izleyıp görücez ama fark felan olmaz olursa deplasman takımı fark yaratır![]()
izleyıp görücez ama fark felan olmaz olursa deplasman takımı fark yaratır![]()
tahminimce 2-1 galatasaray alır..goller necati,engin/alex şeklinde olur
Fark beklemiyorum bu maçta..Fbnin de en fazla 1 puan çıkarabileceğini düşünüyorum
Kazanacağız arkadaş lami cimi yok.
İlk 25 dakika müthiş bir baskı kuracağız bence yine. Goller gelirse, alır götürürüz. İlk 25 dakika atamazsak maç dengeye gelir.
Farkin acilmasini yine Volkan onliyebilecekmi bakalim ?
Bu saaten sonra Galatasaray kimseye birakmaz.
Bu maç ve süper final'deki diğer maçlar alacağımız galibiyetler bizi şampiyon yapacak. bu da muhtemelen süper final denen saçmalığın sonu demek olacaktır.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Geçen Trabzon maçını izlemedim süper oynadık yendik acaba bunudamı izlemesem
Kaç yıldır Fenerbahçe'nin ezici bir üstünlüğü var ama bu sene çok farklı. Çok iyi bir oyun oynuyoruz. İnşallah yine ilk maçtaki gibi yeneriz. Ama belli de olmayabilir . 2 skor tahminim var ;
GS 4-2 FB
Selçuk,Semih Kaya,Baros,Elmander - Alex, Sow
GS 1-1 FB
Melo - Alex
Yalnız hiç derbi havasına giremedim ben sizi bilemiyorum.Böyle her hafta derbi olmuyor.İkinci yarıdaki maça iki hafta önceden havaya girmiştim ama bu maç için nedense pek öyle değil.Hiç yarın derbi varmış gibi gelmiyor![]()
Rüyamda 4-1 kazanıyodukZiegler ceza sahası içinden sol ayağıyla doksana takıyodu
bakalım nolucak .
Arkadaşlar tamam Real Madrid Barca'yı deplasmanda yenmiş olabilir ama onun gazıyla Ziegler'den gol beklenmez.Abartmayın bu kadar.![]()
Galatasaray Fenerbahçe'yi,R.Madrid Barcelona'yı geçemez diyordu herkes.Sezon öncesi hazırlık maçı yaptı Galatasaray-Real Madrid ve sonuç ortadaBu akşam Real kazandı yarın akşam da biz kazanırız (:
Beyler yalan yok valla atıyodu doksana , hemde çivi gibi asıyodu![]()
...
Acaba Kadıköy'de ki Alex'in golünün yansıması olabilir mi? O da çivi gibi vurmuştu doksana. Yıllar önce Nonda'nın attığı golü Kadıköy'de Baros'un attığını görmüştüm 1-0 kazanıyorduk tribün çöküyordu![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Arkadaşım vuruşunu geçtim onda kalsın, şu dönüşleri neden bizde yapmıyorsun be adam neden her pasın rakipte neden ?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
ilk yarı kesin gol olur
İddaa da oranlarda bi çakallık seziyorum![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Beyler kavga olmasın bu derbide![]()
![]()
İlk 3 sayfa gayet sakin geçiyor şuanlıkHerhangi bi kızıştırıcı mesaj gelmez ise bu böyle devam eder ta ki maçın skoruna kadar
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Kazanacağımızı umuyorum .
2-0 net bir skorla alırız.
trabzon maçında gayet istekliydi bence