Stoch fenalarda. Takımı nedense pek beğenmedim.
Stoch fenalarda. Takımı nedense pek beğenmedim.
Kocaman:FB nin ve rakibin maçlarını izlesinler.FB maçlarında futbol ruhuna aykırı birşey bulunursa futboldan çekilirim.çok ayıp ediyorlar.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bienvenu bile gol atmış maçı değerlendirmeye gerek yok![]()
İyi oldu Kayserispor'a.Tebrikler Fenerbahçe![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Stoch olağanüstü bir gol attı stadda net göremedim tvden baktım hayran kaldım.
Neron_FB , yani Melih kardeşime maça beraber geldiği için ayrı teşekkürlerimi sunuyorum buradanÖnümüzdeki hafta bir kaç kişi daha gelse güzel olur forumdan.
Mükemmel oynamadık ama gerekenleri yaparak farka gittik . Kayserispor'un ise hali içler acısı görünüyor.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Rahat kazanabileceğimiz bir zafer hiç ama hiç beklemiyordum, takım sadece ortasaha oyuncuları ile gol atar hale geldi böyle görmek üzücü.
Bienvenu gol attı demeyin, bence top geldi ona çarptı kaleye gitti, iki dk sonra kaçırdığı pozisyon ile golü filan unutturdu.
Aykut Kocaman sezon başından bu yana takımı Stoch üzerine kursaydı şimdi tablo daha farklı olabilirdi ama neyse olmuşla ölmüşü ne çare.
Bienvenu gol atarak bizi sadece 25 saniye şaşırttı çünkü 26.saniyede 6 pastan büyük bir özveri ile topu dışarı atarak tekrar kendini hatırlattı ama güzel bir 25 saniyeydi mutlu olduk
İ.B.B maçında çok dikkatli olmak zorundayız ekstradan bileneceklerdir.
...
Aykut Kocaman'ı eleştiriyorsun sürekli ama ben aksini düşünüyorum bu konuda.
Mesela geçen sene Alex ile yaşanan sürtüşme, Alex'in en verimli sezonlarından birinin geçirmesine katkı sağladı bence. Evet o dönemde kayıplar oldu ama mücadele eden, koşan bir Alex görmedik mi geçen sene?
Aynı şekilde Stoch için de aynısını düşünüyorum. Bazı maçlarda 18'e bile almadı, fiziksel yapısı gereği eleştirdi ama Stoch formayı alabilmek için daha çok çalıştı, bunu oynadığı maçlarda geçen sene savunmaya neredeyse yok denecek kadar yardım ederken bu sene mücadele gücünü yükseltmesiyle görebiliriz. Beklenen seviyeye gelmedi diyordu Aykut Kocaman, işte şimdi geldi. Belki 8-10 maç Stoch'dan yararlanamadık ama kalan 30 maçta fazlasıyla üzerine düşen bir oyuncu izleyeceğiz.
Şimdi eğer Dia gönderilmez ki Sow gelirse gönderilmeyeceğini sanıyorum, sezon sonuna doğru onun da performansının tavan yapacağını düşünüyorum, çünkü Aykut Kocaman'ın gözlemlediğim kadarıyla oyuncuların performansını arttırmada izlediği bir yöntem.
"YÜCE ATATÜRK"
Ben Stoch konusunda son derece başarılı olduğunu düşünüyorum Aykut hocanın.. Stoch ilk geldiğinde Twente'nin değil de sanki Chelsea'nin 11 oyuncusuymuş gibi bi havası vardı.. Bence şimdi kendisinin ne olduğunu hatırladı ve tıpkı Twente'deki gibi oynamaya başladı..