Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 156 sonuç

Konu: Bataktaki Bir Efsane, Yeniden Ayaklanma Yolunda (Boavista) II.Sezon

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

MART AYI DEĞERLENDİRMESİ

Aynı şeylerden para kaybetmeye devam. Kaybı bir türlü azaltamadık. Seneye sözleşmesi biten herkesi bırakacağım, ayrıca talibi olan herkesi takımdan göndermeyi düşünüyorum geri kalan takımı kiralardan kuracağım. Falan fişman

SECOND DIVISION - CENTRAL 23.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
    Guerra ( dk.45 ) -> Fary
    Dede ( dk.77 ) -> Paulo Campos
    Nuninho ( dk.77 ) -> Lula

Asistler:
    1- Julio Cesar, Ricardo Malafaia

Julio Cesar düşük primi unutup tekrar morallenince iyice havaya girdi, yine güzel bir asistle net gol attırdı. İlk yarı Gondomar bizi ezdi resmen, attıkları tüm şutlar ilk yarıdan. Ancak Marco Sousa müthiş kurtarışlar yaptı, bizi ipten aldı ve penaltı kurtarışı da çok önemli bu noktada. İkinci yarı çift forvete döndük Guerra-Fary değişikliği ile. Bu sefer oyunu elimize aldık, iki net pozisyonda golü attık ve 3 puanı aldık. Az kalsın vereceğimiz puanı vermedik, iyi oldu bu galibiyet.

SECOND DIVISION - CENTRAL 24.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
    Nuninho ( dk.68 ) -> Lula
    Dede ( dk.68 ) -> Paulo Campos
    Sergio Machado ( dk.68 ) -> Helio

Asistler:
    1-Sergio Machado, Dede, Ricardo Malafaia, Paulo Campos

Queiros'un görevini değiştirdim, herif iki maçta 4 golle coştu, anlamadım gitti Demek ki biz yanlış oynatmışız adamı. Hiç de poacher oynayacak profil yok, ama oynadı ve 3 gol attı dingil. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olması üzücü, son gollerini atıyor belki de. İlk yarı çok zorlandığım ve berabere kaldığım Anadia'yı bu sefer çok rahat yendik. Seri sürüyor.

SECOND DIVISION - CENTRAL 25.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
    Cadinha ( dk.74) -> Lula

Asistler:
    1- Ricardo Malafaia, Renato Queiros

Julio Cesar harbiden açıldı. Bu sefer uzaklardan müthiş bir gole imza attı, tam 90'a astı en az 30 metre mesafeden. Hayran kaldım. Madalena biraz korktuğum bir rakipti açıkçası, bizi biraz zorladılar gerçi ama yeterince değil. Üstün oynadık ve kazandık. Bu maçın bir diğer özelliği de liderin puan kaybetmiş olması VE İLK DEFA LİDERLİĞİ ELE GEÇİRMİŞ OLMAMIZ HELELOOY LİDERİZ ARTIK ASLA BIRAKMIYIZ

SECOND DIVISION - CENTRAL 26.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
    Cadinha ( dk.78 ) -> Lula
    Renato Queiros ( dk.78 ) -> Nelson Cunha

Asist:
    1- Renato Queiros

Hani 3 puanı aldık, daha fazlasını istemem maçıydı. Ezdik, oynadık. Fary'nin müthiş golüyle galibiyeti aldık. Bana yeter, 3 puan olsun, fazla gol istemiyorum açıkçası. Zaten gol yemeyeceğimiz bir maçtı, yemedik de. O.Bairro ile farkı 4'e çıkarma maçımıza lider girdik bu sayede.

SECOND DIVISION - CENTRAL 27.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:

Cadinha (dk.77) ->Paulo Campos
    Renato Queiros (dk.77 ) -> Dede
    Mario Loja (dk.77) -> Filipe

Asist:
    2 - Leo Bonfim

Eski Lideri yendik, son 3 haftaya girerken, farkı 4'e çıkardık! Çok önemli bir işi başardık! Resmen eze eze oynadık, bir pozisyona girip onu da atabildiler ancak bizim gol sayımızdan fazla pozisyonları bile yok! İkinciyle aramızdaki farkı açtık, 3.ye zaten 10 puan fark attık! Play-off bizi bekler!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

SAKATLIK HABERİ

İlk 11'imizdeki oyuncumuzun uzun süreli sakatlığı ile takımda eksildik. Neyseki o mevkide en az onun kadar kaliteli oyuncularımız var. Bu sakatlık üzse de idare edilebilir.

SECOND DIVISION - CENTRAL 28.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
    Cadinha ( dk.69 ) -> Lula
    Renato Queiros ( dk.69 ) -> Nelson Cunha
    Mario Loja ( dk.69 ) -> Filipe

Asist:
    1- Cadinha, Fary

Eze eze oynadık, son 2 haftaya 4 puan fark ile giriyoruz. Artık şampiyonluk için %95'lik en büyük adayız, zaten başka da tek aday var, O.Bairro o da. Ki onların bile umutları olduğunu sanmıyorum. Fary şov devam ediyor, 1 gol 1 asist yaptı bu maçta. Bizi bir hafta daha sırtlasın, daha fazla bir şey istemiyorum bu kurttan!

AĞIR SAKATLIK

Genç oyuncumuz Dede son haftalara girilirken büyük bir sakatlık yaşadı! 3-4 ayın önemi ise transfer döneminde onu elden çıkaramayacak olmamız. Büyük ihtimal gelecek sezonda bizim elimizde kalacak. Halbuki para edebilecek oyunculardandı. Ah ne paragözüm. Sakatlanmayın uleyn satacam sizi

SON 2 HAFTAYA GİRİLİRKEN PUAN DURUMU

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Helal broo Bu arada nedir bu zarar ediyorsun her ay.bir batamadın gitti.

Lig bitmiş ne 2 haftası Play-Off'lara bakmak lazım şimdi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 24kobebryant
    Helal broo Bu arada nedir bu zarar ediyorsun her ay.bir batamadın gitti.
    Aylık gelirimizin neredeyse hepsi zaten banka faizleri ile borçlarını ancak ödüyor. Geri kalan da oyuncu maaşları bilmemneydi falan zarar yapacak bi' şey yok gelir çok kötü

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM
    Lig bitmiş ne 2 haftası Play-Off'lara bakmak lazım şimdi.
    Aynen play-offlarda ne yapacağız asıl

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Play-off'ta başarılar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Teşekkür ederim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

haha abicim adam kafa göz yarmış hala para derdindesin

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ŞAMPİYONLUK SONRAKİ HAFTAYA KALDI, İŞİMİZ ZORA GİRDİ!

SECOND DIVISION CENTRAL 29.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
    Renato Queiros ( dk.44) ( SAKATLIK ) -> Paulo Campos
    Cadinha ( dk.45 ) -> Lula
    Ricardo Malafaia -> Nuninho

Asist:
    1- Ricardo Malafaia

Balık gollerle bizi yendiler, 2 CCC kaçırdık onlar ise uzaktan asa asa bizi alt ettiler. Bir de biz bir gol hediye ettık. Şampiyonluk haftaya kaldı, çok riskli haftaya da kazanamazsak ne yaparım bilemiyorum. Zaten takımda iki sakatımız var önemli, bitmiş olabiliriz.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ŞAKA ŞAKA

O.Bairro da bu hafta berabere kalıp puan kaybettikleri için, puanlarımız eşit durumda olmasına rağmen onları ikili averajda ezdiğimiz için ( iki maçta da yendik ) sezonu lider bitirdik!!! Play-off garanti ve hatta ekstra bir maç dinleniyoruz

Aha başka menajerler nasıl övüyorlar beni. Kıskanıyorlar tabi biz başaramadık, elimizi öpüyorlar Önemli değil canlarım, sizin için play-off'u da alırım, kafanız rahat olsun en iyiyi yenemedik dersiniz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

SECOND DIVISION - CENTRAL 30.MAÇ KAPANIŞ HAFTASI

Oyuncu Değişiklikleri:
    Manuel Baptista ( dk.50 )(SAKATLIK) -> Julio Cesar
    Helio ( dk.62 ) ( SAKATLIK ) -> Mario Loja

Asistler:
    1- Paulo Campos, Leandro

Sezonun son maçında ligin 2.olması tahmin edilen takımı Espinho, küme düşmemek için oynadı. Biz ise çoğunuzun tanımadığı bir yedek takım ile maça çıktık. Ve takımın 5 forveti arasından tek gol atamayan Nelson Cunha patladı bu maç. İlk gol karambolde kalan topu ittire ittire attı, ikinci golde Leandro'nun dönen topunu tamamladı, tamam poacher görevini yerine getirdi ve kolay goller attı ancak 3.gol neydi öyle! Hızlıca top sürerken hiç yavaşlamadan çok uzaklardan önünde savunma oyuncusu varken müthiş fasolu bir şut çekti ki, genç oyuncumuz da bu gole inanamamıştır bence ki ben bile inanamadım. Müthiş bir golle kendi division'ımızı kapattık, Espinho'yu da küme düşürdük vesselam. ŞAMPİYON BOAVISTA!! da play-off var bu işin

SECOND DIVISION - CENTRAL PUAN DURUMU VE İSTATİSTİKLER

Lafa gerek yok diye umuyorum. Herşey ortada, Boavista en iyileri

* Fary'nin asist sayısı 8
    * Renato Queiros'un gol sayısı 9
    * Paulo Campos'un gol sayısı 8

Takımımızın istatiksel olarak en iyileri arasında Fary. 25 lig maçında 11 gol, 8 asist ile çok büyük katkı verdi. Bizimle son sezonu olacak olması biraz üzücü. Belki daha sonra düşünürüm takımda tutmayı.

Bir diğer oyuncularımızdan biri de Paulo Campos, 10 maç 11'de başlayıp 9 maç sonradan oyuna girerek toplam 19 maç ( 10 ) oynarken 8 gol 3 asist yaptı. Çok kritik bir anda çok büyük bir katkı sağladı Campos. Geri kalan istatistikleri de sizler görüyorsunuz zaten.

PLAY-OFF TABLOSU

Bakıyorum şimdi, her maç birbirimizle ve ilk 2 çıkacak. Rahat bir oran. 7 puanla rahat çıkılır, 6 puanla da büyük ihtimal çıkılar. 4-5 gibi puanla da maç sonuçlarına bağlı. Ne dersiniz?

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

7 puan al çık riske gerek yok

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ilk 2 nin çıkması herkes 9 puan alsa ve avarajla biri 3. olsa adama çok koyar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    7 puan al çık riske gerek yok
    Umarım söylendiği kadar kolay olur yav

Quote Originally Posted by LifeYourself
    ilk 2 nin çıkması herkes 9 puan alsa ve avarajla biri 3. olsa adama çok koyar
    Öyle bir durum olursa herhalde kırarım bilgisayarı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ligi şampiyon olarak tamamladıktan sonra playoffu da alarak bunu taçlandırmak lazım.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Alamazsak kovuluruz zaten herhalde, çok şey bekliyorlar bizden

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Lig bitiminden yaklaşık 20 gün sonra başlıyor maçlar. Bu yüzden Avrupa'nın önde gelen liglerinin puan durumlarını atayım, ligler bitti zaten. Buyrunuz

ALMANYA

İNGİLTERE

İTALYA

İSPANYA

PORTEKİZ

TÜRKİYE

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

SECOND DIVISION - PLAYOFF 1.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
    Cadinha ( dk.45 ) -> Lula
    Renato Queiros ( dk.45 ) -> Paulo Campos

Asistler:
    1-Fary, Joel

Yuh dedim yani yuh. İlk yarı 2 pozisyon buldular, attılar, ikinci yarı iki tane buldular attılar. Daha sonra 1 tanesini kaleci kurtardı, başka pozisyonları yok! Çok iyi oynamadık kabul, ama Varzim bu kadar net oynuyorsa, North şampiyonu olmayı gerçekten hak etmiş. 4-0'dan sonra üst üste 2 tnae atınca bir umutlandık ama pek tutmadı o iş. Lula'nın iki golünden sonra mucize gerçekleştirmedi. İlk maçını da yenmiş olan Varzim 2'de 2 yaptı bize karşı ve 6 puanlık müthiş bir başlangıç yaptı, %90 garantiledi çıkmayı.

SECOND DIVISION - PLAYOFF 2.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
    Fary ( dk.45 ) -> Nelson Cunha
    Sergio Machado ( dk.74 ) -> Helio
    Cadinha ( dk.74 ) -> Paulo Campos

Asistler:
    1- Sergio Machado, Ricardo Malafaia, Cadinha

İstatistik aldatmasın, çok net bir şekilde üstün oynadığımız bir maçtı. Ceza sahası çizgisinin out çizgisi ile kesiştiği 0 noktasından frikikte Malafaia ceza yayının önüne pas çıkardı, herkes kale direklerine toplanmışken bomboş kalan Julio Cesar, rahat bir gol attı. Daha sonra Cadinha'nın pasında net bir gol attı Queiros, 2-0 oldu skor. Çok rahat oynadık. İkinci yarı biraz daha oyunu soğutmaya yönelik oyun oynadık ancak Queiros kanattan müthiş bir şut çekti ve skoru 3-0'a getirdi. Daha sonra 1-2 pozisyon buldular ve onur gollerini atarak 3 puanı farkla kaybetmekten kurtuldular. Yine de 3 puan 3 puandır

SECOND DIVISION - PLAYOFF PUAN DURUMU

Şuanki durumda Varzimle maçımız ne olursa olsun, hiç önemli değil, Farima ile berabere kaldığımız müddetçe çıkıyoruz. Tabii ki Varzim Farima'yı yenerse, hiçbir ihtimal kalmayacak çıkamamamız için. Onların maçı daha önce ve Varzim'in evinde. Bu maçta Varzim'liyiz, işi riske sokmaya gerek yok

Edit: Hatamı düzelteyim, Varzim yenerse hala benim iki maçta da yenilip Farima'ya 2-0 veya 3+ farkla yenilmem şeklinde çıkamama ihtimalim bulunmakta.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Playofftaki bu iki takım nerden geliyor ?
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Doğu batı merkez diye 3 grup var abi bulunduğu alt ligde

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    3 gruptan birer takım lider olarak çıkıyor ve playofflaşıyoruz

MAYIS AYI DEĞERLENDİRMESİ

Yine para kaybı. Finansımız gittikçe kötüleşiyor. Gelecek sene giderimizi arttırmadan gelirimizi arttırmak gibi bir planım var, umarım olacak. Hem taraftar artışı hem de bağış artışı. Umarım yani

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Default Boavısta Grubu Lider Bitirip üst Lige çıkıyor!

SECOND DIVISION PLAY-OFF 3.MAÇ

Oyuncu Değişiklikleri:
    Nelson Cunha ( dk.45) -> Fary
    Nuninho ( dk.83 ) -> Lula
    Renato Queiros ( dk.83 ) -> Leandro

Asistler:
    2- Nuninho
    1- Renato Queiros

*** Fatima deplasmanda Varzim'i 2-1 mağlup etti.

İlk maçta çıktığımız kanatsız taktik yerine bu sefer klasik 4-4-2 ile çıktım çünkü kanatsız taktikte sahada dar bir oyun oynuyorduk ve genişliği kısıyorduk. Klasik 4-4-2'de sahanın her yerine yayılma politikası gösteriyoruz ve bunun ise Varzim'e karşı işe yarayacağını düşündüm, çünkü tek bir yerden çok iyi bir boşluk yakalayan bir takımdı ilk maçta Varzim, bu sefer sahanın her yerinde biraz da olsa doluluk olunca Varzim direk iptal oldu. Müthiş oynadık, 3 golü hak ettik. Queiros 2 gol 1 asist yaptı ancak özellikle normal sezonda fazla forma şansı bulamayan Nuninho'ya değineyim. Bu maç yaptığı 2 asist'in yanı sıra sol kanadı otoban yaptı, topu neredeyse hiç kaybetmedi, yerinde paslar yaptı ve kendi çabasıyla girdiği ceza alanında bir de penaltı yaptırdı. Ve benim de maç sırasında tahmin ettiğim gibi maçın yıldızı da oldu. Bize maçı getiren adamı sorarsanız Queiros'tan önce Nuninho'yu yazarım.

Bu maçtan sonra Fatima'ya karşı fark yememeye çıktık ki üçlü averaja kalmayalım.

SECOND DIVISION PLAYOFF 4.MAÇ - KAPANIŞ MAÇI

Oyuncu Değişiklikleri:
    Renato Queiros ( dk.62 ) -> Nelson Cunha

Asist:
    1- Cadinha

Vallahi ne diyeyim. İlk yarı nadir pozisyon oldu maçta, onların da hepsi bizimdi. Fary her zamanki gibi kolay pozisyonları atamayan bir oyuncu olarak zor bir golü attı, çok güzel attı. Ama hep mi güzel atar, kolayları da kaçırmasa bu herif gol kralı olacak Daha sonra Queiros penaltı kaçırdı. Ama ilk yarı 1-0 önde girmenin verdiği rahatlık vardı çünkü benim bu maçta ikili averajı sağlamam yetiyordu. Varzim'i ikili averajda geçiyoruz zaten, Fatima'yı da geçsek üçlü averaj olmayacak, kafam rahat. Ki zaten öyle oldu. İkinci yarı 2 gol yedik, son dakikalar biraz panikledim ama istedikleri olmadı hatta 2-2 yapacaktık az kaldı Sonuç olarak tüm takımlar 6 puanla bitirdi, ikili averajda her iki takımı da geçtiğim için biz lider olarak çıktık Promotion Group'tan.

Buyrun puan tablomuz:

Boavista takımı olarak kendimi tebrik ediyorum Moraller bozukken bile takımı çok iyi yönettim ve 48 takımdan 2 tanesinin üst lige çıkacağı ligden 2 takımdan biri olduk, hepsi benim sayemde adam olsunlar Seneye bakalım ne yapacağız. İlk sezonumuzun sonuna geldik arkadaşlar hayırlısıyla, çok kez kendi kendime anlatmış olsam da, okuduğunuzu varsayıyorum cevap atmadan, mutlu olayım bari

Takıma dağıttımız primi de göstereyim bari size, ne durumda olduğumuzu anlayın Tüm takıma dağıttığımız TOPLAM prim ;

İşte bu kadarcık. 3K Finansımız bu durumda ne yapalım, oyuncu başına 100'er pound falan verdik herhalde

Baştaki hikaye süper ya Arada sırada böyle kariyerde hikaye paylaşsan hiçte fena olmazdı kanımca

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Haha öyle mi dersin Peki ara sıra denerim, zaten hikayeye çok uygun kariyer aslında, finans falan kötü, değil mi

Tebrikler Doay. Şimdi takımdadaki herkesi yolla bence, kiralıklarla idare edersin 1-2 sezon

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Tebrikler broo güzel takviyeler bekliyoruz .d

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Tebrikler Doay. Şimdi takımdadaki herkesi yolla bence, kiralıklarla idare edersin 1-2 sezon
    Hahah di mi Gelecek sezon bayağı kiralık abanacağım orası kesin zaten. Teklif reddetmiyoruz kesinlikle bedava olmadığı sürece. Bakalım takımı nasıl şekillendireceğiz. Az sonra başlayacam zaten yaza

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Tebrikler broo güzel takviyeler bekliyoruz .d
    Bekle bro sen güzel takviye bekle biraz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Tebrikler. Çok uzun bir maratonmuş hakkaten. Büyük başarı. Kuracağın kadroyu bende merak ediyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

SECOND DIVISION ÖDÜLLERİ

48 takım arasından en iyisi yaptım takımı ama hala ikinciyim yılın menajeri ödülünde Şikayet edeceğim Sadri Başkan'la konuşup kupamı aldırması konusunda yardım talep edeceğim

Yılın takımında ise iki gururumuz var, sezon boyunca çok iyi işler başarmış Leo Bonfim ile sürpriz bir çıkış yakalayarak hem gol hem de asist olarak müthiş bir katkı veren 37 yaşındaki kurt oyuncumuz Fary. Hak ederek girdiler vallahi.

Bu arada ödül almış olan ve bedavaya transfer edebileceğimiz herkese talibiz

TALİP VAR

Hem de bana var. Ulen bana talip olacağınıza oyuncularımı alın, süper kalitedirler kendileri

Takımın Leiria olduğuna bakmayın, Leiria sezonu düşme potasının hemen önünde 13.olarak bitirmesine rağmen Taça De Portugal'da 2.olarak Uefa bileti almış bir SuperLiga ekibi. Uefa'ya giderim yani Leiria'yı alsam Ama bizim 'başgan' alttan alttan benim ayakları kökle bağlamış bırakmıyor gideyim Para da yok zaten, dedim bırak para alacam oradan ben Ama kaldık ne yazıkki

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

haha dediğim gibi olmuş 6 6 6 averajdan gitmiş biri

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Tebrikler. Çok uzun bir maratonmuş hakkaten. Büyük başarı. Kuracağın kadroyu bende merak ediyorum.
    Teşekkür ederim. Şu an oynuyorum, tüm gelişmeleri paylaşacağım

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    haha dediğim gibi olmuş 6 6 6 averajdan gitmiş biri
    Aynen, pastadan en büyük payı da biz yedik, ohh

Bu arada 2012 Avrupa Şampiyonasında gruplarda Türkiye'ye de 6-6-6 durumu oldu ve 3. olduk İngiltere ve Fransa ile aynı gruptaydık :O

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri