Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

15 100.00%
  • Berabere biter

0 0%
  • Gürcistan kazanır

0 0%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 85 arası toplam 85 sonuç

Konu: Türkiye - Gürcistan | 24 Mayıs 2012 - 21:00 | Hazırlık Maçı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Mert sanırım ilk defa milli formayı giyiyor.İyi oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mert iyi cikardi valla

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ahahah engin baytar hep yuhlanmis zaaa nese konuyu degistirmek istemiyorum eve yeni geldimde genel olarak nasil oynadik arkadaslar ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ahahah engin baytar hep yuhlanmis zaaa nese konuyu degistirmek istemiyorum eve yeni geldimde genel olarak nasil oynadik arkadaslar ?
    21 yaşına gelmişsin şunu öğrenmelisin bence yazdığın bir şeyin sonuna uzun uzadıya gülme sembolleri koyduğunda ayar vermiş olmuyorsun.

Ayrıca eminim galatasaray'ın geçen sezonki lig maçlarının içinde arama yapsak senin dahi bir çok kez engin'e saydırdığını bulabiliriz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by sananes View Post
    21 yaşına gelmişsin şunu öğrenmelisin bence yazdığın bir şeyin sonuna uzun uzadıya gülme sembolleri koyduğunda ayar vermiş olmuyorsun.

Ayrıca eminim galatasaray'ın geçen sezonki lig maçlarının içinde arama yapsak senin dahi bir çok kez engin'e saydırdığını bulabiliriz.
    kimseye ayar verdigimi hatirlamiyorum , illa arastirmak istiyorsan galatasaray maç konularina gir herkes engine saydirirken savunan bendim

kimseye ayar verdigimi hatirlamiyorum , illa arastirmak istiyorsan galatasaray maç konularina gir herkes engine saydirirken savunan bendim
    1 mesaj öncesinde taraftar Engin'i yuhalamış mı zaa xdd derken şimdi taraftar Engin'i yuhaladı ben savundum diyorsun ya o da ilginç...

İlk yarı güzel, ikinci yarı bildiğimiz Türk milli takımı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sercan muthis diyorlar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sercan muthis diyorlar
    ''Futbolu biliyor''
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Onu bilmeyenler müthiş diyor, bilenler normal oyunu
    Ama hakikaten ilk kez milli formayı giymesine rağmen hiç sırıtmadı takım içinde. İlk golünde asistini yaptı. Gökhan Töre ne kadar zamandır kadroda yer buluyor, oynama fırsatı buluyor. Yarısı kadar etkili olamadı bugün ve bugüne kadar, tabi beniim görüşüm

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Onu bilmeyenler müthiş diyor, bilenler normal oyunu
    Ama hakikaten ilk kez milli formayı giymesine rağmen hiç sırıtmadı takım içinde. İlk golünde asistini yaptı. Gökhan Töre ne kadar zamandır kadroda yer buluyor, oynama fırsatı buluyor. Yarısı kadar etkili olamadı bugün ve bugüne kadar, tabi beniim görüşüm

Ama oyle deme Gokhan futbolu biljyor.

Sercan icinde aynisini soyledi mi ya ben duymadim bak onu.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yedigimiz golun ozetini izledimde takim savunmasi cok kotu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yıllardır aynı senaryoyu izliyorum.

Dandik bir gruptan çıkamamış ve büyük bir organizasyonu kaçırmış olan Türkiye hoca değişikliğine gider.

Gelen hoca genç oyunculardan kurulu bir takım yapar ama araya eskileri de serpiştirmeyi unutmaz. Oyuncular basın toplantısında yetenekli bir takımız 50 yılda 1 şu turnuvaya katılmıştık, neler yapabildiğimizi gösterdik yine yapabiliriz der.

Gürcistan, Bosna Hersek vb. bir takımla ilk hazırlık maçı yapılır. Takıma yeni alınan 1-2 oyuncu biraz kıpırdayınca "tamam oldu bu iş" denir, "şunu Galatasaray, Fenerbahçe alsa" denir.

Büyük bir organizasyon için tekrar gruplarda mücadele başlar. Grup yine dandiktir ama Türkiye yine elenir.

Ben bıktım, bunlar aynısını yapmaktan bıkmadı. Bizim zaten Gürcistan'ı, Azerbaycan'ı yenmemiz lazım. Büyük takım olmak istiyorsan bunları yenip çok çok Almanya gibi takımlara yenilerek organizasyonlarda yerini almalısın.

Daha oturmuş bir kadro yok, daha Irak'ı yenecek sistemimiz yok boş umutlar peşindeyiz. Umut fakirin ekmeğidir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Burak, sistem mi dedin oda nedir?Bu ulkede futbolun hangi asamasinda sistem varda burada ariyorsun.Gerci birak futbolu ulkenin neresinde sistem varki.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Semih Kaya ve Hakan Balta'nın oynamaması süpriz oldu. Egemen ve Ömer Toprak iyi ikili olmadı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

En çok dikkatimi çeken; A Milli takım 11'inde 4 Beşiktaşlı, 1 Anadolu takımı futbolcusu (o da eski Beşiktaşlı) ve 6 lejyonerin sahada olmasıydı. Sanırım, 11'de F.Bahçe, G.Saray ve Trabzon takımlarının 3'ünden de futbolcu olmaması bir ilk.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

En kalabalık bölgemiz olan Ortasahamızda 1 tane oyuncunun gelip topu alıp oyun kuramaması malesef sıkıcı defans paslarını izletmeye devam edecek bize.

Savunmada 35 pas yapılıyor ama 1 tane bile ortasaha yaklaşıp topu alıp oyuna şekil veremiyorsa ne beklersin ki o hücumdan ?
    Topal'ın bunu yapması gerek desek oda bunu yapacak kapasitede bir adam değil.Full geride oynayan bir oyuncu Topal kolay kolay ileri çıkmayan çıkıncada saçma sapan şutlarla bizi delirten bir adam olduğundan topu alıp oyuna yön vermesini ondan hiç beklemiyorum zaten...

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bu takımın orta sahası kağıt üzerinde harika ama gelip top alan oyuna tempo katmaya çalışan bir oyuncumuz yok.Yani delici bir orta sahamız yok. Aslında bir tane var bizim Emre. Onu da oynatacağını sanmıyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Takımın oyununa yorum yapmak için şu an erken olduğunu düşünüyorum.Bir bitsin şu hazırlık kampı o zaman daha sağlıklı yorum yapabiliriz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Bu hazirlik kampalarinin havasi her zaman olumlu gecmistir, bu da oyle olur. Genelde yeni sezona yeni kadroyla basliyoruz hep ve gelecek icin umitli cumleler kuruyoruz. Esas olay elemeler basladiginda alacagimiz sonuclar.

Hiddinke guvenmistim ama onda istedigim arzuyu goremedim. Abdullah Avci bildigimiz biri, Hiddinkteki sogukkanlilik ve pozitivist yaklasim onda da var. Genc oldugu icin kazanma hirsi ve basarili olma arzusu da mevcut. Sahsen bu yeni donemin milli takima iyi geleceginiz dusunuyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ne adammış bu Engin be
    Ben halen milli takım kalitesinde oluğunu düşünmüyorum

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

MiLLi takım adına hiç oLumLu sinyaLLer aLamadım. Ve bu maçLar ve stres bittikten sonra daha zayıf takımLara karşı oynanan bir oyun da oLunca insan ister istemez daha tedirgin oLuyor. Çok duygusaL bir Irk oLduğumuz için geneLde eLemeLerde ve Şampiyona öncesi hazırLık dönemLerde ki form düşükLüğümüz de bundan doLayı oLuyor. Ama ne zaman LigLer bitiyor, transfer oLayLarı ortadan kaLkıyor ve heLe iterek, kakarak zor oLarak bir turnuvaya gidiyorsak ta o zaman da işte coşuyoruz ve iyi dereceLer eLde ediyoruz. Herşeyden önce Türk futboLcusu baskı aLtında oLmayacak. Kafası her zaman rahat oLacak ki başarı geLsin. Hiç bir zaman ALmanLar gibi, İtaLyanLar gibi, HoLLandaLıLar gibi, vs vs gibi bir jenerasyon yakaLayamayacağız ve böyLe sürerek gidecek. O yüzden bir turnuvaLara her zaman ya kazara katıLacağız, ya da katıLamayıp her seferinde yeniden oLuş diye bir yaLanın peşine takıLarak tekrardan sıfırdan başLayacağız. MaaLesef gerçek bu. TotaL futboL her gün daha da büyüyor. OnLar büyürken, sende büyüyemezsen başarı şansın oLmaz. Avrupa da ALmanya, HoLLanda, İtaLya, İspanya, İngiLtere, Portekiz gibi ciddi rakipLerin varken başarı düşünmek, onLarın bu geLişimi izLerken, kendi geLişimini izLerken başarı bekLemek anca hayaLciLiktir. Gerçekçi oLmamız gerek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Gelecek maç ne zaman?

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Gelecek maç ne zaman?
    27'sinde .

Nesil
    2011
    Yer