Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 56.10%
  • Berabere biter

2 4.88%
  • Fenerbahçe kazanır

16 39.02%
Sayfa 3 / 19 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 581 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [SF Şampiyonluk 2. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Fenerbahçe açısından duran toplar çok önemli.Eğer Alex'in kullandığı topları gol yapacak bir oyuncu çıkarırsak bu maçı kazanırız.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Fenerbahçe açısından duran toplar çok önemli.Eğer Alex'in kullandığı topları gol yapacak bir oyuncu çıkarırsak bu maçı kazanırız.
    Aslında Yobo izledigim kadarıyla İngiltere'de duran toplarda iyiydi ama nedense bizde Sivas maçı dısında gol attıgı maç hatırlamıyorum.Duran toplarda Gökhan'a kafa vurduracagına Yobo'yu tembihlese belki Aykut Hoca gol bulabiliriz duran toplardan.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Aslında Yobo izledigim kadarıyla İngiltere'de duran toplarda iyiydi ama nedense bizde Sivas maçı dısında gol attıgı maç hatırlamıyorum.Duran toplarda Gökhan'a kafa vurduracagına Yobo'yu tembihlese belki Aykut Hoca gol bulabiliriz duran toplardan.
    Beşiktaş'a da atmıştı Yobo.Gökhan Gönül'ün duran toplarda ileri çıkmasını anlamıyorum.Kısa bir oyuncu fakat sürekli gidiyo duran toplarda.Geride durması lazım aslında bu sene duran toplardan çok kontra yediğimiz maç hatırlıyorum.En son Trabzon maçında oldu da Burak Yılmaz topu fazla sürünce kaptırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu maç Arena'dan çıkışımız çok zor, ilk yarı 3 veya 4 fark olabilir, Umarım tarihi bir fark yemeden sahadan çıkmayı başarabiliriz, Çok çok kötü bir futbol oynuyoruz senelerdir derbilerde çok kötüyüz ve bu maçta da çok kötü olmamız muhtemel, bakmayın siz adının derbi olduğuna, kazanan belli, umarım tarihi bir fark yemeden, sahadan 2 3 farkla ayrılmayı başarabiliriz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu zamana kadar bir sürü derbi izledim. Tutuk maçlar, üstün maçlar, farklı skorları iki açıdan da yaşadım. Son oynanan 2 maçtaki oyunu ise şimdiye kadar hiç görmemiştim.

Galatasaray takımı son iki maçtır Fenerbahçe'yi resmen sahadan siliyor. Geleceği bilebilmek gerçekten zor ama görünen köy üzerinden de gelecek için tahmin yapmak abes kaçmaz.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getirecek tek etmen Galatasaray'ın önce beraberlik, bulursam atarım mantığı olur. Fenerbahçe'ye karşı tempoyu düşürdüğümüz her noktada sorun oldu. Duran top ya da Alex'li varyasyonlar hep gol getirdi.

Hiç durmadan saldırmamız gerekiyor. Galatasaray bu maçı kaybettiğinde hayalleri de bitecekse hiç bu play-off'u oynamasın zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

ilk yarı 1 ikinci yarı da 1 gol atar 2-0 kazanırız .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Emre'nin yokluğunda maç falan kazanamayız playoff'ta. Emre naptı etti yine çıkmadı TT Arena'ya.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Öncelikle forumdaki arkadaşlarıma sesleniyorum.Karşı takım taraftarlarından saçma sapan bir mesaj gelse bile ne olur alıntı yapıp cevap vermeyin.(iki takım içinde)Düzgün düzgün yorum yapalım işte.Her maç sonrası en az 30 mesaj siliniyor zaten.

Taraftarımız içinse küfür etmemelerini herhangi bir maddeyi sahaya atmamalarını istiyorum.Gerçekten temiz bir maç seyredelim.Bu maçta alacağımız galibiyetle çok çok yükselteceğimiz şampiyonluk şansımız var.Fener maçı da dahil olmak üzere önümüzdeki 3 maçı kazanırsak Arena'daki Trabzon maçında şampiyonuz.O maçı cezalı oynamayalım.

Maça gelirsek 4-0 Galatasaray galibiyeti bekliyorum.Bizim yapacağımız tek hata geri çekilip 1 tane atar mıyız diye beklemek olur.Böyle durumlarda Alex hep cezayı kesti gene keser.İlk yarıda büüyk baskıyla başlarsak bu sefer ilk maçtaki gibi olmayacağını ve golleri erken bulacağımızı düşünüyorum.Maç boyu tempoyu düşürmemeliyiz.Çünkü düşük tempo hep Fenerbahçe'ye yarıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Neredeyse bütün galatasaraylı arkadaşlar fark bekliyor ilginç

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Neredeyse bütün galatasaraylı arkadaşlar fark bekliyor ilginç
    Bende bekliyorum : )

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bu maç Arena'dan çıkışımız çok zor, ilk yarı 3 veya 4 fark olabilir, Umarım tarihi bir fark yemeden sahadan çıkmayı başarabiliriz, Çok çok kötü bir futbol oynuyoruz senelerdir derbilerde çok kötüyüz ve bu maçta da çok kötü olmamız muhtemel, bakmayın siz adının derbi olduğuna, kazanan belli, umarım tarihi bir fark yemeden, sahadan 2 3 farkla ayrılmayı başarabiliriz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

izleyıp görücez ama fark felan olmaz olursa deplasman takımı fark yaratır

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

tahminimce 2-1 galatasaray alır..goller necati,engin/alex şeklinde olur
    Fark beklemiyorum bu maçta..Fbnin de en fazla 1 puan çıkarabileceğini düşünüyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Kazanacağız arkadaş lami cimi yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İlk 25 dakika müthiş bir baskı kuracağız bence yine. Goller gelirse, alır götürürüz. İlk 25 dakika atamazsak maç dengeye gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Farkin acilmasini yine Volkan onliyebilecekmi bakalim ?

Bu saaten sonra Galatasaray kimseye birakmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bu maç ve süper final'deki diğer maçlar alacağımız galibiyetler bizi şampiyon yapacak. bu da muhtemelen süper final denen saçmalığın sonu demek olacaktır.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Geçen Trabzon maçını izlemedim süper oynadık yendik acaba bunudamı izlemesem

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Kaç yıldır Fenerbahçe'nin ezici bir üstünlüğü var ama bu sene çok farklı. Çok iyi bir oyun oynuyoruz. İnşallah yine ilk maçtaki gibi yeneriz. Ama belli de olmayabilir . 2 skor tahminim var ;
    GS 4-2 FB
    Selçuk,Semih Kaya,Baros,Elmander - Alex, Sow
    GS 1-1 FB
    Melo - Alex

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yalnız hiç derbi havasına giremedim ben sizi bilemiyorum.Böyle her hafta derbi olmuyor.İkinci yarıdaki maça iki hafta önceden havaya girmiştim ama bu maç için nedense pek öyle değil.Hiç yarın derbi varmış gibi gelmiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yalnız hiç derbi havasına giremedim ben sizi bilemiyorum.Böyle her hafta derbi olmuyor.İkinci yarıdaki maça iki hafta önceden havaya girmiştim ama bu maç için nedense pek öyle değil.Hiç yarın derbi varmış gibi gelmiyor
    Aynen.Bu playoffun derbi olayını begeniyordum ama demekki hep olunca sıkıyor. Mesela bugun Ts-Bjk maçının ilk 30 dakikasını izleyip kapattım.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    takımını çok büyük favori olarak görmenden kaynaklanıyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    takımını çok büyük favori olarak görmenden kaynaklanıyor
    Ondan da olabilir

Rüyamda 4-1 kazanıyoduk Ziegler ceza sahası içinden sol ayağıyla doksana takıyodu bakalım nolucak .

Quote Originally Posted by tyfnkrvl07 View Post
    Beyler rüyamda Ziegler ceza sahası içinden sol ayağıyla doksana takıyodu bakalım nolucak .
    Doksana takmadı ama attı golünü

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Arkadaşlar tamam Real Madrid Barca'yı deplasmanda yenmiş olabilir ama onun gazıyla Ziegler'den gol beklenmez.Abartmayın bu kadar.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Arkadaşlar tamam Real Madrid Barca'yı deplasmanda yenmiş olabilir ama onun gazıyla Ziegler'den gol beklenmez.Abartmayın bu kadar.
    Hahah aynen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tyfnkrvl07 View Post
    Rüyamda 4-1 kazanıyoduk Ziegler ceza sahası içinden sol ayağıyla doksana takıyodu bakalım nolucak .
    Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Hahah aynen
    Tam fail durumu olmuş. Ama süper yahu Varsın biz haksız çıkalım. Ziegler yazdı ve o artık gerçek Fenerbahçe'li

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Tam fail durumu olmuş. Ama süper yahu Varsın biz haksız çıkalım. Ziegler yazdı ve o artık gerçek Fenerbahçe'li
    Aynen bunu belirttim zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    zaten golden sonra direk sitedeki bu konuşma geldi aklıma

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yapma böyle motivasyon maçlarında takımın en kritik adamı Reto hırsı ile ön plana çıkıyor.Beğenmesemde çok hırslı ve böyle maçlarda bişeyler yapıyor

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Sayfa 3 / 19 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri