İlginç!Adama bak Karşıyaka'dan geldi ş.l ön elemede oynayacak![]()
İlginç!Adama bak Karşıyaka'dan geldi ş.l ön elemede oynayacak![]()
AH be ahhhh.Bu Adrian attıracak yada atacak gibi duruyor.
Adam Xavi pası attı![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bu kadar basit olmamalıydı![]()
Trabzonspor yine çok iyi takım olacak gibi gözüküyor, sinyallerini veriyor. En çok Celustka'yı beğendim şu dakikaya kadar yeni transferlerden.
Şu yediğimiz gole bak!
Ucuz yırttık.Net penaltıydı.
Resmen nazar değdirmiş gibi oldum, yazdıktan hemen sonra gol geldi.Umarım karşılık verebilir Trabzonspor, atılacak bir gol büyük avantaj getirir.
Oyundan düştük acil bir hamle lazım yada sakinleşme.
Giray takımı için çok büyük bir tehlike.Ne zaman ne yapacağı hiç belli değil.
giray her an atılabilir. patlamaya hazır bomba adam
Çok güzel kaçtı Burak ama sol ayağına denk geldi.
Çek şunu sağ ayağına da çek.
Biride girsin de artık!
Niye Alanzinho çıkıp Aykut girdi?Engin giremez miydi?
Feci vurdu![]()
Çüşçok pis gol oldu
Yapacak birşey yok elden bu geliyor.Bu savunma ile bu kadar.Takımın yeni olması da dezavantajlardan birisi.
Artık 2. maçta elimizden geleni yapıp turu geçmek için oyunumuzu oynayacağız.
Üzüldüm, böyle olmamalıydı bu maçın sonucu. Son bölümlerde bir gol çıkabilirdi, yazık oldu. Umarım turu geçen taraf Trabzonspor olur ama şu görüntü ile zor gözüküyordu. Ciddi bir avantaj yakaladı Benfica.
Ciddi zora sokmuş turu Trabzon ama hiçbir şey imkansız değildir, umarım geçeriz turu...
Maçın özetini isteyenlere http://www.sporxtv.com/futbol/superl...2SXTVQ25487SXQ
2. gol çok sağlam olmuş ya keşke onu alanzinho falan ataydı ya.
Turu büyük ihtimalle kaybettik ama bana takım ümit verdi. Yeni transferlerden Zokora zaten beklediğimiz gibiydi bu sezon takıma büyük katkı sağlayacağından şüphem yok, Henrique fiziğini kullanışıyla tekniğiyle beni şimdiden büyüledi, Adrian'ında pasları ortasadaki ondan beklemediğim düzeydeki mücadelesi oldukça iyiydi ve son olarak Cerluska kendi mevkisinde oynamasa bile gayet iyi bir performans sergiledi. Bu takım birbirine alışınca bence ligde yine zirveyi zorlarız.
Golumuzu guzel yemis hakem. Hersey daha degisik olabilirdi ama olmadi. Tur sansi zor ama takim umut verdi.
Trabzonspor'un gruplara kalması için çok zorlu bir kulvardan çıkması gerekiyordu ve açıkçası sürpriz olurdu. Özellikle bu turdan sonraki turda işler çok zor olacaktı. Ama yanılmıyorsam bu turun geçilmesi Avrupa Ligine direkt katılım hakkı veriyordu. Bu turun geçilememesi halinde ise Avrupa ligi için de ön eleme maçı oynanıyor.
Bu arada Gaitan'ın golü ve ilk goldeki Aimar'ın asisti baya kaliteli.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
1-0 bitseydi trabzon avni ankerde turu gecer dicektim ama cok zor 2-0"dan sonra. onceki mesajimda demistim trabzon yenilse bile cok zorlucak benficayi ve oylede oldu baya cok zorladilar uefada birsey yapar ama trabzon.
ayrica benfica deplasmanda iyi bir takim degildir
Trabzzonspor'un sonuna kadar gidebilmesi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesi tabiiki en büyük temennimiz olurdu ama bardağa dolu tarafından bakıp Avrupa Ligi ile yola devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu maçta fena oynamadı açıkçası Trabzon 1-0 yapacağı golün de verilmediğini varsayarak yazık oldu diyebiliriz ama sağlık olsun. Gerekli dersler çıkarılır umarım.
Henrique yeni Hulk olma yolunda heralde o fiziğe rağmen inanılmaz atik ve fuleli.
Maçı izlemedim; ama sonuç çok kötü; umarım ufak bir mucize gerçekleşir ve bir üst tura çıkarız.