Sayfa 3 / 191 İlkİlk 123451353103 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Açıkçası bu sezonki transferler beni hayal kırıklığına uğrattı. Juve'den gerçek transfer bombaları bekliyordum ama henüz görünürde hiçbirşey yok.
    Bence yapılan transferler çok gereksiz. Juve'nin şuandaki hali bana göre
    Serie A daki orta sıradaki takımlardan farksız.
    Eğer Juve eski günlerine dönmek istiyorsa elini cebine atması gerekir...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by terriblewizard View Post
    Açıkçası bu sezonki transferler beni hayal kırıklığına uğrattı. Juve'den gerçek transfer bombaları bekliyordum ama henüz görünürde hiçbirşey yok.
    Bence yapılan transferler çok gereksiz. Juve'nin şuandaki hali bana göre
    Eğer Juve eski günlerine dönmek istiyorsa elini cebine atması gerekir...

Cebin boşsa gerek yok.
    150 milyon euro havaya gitti.El altından para sokan hırsız,kara para aklayan dolandırıcı başkanda bulunamıyor.Şimdilik ancak bu kadar.

Söylermisin hangi takımda var Buffon...
    Hangi takımda var Trezegeut...
    Tiago I**uinta kötü oyuncularmı...
    Belki çok beklenen gibi değil transferler ama şu benzetme hiç olmamış.....

Del Piero_10 Misafir

Juventus’un yeni hocası Caludio Ranieri oyuncularının takım olmaları için zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi. İtalyan hoca ayrıca, yarınki Hamburg SV maçında çok farklı bir 11 çıkaracağını söyledi.

Ranieri, Newcastle maçındaki 2-0 lık mağlubiyete rağmen oyuncularını korumaya devam etti. “Şunu unutmamalıyız ki sahada 6 yeni oyuncu vardı ve bunların üçü defans hattındaydı. Şu aşamada hâlâ takımda düzelteceklerim var. Bu yüzden yazın hazırlık maçları oynuyoruz. Durumumuzu iyileştirmek için zor maçlar oynamalıyız.”

Çarşamba akşamı Hamburg’la karşılaşacak olan Juventus’ta Ranieri sahaya yeni bir ilk 11 çıkaracağını da ifade ederek, “Newcastle maçında oynamayan 11 kişiyle oynayacağız. Olabildiği kadar çok oyuncumu 90 dakika oynayabilecek kapasiteye çıkarmak istiyorum. Alex Del Piero da ilk 11’de olacak,” dedi.

Gelecek sezonun başlamasını büyük bir heyecanla bekleyen teknik adam gelecek sezon için şunları söyledi: “Bu sezon, İnter, Roma ve Milan’a karşı zorlu bir sezon olacak. Bu sene şampiyonluk yarışı güzel ve çekişmeli geçecek. Bir süredir bu mücadeleden uzak olan Genoa, Napoli ve Juventus gibi takımların varlığı da yarışa heyecan katacak.”

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Özgür abi,yarın ki Hamburg maçını hangi kanal veriyor biliyor musun?

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Özgür abi,yarın ki Hamburg maçını hangi kanal veriyor biliyor musun?
    maçları kanal 1 veriyor

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

juve bence bu sene akıllı transferler yaptı.bu haliyle tarnsfer borsasını kasıp kavuracak bi durumları yoktu ama çok iyi ve akıllı transferler yaptı.anderade,almiron,tiago,l**uinta,grygera gibi iyi transferler yaptı bir milan tarftarı olarak juvenin o eski haline dönmesini istiyorum

Del Piero_10 Misafir

Buffon defansını savundu

St James’ Park'taki hazırlık maçında Newcastle United'a 2-0 yenilen Juventus'ta yıldız file bekçisi Gigi Buffon eleştirilere maruz kalan defans hattını savundu. Buffon girdiği birçok poziyonu değerlendiremeyen takımın bütün olarak değerlendirilmesini istedi.

"Savunma hattımızın işlemediği söyleniyor ancak bence takım bir bütün olarak ele alınmalı. Geri dörtlü kötü oynamadı, sadece biraz zamana ihtiyaçları var."

"Bu maçlar takımın eksiklerini görmek amacıyla yapılıyor. Bizden daha hazır durumda olan bir takıma karşı çok da kötü oynamadığımızı düşünüyorum."

Newcastle United'a 2-0 yenilen Juventus'ta yıldız file bekçisi Gigi Buffon eleştirilere maruz kalan defans hattını savundu. Buffon girdiği birçok poziyonu değerlendiremeyen takımın bütün olarak değerlendirilmesini istedi.

Del Piero_10 Misafir

Serie A fikstürü çekildi.

İlk maç Juventus-Livorno

4.hafta Roma-Juventus

4 Kasımda ise düşmanla savaş var.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Serie A fikstürü çekildi.

İlk maç Juventus-Livorno

4.hafta Roma-Juventus

4 Kasımda ise düşmanla savaş var.
    özgür 4kasımdaki düello delle alpi mi yoksa san siro(inadına) damı?

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    özgür 4kasımdaki düello delle alpi mi yoksa san siro(inadına) damı?
    Delle Alpi'de oynamıyoruz bu sezon.Torino olimpiyat stadında oynanacak ilk maç.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Özgür abi bir sorum vardı.Hadi küme düşürüldük ve - puandan başladık ta,stadımız niye bir 2 seneliğine elimizden alındı?

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Özgür abi bir sorum vardı.Hadi küme düşürüldük ve - puandan başladık ta,stadımız niye bir 2 seneliğine elimizden alındı?
    Elimizden alınmadı.İnşaat var,koşu pisti kaldırılacak vs.Aslında komple yenilenecekti ama İtalya Euro 2012'yi kaçırınca yattı.Eğer turnuvayı alsaydı devlet yaptıracaktı stadı.

4 Kasımda mutlu bir günümüz olucak desene Özgür...
    Kağıttan Şampiyon bekle geliyoruz...

Del Piero_10 Misafir

Bu arada Del Piero ve Buffon baba oluyormuş,hayırlı olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Hayırlı olsun ikisi içinde..

4 Kasım'ı iple çekeceğim.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

slm juve'liler.bende bi video ekleyim bari juvenın milani deplesmanda ezerek çimlere gömdüğü maç http://www.youtube.com/watch?v=dr8GF6Q44X4
    bu da benim delpiero sevgimi başlatan golün videosu http://www.youtube.com/watch?v=IBnAnD7HqrM
    sıkı bir delpiero fanatiğiyim 205 golünün videosunu üşenmeden indirdim pc ye

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by pinturicchio68 View Post
    slm juve'liler.bende bi video ekleyim bari juvenın milani deplesmanda ezerek çimlere gömdüğü maç http://www.youtube.com/watch?v=dr8GF6Q44X4
    bu da benim delpiero sevgimi başlatan golün videosu http://www.youtube.com/watch?v=IBnAnD7HqrM
    vay..aramıza bir juveli daha geldi..hosgeldin kardeşş..memnun oldum

Del Piero_10 Misafir

Hoşgeldin

videolar için teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

videoları izledim çok güzel.del piero golleri senin kotanı doldurur.yavaş yavaş indir

bu arada özgür abi juventus hamburg'a 1-0 yenilmiş.ama siteden baktım kadroya çoğu yedekmiş.hazırlık maçlarında her şey olabilir.ama birazcık kendilerini göstermeleri lazım 1 ton yıldız var takımda.

valla toplamda 205 mb civarı tuttu feda olsun alex'e. En azından kotayı kötü yolda kullanmıyoruz değil mi

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

valla toplamda 205 mb civarı tuttu feda olsun alex'e. En azından kotayı kötü yolda kullanmıyoruz değil mi
    alex nerden çıktı yaww

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by lucho View Post
    alex nerden çıktı yaww
    delpieronun asil adi alessandro dur alessandro nun kisaltilmisi alex

italya'da alessandro delpiero demiyorlar alex delpiero diyorlar.Adamların dili cok hızlı oldugundan kısaltma geregi duymuslar sanırım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada pinturicchio cok ünlü bir italyan ressamidir.İtalyanlar delpieronun futbolunu o ressamın harika sanatsal yönüne benzettikleri icin bu lakabı kullanıyolar delpiero icin

Yahu iyide bilen bir arkadaş Juventus u hoşgeldin...

Seri A da fırtınalar estirecemiz bu sezonda aramıza hoşgeldin...

Videolar içinde teşekkürler...

saoun ark'lar tesadüfü rasgeldim bu sayfaya takılırız artık beraber Forza bianconera forza ALeX.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

italya'da alessandro delpiero demiyorlar alex delpiero diyorlar.Adamların dili cok hızlı oldugundan kısaltma geregi duymuslar sanırım
    .
    .
    ayrica takim arkadaslari onu alessa diye cagiriyor

adam delpiero ya hatundan da anlıyor hani

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

iyi başlangıçsanırım foruma çok şeyler katıcacaksın.umarım devamı gelir.hadi kolay gelsin.

The Independent nin iddiasına göre Juventus’u çalıştıran Claudio Ranieri, Claude Makelele’yi transfer etmek istiyor.
    Habere göre, Barca'dan sonra Juventus da Makelele’ye talip olan kulüpler arasına girdi. Fransız ekibi PSG’nin de oyuncuyla ilgilendiği belirtilse de, şimdilik Juve transferde bir adım önde görünüyor.

Bence makalele juve için gereken oyunculardan birisi değil.takımın eksik yönü orta saha değil savunma hattı defansın göbeği kırmızı alarm veriyor ve de makalele 34 yasında eski formundan cok uzak.chealse'de 3.yedek konumunda.

Sayfa 3 / 191 İlkİlk 123451353103 ... SonSon

Mesaj Yetkileri