Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 89.47%
  • Berabere biter

1 5.26%
  • Kayserispor kazanır

1 5.26%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 69 arası toplam 69 sonuç

Konu: [21.Hafta] Fenerbahçe - Kayserispor

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Stoch fenalarda. Takımı nedense pek beğenmedim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kocaman:FB nin ve rakibin maçlarını izlesinler.FB maçlarında futbol ruhuna aykırı birşey bulunursa futboldan çekilirim.çok ayıp ediyorlar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bienvenu bile gol atmış maçı değerlendirmeye gerek yok

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İyi oldu Kayserispor'a.Tebrikler Fenerbahçe
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Stoch olağanüstü bir gol attı stadda net göremedim tvden baktım hayran kaldım.

Neron_FB , yani Melih kardeşime maça beraber geldiği için ayrı teşekkürlerimi sunuyorum buradan Önümüzdeki hafta bir kaç kişi daha gelse güzel olur forumdan.

Mükemmel oynamadık ama gerekenleri yaparak farka gittik . Kayserispor'un ise hali içler acısı görünüyor.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006

Rahat kazanabileceğimiz bir zafer hiç ama hiç beklemiyordum, takım sadece ortasaha oyuncuları ile gol atar hale geldi böyle görmek üzücü.

Bienvenu gol attı demeyin, bence top geldi ona çarptı kaleye gitti, iki dk sonra kaçırdığı pozisyon ile golü filan unutturdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut Kocaman sezon başından bu yana takımı Stoch üzerine kursaydı şimdi tablo daha farklı olabilirdi ama neyse olmuşla ölmüşü ne çare.

Bienvenu gol atarak bizi sadece 25 saniye şaşırttı çünkü 26.saniyede 6 pastan büyük bir özveri ile topu dışarı atarak tekrar kendini hatırlattı ama güzel bir 25 saniyeydi mutlu olduk

İ.B.B maçında çok dikkatli olmak zorundayız ekstradan bileneceklerdir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Aykut Kocaman sezon başından bu yana takımı Stoch üzerine kursaydı şimdi tablo daha farklı olabilirdi ama neyse olmuşla ölmüşü ne çare.
    Aykut Kocaman'ı eleştiriyorsun sürekli ama ben aksini düşünüyorum bu konuda.

Mesela geçen sene Alex ile yaşanan sürtüşme, Alex'in en verimli sezonlarından birinin geçirmesine katkı sağladı bence. Evet o dönemde kayıplar oldu ama mücadele eden, koşan bir Alex görmedik mi geçen sene?

Aynı şekilde Stoch için de aynısını düşünüyorum. Bazı maçlarda 18'e bile almadı, fiziksel yapısı gereği eleştirdi ama Stoch formayı alabilmek için daha çok çalıştı, bunu oynadığı maçlarda geçen sene savunmaya neredeyse yok denecek kadar yardım ederken bu sene mücadele gücünü yükseltmesiyle görebiliriz. Beklenen seviyeye gelmedi diyordu Aykut Kocaman, işte şimdi geldi. Belki 8-10 maç Stoch'dan yararlanamadık ama kalan 30 maçta fazlasıyla üzerine düşen bir oyuncu izleyeceğiz.

Şimdi eğer Dia gönderilmez ki Sow gelirse gönderilmeyeceğini sanıyorum, sezon sonuna doğru onun da performansının tavan yapacağını düşünüyorum, çünkü Aykut Kocaman'ın gözlemlediğim kadarıyla oyuncuların performansını arttırmada izlediği bir yöntem.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben Stoch konusunda son derece başarılı olduğunu düşünüyorum Aykut hocanın.. Stoch ilk geldiğinde Twente'nin değil de sanki Chelsea'nin 11 oyuncusuymuş gibi bi havası vardı.. Bence şimdi kendisinin ne olduğunu hatırladı ve tıpkı Twente'deki gibi oynamaya başladı..

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri