Last edited by di canio : 12.Şubat.2012 at 16:06
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Kazanacağımızı düşünüyorum
Karabükspor kaybetmez diye tahmin ediyorum.
Kardemir Karabükspor'un puanla ayrılması gereken mücadele .
Karabük iyi takım kurdu ama hocaları çok kötü,kalecileri de öyle Stoch'dan güzel bir füze izleyebiliriz yine,gerçi onun füzeleri için kalecilerin kötü olmasına gerek yok ya neyse![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Karabükspor'un ligdeki konumu itibariyle puan veya puanlar alması gerekiyor. Bizim deplasman maçlarımızdaki performansımız bu maçta değişiklik göstermez ise istediklerini alırlar çünkü evde öyle ya da böyle galibiyet alıyoruz fakat deplasmanda 2 - 3 kişinin mücadelesi yeterli olmuyor.
karabuk evinde iyi oynuyor gibi shelton oynucak galiba mehmet yildizda kendisini toparliyor ve bulent hoca faktoru ile karabuk en az 1 puan alcaktir
shelton oynamiyormus
Karabukspor'un Luton Shelton'un 2 maclik cezasina yaptigi itiraz Tahkim Kurulu tarafindan reddedildi. Shelton, Fenerbahce'ye karsi oynayamayacak.
Shelton cezalı bu nedenle oynamayacak. Oyuncuların fiziksel açıdan toparlanması adına bu ara iyi gelmiştir, Emre muhtemelen olmayacak, Selçuk mu yoksa Dia tercihi mi olacak bakalım? Belki Cristian yedeğe, Mehmet Selçuk, Dia Alex Stoch ve Sow görürüz ki o zeminde pek sanmıyorum ama bu 4 oyuncunun sahada olacağını.
"YÜCE ATATÜRK"
Bugün rüyamda gördüm Fenerbahçe 3-0 yeniliyordu. Rüyaların tersi çıkar derler ama hadi bakalım.
FM Gazetesi
gündüz gördüysen harfiyen çıkar![]()
(/s)
Yok yok gece gördüm. Artık inşallah çıkar flan da diyemiyorum ki. Biz yenemedikten sonra fener puan kaybetmiş çok da önemli değil![]()
FM Gazetesi
Fener'in ilk 11'i
Volkan, Orhan Şam, Serdar, Yobo, Ziegler, Caner, Cristian, Mehmet Topuz, Miroslav Stoch, Alex, Moussa Sow
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Erken gol bulup ilk yarıyı önde bitirirsek eğer, 2. yarı ortası Alex-Dia değişikliği olur. 433 ile 4411 arası bir şey oynar takım. Kontradan gol şov olur.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
İlk 11: Tomic, Seric, Mabiala, Jahic, Uğur, Birol, Cernat, Hakan, Ragued, İlhan, Mehmet
Fener kazansın. KG olmasın yeter.
Moussa Sow hiç beklendiği gibi değil , sırtı dönük oynamak yerine , süratini kullanıp topsuz koşu yapmalı savunmanın arkasına .
Stochun hatasi cernat 1-0
birol 2-0 oldu
Stoch forvet oyuncusu gibi pas verdi
2-0 oldu
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Haydaaaa... Deplasmanları anlayamıyorum
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
İnce gördü Stoch
eto'o bitmiş.
bizimkiler oynamasa gol atamazdı zaten karabük..
Korkarım mücadele gücümüz her hafta daha da düşüyor.. Çare bulmak lazım.. kötü oynayabilir bir takım ancak mücadele etmemeleri kabul edilemez..
Gidiyo maç gidiyo
Stoch'un asistini göremeyenler için.
http://s7.directupload.net/images/120212/rr5zxa7e.swf
So what?
Saike
penaltı kaçırmayan alex penaltı kaçırdı.
buradan anlaşılıyor ki alex de dahil takım maça konstanre olamamış.
(/s)
Maçta ne gel gitler oldu öyle. Güzel maç oluyor.
FM Gazetesi