Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 71 arası toplam 71 sonuç

Konu: Crash dumps

maç oynanarken hata verdi kapatı ondan sonra 2 maçta bir save game yapmaya başladım şimdi 4.sezona başlamak üzereydim gene aynı hatayı verdi böyle sürekli devam edecek mi?

ben hallettim galiba 2016 yılındayım hiç bu lanet hatayı almıyorum umarım hiç almam sorun oynarım nasıl hallettıgıme gelince
    crash dumps hatası alınca oyunu sildim oyunu silince bir kaç dosyası duruyor onlarıda sildim belgelerimide ne var ne yoksa sildim regedıt dekılerıde sildim tekrar yükledim oyunu hata almadım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

oyunun dosyalarının tam olduğundan emin olun bazen bazı virüs programları bazı dosyaları siliyor ya da rardan falan çıkardığınızda dosyaları eksik çıkartabiliyor
    orijinal oyunlarda sanırım pek olmuyor

Quote Originally Posted by rammstein7 View Post
    ben hallettim galiba 2016 yılındayım hiç bu lanet hatayı almıyorum umarım hiç almam sorun oynarım nasıl hallettıgıme gelince
    crash dumps hatası alınca oyunu sildim oyunu silince bir kaç dosyası duruyor onlarıda sildim belgelerimide ne var ne yoksa sildim regedıt dekılerıde sildim tekrar yükledim oyunu hata almadım
    peki save game de ki dosyayı saklayabiliyormuyuz?

Quote Originally Posted by ganzilis View Post
    peki save game de ki dosyayı saklayabiliyormuyuz?
    yeni oyun açarsan daha iyi olur

Quote Originally Posted by ganzilis View Post
    maç oynanarken hata verdi kapatı ondan sonra 2 maçta bir save game yapmaya başladım şimdi 4.sezona başlamak üzereydim gene aynı hatayı verdi böyle sürekli devam edecek mi?
    Aynı tarihte aynı hata bende de vardı bende şimdi oyunun tüm dosylarını kaldırıp tekrar kuracağım umarım işe yarar..

Aynı hatayı yine aldım acaba tekrardan bir sezon başlatsam yine aynı tarihte böyle bir hata alırmıyım ?
    işin saçmalığı eğer belli bir tarihten sonra hata alacaksak oyunu oynamanın mantığı yok ki

ya bende 2015 teyim hiç sorun yaşamamıştım ama ilk defa oldu banada bildirimleri alırken bi haber var ona tıkladığımda oluyr
    anlam vermek mümkün değill

arkadaşlar bende almıştım aa 12.1.1 i kurdum geçti maşallah çok mutuyum

Benim oyun orjinal ama bende de var crash dumps hatası.Ama sadece maç oynanıyorken masaüstüne dönünce veriyor.Oyunu durdurup dönersem bişey olmuyor , oyun devam ediyorken masaüstüne geldiğimde veriyor hatayı.Önceki yıllarda hiç karşılaşmamıştım kendisiyle , tanıştık

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Crash dumps bir hata değildir, hatayı size bildiren bir uyarıdır. Pek çok sebepten dolayı farklı hatalar alınabilir ki bu da crash dumps şeklinde bildirildiğinden, genel kanı hatanın bu olduğudur. Farklı sebeplerle farklı hatalar ortaya çıktığı için zaten çözümü şudur denemiyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri