Oyuncu bazında da ilk maça göre daha farklı olacağız dedi basın toplantısında. O nedenle ortada Topuz, sağda Kuyt solda Caner ve ileride Sow ile başlayacağını düşünüyorum. İlk maça göre daha farklı bir 11 oluyor bu şekilde.
"YÜCE ATATÜRK"
Stoch-alex-kuyt-sow 4 lusu ayni anda sahada olmazsa rahatlıkla kazanırız.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Nasıl bir 11'le çıkacağını kestiremiyorum. Fakat oyunun nasıl olacağını biliyorum. Muhtemelen defansif ağırlıklı çıkacağız ve duran toplardan yararlanmaya çalışacağız.
Fenerbahçe zorlanacak ama turu geçecektir. Bizim avantajımıza olur zorlanmaları, yorgun bir Fenerbahçe ile karşılaşmak daha iyi tabi ki.
Ben futbolda böyle bişey olduğuna inanmıyorum özellikle bizim takım için Kayseri maçında 120 dakika oynayıp süper finale ilk maçında müthiş giriş yapmıştık hemen sonrasında olmasına rağmen maç.
eğer gol olursa alex atar buraya şimdiden yapayim kral yine krallığını yapar zaten alex hazırlık maçlarında da takımı tek başına sırtlamıştı
Benim muhtemel 11'im
------------------------volkan
gökhan---------bekir---------egemen---------hasan ali
----------------baroni---------topal--------------------
topuz-----------------alex-----------------kuyt
-------------------------sow
Alex , Caner , Egemen , Volkan bu isimlerden birisi veya ikisi eksik olursa Fenerbahçe turu geçemez.Birde Vaslui tesadüfen berabere kalmadı diyenler:
Young Boys iyi takımdı,
Paok Şanssızlıktı ,
Vaslui kendi evinde XX maç kaybetmemiş ,
Bu takımlar Fenerbahçe'den iyiyse Avrupaya gitmemiz 5 Sene yasaklansaydıda ilerleseydi Futbolumuz.Eğer burada Fenerbahçe elenirde yönetimden , taraftardan Vaslui iyi takımdı gibi söylemler olursa bizim futbolumuz ilerlemiyor demektir.
Bizim Quaresma gibi adamımız var göndermeye çalışıyoruz. Fener'de Sow 11'e giremiyor. Ne kadar ilerledi kulüplerimiz yahu. (!)
volkan - egemen - bekir - gökhan - hasan - topal -topuz - stoch - alex - kuyt - sow
bugün 4-2-3-1 oynar defans belli,orta saha 2 lisi baroni topuz olur sağ açık kuyt amc alex sol açık stoch forvettede sow diye düşnüyorum
Ben eleniriz diyorum 1-0 lık yenilgi ile
İlk biz atsak da bi görsek öndeyken nasıl oynuyoruz.Hazırlık maçlarıyla birlikte 4 maçta da öne geçemedi takım.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Büyük ihtimalle eleneceğiz.
Muhtemel onbir:
Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali, M.Topuz, M.Topal, Cristian, Caner, Alex, Kuyt
Sow sakat mı ? Neden oynatılmıyor anlamış değilim.
Football is simple,but Football Manager is not
Ntvspor,Topal'ın hafif sakatlığı var oynanması beklenmiyor dedi.
Onların muhtemel kadrosunda orta sahada Cristian ve Selçuk var.
o Mehmet'ten sonra bu orta sahaya Selçuk seviye atlatır.
bence sow da kuyt da stoch da olacak alex olmayacak 4-3-3 deneyecek kocaman.
Kim Ne Derse Desin Fenerbahçe'nin En İyi Bu 11'i Olur
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
bakalım 2 senedir sistem oturtmaya çalışıyo büyük bir projesi var heralde bug arııyo yada
ama boşa çabalıyo fenerbahçe böyle futbol oynayamaz kafa yapısını söyleyeyim ben size adamın kafasında tek bir taktik yüklü
- gol at geriye yaslan defansif oyna barca vari boş boş paslar yap.
Geçen sene playoflardaki futbolun 2/3'sini sergilesek geçeriz bu turu.Ama açıkçası ümitli değilim ve yenilerek eleneceğimizi düşünüyorum.İnşallah yanılırız.
Bu arada Aykut Hoca'yı kolayca harcayan arkadaşlara bir tavsiye, efsaneler kolay yetişmiyor.Fatih Terim'in 4 yıllık döneminin evvelini de hatırlayın.Aykut Hoca'nın yanlışları yok mu, var tabiki.Benimde eleştirdiğim noktalar var.Önceki sezon 17'de 16 yaptığımız dönemde birçok maçta sergilediğimiz o futbolu Avrupa'ya yansıtabilsek Çeyrek finalden aşşağısı gelmez.O zamanda takımın başında Aykut Hoca vardı hatırlatayım.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Aykut KOCAMAN : "Ne Avrupa'da bir takımı çalıştırmak istiyorum, ne de Milli Takım Teknik Direktörlüğü; benim için zirve Fenerbahçe'dir
kişisel bi problemim yok dostum sadece Fenerbahçeden üstün görmüyorum ben bu adamı.Bir hoca bir takımda 3.senesini geçiriyorsa o takımın ileriye gitmiş olması gerekir en azından Fenerbahçe için böyle adam geldiği günden beri ben daha iyi futbol oynadığımızı görmedim hatta her geçen sene daha kötüye götürdü takımı.Vizyonsuz,taktik teknik bilmeyen,idmanlarda 5e2 oynatmaktan başka bişey bilmeyen fenerbahçeli olmasıyla kredisi tükenmeyen antrenör diye ortada gezen birisi neyse bu topice daha fazla yazmıyım maç konusu sonuçta.