MART AYI DEĞERLENDİRMESİ

Aynı şeylerden para kaybetmeye devam. Kaybı bir türlü azaltamadık. Seneye sözleşmesi biten herkesi bırakacağım, ayrıca talibi olan herkesi takımdan göndermeyi düşünüyorum geri kalan takımı kiralardan kuracağım. Falan fişman 
SECOND DIVISION - CENTRAL 23.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
Guerra ( dk.45 ) -> Fary
Dede ( dk.77 ) -> Paulo Campos
Nuninho ( dk.77 ) -> Lula
Asistler:
1- Julio Cesar, Ricardo Malafaia
Julio Cesar düşük primi unutup tekrar morallenince iyice havaya girdi, yine güzel bir asistle net gol attırdı. İlk yarı Gondomar bizi ezdi resmen, attıkları tüm şutlar ilk yarıdan. Ancak Marco Sousa müthiş kurtarışlar yaptı, bizi ipten aldı ve penaltı kurtarışı da çok önemli bu noktada. İkinci yarı çift forvete döndük Guerra-Fary değişikliği ile. Bu sefer oyunu elimize aldık, iki net pozisyonda golü attık ve 3 puanı aldık. Az kalsın vereceğimiz puanı vermedik, iyi oldu bu galibiyet.
SECOND DIVISION - CENTRAL 24.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
Nuninho ( dk.68 ) -> Lula
Dede ( dk.68 ) -> Paulo Campos
Sergio Machado ( dk.68 ) -> Helio
Asistler:
1-Sergio Machado, Dede, Ricardo Malafaia, Paulo Campos
Queiros'un görevini değiştirdim, herif iki maçta 4 golle coştu, anlamadım gitti
Demek ki biz yanlış oynatmışız adamı. Hiç de poacher oynayacak profil yok, ama oynadı ve 3 gol attı dingil. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olması üzücü, son gollerini atıyor belki de. İlk yarı çok zorlandığım ve berabere kaldığım Anadia'yı bu sefer çok rahat yendik. Seri sürüyor.
SECOND DIVISION - CENTRAL 25.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
Cadinha ( dk.74) -> Lula
Asistler:
1- Ricardo Malafaia, Renato Queiros
Julio Cesar harbiden açıldı. Bu sefer uzaklardan müthiş bir gole imza attı, tam 90'a astı en az 30 metre mesafeden. Hayran kaldım. Madalena biraz korktuğum bir rakipti açıkçası, bizi biraz zorladılar gerçi ama yeterince değil. Üstün oynadık ve kazandık. Bu maçın bir diğer özelliği de liderin puan kaybetmiş olması VE İLK DEFA LİDERLİĞİ ELE GEÇİRMİŞ OLMAMIZ HELELOOY
LİDERİZ ARTIK ASLA BIRAKMIYIZ 
SECOND DIVISION - CENTRAL 26.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
Cadinha ( dk.78 ) -> Lula
Renato Queiros ( dk.78 ) -> Nelson Cunha
Asist:
1- Renato Queiros
Hani 3 puanı aldık, daha fazlasını istemem maçıydı. Ezdik, oynadık. Fary'nin müthiş golüyle galibiyeti aldık. Bana yeter, 3 puan olsun, fazla gol istemiyorum açıkçası. Zaten gol yemeyeceğimiz bir maçtı, yemedik de. O.Bairro ile farkı 4'e çıkarma maçımıza lider girdik bu sayede.
SECOND DIVISION - CENTRAL 27.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
Cadinha (dk.77) ->Paulo Campos
Renato Queiros (dk.77 ) -> Dede
Mario Loja (dk.77) -> Filipe
Asist:
2 - Leo Bonfim
Eski Lideri yendik, son 3 haftaya girerken, farkı 4'e çıkardık! Çok önemli bir işi başardık! Resmen eze eze oynadık, bir pozisyona girip onu da atabildiler ancak bizim gol sayımızdan fazla pozisyonları bile yok! İkinciyle aramızdaki farkı açtık, 3.ye zaten 10 puan fark attık! Play-off bizi bekler!