Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 139 sonuç

Konu: Beşiktaş ve Gaziantepspor'a Avrupa'dan Men Cezası [Bursaspor'un cezası kaldırıldı]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu gidişle başka ülkeden takım çağrılmazsa ligden düşen takımımız Avrupa'ya gitmeye hak kazanacaktır. İşte Türk futbolunun hali budur.

Kulübümüzün resmi internet sayfasından bir açıklama yayınlandı şimdi.

Kamuoyuna Duyuru

Bir önceki yönetim döneminde, Kulübümüze transfer edilen futbolcu Colins Mbesuma’nın transfer bedeli ile ilgili FIFA nezdinde devam eden uyuşmazlık, FIFA henüz nihai kararını dahi vermeden önce Kulübümüz tarafından 23 Kasım 2011 tarihinde ödenmiş ve sonuçlandırılmıştır. Kulübümüzün ödenmemiş borcu bulunmamasına rağmen Kulübümüz, UEFA Kulüp Lisans Komitesi tarafından, Disiplin Kuruluna sevkedilmiş ve 24 Şubat 2012 tarihli UEFA Disiplin Kurulu kararı ile kulübümüz aleyhine 200.000 EURO para cezası ve 1 yıl UEFA kupalarına katılmaktan men cezası verilmiştir. Verilen cezadan, UEFA Kupalarına katılmaktan men cezası, kulübümüzün mali şartlarının son derece iyi olması nedeniyle 3 yıl süre ile ertelenmiştir. Verilen karara karşı UEFA Disiplin Müfettişi tarafından Tahkim kuruluna müracaat edilmesi sonucunda UEFA Tahkim komitesinin 30 Mayıs 2012 (bugün) tarihli kararı ile 200.000 EURO luk cezanın 150.000 EURO’su indirilmiş 50.000 EURO’luk kısmı da ertelenmiştir. Ancak 1 yıllık UEFA kupalarına katılımdan men cezasının ertelenmesi kararı kaldırılmıştır.

Söz konusu men kararını kabul etmemiz mümkün değildir. Kulübümüzün herhangi bir usul yada başka bir hatasının olmadığı, bu olayda, hukuki açıdan kimsenin anlam veremediği karar karşısında, mali yönden son derece iyi konumda olan ve futbol ailesine hiçbir borcu bulunmayan Kulübümüzce tedbir talepli olarak derhal Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) nezdinde dava açılacak ve Kulübümüzün hakları en iyi şekilde savunulacaktır. Bu karar UEFA’nın son dönemde Türk futbolunda yaşanan olumsuz süreçlere bakış açısını ortaya koymaktadır. Bu kabul edilemez karar bir anlamda Türk Futbolunun haklı haksız ayrımı yapılmasızın top yekün cezalandırılması anlamını üretmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

http://www.bursaspor.org.tr/haberler...888/kategori/1

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

UEFA, istekleri yerine getirilmediği takdirde her saat başı bir takımı Avrupa'dan men etmeye devam edeceğini açıkladı...
    (achrequal Brüksel'den bildirdi) Zaytung

Neredeyse su duruma gelecek yakinda hersey, simdi gulunuyor ama

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ceza alan takımlarımızın durumunu ayrı tutarak değerlendirirsek Uefa ekonomik fairplay konusunda belirli bir tarih vermişti. Kişi kendinden bilir lafı ile cuk oturan bir durum yaşıyoruz.

Genel Sağlık Sigortasını duyduk. 2008'de başladı, ertelendi derken bu sene başında uygulanmaya başladı ama parayı yatıran varmıdır bilmiyoruz. Benimde 5-6 aylık bir borcum var. Büyük ihtimalle de önümüzde yerel seçimler var ve affa uğrar.

Uefa bu şekilde işlemiyor. Eğer gereken bir şeyler varsa ve sen yapmıyorsan gözünün yaşına bakmıyor. Şimdi bizim işleyişimiz böyle olmadığı için ceza gelmez, gelse de araya tanıdık koyarız diyoruz. Diyelim ki ceza geldi ona da bir cevabımız var. Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur.

Doğru ama sen sorumluluklarını yerine getirmeyeceksen neden sorumluluk altına giriyorsun diye eleştiren, uyaran, bu şekilde çocuk yetiştiren bulunmuyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yazık olmus gercekten.Bursa'nın gidemeyisi tam komedi olmus.Eskisehir ve İBB'yi avrupada görmek istiyordum gidisleri ilginc olsada gitmis olacaklar.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Gerçekten çok yazık tam bu sezon herşey bitecek 2 büyük takımız Şampiyonlar ligine gidiyor diğer takımlarımız Uefa da bizi temsil ediyor diye sevinirken bir anda acaba Fenerbahçe ve Galatasaray'ı men edecekler mi durumuna geldik.

Kısaca başa döndük tıpkı geçen yaz olduğu gibi Bursaya zaten bişey demiyorum komediden başka birşey değil.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Aklımdan çok şey geçiyor ama forumda siyaset konuşmak yasak olduğu için dile getiremiyorum Ama önümüz de ki seneler de Avrupa kupalarına değil de Arap ülkelerinin hazırladığı organizasyonlara katılmaya başlarsak çok şaşırmam açıkçası.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Ama önümüz de ki seneler de Avrupa kupalarına değil de Arap ülkelerinin hazırladığı organizasyonlara katılmaya başlarsak çok şaşırmam açıkçası.
    Dergide bununla ilgili yazmıştım. Avrupa'ya kendini kapatan Türkiye, İslam ülkeleri ile RTE Kupası oynayacaktır. Nato'da Butik Devlet olamayız ama sporda oluruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ulan Haçlı Birliği, yaptınız yine yapacağınızı...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sorun Uefa'da değil bizde. Adam gibi yönetin artık şu takımları Türk Futboluna yazık ediyorsunuz , bunu sağlayanlar hepiniz defolup gidin şu Dünya'dan.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bir ülkenin takımı men ediliyor ama TFF Başkanından açıklama gelmiyor.

Çıkıp ben yaptım diyemez ya!

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bir ülkenin takımı men ediliyor ama TFF Başkanından açıklama gelmiyor.

Çıkıp ben yaptım diyemez ya!
    Voleybolda Avrupa Şampiyonu gelecek sene kupaya gönderilmiyor. Alay eder gibi bir açıklama geliyor. O sebeple alay eder gibi bi açıklama yapmasındansa hiç açıklama yapmaması daha iyi.

Sadece futbol değil hiç bir branşın federasyonu iş yapmıyor ya da yapmak istemiyor.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Dergide bununla ilgili yazmıştım. Avrupa'ya kendini kapatan Türkiye, İslam ülkeleri ile RTE Kupası oynayacaktır. Nato'da Butik Devlet olamayız ama sporda oluruz.
    Yaşanan herşey bir planın parçası sanki..

Avrupa Kupalarından kulüpleri vaz geçirmenin daha sistemli bir yolu olamazdı. Çoğu gitmesekte olur dedi, nedeni aşikar. İlla gidecez diyenlerinde önüne setler çekiliyor bu şekilde, yakında da komple men ederler Türkiye'yi Avrupa'dan.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Peki bu iki takımın yerine hangi iki takım gidecek ? Eskişehir ve Belediye'mi ?
    Last edited by europeanconquer : 30.Mayıs.2012 at 20:53 Reason: Gaziantep benim için Avrupa'da :D
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gazi Avrupa'da yokki Eskişehir ve Belediye gidiyor tabi itirazlardan sonuç çıkmazsa...Gerçi Eskişehir ve Belediye'nin de dosyaları var onlar da belli olmaz

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Peki bu üç takımın yerine hangi 3 takım gidecek ? Eskişehir,Belediye ve Sivas'mı ?
    Bu 3 takımdan 2'si Avrupa'da mücadele edebilecekti önümüzdeki sezon. Cezada bir değişiklik olmazsa sıralamaya göre Eskişehirspor ve İBB gider yerlerine.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Voleybolda Avrupa Şampiyonu gelecek sene kupaya gönderilmiyor. Alay eder gibi bir açıklama geliyor. O sebeple alay eder gibi bi açıklama yapmasındansa hiç açıklama yapmaması daha iyi.

Sadece futbol değil hiç bir branşın federasyonu iş yapmıyor ya da yapmak istemiyor.
    Bu noktada federasyonun hakkını teslim etmediğini düşünüyorum.

Şuan Beşiktaş ile ilgili belgede sahtecilik deniyor. Uefa, bu nedenle Beşiktaş'ı almamışsa federasyon buna bir şey yapamaz. Benim beklentim takımımızın bu şekilde Avrupa'ya gidememesi bizi derinden üzmüştür açıklaması olmalıdır. İşte Demirören bu açıklamayı yapamaz. Çünkü hem bu hale koy hem de üzgünüz de biraz ortamı gerer.

Senin beklentine göre -ki voleybol başkanının açıklamasını az çok biliyorum- Demirören: "Uefa kim oluyorda bizim takımımızı almıyor. Böyle saçma bir karar olabilir mi? Ya bu kararı hemen bozarlar ya da biz yapacağımızı biliriz." açıklaması yapması lazım ki alay etmeden, sahip çıkar bir açıklama yapmış olsun.

Voleybol Federasyonu, wild kart bir hak değildir. Yani Fenerbahçe'nin hakkı Fenerbahçe'den alınıp Galatasaray'a verilmemiştir. Bu hak başka bir ülke için kullanılabileceği gibi bizim ülkemiz içinde kullanılabilir. Bu noktada Galatasaray'dan yana kullanmışlardır. Şampiyonlar Ligi Şampiyonu bir takımın alınmaması normal değildir ama CEV'in gerekçeleri var demiştir.

Burada haksız ya da alay eder bir açıklama olduğunu düşünmüyorum. Olması gereken bir açıklama yapmıştır. Şayet başka bir komik açıklaması yoksa.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Karabük olabilir, bakarsınız, Avrupa'ya gidecek takım.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bu bizim katsayımızıda etkileyecek.41 bin küsür puanımız varken bu seneyi 0 geçeceğiz.Ne güzel 2-3 senedir gruptan çıkıyorduk Tam istikrar filan derken

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

UEFA'ya listeler teslim ediliyor

UEFA'ya bağlı futbol federasyonlarının, Avrupa kupalarına katılacak takımların isimlerini en geç perşembe günü UEFA'ya bildirilmeleri gerekiyor.

UEFA basın bürosundan Giordano Thomas, AA muhabirine, ülke futbol federasyonlarının, Avrupa kupalarına katılmak için lisans alan takımları yarına kadar UEFA'ya bildirilmesi gerektiğini belirtti.

Thomas ayrıca, Avrupa kupalarına katılacak takımların da belgelerini 1 Haziran'a kadar UEFA'ya göndermeleri gerektiğini ifade etti.

AA

Bu durumda ceza alan takımların isimleri bildirilemeyecek. Eğer bu takımlar CAS'tan ceza indirimi kazanırsa ne olacak peki? İsimleri bildirilen diğer takımların yerine cezası indirilen takım gidebilecek mi tekrar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Türk takımlarına bu sene Avrupa'nın kapası kapatılır merak etmeyin...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Türk takımlarına bu sene Avrupa'nın kapası kapatılır merak etmeyin...
    Düzgün yönetilen,kirli işlere bulaşmamış takımlara kapatılmaz

Nesil
    2006

Baba Hakkı'lar için üzülüyorum.

Gerisine kahkaha atıyorum, biz gidemiyince dalga geçenlere, Allah'ın tokadı yok ki diyorum...

Türk futbolu büyük kaosdadır. Yıldırım Demirören ve ekibi kukla görevindedir ve o koltuktan derhal ayrılmak zorundadır.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Düzgün yönetilen,kirli işlere bulaşmamış takımlara kapatılmaz
    Neyse Aygün birşey söyleyecektim ama

Seni veya birbaşkası farketmez, tüm takımları yöneten isim buralara kadar sürükledi bizi. Yeterli değil mi ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İyi yonetilen takiminda hic borcu yok Allah icin,stadini kendisi yapti hicbir oyuncusuyla sorun yasamadi falan.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Aygün'ün hemen her meseleyi büyük bir ustalıkla Galatasaray'a bağlayabilmesine hayranım şahsen.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yüzsüzlüğün bu kadarı.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=hruYmZNOj0Q&feature=youtu.be"]YD[/YOUTUBE]
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Tuzu kuru" olduğu halde bu konudan en çok çekinen arkadaşların olayı kendi takımlarına bağlamasına mı üzülsek yoksa kurum yalakalığına mı ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Yüzsüzlüğün bu kadarı.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=hruYmZNOj0Q&feature=youtu.be"]YD[/YOUTUBE]
    Yazık hakikaten yazık . Koskoca Beşiktaş yahu . Bursa ve Antep'e de üzüldüm tabii ama Beşiktaş'ın bu adamdan çektiği kadarını görmemiştir tarih. Dertsiz başına dert aldı diyor bir de utanmadan..
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Semsi Bide Bu var

[YOUTUBE="WNpBEyS3Gi0"]yildirim demiroren[/YOUTUBE]

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri