Asist arda gol adrian olmadi bu iste..
Asist arda gol adrian olmadi bu iste..
Arda atmak istemedi. Pasını verdi ve Adrian attı. 0-1
Sen kaleci falan değilsin Cenk, yeter artık bu kadar hataya katlanılmaz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bir sözümde Rüştü'ye. Her zaman böyle yapıyor ben artık inanmıyorum sakatlığına, her önemli maçtan önce sakatlanıyor güya.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Normalde Arda atacaktıda,alamadı topu önüne böyle saçma gol yiyoruz bi anda gelip atıyorlar.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
...
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Carvalhal mactan sonra istifa eder gibi..
Gereksiz bir sarı kart.
Arda bilerek falan yapmadı. Önüne alsa atardı gayette. Önüne alamadığı için mecbur pas verdi. Ayrıca bu Cenk adamı sinir krizine sokar. Bazen öyle gereksiz soğukkanlılıklar yapmaya çalışıyorki.
FM Gazetesi
Tahmin ettiğim oldu ilk yarıdan turu garantiliycek diye düsünüyordum Atletico öyle de olucak 1 gol daha gelirseki bence gelir.
istifa etmez ya zannetmiyorum ben
Besiktas bu almeidaya sisirme toplarla gol falan atamaz milliyetcilik duygularimizi birakip gercekci olalim , edu ve veli su an cok basit hatalar yapiyorlar cikmalari lazim. Q7 sart her ne olursa olsun.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
ya takımımız gol yemiş neyin peşindesiniz gençler ah bu ülke ne zaman olayın özüne bakmayı görecek
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
İkinci yarıya kesinlikle Toraman'la başlamamamız lazım. Onun yerine Aurelio olsa daha iyi.
Top bizdeyken harika baskı yapıyoruz. Ben ne dedim? Beşiktaş'ın başı sıkışınca tüm yüreğini ortaya koyuyor. Ama biraz da şans faktörü yanımızda olması lazım. Atak yaparken golü gördük kalemizde. Bu sene şansımız hiç yaver gitmedi ki zaten. Katılıyorum ikinci yarı Aurelio girmeli
FM Gazetesi
helal olsun beşiktaş taraftarına çatlak ıslıklar var ama destek de devam ediyor ama yeterli değil haydi çarşı bjkli futbolculardan çok sizin gazınıza güveniyoru artık
Şu Atletico ile Manzano döneminde karşılaşsaydın hallaş pamuğuna çevirirdik.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Şu Veli'yi izliyorum izliyorum ama Carvalhal'ın onda ne bulupta oynattığını bulamıyorum.Çok düz bir oyuncu.
Sabaha kadar gol falan atamaz bu takım.![]()
GoL çok saçma. BiLindik Cenk hatası. Geri pas geLiyor, Cenk hemen şişirmek yerine baskı yediğinde topu taça atıyor ve top goL oLuyor. Yani o topa hemen geLişine vursa, beLki moraLimiz bozuLmayacak ve iLk yarı beLki de biz önde oLacaktık. Bitmişiz, ağLayanımız yok, taraftara yazık.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Veli'nin sol bekte oynaması neyse,Ekrem'in de sağ bekte oynaması odur.Yediğimiz golde Ekrem'in vuruş yapan oyuncunun orada olması gerekiyordu ama tekrarda gördüm çok alakasız bir yerden pozisyonu seyrediyordu.Ondan önce de savunmanın Cenk'e geri dönmesi ve Cenk'in ilk pozisyonda vurup uzaklaştıramaması yüzünden taç kazandı Athletico,hissettim bu pozisyonun devamında gol yiyeceğimizi.Nitekim böyle de oldu.Athletico çok iyi savunma yapıyor.Bizim hücum gücümüz de kısıtlı olduğu için tehlike de oluşturamıyoruz.İşimiz mucizelere kaldı yani.Zaten maçtan önce demiştim gol yemeden şansa bala 2 tane atsak ancak geçeriz diye,olmadı,şimdiden geçmiş olsun.
So what?
Saike