Fenerbahçe taraftarına yol göstermek haddimiz değildir. Aslında hiçbir takım taraftarının başka bir takım taraftarına yol göstermek haddi değildir fakat biz forumda arkadaşlarla sohbet ortamında işi konuşuyoruz.Yanlış algılayanlar da oluyor FB düşmasısın diyerekFB'ye karşı antipatimizin oldugu ortada ama sizlere karşı bir antipatim yok
Gecenin sonunda sizler için ancak dua edebilirim."Allah'ım Fenerbahçe'li arkadaşlara sabır ver,çünkü taraftarlığını yaptıkları camia şu anda zor durumda. Fakat daha da önemlisi onlara camialarının içerisinde dönen tüm olayları göster ki insanlar kime inanıp,kimin arkasından gidecekleri konusunda hata yapmasınlar"
iyi geceler arkadaşlar![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Valla hocam , x kişisi , y ve z kişileriyle birlikte kişisel görüş olarak dava konusunda farklı görüşler sürebilirler Fenerbahçe taraftarları olarak . Neyin ne olduğu ortaya çıktığında biri haklı çıkar biri haksız . Ancak değişmeyecek tek birşey olur , o da x , y ve z kişileri yarın öbür gün yine Saracoğlu'nda , omuz omuza armaya , renklere olan aşkı için bağıracak . Önemli olan bu.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Soruşturma bittiğinde bu başlığı dergi haline getirip yayınlayacağım. Her olayda kimin ne dediğini daha rahat değerlendirmiş olacağız.
Tabi koskoca adam işin gücün yok mu? Diyenlerin sesini duyabiliyorum. Bu konuyu ve taraftarın durumunu yüksek lisans için tez çalışmasında kullanacağım. Büyük ses getireceğinden ve akademik kariyerimde bana basamak atlatacağından şüphem yoktur. Umarım bunu gerçekleştirebilecek düzeye ulaşırım.
Davadan çekilmenin iki anlamı olabilir. Açıklayayım...
Birincisi Fenerbahçe'ye suçlu olduğu söylendi ve hem kulübün hem de federasyonun daha fazla ceza almaması için davadan çekilme konusunda baskı uygulandı ve sonuç olarak çekildi.
İkinci durum ise Fenerbahçe'ye suçsuzluğu söylendi ve UEFA'nın ülke ile genel olarak uğraşmaması yani takmaması için bu davadan vazgeçirildi. Bu durum bana pek mantıklı gelmiyor zira Fenerbahçe'liler ortada bu dava için bas bas bağırdıktan sonra, suçsuzluğu da kanıtlanmışken ve üstüne yüklü miktarda tazminat alacakken bu davadan hayatta vazgeçmezdi.
Yukarıda söyledim yine söylüyorum.CAS davasını görülmeden kazandığımızı düşünüyorum , 'anlaşmalar yapıldı ve çekildi' demişim yukarıda bakın , maddi bir gelirimizin de bir şekilde olacağını düşünüyorum . Neler dönüyor perde arkasında kim bilir.
Aynen , yukarıda onu da yazdım.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Ömer Temelli'nin twitterdan bazı sorulara verdiği cevaplar...Soru: başkanı verdik mi ömer bey casa karşılık?
Ö.T. : biz baskanimizi dunyayi verseler vermeyiz
Soru: biz sizin en doğru adımları attığınızı biliyoruz, ama bu etik kurulu raporuyla ilgili m.baransu'nun iddiaları doğrumu
Ö.T.: Hayir!
Soru: Gazeteler ve siteler etik kurulunun raporuna göre FB'NİN 5 maçında şike ve teşvik teşebbüsü var diyor bu doğru mu ?
Ö.T.: hayir!
Soru: Sizce Aziz Başkan bu duruşma da aramıza döner mi ?
Ö.T.: Döner!
Soru: Açıklama yapmayıp ortalığı karıştıranlara fırsat veren yönetimimize teşekkür ederiz (!)
Ö.T: sabirli ol susuluyorsa bir sebebi vardır
Soru: başkanım artık herşey ortaya çıkmaya başladı.sorgulma sırası bize gelsin.bu GS'nin belgelenemeyn 1 mily. dolarn takipçsi olalım?
Ö.T: Olacağız
Soru: abi iki farkılı etik kurulu raporu konuşuluyor hangisi dogru yada hepsi yalan mı?
Ö.T.: yanlis
Soru: Cas davasını geri çektikten sonra yüzümüzü kızartacak bişeyler yaşamayız degil mı?
Ö.T.: Yasasak cekilmezdik
Soru: omer bey yapilacak aciklama ile tartismalar sona erecekmi yani bizler tatmin olacagizmi hem cas davasi hemde rapor konusuda?
Ö.T.: Evet
Soru: Ömer Bey.. Etik kurul'un TFF'ye sundugu raporda neler diyorlar.? Okudum ama anlayamadım. Şike var demiyorlar, yok demiyorlar?
Ö.T.: Onlar okuduğun birilerinin yorumu
Soru: cas davası ve etik kurul raporyla alakalı bir acıklama yapmayı düşünüyor mu yönetim kurulu ?
Ö.T: yapilacak
Soru: iyi geceler başkanım,aziz başkan dönecekmi artık aramıza düşünceniz nedir?
Ö.T: dönecek, baskan olarak
Soru: mehmet baransu puan silme cezası verilecek diye yazıyor doğrumu? cas davası daha fazla ceza glemesin diye cekildi yazıyor
Ö.T.: yok artik (!!!)
Soru: Ömer bey 58.madde tekrar gündeme gelirse taraftar olarak kırmızı çizgimiz net..Sizden ricamız geri adım atmayın , arkanızdayız
Ö.T.: atmayiz
Soru: yok işte ilk önce 8 yıl avrupaya gitmeyecekmişiz de cas davasını geri çekince 4 yıla inmiş?
Ö.T.: yok öyle birşey
Soru: omer abi 5 kişilik etik kurulu raporları tüm medyaya el altından sızdırmış ve durum vahim deniyor?
Ö.T.: rapor cikinca goreceksiniz
Soru: omer bey yanilmiyorsam cas davsini maddi kayiplarimiz karsilanirsa ckebiliriz demistiniz,karsilandimi peki?
Ö.T.: acıklamada goreceksiniz
Soru: gerek cas gerekse başkanın agzından çıkmış gib yalan haberler içim bir açıklama yapılacakmı yönetimden?
Ö.T.: evet
Soru: siz raporun nasi oldugunu biliyormusunuz baskanim?
Ö.T.: ben hicbir macta problem yok diye biliyorum pazar gunu gorecegiz
Soru: CAS davası açıklaması genişmi olcak?
Ö.T.: Evet
Soru: cas sürecindeki o "iddialı" demeçlerimizde bahsettiğimiz haklarımızın bir tanesinden bile taviz vermedik değil mi ömer bey?
Cevap: Hayir
Soru:cas'a karsılık baskan mı alcaz?
Ö.T.: hayir
Soru: antep olayi ile y.demiroreni baski altinda tutulup bize karsi kulandirabilirler mi sizce omerbey?
Ö.T.:hayir
Soru: baskanım açıklama ne zaman yapılacak?
Ö.T: ptesi veya sali yapilir heralde
Soru: davayı cekmemiz icin siyasi baskı geldimi?
Ö.T.: hayir bildiğim
Soru: ömer bey duponta 4.5 milyon euro verildi deniliyor doğru mu?
Ö.T.: yok artik!
Soru: seneye avrupaya gidebilecek miyiz NET CVP LÜTFEN?
Ö.T.: gideceğiz
Soru: iyi geceler ömer bey açıklama yapmak için beklenen birşey mi var?
Ö.T.: birden fazla!
Soru: Ömer Bey etik kuruldan çıkacak rapora güveniniz tam mı ? içiniz rahat mı sizin ?
Ö.T.: basimiza gelen bunca seyden sonra icimizin rahat olmasi zor ama ben birsey cikacagina inanmiyorum
Soru: ömer bey gürkan kubilay bile fb azda olsa ceza alacak dedi. mesut bakkal ise enaz 2 yıl ceza bekliyorum diyor neler oluyor ??
Ö.T.: hakem gozlemci ve temsilci raporlarinda birsey yok diyorlar .o zaman niye ceza cikacak?
Soru: medyada 4 maçla ilgili suçlanıyormuşuz kafalar karışık cası bu yüzden çekmişiz daha fazla ceza almamak için doğrumu?
Ö.T.: alakasi yok
Soru: ömer abi cas etık raporu felan cok kastı bızı transfer calısması varmı hocamızın sımdıden baslamısıszdır dıye dusunuyroum
Ö.T.: evet baslandı
Soru: gelecek sezon yabancı sayısı sınırlaması aynı kalacakmı? sizce kalkmalımı?
Ö.T.: kalkmaz ama playoff kalkacak
Soru: inanmıyorum basındaki haberlere ama 1 yıl gitmeyelim diye pazarlık yapılmamıştır inşallah güveriyoruz sizlere?
Ö.T.: gitmiyelim diye pazarlik olurmu?
Soru: Ömer abine olacak bu halimiz?
Ö.T.: iyi olacak
Last edited by di canio : 29.Nisan.2012 at 22:52
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ne açıdan ? Platini özel olarak Fenerbahçe'ye bir kin beslemediğine göre Başbakan ile görüşmesinin sebebi şike muhabbetinden rahatsız olması ve çözülmesi için baskı yapmasıdır. Maalesef sizi komploya getirdiklerine o kadar inanmışsınız ki gerçekleri göremiyorsunuz. Ülkemizi geçtim, UEFA'nın da Fenerbahçe düşmanı olacak hali yok herhalde![]()
Fenerbahçe Yönetici grubu için önce Fenerbahçe'deki görevleri sonra kendi işleri gelir. Bana hep bunu hissettirdikleri için aldıkları kararların,attıkları adımların yanlış olacağını düşünmüyorum.
Ha evet insandır hata yapar bu da doğrudur ama taraftarı kullanmak falan bu söylemler yanlış geliyor bana.Zaten hata yaptıklarına da şahit olmadım henüz.Son gelişmeler için açıklama yapmalarını beklemek gerek.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Çözülmesi için baskı yapması, siyasi iradeyi sporun içine sokması başlı başına bir yanlış, o ayrı bir mevzu. Ayrıca emin misininz bunun için görüştüğünden? Ben bu gerçektir demedim zaten. Fenerbahçeli yöneticiler ve avukatlar tarafından söylenen siyasi baskıya dayanarak, böyle bir şey de olabilir demek istedim. Ayrıca sizin gerçekleriniz sizin içindir, benim için gerçek olmayabilir. Benim gerçeklerim de sizin için geçerli olmayabilir.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Platini geldi , görüşmeler yapıldı falan ya ; işte orda bir konu geçti , kendi başkanlık adaylığı ve Türkiye'nin 2020 adaylığı ile ilgili . CAS'ta kaybedince itibar kaybedecek olması söz konusu kendisinin de . O günden beri davanın lehimize bittiğini düşünüyorum çekilmesi çok bişey ifade etmedi bana.
Gerçeğin tanımı için yazsaydım onları, sözlüğe bakmak benim için de kolay. Anlatmak istediğim, arkadaş gerçek dediği şeyleri kendisi öyle inandığı için gerçek görüyor. Gerçek dediği şeyler belki de onun inandığı kadar gerçek değil. Ben bir ihtimalden bashetmişim, arkadaş da "sizi komploya getirdiklerine o kadar inanmışsınız ki gerçekleri göremiyorsunuz" demiş. Eğer kastettiği gerçekler benim bahsettiğim ihtimalden farklı ise lafım yok. Göremediğimiz gerçekler nelermiş, yazarsa okuruz. Ama benim yazdığım durumla alakalıysa, kendisi hangi gerçeği biliyor, yine yazsın, okuyalım.
Benimde bahsettiğim şey de "Gerçek dediği şeyler belki de onun inandığı kadar gerçek değil. " diye birşey yoktur. Ya o şey gerçektir ya da tam olarak değildir. Bunun da tartışılacak bir tarafı yoktur.
Belki dayanakları vardır nereden biliyorsunuz ? Nedir bu ön yargı ?"kendisi öyle inandığı için gerçek görüyor"
Football is simple,but Football Manager is not
Beklenen açıklama yarın!
Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Antalya'da basın toplantısı düzenleyecek..
TFF'den yapılan açıklamaya göre, yarın Antalya Gloria Golf Otel'deki konferans salonunda yapılacak basın toplantısı saat 11.00'de başlayacak.
Gelecek hafta sonunda büyük ihtimalle her şey çözülecektir, hem federasyon kanadında hem de mahkeme kanadında. Her iki ihtimalde de konuşulacakları şimdiden gözümün önüne getirebiliyorum, ermiş miyim ? hayır : ) Görünen köy kılavuz istemez.
...
mahkeme kararı çok açık kimse tahliye beklemesin![]()
@fırat günayer
Tff toplantısıyla ilgili gelen son iddialar.. 1- Kulüpleri Disiplin Kurulu'na sevketmeyelim" düşüncesi çöktü..Tüm takımlar sevk ediliyor..
İddia 2: Tff toplantısında 58.madde değişti.Teşebbüs puan silme ve para cezasına; sahaya yansıyan teşebbüs ise küme düşme cezasına çevrildi
İddia 3: Yarın herşey netleşecek sananlar yanılıyor..Kulüpler Disiplin Kurulu'na gidiyor..Bundan sonra kurul kararı beklenecek..
SporX 'in iddiası ise oldukça önemli ..İddia 4) Disiplin Kurulu'ndan puan silme cezası çıkarsa bu sezon uygulanması düşünülüyor..
Demirören topu Disiplin Kurulu'na atacak gibi gözüküyor.Bence disiplin kurulu ligin bitiminde karar verir.Bu derbi trafiğinde karar çıkmaz..
FM Gazetesi
Şahsi görüşüm yarın Fenerbahçeli'leri sevindirecek bir açıklama gelecek.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bence de .
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
beyler cihan öskay kimdir tanıyan varmı
mahkeme bu adamı dinlemek için çağırdıysa yazık çok yazık
Tek dileğim eğer şike var diyorlarsa kanıtlarıyla beraber açıklasınlar küme düşürsünler geçen senenin kupasını alsınlar, kazanılan paraları alsınlar yani gereğini yapsınlar. Yoksa para cezası, puan silme cezası, yok efendim sahaya yansımadı falan böyle şeylere gerek yok. 1 puanın bile silinmesi halinde ise yönetim artık gerekeni yapmalıdır. Eğer yapamıyorsa istifa etmelidir...
TariboWest
Yıldırım Demirören: Ağır şike teşebbüsü ile ilgili olarak en az 12 puan indirme cezası 58.maddeye eklendi.
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
12 puanımızı silicekler yani