Eee o kadar kanal varken yayını kanaltürk alırsa böyle olur tabi...
Eee o kadar kanal varken yayını kanaltürk alırsa böyle olur tabi...
Olan genç kalecimize olacak. O'na üzülüyorum. Burada öfke kusanlar, sinirlenenler gördüm. Onlar adına da üzülüyorum; çünkü genç, önü açık bir kaleci bu şekilde bitirilecek. Arsenal'in 2 yıl önce takip ettiği, hatta raporda yeterli derecede iyi olarak gösterilen kaleci Mert Günok değil miydi? Geçen sene oynadığı maçlarda buraya gelip, onun adına iyi yorumlar yapanlar bizler değil miydik? Acele etmeyin. Kendini toparlayacaktır, kupa maçında olmadı, milli maçta da olmadı; ama diğer maçta olacaktır. Evet, belkide milli maç için olmaması, diğer kalecilerin kaleye geçmesi gerekirdi; ama Avcı böyle işte. Genç Milli Takımını yöneten Avcı, yine avına kilitlenmiş O'nu deniyor. Üstelik bir kayıbımızın da yaşanmayacağı bir maç ''Hazırlık Maçı''. Umarım bu gencimizde yitip gitmez...
Açıklama ve saygılarımla...
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Mert oLayı farkLı bir oLay. Mert şu anda Fenerbahçe nin kaLesini koruyor oLsa dedikLerine katıLırım, ama Fenebahçenin yedek kaLecisi durumunda ve önünde VoLkan varken daha as kaLeci oLabiLmesi için 5-6 yıLı var. Bu durumda iken Trabzonspor un başarıLarında roL oynayan ToLga ya ve ne kadar eLeştiriLsede şu anda biLe Mertten daha iyi ve tecrübeLi oLan Cenk`e ayıp oLmuyor mu ? Sinan ve Onur`a değinmeyeceğim biLe. Bu memLeket çok genç kaLeciLer gördü. O yüzden biraz mantıkLı düşüneLim.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961
Cidden bilmedigimden soruyorum Resmi kaynak varmi arsenalin takip ettigine dair ? , eger yoksa basina inanmayin.
nese maca gelirsek kotu basladik umarim duzeliriz ilerde.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
son iki maç mert açısından rezalet oldu. umarım aykut hoca güvenir kendisine. bir oyuncuyu kaybetmek çok kolay ama önemli olan kazanabilmek.
İlerleyen dakikalarda penaltı pozisyonunun tekrarı ekrana geliyor, rakip oyuncu Mert'e gelmeden önce bizim oyunculardan biri arkadan çekiyor spikerde "Allahtan bu penaltıyı vermemiş ilk dakikalarda 2 penaltı yicektik" diyor.![]()