O diregin orda ne isi var
O diregin orda ne isi var
Allah Q7'nin Yardımcısı Olsun
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Q7 nefis calim atti ama diregin orda ne isi var
necip cikti - ernst girdi
Bjk atacak icimde oyle bi his var
Penaltı Oldu
Atamayacak der geçerim![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Stoke penalti kullaniyor bu kadar ucuz penalti calinmaz yahu.
Yedik Penaltıdan Malesef![]()
10 dakikadır top oynayamazsan her türlü gol yersin zaten.Korkak oynuyor Beşiktaş.Neden bilemiyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Arkadaş anlamıyorum şu işi topu ilerde tutamıyoruz bir türlü edu neredeyse hiç birşey yapmadı 80 dk dır sahada.Koy holoskoyu yada başka birini bari ilerde top çevirsinler.En iyi defans hücumda top çevirerek yapılır yorarsın adamları.
Holosko girdi - aurelio cikti
İngilterenin Sivası arkadaş nasıl yenemiyor bu Beşiktaş bunları harbi kötüler bu sene
Maçın Başında İstediğim Düzene 80.Dkda Geçtik Gol Gelecek
Stoke ta hiçbirşey yok.Hiçbir maçlarını izlememiştim öyle bir övdüki millet bende birşey oynuyolar sandım.Duran top ve taç dışında hiçbirşey yaptıkları yok.Yenilirsek çok yazık olacak.
Yok artık Quaresma yok artık
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Ayıp be ayıp 3 dakika nedir ya![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
İngiltere 2.ligindende takım olsa över bu medya bu insanımız,İngiltere lafını veya İspanya,İtalya vs duydularmı tamam,bir tırsma bir övme vs onların sıradan takımları bizlere Chelsea Arsenal görünüyor,yok Manchesterdan puan almış falan hikaye boş bunlar Stoke sıradan bir EPL takımı.Beşiktaşın bence kesinlikle rakibi değil ama nedense avrupada bir türlü istediğimiz alamıyoruz galiba Türkiyede futbol çok sıradan
Bala reçele yendi Stoke City.Geçmiş olsun Beşiktaş.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Türk futbolu < Avrupa liglerinin çoğu takımı
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Dostum sıradan bir EPL takımı Stoke fakat oyun disiplini, yardımlaşma, güç vb... Türkiye'den üstünler malesef yani bizden daha profesyoneller.Keşke öyle olmasa ama Hasan hoca yukarda noktayı koymuş.
Ayrıca hiç Stoke maçı seyrettin mi bu sene bu maç dışında merak ettim doğrusu![]()
eto'o bitmiş.
Bizim Ligimizde ki 18 takımdan 12 tanesi bu Stoke City den daha iyi takım değiLse ben futboL izLmem bir daha arkadaş. AdamLar 3 tane pas yapmıyor. Varsa yoksa taç-korner. Bu nedir yahu. Kıytırıktan bir penaLtı, her taktir hakkını onLara vermek feLan yazık yani. Avrupa da şu hakem faciasının önüne bir türLü geçemiyoruz. Bu kadar iyi bir futboL. EPL de ki nadir Amatör takımLardan birine mağLup oL. Yazık, cidden çok yazık.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yenebilecegimiz maçi yenildik.. Edu yerine Almeida olsaydi daha fazla sansimiz olurdu.
Öncelikle, bu çalınan penaltı, Türkiye Liglerinde çalınsa, Türkiye Ligi yıkılır, İstanbul, Bursa ve Trabzon illerinde isyanlar çıkar, ülkede sıkıyönetim olur ve 15 yıl Türkiye'de futbol oynanmaz. Hakeme başka herhangi bir laf söylemiyorum. Diğer yandan, Beşiktaş bu maçı yüzde bir milyon hak eden taraftı. Beşiktaş çok daha iyiydi. Şans işte. Olmayınca olmuyor.
Beşiktaş'lı taraftarlar son haftalardaki durumunu anlamıştır rakiplerinin herhaldeOynamadan kazandı Stoke, bir korner, bir penaltı bitti maç. Beşiktaş bariz üstün taraftı ama 1-1'e maçı kilitlemek niyetindeydi anladığım kadarıyla Carvalhal. Penaltı golü sonrası oynanan futbolun yarısını oynasaydılar o ana kadar bu sonuç olmazdı...
Carvalhal'dır bence bunun tek sorumlusu.Takım artık isyan etti.Güç kalmadı.Adamlar daha 53te taze kan sokmaya başladılar oyuna.
eto'o bitmiş.
ALLahtan Kiev Maccabi iLe berabere kaLmış. İstanbuL da Kiev`i yenerek grupta ki konumumuzu sağLama aLmamız gerek.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Stoke'a iyi takım falan demeyin hiç, fizik, güç avantajının olabildiğince çok kullanmaya çalışan teknik kapasitesi sınırlı bir takım. En iyi yapabildikleri şey duran toplar işte, korner, taç, frikik oldumu ver kaleciye birisini, ortalarda altı pasa. Beşiktaş ayarında bir takım asla değil. Hatta Gaziantep, Kayserispor, Eskişehirspor bile daha iyidir.