ben hallettim galiba 2016 yılındayım hiç bu lanet hatayı almıyorum umarım hiç almam sorun oynarım nasıl hallettıgıme gelince
crash dumps hatası alınca oyunu sildim oyunu silince bir kaç dosyası duruyor onlarıda sildim belgelerimide ne var ne yoksa sildim regedıt dekılerıde sildim tekrar yükledim oyunu hata almadım
oyunun dosyalarının tam olduğundan emin olun bazen bazı virüs programları bazı dosyaları siliyor ya da rardan falan çıkardığınızda dosyaları eksik çıkartabiliyor
orijinal oyunlarda sanırım pek olmuyor![]()
Aynı hatayı yine aldım acaba tekrardan bir sezon başlatsam yine aynı tarihte böyle bir hata alırmıyım ?
işin saçmalığı eğer belli bir tarihten sonra hata alacaksak oyunu oynamanın mantığı yok ki![]()
ya bende 2015 teyim hiç sorun yaşamamıştım ama ilk defa oldu banada bildirimleri alırken bi haber var ona tıkladığımda oluyr
anlam vermek mümkün değill
arkadaşlar bende almıştım aa 12.1.1 i kurdum geçti maşallah çok mutuyum
Benim oyun orjinal ama bende de var crash dumps hatası.Ama sadece maç oynanıyorken masaüstüne dönünce veriyor.Oyunu durdurup dönersem bişey olmuyor , oyun devam ediyorken masaüstüne geldiğimde veriyor hatayı.Önceki yıllarda hiç karşılaşmamıştım kendisiyle , tanıştık![]()
Crash dumps bir hata değildir, hatayı size bildiren bir uyarıdır. Pek çok sebepten dolayı farklı hatalar alınabilir ki bu da crash dumps şeklinde bildirildiğinden, genel kanı hatanın bu olduğudur. Farklı sebeplerle farklı hatalar ortaya çıktığı için zaten çözümü şudur denemiyor.
"YÜCE ATATÜRK"