Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 161 sonuç

Konu: Proje: Beşiktaş | Değişim

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Fernandes için 10 milyon € bana az gibi geldi. Sıkı bir pazarlıkla biraz daha arttırabilirsen arttır derim. Tabii satmaya niyetin varsa Satarsan da yerine ordan gelecek parayla sağlam bir veya iki tane orta saha alabilirsin.

Anderlecht'e karşı bir kaza yaşayacağını düşünmüyorum. Ligde iyi gidiyoruz, nazar değmesin.

Namağlup şampiyonluk bekliyorum senden.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Fernandes için 10 milyon € bana az gibi geldi. Sıkı bir pazarlıkla biraz daha arttırabilirsen arttır derim. Tabii satmaya niyetin varsa Satarsan da yerine ordan gelecek parayla sağlam bir veya iki tane orta saha alabilirsin.

Anderlecht'e karşı bir kaza yaşayacağını düşünmüyorum. Ligde iyi gidiyoruz, nazar değmesin.

Namağlup şampiyonluk bekliyorum senden.
    Teşekkür ediyorum güzel yorumların için. Fernandes'in profili gerçekten muazzam ama oyun sistemim içindeki performansı için aynı şeyi söyleyemiyorum. Ondan önce gitmesi gerekenler var aslında takımda ama hem eksikliğini fazla hissetmeyeceğim, hem de iyi gelir elde etmemi sağlayacak oyuncuların başında geliyor, bu nedenle az-çok demeden makul bir bonservisi kabul ettim gelen teklifler içinde.

Spor Toto Süper Lig
    18. Hafta

Büyükşehir Bld. ligin güçlü ekiplerinden özellikle savunma hattı tehlikeli oyunculardan kurulu. Bunu dikkate alarak 4-5-1 formasyonuyla sahaya çıktık, orta sahada kontrolü almak öncelikli amacımdı. Kolaylıkla elde ettik istediğimizi, dakikalar ilerledikçe daha etkili ataklar geliştirsek de kaleci Hasagiç'i geçemiyorduk. Karşılaşmanın hakemi Barış Şimşek her tür faulde rakip oyuncuları uyarmakla yetinirken Veli'ye aldatmaya yönelik hareketten ikinci sarı kartı göstermekte çekinmedi... 10 kişi kaldıktan sonra Ernst'i kenara alıp Burak'ı oyuna sürdüm. 4-4-1 düzeninde oyuna devam ettik.
    İşlerin zorlaşacağını düşündüğüm sırada Aurelio beni ve takımı rahatlatan golü kaydetti. Savunmanın uzaklaştırmak istediği top ceza sahası dışında Aurelio'nun önünde kaldı, gelişine sert bir şutla örümcek ağlarını temizledi köşeden

İkinci yarıda etkili oyunumuz devam etti, Holosko'nun bireysel çabaları ile farkı önce ikiye, sonra üçe çıkardık. Maçın son bölümünde köşe vuruşunda Mahmut Tekdemir takımının tek golünü attı ve maçın sonucunu belirledi. 3-1.
    Maçın Adamı : Filip Holosko

Transferle ilgili gelişmeleri de paylaşalım. Manuel Fernandes için Marsilya ve Dortmund'un tekliflerini kabul ettiğimizi söylemiştim, Fernandes'in tercihi Alman ekibinden yana oldu. Kendisine bize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni kulübünde başarılar dileriz

Mehmet Topal transferi ile ilgili Valencia kulübüyle 1,5 yıllık kiralık anlaşması yaptık. 500 bin € kira bedeli ödeyeceğiz Valencia'ya, ayrıca maaşının yarısını da kulübümüz karşılayacak. Takımımızda forma giyeceği süreç içinde 3.2milyon € karşılığı bonservisini alma hakkımızda mevcut.

Jem Karacan ve Furkan Özçal için girişimlerimiz sürüyor. İki oyuncudan birini kadroma katmak istiyorum eğer anlaşma sağlayabilirsem kulüpleriyle. Ayrıca Sidnei'nin bonservisini de almayı düşünüyorum. Benfica makul bir fiyata bırakmaya razı, tek sorun Sidnei'nin yüksek maaşı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

kendi oyunumda 2020 yılında jem karacan'ın hala abilik yapamayışı çocuk gibi somurtuşu beni kendinden uzaklaştırdı.Umarım sende daha olgun biri olur

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tolga ciğerci ve Emre can.Mutlaka 2 yıllık kirala.Sonra alabiliyorsan bonservislerini al

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Evet ikiside çok kaliteli iki yıldız oluyorlar.Trabzonspor'da 2018'deyim takımımda en önemli parçlardan 2'si bu isimler.

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    kendi oyunumda 2020 yılında jem karacan'ın hala abilik yapamayışı çocuk gibi somurtuşu beni kendinden uzaklaştırdı.Umarım sende daha olgun biri olur
    Sözleşme görüşmelerinde biraz sıkıntı yaşadık, demek ki bana özel bir durum değilmiş Not aldım bir kenara, sağ ol.

Quote Originally Posted by vego View Post
    Tolga ciğerci ve Emre can.Mutlaka 2 yıllık kirala.Sonra alabiliyorsan bonservislerini al
    Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Evet ikiside çok kaliteli iki yıldız oluyorlar.Trabzonspor'da 2018'deyim takımımda en önemli parçlardan 2'si bu isimler.
    Tolga Ciğerci şu an Gladbach'ta kiralık, Emre'ye de gerek yok şu an için. Mehmet Topal geldi malum Ama ikisi de yakından takip ettiğim oyuncular, gelecek yıllarda takımımda görmek isterim.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur

İki haftalık arayı burnumuzdan getirecekler belli ki... 2 günde bir maç yapmaya başladık. Büyükşehir Bld. maçının iki gün sonrasına Türkiye Kupası maçı koyulmuş, bu maçtan iki gün sonra da Trabzonspor deplasmanına gidiyoruz...
    Her neyse, açıkçası Türkiye Kupası öncelikli hedeflerimden biri değil. Bu sebeple ligdeki ciddi karşılaşmayı da düşünerek yedek ve rezerv takımda forma giyen oyunculara forma şansı verdim. İlk kez takımla ilk 11'de yer almasına rağmen Hasan Türk'ün gösterdiği performansı çok beğendim. Gol atmasının dışında pas alışverişlerinde, ikili mücadelelerdeki başarısı ile de gözüme girmeyi başardı. Savunmada Atınç fiziğinin avantajını çok iyi kullanıyor, hava topu vermedi rakip oyunculara. İkisine de önümüzdeki haftalarda takım içinde yer verebilirim. Julio Alves ve Muhammed için daha zaman var.
    Maçın Adamı : Hasan Türk

Spor Toto Süper Lig
    19. Hafta

Ligin ilk yarısında ertelenen maç için Trabzon Avni Aker Stadı'nda buluştuk rakibimizle. FM kariyerlerim içinde yediğim en saçma gollerden birisi ile henüz 1. dakikada geri düştük. Hilbert'in müthiş geri pası savunma ile kalecim Cenk'in arasına düştü. Halil'den önce avantaj sağlamak isteyen Cenk topa kaydı, tuttu ve bıraktı(?!) Halil'de bu ikramı geri çevirmedi ve boş kaleye yuvarladı meşin yuvarlağı. 9. dakikada kontrataktan ikinci golü yedik. Trabzonspor savunmasının gelişi güzel uzaklaştırdığı topu İsmail karşıladı, ancak Zokora'nın sırtına çarpan top Burak Yılmaz'ın önüne düştü. Savunmada eksik adamla Burak'a yakalanırsanız golü yeme ihtimaliniz çok yüksek
    Skor avantajını yakalayan Trabzonspor oyunun yavaşlatma, tempoyu düşürme amaçlı daha defansif bir oyun anlayışına dönünce etkinliğimiz artmaya başladı karşılaşmada. Quaresma'nın ortasında Almeida gelişine sert bir şut çıkardı 24. dakikada. Üst direğe çarpıp sahaya geri dönen top tekrar Almeida'nın önünde kaldı İkinci pozisyonda kafa vuruşuyla durumu 2-1 yapan golü kaydetti Portekizli forvet. Kendi golünün asistini de yaptı bir bakıma İlk yarının sonlarına doğru bu kez Holosko kendini gösterdi. İki savunma oyuncusunun müdahalesine rağmen yılmadı, ayakta kaldı ve mücadelesinin karşılığını şık bir golle aldı.
    Maçın Adamı : Halil Altıntop

Türkiye Kupası 4. tur kuraları da çekildi. İnönü Stadı'nda Ünyespor'u konuk ediyoruz bir hafta sonra. İlginç bir hal aldı kupa, Fenerbahçe, Galatasaray gibi güçlü ve iddialı takımlar nispeten zayıf rakiplere elenerek kupaya veda ettiler.

Transferle ilgili gelişmeleri de paylaşalım. Jem Karacan transferinden şu an için vazgeçtim. Hem kulübünün bonservis konusunda sıkıntı yaratması, hem Jem'in yüksek maaş isteği geri adım atmama vesile oldu. Furkan transferine ağırlık verdim. Kayserispor'a 2.7milyon €, Furkan'a da aylık 40bin € maaş teklifinde bulundum 5 yıllık sözleşme ile birlikte. Cevap bekliyoruz.
    Ayrıca Tanju'nun performansından memnun değilim. Genç bir italyan sol beki denemeye aldık bu nedenle. 1 ay boyunca takımımızla antrenmanlara çıkacak, teknik ekibimle değerlendirip uygun görürsek takımımıza katacağız kendisini.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Calderoni'nin profili fena görünmüyor fakat uzun süreli kontrat önermem, bir Türk alternatif daha iyi olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu Holosko'ya ne içirdin yahu.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Calderoni'nin profili fena görünmüyor fakat uzun süreli kontrat önermem, bir Türk alternatif daha iyi olabilir.
    Türk alternatif olsa keşke Hasan Ali var en uygun, onu da Kayserispor bırakmadı, 4 milyon €'dan açıyorlar pazarlığı. Tanju desen kabusum oldu, yanındaki oyuncuya pas atamıyor delirtiyor beni

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bu Holosko'ya ne içirdin yahu.
    Takımda herkes ne yeyip içiyorsa o da aynısını kullanıyor, özel bir muamele yok yani (invidual training gibi). Etrafındaki oyuncular onu o kadar çok pozisyona sokuyor ki 9'unu kaçırsa 1'i giriyor kaleye

Spor Toto Süper Lig
    20. Hafta

Farklı bir galibiyet aldık karşılaşmadan ancak göründüğü kadar kolay olmadı işimiz. Özellikle Stancu'nun ekstra oyunu çok zorladı savunmamızı ve kalecimiz Cenk'i. 17.dakikada geriye düştük ve oyuna müdahale etme gereksinimi duydum. Berbat bir oyun ortaya koyan Veli'yi saha kenarına alıp genç Hasan Türk'ü oyuna sürdüm. Golün avantajını değerlendirmek isteyen Orduspor'da biraz geriye çekilince işler takımımız adına yoluna girmeye başladı. Art arda gelen gollerimizle ilk yarıyı 4-1 önde kapattık. İkinci yarıda oyun temposu düştü doğal olarak. Gelecek karşılaşmaları da düşünerek Mustafa ve Quaresma'yı kenara aldım, yerlerine Almeida ve Burak mücadele etti. Zaman zaman kalemizde tehlikeli anlar yaşasak da Cenk'in başarılı kurtarışları farkın erimesine engel oldu.
    Maçın Adamı : Mustafa Pektemek

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur

Kadromuzdaki genç oyuncuların son durumlarını görmek adına iyi bir fırsat oldu Türkiye Kupası karşılaşması. Mehmet Erkut ve Julio Alves'e ilk 11'de şans verdim. Antrenman ve rezerv lig maçlarında iyi oyunlar çıkarıyorlar. Karşılaşmanın henüz başlarında Mehmet Erkut sakatlık yaşayınca yerine genç Muhammed'i oyuna sürdüm. Taktiksel düzenimizde değişti bu zorunlu değişiklik sonrası, 4-2-3-1 formasyonuna geçtik. Beklendiği gibi takımımız adına rahat geçen karşılaşmada skor üstünlüğünü yakalamamız uzun sürmedi. Önce Almeida ile öne geçtik, ardından Aurelio'nun şutu savunmaya çarpıp yön değiştirdi ve 2. golümüz oldu. Rakibin geliştirdiği ender ataklardan birinde Tanju'nun hatası kalemizde golü görmemize sebep oldu. İkinci yarıda da etkili oyunumuz devam etti, açıkçası benim adıma maçın en güzel anı Muhammed'in golüydü, yakından takip ediyorum gelişimini, Ernst'le çalışmaları da iyi gidiyor. Sahada da göstermeye başladı gelişimini.
    Maçın Adamı : Aurelio

Zirve yarışımız tüm hızıyla devam ediyor. Normal dönemde liderliği alamasak da play-off'ta daha eşit şartlarda (fikstür bakımından) hedeflediğimiz şampiyonluğu alacağımıza inanıyorum.

Türkiye Kupası 4. Tur toplu sonuçlar

Transfer Raporu

Rüştü Reçber :
    Tecrübeli kalecimiz ile sözleşme yeniledik. Maaş indirimi ile ilgili görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı, Haziran 2013'te bitecek yeni sözleşmesine göre aylık 68bin € kazanacak (eski kontratı aylık 125bin €). Maç başı ve gol yememe primlerini yükselttik. Ayrıca mevcut sözleşmesi süresince 20 üzeri resmi karşılaşmaya çıkarsa sözleşmesi bir yıl uzayacak.
    Mehmet Akyüz : Sık sık yaşadığı sakatlıklar nedeniyle kendisine fazla şans veremedim takımda. Rezerv ligde çürümesini de istemiyorum. Kasımpaşa kulübünde sezon sonuna kadar görev alacak. Kiralama bedeli talep etmedik oyuncumuz için ancak maaşını Kasımpaşa kulübü karşılayacak.
    Sidnei : Genç stoper kulübüne geri dönüyor. Ersan'ın iyileşip antrenmanlara başlaması, Atınç'ın gelişimi ile stoper ihtiyacım ortadan kalktı. Gerektiğinde Mehmet Topal'ın da defansın ortasında oynayabilmesi alternatifleri yeterli kılıyor, bu yüzden Brezilyalı oyuncuyla olan kiralık anlaşmamızı feshettik.
    Marco Calderoni : İki haftadır denenmekte olan genç İtalyan sol bek kulübümüzle 4 yıllık mukavele imzaladı. Aylık 50bin € kazanacak, her yıl %10 artış olacak sözleşmesi süresince. Özel bir opsiyon daha koyduk, İtalya milli takımında forma giyerse 18bin €'luk bir artış olacak maaşında.
    Wallyson : Mevcut hücum hattını lig için yeterli bulsam da Avrupa kupalarında istediğim performansı gösteremiyorlar. Bunun yanında yoğun maç fikstürü ve sık sakatlık geçirmeleri de beni endişelendiren diğer konu. Rotasyon için bir oyuncu daha arıyordum ve Cruzeiro'nun genç forveti Wallyson dikkatimi çeken isim oldu.

23 yaşındaki hücum oyuncusu takımının satılık listesindeydi ve kontratının bitimine de 8 ay gibi bir süre kalmıştı. 475bin € kiralama bedeli ödeyerek sezon sonuna kadar kadromuza kattık kendisini. 11bin €'luk maaşını da kulübümüz karşılayacak. Sözleşmesi süresince 400bin € karşılığı bonservisini alma hakkımız var. Yani kulübüyle sözleşme yenilemezse ücretsiz, yenilerse makul bir rakam karşılığı Beşiktaş oyuncusu olabilecek.
    Andrea Bertolacci : İtalya çıkarmamız devam ediyor Hakları Roma kulübünde bulunan genç orta saha oyuncusu ile ön protokol imzaladık. Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor Bertolacci'nin, ikna etmesi pek kolay olmadı ama uzun görüşmeler sonrası anlaşmaya vardık temsilcisi ile. Marco'nun sözleşmesinde yaptığımız gibi Andrea da eğer milli takım forması giyerse maaş artışı alacak.

Forvet : Kolbeinn Sigþórsson (Ajax)

Orta saha (mc) : Diguinho (Fluminense)
    Orta saha (mc) : Paul Pogba (Man. Utd.)
    Orta saha (mc) : Jonathan dos Santos (Barcelona)
    Orta saha (mc) : Mario Suarez (Atl. Madrid)
    Orta saha (mc) : Furkan Özçal (Kayserispor)

Furkan Özçal'ı bonservisiyle almak istiyorum, sakatlığı sebebiyle biraz aksadı, umarım transfer dönemi bitmeden mutlu sona ulaşırız. Veli Kavlak'la yaşadığımız ciddi problemler nedeniyle bir orta saha oyuncusu daha kiralamak istiyorum. 4 isimden birisi kesin takımımıza katılacak. Sigþórsson için kararsızım, Wallyson'un vereceği katkıya göre netleşecek.

(İsimlere tıklayarak profillerine ulaşabilirsiniz)

Spor Toto Süper Lig
    21. Hafta

İki takım arasındaki kalite farkı kendini gösterdi mücadelede, yıldız isimlerimizin etkili oyunuyla sonuca gitmeyi bildik. Özellikle Simao oyunda kaldığı süre içinde sergilediği futbolla büyüledi taraftarları. Bir gol attı, bir de asist yaptı ve maçın yıldızı oldu.
    MAçın Adamı : Simao

Türkiye Kupası çeyrek finalinde rakibimiz Antalyaspor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kariyer sportif anlamda çok başarılı gidiyor, maşallah.

Transfer konusunda genel olarak İtalya'ya yönelme sebebin hepsini izlemiş ve biliyor olman mı, yani bilinçli mi; yoksa sadece tesadüf mü?

Kariyer sportif anlamda çok başarılı gidiyor, maşallah.

Transfer konusunda genel olarak İtalya'ya yönelme sebebin hepsini izlemiş ve biliyor olman mı, yani bilinçli mi; yoksa sadece tesadüf mü?
    Oynadığım hiçbir kariyerde ön hazırlık yapmadım, yapmayı da sevmiyorum. "Şu oyuncu iyiydi, yıldız oluyordu onu alayım" gibi durumlar yok yani İhtiyacım neyse, takıma bütçeme uygun kimse onu arayıp bulmaya çalışırım. Gözlemci ve antrenörlerimin tavsiyelerine de kulak veriyorum
    Orta saha oyuncusuna ihtiyacım vardı, antrenörlerimin tavsiye ettiği oyuncular hakkında da rapor istiyordum. Tavsiye ettikleri oyuncuların büyük çoğunluğu İtalya'da ve Fransa'da forma giyen oyuncular oldu Adamlar işi biliyor.

Ziraat Türkiye Kupası
    Çeyrek Final

Ligdeki karşılaşmamızın bir tekrarını oynadık. Simao müthiş form tuttu, bu karşılaşmada da ağırlığını koydu ve 3 golle takımımızı yarı finale taşıyan isim oldu. Simao'nun yanı sıra Necip'in performansı da kusursuzdu, 2 golün hazırlanışında pay sahibi oldu ve benim gözümde maçın yıldızlarından birisiydi.
    Maçın Adamı : Simao

Türkiye Kupası'nda toplu sonuçlar
    Yarı finalde rakibimiz Orduspor oldu, diğer müsabaka da Trabzonspor ile Eskişehirspor arasında oynanacak.

Bu arada beklediğimiz transferler de sonuçlandı. Furkan Özçal'ın bonservisini 2.7milyon €karşılığı aldık ve oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladık. Uzun bir ödeme planı yaptık Kayserispor'la.
    Diğer orta saha alternatifimiz de Manchester United'ın genç yıldız adayı Paul Pogba oldu. Asıl hedefim Mario Suarez ve Jonathan dos Santos'tan olumsuz haber gelmesi üzerine Pogba takımımıza katıldı.

Spor Toto Süper Lig
    22. Hafta

Düşündüğümden çok daha zorlu bir mücadeleye tanık olduk Kayserispor deplasmanında. Kupa mücadelesi sonrası rotasyon ihtiyacı hissettim, ayrıca gelecek maçın Fenerbahçe derbisi olması da beni teşvik etti bu duruma. Erken bir golle geriye düştük ve ilk yarıyı yenik kapattık.

İkinci yarıda beklentilerimi karşılayamayan Burak ve Mustafa Pektemek'i kenara aldım, Almeida ve Simao'yu sahaya sürdüm. Beklerinde daha ofansif oynamasını istedim, karşılığını çok geçmeden almaya başladık. Wallyson'un etkili oyunu, Simao'nun kontrolü ele almasıyla 15 dakika içinde skor üstünlüğünü ele geçirdik. Karşılaşmanın son bölümlerinde baskısını iyice arttırdı Kayserispor, savunmada sıkıntılı anlar yaşadık, gereksiz kartlar çıkmaya başladı. Eğer Almeida'nın golü gelmeseydi sahadan puan kaybıyla ayrılmamız işten bile değildi.
    Maçın Adamı : Wallyson

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Transferler genel olarak gerçekten şapka çıkartılacak cinsten, hepsinin de çok iş yapacağını düşünüyorum. Wallyson'un balance'ı da +12 olsaydı kulübün efsane futbolcusu olmaya adaydı, ama bakarsın şimdi de öyle olur
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Sanırım Fenerbahçe hala daha puan kaybetmemekte ısrarcı, onları yenip liderliği alırsın daha da bırakmazsın bence. Transferler ise tek kelimeyle harika, tebrik ediyorum süper ilerliyor kariyer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligdeki gidişat çok iyi abi. Anderlecht de bence şanslı bir kura olmuş. Avrupa'da gidebildiğin kadar gidip para kazanmaya bak yoksa iş çok sıkıntı

Ferdi de ucuz gitmiş be abi

Juventusla uzun bi kariyer yaptım da Branescu çok çok iyi oluyor sakın kaçırma derim

Sonradan fark ettim zaten anlaşmışsın sanırım

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

benim kafa yapımda bi takım kuruyosun libor kozak lazio takımından tavsiye ederim genç ve uzun bi pivot bu oyun sisteminde etkisiz kalabilir ama çift santrafor oynamayı düşünüyosan yada maçın gidişatına göre geçerim diyosan kesinlikle kaçırma hemen allll..

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Transferler genel olarak gerçekten şapka çıkartılacak cinsten, hepsinin de çok iş yapacağını düşünüyorum. Wallyson'un balance'ı da +12 olsaydı kulübün efsane futbolcusu olmaya adaydı, ama bakarsın şimdi de öyle olur
    Teşekkür ederim, genç oyuncu 12'yi aşabilir mi bilemem ama üzerine düşersek yeterli bir seviyeye getirebiliriz balance'ını. Şu an için gayet memnunum performansından, böyle devam ederse kadromuzun önemli bir parçası olabilir.

Sanırım Fenerbahçe hala daha puan kaybetmemekte ısrarcı, onları yenip liderliği alırsın daha da bırakmazsın bence. Transferler ise tek kelimeyle harika, tebrik ediyorum süper ilerliyor kariyer.
    Fenerbahçe tek kulvarda mücadelesini sürdürdüğünden daha az yıpranıyorlar. Avrupa kupalarında yoklar, Türkiye Kupası'nda da 3. turda veda ettiler. Sıkı bir yarış olacak sona kadar belli. Ayrıca Sow ve Alex çok etkililer, onları durdurabilecek takım az.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ligdeki gidişat çok iyi abi. Anderlecht de bence şanslı bir kura olmuş. Avrupa'da gidebildiğin kadar gidip para kazanmaya bak yoksa iş çok sıkıntı

Ferdi de ucuz gitmiş be abi
    Avrupa Ligi'nde iyi para kazanılmıyor ki, ligde daha çok kazanırız Kura konusunda haklısın, dişimize göre bir rakiple eşleştik. Fernandes'e gelince, sıcak parayı görünce az çok düşünmedim açıkçası Dediğiniz doğru, değerinden aza gitti belki ama bu paraya takımın ihtiyacı vardı.

Quote Originally Posted by orcun21 View Post
    Juventusla uzun bi kariyer yaptım da Branescu çok çok iyi oluyor sakın kaçırma derim

Sonradan fark ettim zaten anlaşmışsın sanırım
    Kiralık anlaşma yaptık, yaşı dolayısıyla gelecek sezon katılacak takıma, 18 yaş altı yabancı oyuncuları alamıyoruz ya Ama takımımızda geçireceği dönemde memnun kalır, bizle yola devam etmek isterse bonservisini almaktan çekinmem.

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    benim kafa yapımda bi takım kuruyosun libor kozak lazio takımından tavsiye ederim genç ve uzun bi pivot bu oyun sisteminde etkisiz kalabilir ama çift santrafor oynamayı düşünüyosan yada maçın gidişatına göre geçerim diyosan kesinlikle kaçırma hemen allll..
    Büyük revizyonlara pek sıcak bakmıyorum aslında ama kulübü rahatlatmak ve aynı seviyede devam etmek için hem makul hemde genç bir kadro kurmak en doğru hamle oluyor Tavsiyeni dikkate alacağıma emin olabilirsin, zaten Almeida'dan memnun değilim

Spor Toto Süper Lig
    23. Hafta

Ligde şampiyonluk yarışında en ciddi rakibimiz Fenerbahçe'yi konuk ettik. Zor karşılaşma olacağını biliyorduk ancak golü çok erken görünce kalemizde işimiz iki kat daha zorlaştı. Sow'u kontrol etmekte çok zorlandık maç boyunca. Özellikle rakibin sol tarafını etkili kullanmak istedim ancak Ziegler ortalamasının üzerinde bir performans gösterdi, Quaresma'ya, Hilbert'e göz açtırmadı. İlk yarı bitmek üzereyken savunmanın bir anlık dalgınlığını fırsat bilen Alex takımını 2-0 öne geçirdi soyunma odasına giderken.

İkinci yarıda önce Holosko-Wallyson değişikliği yaptık, ardından Simao-Veli ve Quaresma-Burak. Fenerbahçe savunmasını aştığımız noktalarda Volkan'ı aşamadık, çabalarımız ancak 80. dakikada meyvesini verdi ve Veli ile farkı bire indirdik. Kalan bölümde Almeida ve Wallyson ile net gol fırsatları yakalasak da değerlendiremedik ve ligdeki ilk mağlubiyetimizi aldık. Bunun şampiyonluk yarışı yaptığımız Fenerbahçe'ye karşı üstelik kendi sahamızda olması taraftarları ve beni oldukça üzdü.
    Maçın Adamı : Moussa Sow

Last edited by Deus Dominus : 27.Mayıs.2012 at 16:10

Spor Toto Süper Lig
    24. Hafta

Fenerbahçe mağlubiyetinin acısı Gençlerbirliği'nden çıktı. Kaleci Özkan Karabulut'un harika oyunu bile yeterli olmadı Gençlerbirliği için, kalede o olmasa tarihi bir fark çıkabilirdi sonuç olarak. İlk yarıda Quaresma'nın golüyle öne geçtik. İkinci yarıda da etkili oyunumuz sürdü, Wallyson'un yerde kaldığı bir pozisyonda hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Quaresma geçti ancak vuruşunda Özkan'ı mağlup edemedi. Skor avantajına rağmen tempoyu bir an olsun düşürmeyen oyuncularım önce 78. dakika da Veli ile iki farklı üstünlüğü sağladı, ardından Wallyson'un şutunda ters bir müdahale yapan Oktay Delibalta ile 3-0'a geldi skor.

Yeni transferlerimizin performansından son derece memnun kaldım bu karşılaşmada. Sol bekte Calderoni İsmail'le forma mücadelesi içinde olacağını gösterdi. Wallyson bugün gol atamasa da yaptığı iki asistle yine galibiyetimizde önemli rol oynadı. Pogba maç eksiğine rağmen oyunda kaldığı süre boyunca iyi oyun sergiledi. Çok risk almadan, basit oynayarak orta alandaki pas trafiğini iyi yönlendirdi, oyunu rahatlattı. Rotasyonda güvenle forma verebileceğim bir oyuncu olduğunu ispatladı bana. Ve Veli Kavlak... Gereksiz kırmızı kart gördüğü bir maç sonrası ciddi bir tartışma yaşamıştık, ipler kopma noktasına gelmişti. Yine de ona güvenmekte, takımda yer vermekte ısrarcı oldum. Aramızdaki buzlar erimeye, onun da performansı artmaya başladı tekrar. Ekstra katkı sağlayan oyuncularımızın başında geliyor.
    MAçın Adamı : Wallyson

Spor Toto Süper Lig
    25. Hafta

Mersin deplasmanında da yolumuza kayıpsız devam ediyoruz. Anderlecht maçı öncesi as oyuncuların dinlendiği maçta yine Wallyson damgasını vurdu. 2 gol 1 asistlik performansıyla galibiyetin gelmesinde başrol oynadı. Ersan'ın da yavaş yavaş maç kondüsyonu kazanması için yardımcı oluyorum. Uzun süreli sakatlıktan çıkmış olmasına rağmen İbrahim Toraman'dan çok daha iyi oyun sergiliyor, daha sağlam görünüyor savunmada.

25 haftalık bölümün geride bırakırken liderlik mücadelesi de kıyasıya sürüyor. Aynı puandayız lider Fenerbahçe ile, ikili averajda önümüzdeler. Play-off başlayana kadar sanırım bu şekilde gidecek yarışımız.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe mağlubiyeti pek şık olmamış ama gidişat buna rağmen harika.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

F.Bahçe yenilgisi kötü olmuş; ama playoff var. Üzülecek bir durum yok şu anda. Playoffta da Fenerbahçe ile yapacağınız maçlar belirleyecek şampiyonluğu. Diğer takımlarla ara oldukça açılmış vaziyette zira.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Transferler 10 numara.Bertolacci'yi çok beğendim çift yönlü olması büyük avantaj.

Fenerbahçe mağlubiyeti pek şık olmamış ama gidişat buna rağmen harika.
    F.Bahçe yenilgisi kötü olmuş; ama playoff var. Üzülecek bir durum yok şu anda. Playoffta da Fenerbahçe ile yapacağınız maçlar belirleyecek şampiyonluğu. Diğer takımlarla ara oldukça açılmış vaziyette zira.
    Quote Originally Posted by Tuskarr View Post
    Transferler 10 numara.Bertolacci'yi çok beğendim çift yönlü olması büyük avantaj.
    Teşekkür ederim yorumlarınız için. Avrupa Lig'yle devam ediyorum paylaşıma.

Avrupa Ligi
    1.Tur 1.Maç

Avrupa Kupası maçlarında video paylaşımı da yapıyordum ama bu karşılaşma için gerek görmedim. 4 adet korner golü görmeyi isteyeceğinizi düşünmedim çünkü Galibiyet almak güzeldi ancak korner yoluyla gelmesi biraz rahatsız etti beni açıkçası. İbrahim Toraman'ın maçı rakibe vermek için uğraşlarını fark edince(yediğimiz golde ve kazanılan penaltıda baş roldeydi...) oyundan aldım ve avantajlı bir skorla rövanş maçına çıkma şansı yakaladık.
    Maçın Adamı : Simao

Last edited by Deus Dominus : 28.Mayıs.2012 at 14:17

Spor Toto Süper Lig
    26. Hafta

Anderlecht maçları arasına denk geldiği için şanslıydı Sivasspor, farklı bir 11'le sahada yer aldık bu karşılaşmada. Özellikle orta alanın ortasında iki genç oyuncumuzla mücadele etmek durumunda kaldık gerek sakatlar, gerek yorgun oyuncular sebebiyle. Wallyson'un gecesi oldu diyebilirim, Sivasspor başa baş mücadele ortaya koyduysa da son vuruşlarda daha başarılı olan Brezilyalı oyuncu takımımıza galibiyeti kazandırdı.

Yalnız canımı çok sıkan bir konu var, ligdeki takımların kasap havasında oynamasından bıktım, her maç bir-iki oyuncum maçı tamamlayamıyor, kadromdaki oyuncuların çıtkırıldım olmaları da ayrı bir konu. Sezon sonu güzel bir temizlik yapabilirim.
    Maçın Adamı : Wallyson

Last edited by Deus Dominus : 28.Mayıs.2012 at 14:17

Avrupa Ligi
    1. Tur 2. Maç

Karşılaşmanın henüz ilk dakikasında öne geçmek zor geçmesi olası karşılaşmanın seyrini tamamen lehimize çevirdi. Mustafa Pektemek'in genel performansından memnun olmasam da attığı gol sayısı iyi durumda ancak bu karşılaşmada tam da profilinin hakkını veren bir oyun çıkardı. Savunma arkasına koşuları, çevresindeki oyuncularla pas alış-verişi, son vuruşları son derece iyi ve kaliteliydi. 2-0'lık rahat bir galibiyetle bir üst tura ismimizi yazdırdık onun sayesinde.
    Maçın Adamı : Mustafa Pektemek

2.Tur'da rakibimiz Yunan temsilcisi;

PANATHINAIKOS
    Last edited by Deus Dominus : 28.Mayıs.2012 at 14:16

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri