Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

20 80.00%
  • Berabere biter

2 8.00%
  • Alania kazanır

3 12.00%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 76 arası toplam 76 sonuç

Konu: Beşiktaş - Alania Vladikavkaz | Avrupa Ligi Play-off Turu 1. Maçı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Helal olsun valla Almeida ve Guti'ye...

şu almeida az kilo versin. ernst yaşına rağmen çok dinç.
    pektemek'i beğendim ben keşke o ismail'in ortasında gol atsaydı, müthiş olurdu.
    ismail'i de beğendim. her şeye rağmen bu adamın bizi uzun yıllar idare edeceğine inanıyorum sol bekte. umarım simao'da çok ciddi bi şey yoktur.

takım beklediğimden daha çok gol attı. ismail'in penaltısı penaltı değildi bence, o penaltı olmasa çok zorlanırdık. alt bekliyordum 3-0 çok iyi oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Sahada futbol yoktu.Ezbere oynayan bir takım vardı.Tek organize hücumumuz duran toplar.Başka da bir şey yoktu.Dakikalar nasıl geçti anlamadım.

Hugo Almeidanın forvet olduğundan şüphe ediyorum artık.Yahu bir forvet oyuncusunun pozisyon alması bu kadar kötü olabilir mi?Saçma bir şekilde sola deplase olup orta açıyor-bu adam takımın tek santraforu-orta açtıktan veya pas verdikten sonra içeri katetmiyor orda bekliyor.Ben hiçbir şey anlamadım bu işten.Kafayı kim vuracak peki?

Hugo Almeida gerçekten de tam bir Beşiktaş oyuncusu.Gerek golden sonraki asker selamıyla,gerekse forvetlik özelliklerinden yoksun olmasıyla.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Sahada futbol yoktu.Ezbere oynayan bir takım vardı.Tek organize hücumumuz duran toplar.Başka da bir şey yoktu.Dakikalar nasıl geçti anlamadım.

Hugo Almeidanın forvet olduğundan şüphe ediyorum artık.Yahu bir forvet oyuncusunun pozisyon alması bu kadar kötü olabilir mi?Saçma bir şekilde sola deplase olup orta açıyor-bu adam takımın tek santraforu-orta açtıktan veya pas verdikten sonra içeri katetmiyor orda bekliyor.Ben hiçbir şey anlamadım bu işten.Kafayı kim vuracak peki?

Hugo Almeida gerçekten de tam bir Beşiktaş oyuncusu.Gerek golden sonraki asker selamıyla,gerekse forvetlik özelliklerinden yoksun olmasıyla.

ALmeida yapması gerekeni yapıyor. Adam nokta santrafor. Topu aLıp 50 kişi geçip goL atacak haLi yok. Bu adamın kafasına ve ayağına adam gibi pas geLdiğinde goL atıyormu? atıyor. O zaman probLem yok. Ayrıca arada soLa giderek orta yapmayı denemesi tamamen taktik icabı. SoL ayağı iyi oLduğu için arada soLa kaçarak sağ tarafta ki oyuncunun içeri girmesi ve geriden geLecek oyuncuLara pozisyon yaratması için biLerek bu taktik uyguLanıyor. Bir oLayı tamamen art niyet iLe izLersen bunLarı zaten göremezsin. ALmeida Avrupa da ki sayıLı pivot forvetLerden. Bu adamı besLeyeceksin ki o da seni taşıyacak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Farkettiyseniz orta yaptıktan sonra içeri girmiyor orda bekliyor dedim.Ayrıca bu adam sayılı forvetlerden biriyse Ronaldodan sonra forvet mevkiisi öldü demektir.Bulduğunu atan bir adam da değil ayrıca son zamanlarda Beşiktaşa gelen en kötü bitirici.Vurulmaması gereken en kötü yere vuruyor topu.Bkz.Portekiz Arjantin,Beşiktaş-Fenerbahçe bunlar şuanda aklımda olanlar.Hatta geçen sene attığı bazı gollerde de kötü bir vuruşun ardından seken topu tamamlıyor.Bkz Gaziantep Bld çeyrekfinal rövanş,Kasımpaşa deplasman.Zaten başka golü de yok hemen hemen.

Zaten genelde jeneriklik gol atmasıyla biliniyor.Böyle olmasaydı devre arasında transfer olmazdı.Olsa da büyük paralara olurdu.Geldiğinde büyük umudum vardı ama artık sadece gülüyorum onu sahada görünce.Gol pozisyonuna girse de izlesem diye.

Forvet ihtiyacı BAĞIRIYOR TAKIMDA.Zaten Ailtondan sonra bitirici,Carewden sonra da komple bir forvet gelmedi takıma.Bir zahmet alalım artık.Kaç zamandır sağ bek şart forvet şart diyoruz hala kanat oyuncusu alınıyor.Transfer gösteriş için değil ihtiyaç için yapılmalı.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçı seyredemedim.Özeti seyrettim ve yorumlardan takip edebildiğim kadarıyla hücumda pek iyi oynayamamışız.Ligin başlarında bu mazur görülebilecek bir durum.Önemli olan avantajlı skor elde etmekti.Bunu başarmış olmamız güzel.Turu geçtik diyebiliriz artık.Bir de bu sezon duran top organizasyonlarından çok gol atacağız gibi duruyor.Bu çok iyi olur valla.Geçtiğimiz sezonlarda en çok korner kullanan takım olmamıza rağmen kornerlerden en az gol bulan takım da biz oluyordu.Sanırım Carvalhal bunun için özel olarak çalıştırıyormuş takımı.Zaten duran topları çok iyi kullanan oyuncularımız da var.Bunu önemli bir silahımız haline getirmemiz mükemmel bir iş olur.Ayrıca Carvalhal'ın rakibi analiz etmesi benim de çok hoşuma gitti.Her ne kadar geçmişi pek parlak olmasa da bizde başarılı olacak gibime geliyor.Tabii daha erken bir fikir edinebilmek için.Son olarak umarım Simao'nun sakatlığı önemli değildir.Ciddi bir sakatlıksa çok üzüleceğim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Farkettiyseniz orta yaptıktan sonra içeri girmiyor orda bekliyor dedim.Ayrıca bu adam sayılı forvetlerden biriyse Ronaldodan sonra forvet mevkiisi öldü demektir.Bulduğunu atan bir adam da değil ayrıca son zamanlarda Beşiktaşa gelen en kötü bitirici.Vurulmaması gereken en kötü yere vuruyor topu.Bkz.Portekiz Arjantin,Beşiktaş-Fenerbahçe bunlar şuanda aklımda olanlar.Hatta geçen sene attığı bazı gollerde de kötü bir vuruşun ardından seken topu tamamlıyor.Bkz Gaziantep Bld çeyrekfinal rövanş,Kasımpaşa deplasman.Zaten başka golü de yok hemen hemen.

Zaten genelde jeneriklik gol atmasıyla biliniyor.Böyle olmasaydı devre arasında transfer olmazdı.Olsa da büyük paralara olurdu.Geldiğinde büyük umudum vardı ama artık sadece gülüyorum onu sahada görünce.Gol pozisyonuna girse de izlesem diye.

Forvet ihtiyacı BAĞIRIYOR TAKIMDA.Zaten Ailtondan sonra bitirici,Carewden sonra da komple bir forvet gelmedi takıma.Bir zahmet alalım artık.Kaç zamandır sağ bek şart forvet şart diyoruz hala kanat oyuncusu alınıyor.Transfer gösteriş için değil ihtiyaç için yapılmalı.

Sen haLa pivot forvet ve forvet terimLerini karıştırıyorsun. ALmeida dan daha fazLasını bekLeyemezsin. ALmeida sahip oLduğu niteLikLere göre bence çok özeL bir oyuncu. Bu adamı besLemekte bitiyor oLay. Bu adama sürekLi sağdan ve soLdan orta yaparsan kafa iLe goLLer atacaktır, ki attı da, aynı şekiLde son maçta Toramanın bindirdiği gibi önüne top attığında da goL yüzdesi çok yüksek oLacaktır. Geçen yıLki Fenerbahçe maçı hariç karşı karşıya kaLdığı pozisyonLarın hemen hemen hepsini bitirdi, ayrıca iyi de bir takipçi, onun dışında topa iyi vurabiLmesinden doLayı jenerikLik goLLer atabiLme kapasitesi de var. Bu özeLLikte ki bir oyuncuyu beğenmemekte epey garip yani. Gerçi sen Beşiktaş forması giyen hiç bir oyuncuyu beğenmiyorsun ama, neyse.

Valla Almeida'yı bende beğenmiyorum ve forvet konusuna sonuna kadar katılıyorum.

Bir kere Almeida çok sorumsuz, çabalamıyor, dünya yansa adamın umrunda değil

ayrıca son vuruşlarda etkili olduğuna da inanmıyorum. ayrıca çok ağır. bize acil bol gol atan forvet lazım diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Kale önünde çok yetenekli ve tehlikeli bence, dün her hava topunu indirdi. Geriye gelip top bile almaya başladı. Takımımda görmeyi isterdim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu özeLLikte ki bir oyuncuyu beğenmemekte epey garip yani. Gerçi sen Beşiktaş forması giyen hiç bir oyuncuyu beğenmiyorsun ama, neyse.
    Hayrettin abi ben Oğuzhan'ın içimizdeki ajan olduğunu düşünmeye başladım artık

Geldiğinde büyük umudum vardı ama artık sadece gülüyorum onu sahada görünce.Gol pozisyonuna girse de izlesem diye.
    Şaka bir yana özellikle senin bu yorumun bence bayaa bir komik olmuş Almeida'nın pozisyona girmesinden ziyade. Hayrettin abi'nin dediği gibi sen daha kavram karmaşasını aşamamışsın. Pivot forvet ayrıdır , sürükleyici forvet ayrıdır. Ronaldo dediğin (şişko ronaldodan bahsediyorsan) adam sürükleyici forvet tipinde. O hızını alırsa sen de topu kale içinden alırsın bu kadar basit. Almeida o tarz bir oyuncu değilki. Pivot forvet arkasından gelen adamlara daha çok pozisyon hazırlayan , boş alan sağlayan forvettir ve özellikle kaleci degajları olsun , defanstan şişirilen toplar olsun bunları arkadaşlarına servis eder. Bunu da en iyi şekilde yapıyor Almeida. Bu takım , bu oyuncular sana nasıl yarancak inan bilmiyorum

Maça gelecek olursak bahsedildiği gibi son derece sert bir rakibe karşı oynadık. Oynatmamaya odaklanmış futbolculardı tamamen. Zaman zaman iyi pas yaptılar organize oldular ama genelde topu bizde kabullenip onu olumlu kullanmamıza engel olmayı düşündüler tabi futbol kuralları çerçevesi dışındaydı çoğu zaman. Ben takımın biraz daha zamanı ihtiyacı olduğu görüşündeyim. Guti'nin gününde ve Quaresma'nın da kadroda olmadığı bir maçta biraz sıkıntı yaşamamız çok da endişe edilecek birşey değil aslında. Ve altını çizmek lazım rakip takım bu kadar sertken.

Herkesin ortak fikridir heralde maçın adamı kesinlikle kavruk çocuğumuzdu. Fernandes.. Ortasahada takımı inanılmaz rahatlattı çok kritik toplar çaldı, oyunu iyi yönlendirdi. Bileklerine o kadar hakimki yakından izleyince bunu kat be kat daha iyi anlıyorsunuz.

Guti kötüydü kesinlikle. İstediklerini bir türlü sahaya yansıtamadı. Ama o da kritik anlarda rol aldı takımı rahatlattı.

Pektemek ve Egemen de günün iyi isimlerindendi. Egemen özellikle canını dişine takarak oynadı , hava topu bıraktığını hatırlamıyorum şahsen. Tek bir hata yaptı onda da yeterince korkuttu bizi

Fernandes'ten sonra maçın adamı kesinlikle Ernst'tir. Üstün alman teknolojisi diyorlar ya sonuna kadar doğru. Ben izlerken yoruldum o adam koşmaktan yorulmadı. Bastı top kaptı , zaman zaman çok klas hareketlerle rakibi oyundan düşürdü savunmaya da hücuma da elinden geldiğince yardım etti.

Bu skor bizi gruplara götürür artık. Hedef 9 mayıs..

Unutmadan son birşey ekleyeyim , bu takıma gelmiş her oyuncu karakteristik açıdan zaten kendini ispatlamış insanlardır. Hepsi bizim gözümüzde adamın önde gideni. Ama dünkü hareketlerinden sonra Guti ve Almeida'ya olan sevgim bir kat daha arttı. Yabancı da olsa 'HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTALILIK'..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bize Ibrahimovic lazım beyler... Bkz. garydelgadov Stayla

Bu arada Simao'da Necip gibi 10 gün yokmuş.Rövanşta oynayamayacak.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

10 gün iLe ucuz kurtuLduk.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Amma abarttınız he ajan falan.

Ben top geldi mi affetmeyecek adam istiyorum.Kimse kimseyi kandırmasın Almeida ne özel bir oyuncu ne de çok iyi bir bitirici.İkinci yarı en çok andığım oyunculardan biriydi yani.Gayet de pozisyonlara girdi ve bitiremedi.Forvet lazım kesinlikle.İki ayağıyla da pozisyon bitirebilen bir golcü lazım bize.Dün mesela Almeidanın önüne bir top atıldı ve sol ayak içine alamadığı için pozisyonu harcadı.Orda sağ ayağıyla da bitirebilecek,Ailton tarzı bir bitirici lazım.Zaten Quaresma ve Simao gibi kanatlardan içeri girip tek pasta gol hazırlayabilecek adamlarımız var gerek yok uzun boylu adamlara.Şu topu yere indirsek başarı da gelecek aslında.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

10 güne sevinir hale geldik.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Evet, işe artık iyi yönünden bakıyoruz. Sadece bir maç kaçıracak ve o da önemsiz bir rövanş maçı olacak diye avutuyorum kendimi şu an.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri