Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Karabükspor kazanır

0 0%
  • Berabere biter

1 7.69%
  • Fenerbahçe kazanır

12 92.31%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 68 arası toplam 68 sonuç

Konu: [26. Hafta] Karabükspor - Fenerbahçe

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    1 dakikada 2 gol yediğiniz maçın ikinci yarısında Barcelona gibi oynasanız bile o maçtan galip gelme hakkınız yok demektir. İlk yarı boyunca slow motionda top çeviriyoruz, sanki maç berabere bitince bize 30 puan verilecekmiş gibi. Ardından 1 tane gol yiyince de takım tamamen dağılıyor. İkinci yarı Karabükspor 11 kişiyle kapandı zaten; aç açabiliyorsan. Fırsatları da bulduk ama olmadı. Emre'nin yokluğu takımın gücünü resmen %30 düşürüyor. Mehmet orta sahayı geçmiyor, Cristian desen ne hücumda var ne defansta var. Karabük'ten Mehmet Yıldız'ı al bizde defansif orta saha diye oynat, Cristian'dan daha faydalı olur.

Sonuç olarak; bu yavaş pas temposu artık karın ağrısı yapıyor bende. Bu yavaşlıkta pas yaparak rakibin dengesini falan bozmak imkansız. Üstüne üstlük bu uyuşukluk defansif anlamda da dezavantaja neden oluyor.

Tebrikler Karabük.
    Katılıyorum. Artık maçları kaybetmekle kalmıyoruz, maçlarda kayboluyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Serdar Kesimal=Epic Fail.Gs güle oynaya şampiyon olacak.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Sakatlar , Cezalılar , hakem hatalarına rağmen inanılmaz seyirci desteğiyle kazandı Kardemir Karabükspor. Bu takıma ligde kalmak yakışırdı zaten .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Sanki oyunda yanlış tuşa basmış gibi bir pastı Stoch'unki... Çok kötü oldu bu mağlubiyet.
    Çok güzel tam yerinde bir tespit olmuş.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kurallara gore vucuttan kola carpan top penalti degil demis sansal buyuka

markus"da penalti degil demis guzel ozetlemisler

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=107434

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Kurallara gore vucuttan kola carpan top penalti degil demis sansal buyuka

markus"da penalti degil demis guzel ozetlemisler

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=107434
    "Zor karar, hatalı, yanlış bir karar değil, ben olsam vermezdim" demiş Markus Merk.
    Last edited by Crazycat : 13.Şubat.2012 at 07:06

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tekrarı çok verilmedi ama oyuncuya ilk çarptığı anda bir şey yok, seken top diğer eline geliyor, penaltı doğruydu bence ama gol atamadıktan sonra ne önemi var.

İkinci devre nispeten kıpırdanan, iyi oyun olmasa da iyi mücadele etmeye çalıştılar en azından. Mehmet Topuz'un orta sahada olmayacağını artık bu maçla kesin görmüş olduk, Emre'nin yokluğu çok önemli, Mehmet'in kenara geçene kadar hiç olumlu yaptığı bir şeyini görmedim. Cristian'ın ise öylece durması yetiyor zaten, bu ikili hiç işlemeyince orta saha yok gibi oynadık, Karabük aldığı her topta çok kolay geçti orta sahayı. Selçuk'u bin defa tercih ederim Cristian'a, en azından umursamaz, garantici tavrı yok, hata da yapsa mücadeleyi asla bırakmayan bir oyuncu.

Bu taraftar bu sezon çok kahroldu, sizler de daha çok kahretmeyin bizi, yenilin, yenin çok önemli değil ama mücadeleyi sahada gösterin, taraftarın savaştığı gibi savaşın, sizden çok şey istemiyor bu sezon taraftar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe'de son haftalarda düşüş var.İyi oyunla alınan galibiyetler yerini kötü oyunlarla alınan galibiyetlere çevirmişti yavaş yavaş kötü oyun mağlubiyete dönmeye başladı.Bir silkelenme lazım Fenerbahçe'ye tabi ben şahsım olarak bunu hiç istemiyorum.Neyse tebrikler Karabükspor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri