Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 169 sonuç

Konu: 11.4 Data Update Patch Enesx86

Hybrid View

Quote Originally Posted by the_someone View Post
    muhammed demirci'yi oyuna eklemişsiniz, recep niyaz'ı da eklemeniz mümkün mü acaba, en azından o da hakediyor düşüncesindeyim bir de yeni fikstüre göre mi ayarlı maç tarihleri ?!
    Recep Niyaz'ın özelliklerini bilmediğim için kafadan sallamak istemedim ama yardımcı olabilcek birileri varsa ekleyebilirim. Gerçek fixtür yama da yok ama lig başlama tarihi eski sisteme göre olcak. cünkü bunu 1 kere geç ayarlarsak diğer sezonlarda da aynı tarihte başlayacak

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    gece yeni link eklenecek mi acaba ??
    Evet gelelcek. Eksik varsa şimdiden söyleyin ekliyeyim

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

gece yeni link eklenecek mi acaba ??

iskender alın ile ibrahim akın'ın cezalı olması gerekirdi ben göremedim cezalı olduklarını

Quote Originally Posted by merhaba917 View Post
    iskender alın ile ibrahim akın'ın cezalı olması gerekirdi ben göremedim cezalı olduklarını
    1 er yıl ceza verdim

Gece yeni link gelecek değil mi kesin indirmiyorum şimdi ? Bu arada güzel çalışma ellerine sağlık

LINK

Rar şifresi: enesx86

Yukarıda yazdığınız değişiklikleri oyuna yansıttım. Galibiyet primi prize money editörden kaldırılmış.
    TV geliri + 1 ile 6. olana ödül + playoffları kazanana 5 m€ ödül verdim. Para ödülü yok demeyin
    Herkese iyi oyunlar

Yeni link eklendi. Yöneticiler ilk mesajımı editlememe izin verirse sevinirim

Enes Bebe ile Ersan'ın sakatlıklarını yansıtmış mıydın oyuna sormayı unuttum bak? Tekrardan eline sağlık bu arada.

Hatirlamiyorum ama indirip bakabilirsin

İndirip baktım, yok gözüküyor. bizzat ekledim ama herhalde beceremedim gene sağlamlar

galiba gözünden kaçmış 3.ligte yabancı sınırlaması diye bişey yok ben kendim koydum ama

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

yeni linki ilk mesaja işledim.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    kuzey kıbrıs -magosa

bursa stat kapasitesi hatasi mevcut oyunda ilerledikce hatalar gozume carpmaya devam ediyor sana onerim kardes elbet hatalar bulup yazacakdir herkes benim gibi sen bu yamayi 1 hafta sonra guncelle ki ozaman bizde lig acabilelim ve butun sorunlari gozden gecirebilelim samsunda kiralik bir ganali var oyle bir adam almadilar diye biliyorum nice den gelen mesela ki daha ilerledikce hatalarla karsilacabiliriz iyi calismalar

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bu update dosyası üzerinde değişiklikleri hangi programla yapabiliriz?

Home: Normal editor programı ile düzeltme yapılıyormuş.
    Last edited by Oghuse : 08.Eylül.2011 at 15:03

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yamada Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki ön eleme maçları düzenlenmemiş. 1 ön eleme oynaması gerekiyordu hatırladığım kadarıyla Beşiktaş. Ama geçen seneki ön elemeler oynanıyor. Ayrıca Baki Mercimek her nedense Beşiktaş'ın Favori personeli. Bunu çözemedim Ayriyeten Türkiye Kupası Çeyrek final maçları Aralıkta oynanıyor. Buda garip geldi.
    Last edited by Ralph : 08.Eylül.2011 at 17:44
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    kuzey kıbrıs -magosa

ilerledikce gozume carpan baska bir eksik bosinga free de halbuki adam chelsea de saygilar

Yeni linkte Galatasaray baskani yine Adnan Polat olmus.

Quote Originally Posted by cimboom View Post
    Yeni linkte Galatasaray baskani yine Adnan Polat olmus.
    Hayır. Ünal Aysal başkan şuanda. Editörden bakarsan görebilirsin. Editör Data klasöründe aynı anda başka bir yama daha varsa değişiklikler karışır.

Pardon kusura bakma dostum, yanlis yamaya bakmisim özur dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    kuzey kıbrıs -magosa

bursanin mevcut kapasitesi 45 bin gozukuyor ama o timsah arenada olacak 2012 de zaten onu ayarlamissin ama mevcut stat kapasiteside 45 bin bu yanlis 25 bin civarlarinda tam net sayiyi bilmiyorum
    ayrica samsunda defans oyuncusunun adi jonathan quartrey boyle bir oyuncu alinmadi diye biliyorum yaniliyor olabilirim
    kesinlikle hatasiz olmasi mumkun degil sonucta insan yapimi buyuk emek veriyorsun kardesim eyvallah saygimiz sonsuz benim onerim 1 hafta sonra tekrar guncelle cunku eksikleri gordukce yazar herkes sana sende guncellersin hergun link guncellenirse kariyer acamayiz saygilar

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by kel View Post
    bursanin mevcut kapasitesi 45 bin gozukuyor ama o timsah arenada olacak 2012 de zaten onu ayarlamissin ama mevcut stat kapasiteside 45 bin bu yanlis 25 bin civarlarinda tam net sayiyi bilmiyorum
    ayrica samsunda defans oyuncusunun adi jonathan quartrey boyle bir oyuncu alinmadi diye biliyorum yaniliyor olabilirim
    kesinlikle hatasiz olmasi mumkun degil sonucta insan yapimi buyuk emek veriyorsun kardesim eyvallah saygimiz sonsuz benim onerim 1 hafta sonra tekrar guncelle cunku eksikleri gordukce yazar herkes sana sende guncellersin hergun link guncellenirse kariyer acamayiz saygilar
    Adam emek harcamış yapmış bence heves kırmayalım illa hatalar olacak

Nesil
    2006
    Yer
    kuzey kıbrıs -magosa

Quote Originally Posted by okumus View Post
    Adam emek harcamış yapmış bence heves kırmayalım illa hatalar olacak
    ben heves kirmiyorum kendisi soyledi ki bana eksikleri soyleyin bende duzelteyim bizde yardimci oluyoruz gordukce olay budur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray dehşet-ül vahşet olmuş yalnız Gelene gidene 5 atıyorum hadi hayırlısı
    Screw you guys, I'm goin' home

Konyasporda jaycee, montano, muammer salibasic, peter gtajcıar(400 bin euroya sparta praga),gökhan emreciksin,barbaros barut,emre yüksektepe gönderildi.Muhammet yürükuslu,Recep aydın ve Feyyaz Belen de takıma döndü.

Düzeltilirse sevinirim.Yine de teşekkürler çok güzel çalışma.

Quote Originally Posted by kkkmmm View Post
    Konyasporda jaycee, montano, muammer salibasic, peter gtajcıar(400 bin euroya sparta praga),gökhan emreciksin,barbaros barut,emre yüksektepe gönderildi.Muhammet yürükuslu,Recep aydın ve Feyyaz Belen de takıma döndü.

Düzeltilirse sevinirim.Yine de teşekkürler çok güzel çalışma.
    Yazmıştım ama gözden kaçmış sanırım düzeltilirse güzel olur.

Nesil
    2011
    Yer
    kastamonu

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

deniyorum, 2012 ye kadar idare etsin şimdiden eline sağlık. umarım bank asya transferleri eksiksizdir

samsun da anıl karaer jonathan quartey ve serdar gürler kiralık gözüküyor. onlar yok takımda.murat ceylan transferi iptal oldu.michael fink kiralık değil bonservisiyle geldi.savaş yılmaz transfer edildi.hakan koçaslan ve oğuzhan azgar çarşambaspor da kiralık,kenan yelek futbolu bıraktı samsun da hocalığa başladı. samsunspor hakkında aklımda kalanlar bunlar. yama için de eline sağlık

Benim kafama takılan tek eksik moral konusu ile ilgili... Geçen sezonu 8. bitirmiş Galatasaray' ın moralinin düşük olması gayet normal... Ancak Temmuz' un başından itibaren şike soruşturması geçiren, başkanı tutuklanan, yıldızları takımdan ayrılan Fenerbahçe' nin morali de Galatasaray gibi düşük olmalıydı bence. Çünkü takımı etkilememesi çok zor.

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Benim kafama takılan tek eksik moral konusu ile ilgili... Geçen sezonu 8. bitirmiş Galatasaray' ın moralinin düşük olması gayet normal... Ancak Temmuz' un başından itibaren şike soruşturması geçiren, başkanı tutuklanan, yıldızları takımdan ayrılan Fenerbahçe' nin morali de Galatasaray gibi düşük olmalıydı bence. Çünkü takımı etkilememesi çok zor.
    Ama oyunda bu saha dışı etkenleri hesaplayan bir sistem yok. Moral konusu oyunda sadece saha sonucları puan durumu lig sıralaması gibi etkenlere göre hesaplanıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    İlk haftalar takım zorlanıyor ama galibiyetlerle kendine geliyor.

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri