TRANSFER DÖNEMİ
*Machado mutsuzdu takımda ve biz de iyi bir fiyat karşılığında sattık
* Vermeer geçen sezon Barçada kiralık oynamıştı.Asenjo varken de oynayamayacağı için satalım dedik ve iyi bir para girdi bütçemize
* Welliton'un gelmesiyle yedeğe düşecek Rudnevs'i 8 MNye sattık.Böylece Welliton'u aldığımız parayı çıkardık
Gelecekte iyi bir oyuncu olmasını beklediğim için transfer ettim Tenconiyi.Scoutlar da 4,5 yıldız verdi zaten.Umarım takıma faydalı olur
Orta sahamızı güçlendirmek adına çok iyi bir transfer oldu.Gago'nun kalitesi tartışılmaz
Geçen sene tek kaleciyle oynamıştık.Çok şükür Asenjo sakatlanmadı ama belli olmaz diyerekten bir de yedek kaleci transfer edelim dedik.Çünkü bu sene hiçbir hata istemiyoruz
Uzun süredir DL arıyorduk.Parası nedeniyle vazgeçecektim Olssondan ama başka kaliteli DL olmadığı için transfer gerçekleşti. 9.75 MN çok para ama karşılığını alacağımıza inanıyorum
Gelecekte çok iyi oyuncu olacağına inanıyoruz.Profilini beğendim scoutlar da beğendi bize de transfer etmek kaldı
Forvetteki sıkıntılarımızı gidermesi için transfer ettim.Bonservisiyle aldık sanıyordum 8 MNyi aldıktan sonra gördüm![]()
ama olsun yine de verdiğimiz paraya değecek bir oyuncu gibi görünüyor.
Sol açıkta oynayan Tabaonu yu 7,5 MNye satacaktık ki kendini isteyen kulübü reddetti.Biz de Molloyu MR mevkiinde kullanmak için aldık.Asıl yeri ML olsa bile MRde hiç iyi adam olmadığı için Mollo'yu almak zorunda kaldık.7,5 MNye fazlasıyla değecek bir isim.
bu zorlu virajı da az kayıpla atlatırsan gerisi kolay![]()
Süper Gidiyosun Atlatıcağına İnanıyorum.
İlk 2 maçta yenileceğimiz kesindi zaten.Son maçta ise sakat sayımız 5e indi ama futbolcuların hemen hepsi absymal di.O yüzden yensek süper olur diyordum ve öyle de olduoyuncularım moralleri çok iyi değil ama normale döndü.Önümüzdeki maçları kazanıp galibiyet serisi yapabiliriz.Bunu başarmak için elimizden gelen herşeyi yapacaz
doktorlarda fizyoterapi ye bakmak gerek. bi de fitness koçların iyi olursa çok sakatlanmazlar onda da kondisyon önemli diye biliyorum
Genelde ağır antrenman programı nedeniyle sakatlanıyor futbolcular bir bak derim.
malatyAdana!
Ne bu şiddet bu celal![]()
ya dostum süper kadro kurduk..diyoruz ki ilk 6daki takımları bile yenebiliriz..bu sefer de oyuncularım sakat! insan ister istemez sinir oluyo :/ bu arada tam kadro olsam chelsea ve tottenham maçlarını kazanırdım büyük ihtimal ama gitti kafadan 6 puan işte.Lig Kupasından da elendik..artık ya FA Cup ya da ilk 5 istiyoruz..İlk 4 zaten koptu gidiyor.5. olmamız gerek işte..o yüzden de puan kaybına tahammülümüz yok
rooney napmış hocam ya![]()
Roneey Hariç Herşey Süper
hocam çok fazla agresif oyun oynuyon büyük ihtimallehiç beraberlik yok arada 1 puanda iyidir
![]()
Sene başında yendiğimiz 4 takımı yine yendikZor maçlar başlıyor.
FA CUP
DENTINHO BLACKPOOLDA
Demba Ba'nın mutsuz olması ve sürekli sakatlanması nedeniyle Dentinho 9.75 MN Sterline Blackpool yolunu tuttu
PUAN DURUMU
Şu an çok iyi konumdayız ama büyük takımlarla oynayacağımız maçlar sonunda sıralama düşeriz heraldeHedefimiz avrupa kupalarına katılmak ve bunun için de ilk 5 gerekiyor