Fener normal şartlarda alması lazım
Aykut Kocaman şartlarda
Berabere biter.
Maçtan önce bir arkadaşa yazmıştım.Mehmet Topal'a Geçmiş Olsun.
Fener normal şartlarda alması lazım
Aykut Kocaman şartlarda
Berabere biter.
Maçtan önce bir arkadaşa yazmıştım.Mehmet Topal'a Geçmiş Olsun.
FENERBAHÇE
Mert
Orhan
Serdar
Egemen
Caner
Mehmet Topuz
Selcuk
Salih
Stoch
Cristian
Kuyt
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sezer neden yok acaba ? Sakatlığı felan mı vardı duymadım acaba ?
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
...
Topuz göbekte oynayacak diye heyecan yapmıştım kadroyu görünce söndüm tabi.
@ThreepWooD selçuk oynasın yahu ne zararı var şu baroni oynamasın yeter selçuğa razıyım,
@mwaru bende topuzu göbekte deneyip krasicle başlar diyordum ama sakatlık tan yeni çıktı adam 2. yarı bunu deneyebilir
@furkan58 transfermrkt te sakat gözüküyor
Teşekkür ederim beyler. Bilmiyordum sakat olduğunu.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
bakalım trabzonspor kaç maç ceza yiyecek bu arada maçı yorumlayan lemi çelikmi?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
ne olldu olaymı oldu maçtan önce
nasil pozisyon bulacaz merak konusu 1461 macinda. aykut hoca hala stresli anlasilan, yenilmemek icin hucumdan imtina etmis cok fazla. onlem alirsin da bu kadari fazla olmus. SL elemesi deplasmanina ciktigin dizilisle de cikma artik su 1461e. daha cesur oynamaliyiz, bu tip maclar moral kazandiracak maclardir. biz tersi icin caba sarfediyoruz.
4-4-2'ye mi döndük lan yoksa![]()
Gökhan Gönül sol bek mi oynuyor yoksa gözlerim mi bozulmaya başladı
...
Salih - Meireles ile 4-4-2 denese Fenerbahçe çok başarılı olabilir.
Bu takımdan adam olmaz , bu kadar da kötü oynanmaz ki arkadaş. Ben olsam şu takıma Baroni'yi sokmam.
topal girince kuyt saga gecti, semih onde kaldi. ondan sonra oyun cozuldu. semih uzun zaman sonra iyi bir oyun sergiledi, o da son dakikalardaki klasik duzene gecildikten sonra. madem takim bu dizilise aliskin, o zaman forvet arkasi almak zorunlu gorunuyor. ne kuyt ne semih ne de DMC cristianla olmaz o bolge. sneijder cuk otururdu sanki bize (:
Kesinlikle katılıyorum , Belhanda gelirse çok etkili olur takımımızda yaratıcılık denen şey hiç yok bu akşam bir Salih bir şeyler yapmaya çalıştı bence çok da iyiydi tabii ki hataları vardı ama genel anlamda iyiydi.Belhanda arkasına Salih - Meireles ikilisi oturturulursa çok süper olur. Son olarak da kanatlara göz atılması lazım ne bekler ne de açıklar hiç iyi değil. Bu akşam Stoch yoklara oynadı.
Yalnız Aytaç abi es geçtiğin bir nokta var, Eğer klasik düzen bize maçı kazandırsaydı ilk yarı o düzenle oynarken en azından 1-2 pozisyon bulurduk : )
Bana göre Bize maçı kazandıran İleri uçtaki adamlara daha fazla destek çıktığımız an gerçekleşti, söylemem şu ki.
İlk yarı Mehmet Topuz-Orhan Şam ikilisinin belli mesafeden sonra hücuma destek vermemesi ve Stoch'un oyun içinde olmaması hücumu bizim adımıza kitledi.
İkinci yarı 4-4-2 oynadığımız anlarda karman çorman bir düzen içindeydik zaten, Gökhan Gönül sol bek, Cristian hala ileride, Kuyt sağda Mehmet Topuzla beraber oynuyor vs oyunu tamamen rakibe verdik.
Ve tekrar klasik düzene döndüğümüz an, Ancak bir farkla: Hücuma daha çok destek verecek oyuncularla. Stoch'un ağırlığını koyması ve en önemlisi Gökhan'ın sağ beke geçip, Kuyt'un sağ önde oynayarak daha fazla ileriye destek olmaları. Attığımız 2 gole de bakarsanız zaten bu desteğin ürünü olduğunu görebiliriz. Maç öncesi Transfer bölümünde ve maç anında Kupa başlığında paylaşmıştım, Fenerbahçe'nin hücum aksiyonları yönünden en sağlam olduğu bölge Gökhan ve Kuyt'ın oynadığı koridor. Hem Gökhan oyunu geniş bir koridorda oynuyor hem de Kuyt sezon başındandır o bölgede tüm hücum aksiyonlarında başrol oynuyor. Dün de bize maçı kısa bir sürede kazandıran bu iki oyuncunun kısa süreli etkisi oldu.
...
aynen belirttigin gibi, klasik duzen ve dogru oyuncular maci kazandirdi. Kisaca klasik dizilise donus olarak yorumladim ama son dakkalardaki oyuncu yerlesimi ve uyumu hem rakibi durdurdu hem de kolay pozisyona girdik. Tek eksik forvet arkasinda cristianin olmasiydi. Oraya daha uygun bir secim zorunlu, orasi tamamlanirsa hucumda rahatlariz.
Eğer Belhanda gelirse bu takımın orta sahası Meireles - Salih önlerinde Belhanda olmalı.