1 ile 30 arası toplam 207 sonuç

Konu: Bir menajer eski günlerini arıyor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

İyi yerde bitirmişsin seneye daha da iyi olur
    malatyAdana!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    İyi yerde bitirmişsin seneye daha da iyi olur
    Eğer 2. yarı sergilediğimiz performansı devam ettirebilirsek benim de beklentim büyük..Vodu tactics i kullandım takım coşmaya başladı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

TRANSFER DÖNEMİ

*Machado mutsuzdu takımda ve biz de iyi bir fiyat karşılığında sattık
    * Vermeer geçen sezon Barçada kiralık oynamıştı.Asenjo varken de oynayamayacağı için satalım dedik ve iyi bir para girdi bütçemize
    * Welliton'un gelmesiyle yedeğe düşecek Rudnevs'i 8 MNye sattık.Böylece Welliton'u aldığımız parayı çıkardık

Gelecekte iyi bir oyuncu olmasını beklediğim için transfer ettim Tenconiyi.Scoutlar da 4,5 yıldız verdi zaten.Umarım takıma faydalı olur

Orta sahamızı güçlendirmek adına çok iyi bir transfer oldu.Gago'nun kalitesi tartışılmaz

Geçen sene tek kaleciyle oynamıştık.Çok şükür Asenjo sakatlanmadı ama belli olmaz diyerekten bir de yedek kaleci transfer edelim dedik.Çünkü bu sene hiçbir hata istemiyoruz

Uzun süredir DL arıyorduk.Parası nedeniyle vazgeçecektim Olssondan ama başka kaliteli DL olmadığı için transfer gerçekleşti. 9.75 MN çok para ama karşılığını alacağımıza inanıyorum

Gelecekte çok iyi oyuncu olacağına inanıyoruz.Profilini beğendim scoutlar da beğendi bize de transfer etmek kaldı

Forvetteki sıkıntılarımızı gidermesi için transfer ettim.Bonservisiyle aldık sanıyordum 8 MNyi aldıktan sonra gördüm ama olsun yine de verdiğimiz paraya değecek bir oyuncu gibi görünüyor.

Sol açıkta oynayan Tabaonu yu 7,5 MNye satacaktık ki kendini isteyen kulübü reddetti.Biz de Molloyu MR mevkiinde kullanmak için aldık.Asıl yeri ML olsa bile MRde hiç iyi adam olmadığı için Mollo'yu almak zorunda kaldık.7,5 MNye fazlasıyla değecek bir isim.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

SÜPER BAŞLADIK!!!

1.HAFTA

2.HAFTA

3.HAFTA

4.HAFTA

PUAN DURUMU

LEAGUE CUP

GENEL DEĞERLENDİRME

Oynadığımız 5 resmi maçı da kazanmayı bildik.Takım çok güzel oynuyor.Ama artık zor maçlar başlıyor.

Gelecek 5 maçımız :
    Chelsea
    Arsenal(D)
    Tottenham(D)
    Wolwes
    Man City

İşimiz zor

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

5 as oyuncumuzun sakat olduğu için oynayamadığı maçta 2 oyuncumuz daha sakatlanınca köy takımına döndük.Buna rağmen çok iyi mücadele ettik ama son 5 dakikada golü yemekten kurtulamadık maalesef.Bu yenilgi neyse de sakat çok maçlar zor.Yenilgiler üstüste gelcek gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

PAF TAKIMLA BU KADAR

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İlk 2 maçta yenileceğimiz kesindi zaten.Son maçta ise sakat sayımız 5e indi ama futbolcuların hemen hepsi absymal di.O yüzden yensek süper olur diyordum ve öyle de oldu oyuncularım moralleri çok iyi değil ama normale döndü.Önümüzdeki maçları kazanıp galibiyet serisi yapabiliriz.Bunu başarmak için elimizden gelen herşeyi yapacaz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ARSENAL'DEN SONRA EVERTON'U DA DEVİRDİK!!

Zorlansak da Everton'u devirmeyi bildik.Rakiplerimiz Chelsea ve Tottenham da yenince sıramız değişmedi ama olsun devre arasına mutlu girecez.Zaten Manu maçından bir beklentimiz yok

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ROONEY MAHVETTİ BİZİ

Yenileceğimizi biliyordum ama böylesini de beklemiyordum

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

FA CUP 4. ROUND

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bugünlük bu kadar..Devamı yarın..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Son 4 maça girilirken 5 maçta aldığımız 4 yenilgiden sonra 6 maçta 16 puan topladık.Önümüzde 3 zorlu maç var diğer maçı kazanmamız da garanti gibi.Şu an 3. sıradayız.Hedefimiz avrupa kupalarına katılmaktı sezon başında.Eğer ilk 5e girersek avrupa kupalarında olacaz.FA Cup finali de Everton ve Sunderland arasında.Onu Everton kazanırsa eğer Evertonun bizi geçmesi de etkilemeyecek bizi.Arsenal ve Everton deplasmanları çok kritik olacak.Diğer maçların aksine defansif bi taktikle çıkacam o maçlara.Bu arada ilk beraberliğimi de aldım Birminghama karşı Bu hafta Arsenal deplasmanda Man City'i 3-2 yenmeseydi Arsenal'i de geçtik sayabilirdik ama City galibiyeti herşeyi zorlaştırdı.Umarım ilk 5te yer alırız.Hele bir de ilk 4 olsa tadından yenmez

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Tek söyleyeceğim şey : Welliton Allah senin belanı versin ****** ***** ****** ............. :@

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

BLACKPOOL CHAMPIONS LEAGUE'DE

Son haftaya 6. sırada girdik.İlk 4 için aynı puanda olduğumuz Liverpool ve Everton'un puan kaybetmesi gerekiyordu ve de öyle oldu Liverpool evinde Blackburnle(hiç beklemiyordu) , Everton da deplasmanda Sunderlandle berabere kaldılar ve bana dördüncülüğü resmen hediye ettiler.

Manu maçına gelince İlk yarıda 8-0 yenildiğimiz Manuyu bu sefer evimizde 5-0la geçtik.İlk yarı 5 gol attık , sonra da 8-0 olur mu acaba dedik ama olmadı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Şampiyonlar Ligi hevesimiz başlamadan bitti..Marseille'ye ilk maçta 4-0 yenildik..Zamanım olmadığı için SSleri sonra koyacam artık ama ŞLyi çok istiyodum :/ Peki biz şimdi elenince UEFAya gidebiliyor muyuz ?

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Şampiyonlar Ligi hevesimiz başlamadan bitti..Marseille'ye ilk maçta 4-0 yenildik..Zamanım olmadığı için SSleri sonra koyacam artık ama ŞLyi çok istiyodum :/ Peki biz şimdi elenince UEFAya gidebiliyor muyuz ?
    Son eleme turundaysan gidersinde daha öncesi ise elenirsin tamamen.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Son eleme turundaysan gidersinde daha öncesi ise elenirsin tamamen.
    Heralde son.İngiltere ekibiyiz inşallah sondur

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

GENEL DEĞERLENDİRME

Şampiyonlar Ligine katılmayı çok istiyorduk ama olmadı. Avrupa tecrübemiz olmadığı için ön eleme turunda en güçlü takımlardan biri olan Marseille geldi.Aslında biraz da küçümsedim o yüzden deplasmanda ofansif oynadım.Ofansif oynamak bize pahalıya patladı.Daha sonra ligde Tottenham maçında defansif bir taktik denedim ve işe yaradı.Asenjo olsa yenerdik belki de ama Mario çok saçma bir gol yiyerek bizi 2 puandan etti ama deplasmanda Tottenhamdan alınan 1 puan bizim için çok güzel birşeydi. Marseille maçına dönsek belki taktik değiştirip kazanabilirdik ama iş işten geçti.Evimizde de zorunlu olarak ofansif oynamak zorunda kaldık ve 4 tane de evimizde yedik. Parasal yönden kötü oldu yoksa UEFA zaten istediğimiz kulvardı.Grubumuza bakarsak ta çok berbat bir kura çektiğimizi düşünüyorum.PSVyi geçmemiz gerekecek üst tur için.Atletico Madrid grubun en güçlü takımı.Elimizden geleni yapıcaz.Umarım güzel bir sezon geçirriz.Bu arada bu seneki hedeflerimiz :

* Ligde ilk 4e girerek bir kez daha ŞL bileti almak
    * UEFA kupasında iyi mücadele sergileyerek tecrübe kazanmak

Bu sene fazla hedefimiz yok zaten transfer de yapmadım.Sadece genç regenleri transfer ettik.Çünkü takımımız oturdu ve yedeklerimi de genç regenlerden oluşturmayı düşünüyorum. Ayrıca 2,5 yıldıza ulaşan ilk regenimiz Torrisi oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İŞTE GELECEĞİN YILDIZI GENÇ OYUNCULARIMIZ

ANDREA TORRİSİ(2,5/4,5)

GERMAN TORRES(2/4,5)

MARKUS MILLER(2/4,5)

ALBERTO TENCONI(2/4)

MIRKO KOLAR(2/3,5)

DANIELE ALOISO(2/3,5)

LORENZO CRISETIG(2/3,5)

Parantez içindekiler yıldız sayılarıdır.Şu anda 2,5 yıldızlı yeteneğe sahip Torrisi var. 2 yıldızlı da 6 futbolcumuz var. Ayrıca buraya yazmadığım 10 tane de 1,5 yıldızlı oyuncumuz var.Ama hepsinin de potansiyel yıldızı 3,5+ . Gelecekte oyuncularımızı kendimiz yetiştirmek istiyoruz. Youth Facilities i de geliştirdik.İnşallah altyapımızdan da iyi futbolcular çıkar ve kontenjan sıkıntısı çekmeyiz. Bu saatten sonra oyuncu transfer etmek yerine daha çok kendimiz yetiştirmek istiyoruz.Umarım başarılı oluruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ligin kralına karşı iyi dirensek te kornerden son 10 dakikada yediğimiz golle puan alamadık. Puan beklemiyordum çünkü oyuncuların çoğu abysmal di.Heralde şl den elendiğimiz için.Şu büyük takımlarla böyle dezavantajlı durumlarda oynamayı hiç sevmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Barbat Bir Sezon

İşte berbat ötesi sezon başlangıcı :

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

DEVRE ARASINDA TAKIMA KATILACAK OYUNCULAR :

Alberto Paloschi 11,25 MN Sterlin karşılığında takımımıza katıldı. Parayı ileriki günlerde kullanmak istiyordum ama 2 forvetimizden başka üst düzey forvetimiz yoktu ve sakatlanabiliyorlar.Bu nedenle Paloschi transfer edildi.Paloschiyi ilk 11de oynatmayı düşünüyorum.Dentinho veya Wellitondan biri yedek kalacak

Manga da 9 MN karşılığında Blackpool forması giyecek.Yaşı ilerlemiş olmasına rağmen defans hatalarından bıkan takımımız için yerinde bir transfer oldu.Huth kornerden bol gol atsa da yaptığı hatalarla saç baş yolduruyordu.

Son olarak ta Alex Teixeira'nın peşindeyiz.MR mevkiinde kullanmak istiyoruz bu oyuncuyu.Yerine göre mevkii de değiştirebilir. 13 MN karşılığında takımımıza katılacak transfer izninin çıkmasını bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Arkadaşlar sezon sonu büyük ihtimalle istifa edecem Chelsea'den..ingiltereden sıkıldım..yeni ligler ekleyip başka bir ülkede şansımı deneyeyim diyorum.Daha çok orta düzey ülkelerin en üst liglerini düşünüyorum ama sizce hangi ligleri ekleyeyim ? ve nasıl bir takım seçmeliyim..yorumlarınız benim için önemli..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

CHELSEA ZEVK VERMEDİ

Chelsea ile başladığımda büyük umutlarım vardı ama takım sürekli saçma sapan maçlar kaybedince çoğu maçı da tatile aldım ve sezon sonunda yeni ligler eklemeye karar verdim.Takımın zaten paralarını hep boş yere harcamışlar , harap ve bitap durumdaydı Ligi de 6. sırada tamamladık ve istifa ettim.

Yeni bir sezona başladım.Ülkeler ardı ardına teklif yaptılar.İspanyada çalışmayacak olmama rağmen sırf işsiz gözükmeyeyim diye ispanyanın teklifini kabul ettim Daha sonra istifa ettim tabi ki.
    Austria, Belgium , Croita , Romania , Greece ,Slovenia ve Scotland liglerini ekledim.

İlk teklif Lierse ten geldi ama şampiyonluk için mücadele edemez diye kabul etmedim.PAOKu istedik ama bizi reddetti.Daha sonra OFI ve Aberdeen'in tekliflerini düşünmeye almıştım ki Sturm Graz teklif yapınca tam aradığım takımı bulduğuma karar verdim ve Sturm Graz'ın teklifini kabul ettim Kariyerime yarın başlayacağım ama takımın durumu içler acısı şu an. 10 takımlı ligde 7. sıradayız ama yükselebiliriz.Özellikle seneye şampiyonluk için mücadele edecek bir kadro kurmak için elimizden geleni yapacağız.Son olarak lafı fazla uzatmadan austria liginin puan durumunu yazayım :

NOT : Bu takım bu sene ŞLde de mücadele etmiş ve 6da 0 çekmiş. Umarım 2 sene sonra biz de ŞLde mücadele edebiliriz Bu sene çok zor.Avusturya kupasından da erken elenmişiz lig durumu ortada.Bu TD bunu nasıl başarmış anlamak mümkün değil enkazı toplama görevi de bize ait.Umarım çok zevkli bir kariyer geçirriz Sturm Grazda.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İkinci maçımızda çok kötü futbolla yenildik.Bu sezon iyi bir yerde bitirebilirsek gelecek sezon şampiyon olmak için iyi transferler yaparak takımı düzeltebiliriz

Mesaj Yetkileri