye gelecegi garantisi yoktu cunku Scolari dedigim gibi su anda cok flas bir isim ve isteyeni de cok olacaktir.

Pareira bence Alex'i milli takima almamasi, ve turniva'da oynattigi negatif futbol nedeniyle elendi.

Geriye ihtimal olarak kaliyor Zico, Paqueta (Suudi Arabistan teknik direktoru) ve Luxemburgo. Paqueta yanilmiyorsam hala isine devam ediyor ve bu isime fazla ilgi gosterilecegini sanmiyorum. Luxemburgo Brezilya'dan yakin zamanda tekrar ayrilacak gibi gozukmuyor.

Elde kalan isim ise Zico. Ozellikle eski futbol kariyeri nedeniyle marka bir isim oldugu icin, ve yukarida belirttigim kriterlere uydugu icin secilmis bir isim bence.
    Muhtelemen böyle düşünmesi lazım yönetimin eğer başka aksi bir durum varsa yazık olur. Peki bu düşünceler çok doğru fakat Zico'nunda başarısız olduğunu bilmiyolar mı? Tamam bir an önce takımın başına biri geçmesi lazım, hazırlık maçları, transferler vs. anladım fakat başarısız bir hocayı kim, niye getirsin ki? Hadi getirdi diyelim Zico sezon sonunda başarısız olursa bunun hesabını kim verecek? Fenerbahçe gibi bir yönetimin özellikle Aziz Yıldırım gibi bir başkanın her türlü seçeneği düşünmesi lazımdı. Bana biraz acele bir karar gibi geldi ama..

Şunuda düşünmek lazım. Eğer Zico başarısız olursa, bunun hesabını kim verecek diyordum bunun hesabını bir tek Aziz Yıldırım verebilir. Liglerin bittiği gün istifa edip gündemi oyalayana kadar bu takımın başında durup teknik heyeti, transferleri düzene sokmalıydı.. Umarım Zico başarısız olmaz. Özelliklede Avrupa kupalarında..

ALEX İLE LUCİANO'NUN KONTROLLERİNDE İLK SİNYAL VERİLMİŞTİ

Türkiye'ye gelen futbolcular Alex ve Luciano'nun sağlık kontrolleri sırasında her iki oyuncuya da eşlik eden kulüp doktoru Ethem Kavukçu Alex Teknik direktörümüz kim olacak sorusunu sorunca, Kavukçu'dan, "Perreira out. Scolari, Zico belki" yanıtını almıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Yazik oldu ya 100.yilda bu adami beklemezdim!!
    bence en fazla 3 ay durabilir ...

valla eğer 3 ayda teknik direktör değişikliği olursa o zaman vay haline fenerin

Fabio Capello, Santini, Trapattoni, Pekerman gibi hocalar varken, Zico seçimi çok yanlış.

Kadromuzdaki Brezilyalılar çok mu iyi ki, üst düzey performansı Zico ile yakalayacaklar? Alex ve Aurelio iyi, fakat Luciano çok kötü. Sanki kadromuzda Carlos, Ricardinho, Adriano gibi isimler var Zaten Brezilyalı oyuncularla Avrupa'da başarı zor. Avrupalı oyuncular transfer edilmeli. Chelsea'ye bakın. Sheva, Ballack, Ricardo Carvalho, Maniche, Del Horno, Cech gibi Avrupalı isimler var. Bence Brezilyalı oyuncu ve teknik adamdan vazgeçmeliydi, Avrupalı hoca ve oyuncu getirmeliydi.

dediklerin doğru ama bence yinede yanlış tercih... ermoonun dediği gibi görev başında kalıp bunlarla uğraşsaydı çok faydalı işler yapardı aziz yıldırım

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ozaman iyi uğraşamamış... neyse artık yorum yapmak boş bekleyip transferleri görücez sonrada performansı değerlendiririz

FB için 100. yıl taraftarların sandıkları kadar kolay geçmeyecek..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    hiç bir yıl kolay geçmez zaten heleki 100. yıl diğer yıllardan çok daha zordur işallah bu zorlukların altından kalkabilecek bir kadro kurulur
    Birde dünyanın en iyi teknik direktörlerinin ismi geçerken orta derecede birinin gelmesi şaşırtıcı oldu..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Aegnor Míriel
    Birde dünyanın en iyi teknik direktörlerinin ismi geçerken orta derecede birinin gelmesi şaşırtıcı oldu..
    dünyanın en iyi teknin drektörleri derken capello'nun adı geçti ama bu isimde sadece gazetelerde vardı buda çok normal çünkü juventusun durumu ortada

scolari içinde ben sıcak bakmıyordum en ideal isim cuper di ama o da doğru bir habermiydi bilmiyoruz tabi. Zico yerine Aykut Kocaman veya Rıdvan gelmiş olsa daha iyi olursu sonuçta onlarında iyi bir kariyerleri yok ziconunda yok

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

hayırlı olsun...

Ben açıkçası bir Bursaspor'lu olarak Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek Fenerbahçe için, Şampiyonlar Ligi tecrübesi yaşamış kaliteli bir teknik adam bekliyordum. Kusura bakmayın ama Zico'da neyin nesi. Fenerbahçe Türkiye'de nasıl olsa şampiyon olur. Bence bundan sonra Fenerbahçe için önemli olan Şampiyonlar Ligi'nde başarılar yakalayabilmek. Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün artık kendini dünya arenasında ilk 10 takıma girecek bir konuma getirmesi gerekir. Yani Şampiyonlar Ligi'nde gerçektende başarı yakalayamıyorsa ve benim Türkiye'min sıralamada puanını düşürüyorsa ne kadar yazık böyle bir kulübe. Ben açıkçası Fenerbahçe'ye özellikle Şampiyonlar Ligi tecrübesini çokça yaşamış (Hector Cuper, Capello vb.gibi) teknik adamlarla anlaşmasını bekliyordum. Artık Fenerbahçe Türkiye değil Avrupa arenasında boy göstersin. Galatasaray'ın UEFA ve Süper Kupa ile birlikte zirve yaparak isim ve marka yapması gibi.

3 Brezilyalı için yapılan işe bakın. Zico gibi kariyersiz hoca geldi...

Lucescu gibi Türkiye'yi tanıyan hoca gelebilirdi. Çeşitli sitelerde okuduğum yorumlarda tüm taraftarlar hüsrana uğramış ve "06/07 sezonu benim için bitti, maçlara gitmem." falan demişler. Yaptığınızı beğendiğiniz mi diye sormak istiyorum Büyük (!) Başkana !

GS'nin başında 100. yıllarında Hagi gibi kariyersiz bir hoca vardı, sonucunu herkes gördü ve büyük hayal kırıklığı yaşattı.

Umarım GS'nin 100. yılı gibi olmaz bizim 100. yılımız...

Taraftarlar şimdiden büyük hayal kırıklığı yaşadı ve takıma olan desteğini azaltıyor bazılar. Kombine bileti alıp da Zico'nun geldiğini öğrenince pişman olanlar bile var...

Lig ne zaman bitti? Uzun bir süre önce bitti. 1 aydan fazla süre önce. 1 ay boyunca yapılan çalışmalarda başka teknik adam bulamadılar mı ki Zico'yu getirdiler! Umarım transferler de Zico gibi fiyasko olmaz. En büyük korkum da bu...

Nesil
    2006
    Yer
    Turksportal

Question

evet kariyeri sadece milli takımlarda gecmis bir hoca geldi ama ins. hayırlı olur bizim icin

Oynadığı Kulüpler
    Flamengo (1967-1983 e 1985-1989)
    Udinese-ITA (1983-1985)
    Sumitomo Metals/Kashima Antlers-JAP (1991-1994)

Diğer Aktiviteleri
    Brezilya Uluslararası Spor Sekreteri (1990)
    Kashima Antlers Teknik Menajer ve Koordinatör (1995,1996 - 2002)
    Brezilya Ulusal Takımı Koordinatörü (1998)
    Brezilya 2006 Organizasyon Komitesi Başkanı (2000)
    CFZ’s Founder and President (1995)
    Temmuz 2002 – 2006 Japonya Milli Takımı Antrenörü (sadece tek.dir. yaptıgı takım)

Takım Oyun Gol
    Pre-Olympic Milli Takım 8 1
    Brezilya Milli Takım 88 66
    Flamengo: Genç Takım 53 44
    Flamengo: 18 yaş altı 63 37
    Flamengo: A Takım 731 508
    Udinese 79 56
    Sumitomo 31 27

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

fenerin 100.yıla daha iyisini bulması gerekiyordu bence.aziz yıldırım scolari ye odaklanmıştı ondan olumlu bir haber gelmesini umuyordu ama iş yatınca boştaki zico yu aldı.bu arada zico nun teknik direktörlük kariyerini bilen varsa yazsın.

bekleyip görmek lazım ama ben basarıyı yakalayacağı kanısında değilim. hele ki 100. yıl da hedefler bu kadar büyükken....

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

hayırlı olsun, bakalım bekleneni verebilecek mi...

bie fb olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum yani bula bula td kariyeri olmayan bir adamı 100.yılda takımın başına getiriyorlar gerçekten çok yazık zizo sezonu bile tamamlayamadan ülkesine döner şimdiden tüm fb geçmiş olsun

Nesil
    2005
    Yer
    ev

keşke daha tecrübeli bi teknik adam olsaydı ama sezonu kapatamamak gibi bi sorunu olacağını sanmıyorum belki bizi yanıltır bile

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

size yemin ediyorum dün güce rüyamda zbu mansetleri gördüm Zico fenerde imza töreni falan.. iyi niyetli insanız ya..

eH iste 100.yilda tozu duman edecezhiz

23. Wink

hıms fb için gayet üst sinif bir hoja bence adi geçen diğer hojalarin geleceğine inanan arkadaşlar var. capello juventus - real mad gibi klüpleri birakcakdi fb ye gelicekdi akil var mantik var. neyse mantikli olmak lazim hayirlisi olsun fb için bakalim şimdide adi geçen crespo falan filan gelebilecekmi yoksa gene 2. sinif oyuncularmi alicaklar

Nesil
    2003

Zico ile beraber Alex, Aurelio ve Luciano'nun cok daha mutlu olacaklarini tahmin ediyorum. Hatta yanlarina bir tane daha Brezilya'li oyuncu katilirsa hic sasirmamak lazim.

Simdiden on yargili olmamak lazim Zico konusunda cunku bu tip hamleler bazen iyi sonuclar, bazen de kotu sonuclar verebilir. Bence Fenerbahce icin en buyuk handikap, Zico'ya fazla alisma zamani verilmeyecek olmasidir (100. yil oldugundan dolayi). Bir teknik direktor'un iki hafta icinde takima adapte olup hemen basarili olmasini beklemek pek dogru olmaz. Ozellikle sezonun baslarinda profesyonellikleri konusunda suphe duydugum Turk futbolcular Zico'nun yapmak istediklerini anlayana kadar bazi supriz sonuclar ortaya cikabilir. Eger Fenerbahce sezona kolay bir fikstur ile baslarsa, zamanla Zico ve futbolcular birbirine alisir. Tabii bu yazdiklarimda Zico'nun ismini, Turkiye'yi ve futbolculari fazla tanimayan herhangi bir isimle degistirebilirsiniz.

Yukarida yazilmis Cuper dusuncesine ben katilmiyorum. Cuper ozellikle Valencia'dan ilk ayrildiktan sonra demode futbol oynattigi icin cok elestirilmis bir isim. Ayrica futbolculari normal pozisyonlarinda farkli yerlerde oynattigi icin cok elestiri almis bir teknik direktor. Alex'i sol kanat, Tuncay'i on libero, Luciano'yu forvet oynatabilir yani .

Neyse, Zico'nun nasil bir takim ortaya cikartacagini, futbolculardan nasil bir performans alacagini gorecegiz. Zico konusunda tek korkum, Brezilyali oyuncular ile Turk ve oyuncular arasinda bir ucurum yaratilma ihtimali olmasi. Eger Brezilya'li Zico'nun secilmesinin nedenini, takimdaki Brezilyalilar olarak kabul edersek, ucurumun gerceklesme ihtimali beklendiginden daha yuksek olabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by perpetua
    Neyse, Zico'nun nasil bir takim ortaya cikartacagini, futbolculardan nasil bir performans alacagini gorecegiz. Zico konusunda tek korkum, Brezilyali oyuncular ile Turk ve oyuncular arasinda bir ucurum yaratilma ihtimali olmasi. Eger Brezilya'li Zico'nun secilmesinin nedenini, takimdaki Brezilyalilar olarak kabul edersek, ucurumun gerceklesme ihtimali beklendiginden daha yuksek olabilir.
    bence en can alıcı nokta bu kesinlikle katılıyorum takımda gruplaşma olursa çok kötü günler yaşanır. Tümer geldiğinde alex biraz daha çok çalışır diye seviniyorduk artık öyle bir durumda kalmadı

Scolari sesleri geldi sonra Zico geldi hayırlı oLsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

hayırlı olsun. Belki scolari gelse daha iyi olurdu ama benim umudum tam. Hem ersun yanal da tecrübesizdi. Hatta bir futbolculuk deneyimi bile yoktu. Ama gençlerbirliği ile yapmış olduğu güzel şeyleri kimse yok sayamaz. Milli takımda da harcandığını düşünüyorum. Neyse konu dağılmasın hayırlı olsun diyorum

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by fifamen
    hayırlı olsun. Belki scolari gelse daha iyi olurdu ama benim umudum tam. Hem ersun yanal da tecrübesizdi. Hatta bir futbolculuk deneyimi bile yoktu. Ama gençlerbirliği ile yapmış olduğu güzel şeyleri kimse yok sayamaz. Milli takımda da harcandığını düşünüyorum. Neyse konu dağılmasın hayırlı olsun diyorum
    Scolari portekiz ile kesin olarak tekrar sözleşme imzalayacak bu belli
    Bırak Ersun Yanal'ı Brezilya'nın hocası pareira (yanlış yazmış olabilirim) onunda hiçbir futbol tecrübesi yok umarım Zico kendi oynadığı tarzda oynatabilir takımı

Neredeyse hiç bir teknik direktör futbolda nası tarzda oynuyorsa öyle oynatamaz futbolcuları...
    Örnek:
    Hagi : Duran toplarda iyi olmasına karşın takımı yönetirken duran toptan neredeyse gol yokur..
    Gerets: Defansın sağında oynuyordu.Fakat GS nin sağkanadı tam anlamıyla vasat..

ayıp yaa o kadar gün geçti gelele bu sünepe mi geldi vallahi cok ayıp etti aziz yıldırım...

millet onun için sokaklara döküldü o ne yaptı gitti japonyanın hocasını getirdi rıdvanı getirsen zicoya 100 basar... ama ben dedim bana güldüler dedim aziz gitsin bundan sonra bize faydası olmaz ama bizi banladılar şimdi vurun kafanızı taşlara ama çok geç...

GEÇMİŞ OLSUN GİTTİ 100. YIL.............................................

Sayfa 29 / 79 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon

Mesaj Yetkileri