İşte ben ya![]()
Şöm ağzımı açtım Gökhan attı
![]()
İşte ben ya![]()
Şöm ağzımı açtım Gökhan attı
![]()
Bilinçli yapınca olmuyor![]()
![]()
Meloooo cok net gol kacirdik
eboue nie oynamıyo ?
Maç aşırı zevkli
Edit:Melo coşturuyor
Edit:Sabri bırak şu hareketleri ya off off
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
sabri ne kadar beceriksiz ve futbol zekasından yoksun biri olduğunu yine gösterdi helal olsun
Eboue sakat
melo kudurdu arkadas
sabri varya sana birsey demiom o guzelim pozisyonu nasil harcarsin ya
Hakan Balta soldan atakmı geliştirdi banamı öyle geldi
Edit:ahahaha nasıl kaçırdıofsayt olabilir ama sonuçta kaçırdı
![]()
Hakem Engin Baytar'ı müthiş idare ediyor ilk hareket net sarıydı direk bileğine vurdu, az önce de kontrolsüz girdi 2 harekette net sarı ama ikisine de kart çıkmadı müthiş gerçekten.
Engin bunlaramı laf ediyon yavFener maçındaki hakemi görmedin heralde
![]()
Engine cikartilan kart yanlis bir kartti Hakemi alkisliyorum
Sabri naptı ya öyle![]()
ilk yari bitti iyi futbol oynamiyoruz, bence Kazim Cikip,Sercan girmeli,
yeni transferlere gelirsek, ujfalusi cok iyi oynuyor,Elmander ilerde cok yalniz kaliyor,Engin iyi basladi bence maca geriye yardima falan geliyor ayaginda top tutuyor,riera idare eder zamanla daha iyi olurlar umarim
Bence Baros girmeli golünü atacaktır...
Hakan balta 10 kez depar"a kalkmis yani hucum"a
Galatasaraydan en cok kosan adam elmander,selcuk,engin,riera,kazim
Sabri bence cikmali Ujfalusi Sag bek"e gecip Ceyhun Gulselam"i Stopere Alabilirz..
İyi mücadele ediyoruz, oyunun kontrolünü elimizde tutmaya çalışıyoruz, duran toptan gol bulmamız güzel, Selçuk kornerleri ön direğe kesmiyor, bunlar iyi yanlarımız. Taktiğimizi çözebilmiş değilim, Sabri felaket, ucuz da bir kart gördü. Eskişehirspor önde basarak bozmaya çalışıyor, Selçuk asisti dışında vasat ancak Melo çok iyi bir maç çıkardığı için dengeliyor. 2'yi bulabilirdik ama beceriksizlikten olmadı. Maçı bu şekilde bitirmeye çalışırsak sonumuz hüsran olur.
Ivesa kafasiyla topu cikarttiIveseya degmese gol olucak
![]()
İvesa çok şanslı ya kafasına çarptı![]()
Melooooooooooooooooooooooooo 2-0
Hakan balta Vurdu sag ayagi ile eskisehirli oyunculara carpti donen top melooooo 2-0![]()
Gol olmasa yazık olurdu direkten dönmüştükim attı ya onu yakından göremedik
![]()
Galatasaray çok istekli çok arzulu bir oyun oynuyor. 2-0 öne geçtiler. Hakkettiler.
Ama öte yandan Eskişehir çok berbat bir oyun oynuyor. Ofansif oynuyormuş gibi görünüyor ancak ofansif açıdan bir kaç pozisyon dışında bir etkinliği yok ve üstelik orta sahayı rakibi çok çabuk ve rahatça geçebiliyor.
Melo yazdı 2. golü bu arada...
Eskişehir'in topu direkten döndü...