Ujfalusi Gol Atmanın Sırrını Açıkladı!
Bugün oynanan Denizlispor maçından sonra basın toplantısı düzenleyen Ujfalusi gazetecilerden birinin "Defans oyuncusu olarak neredeyse bir forvet kadar çok gol atıyorsunuz, nasıl yapıyorsunuz bunu?" sorusuna şu yanıtı verdi : "Benim geldiğim yerde insanlar siyasetten,futboldan,modadan çok müzik konuşur. Her işe başlamadan önce kendilerine hitap eden müziği dinlerler. Kimi zaman slow bir parça olur bu müzik, kimi zaman da sert. Ben maçlardan önce sert müzikler dinlemeyi seviyorum, özellikle Viking Metal. Çünkü aşırı gaz veriyor, maç isteğim olmadığı anlarda Twilight Of The Thunder God dinliyorum mesela, solosunu duyunca maça çıkma isteği geliyor. Gol atma sözü verdiğim maçlardan önce ise Battle Song dinliyorum, bas ağırlıklı ve sert bir şarkı daha, savaş diyor, her şeyinle savaş, varınla yoğunla savaş. İşte bu benim sırrım."
Ujfa'nın söylediklerini çeviren Berkay Özdemir'e de söylenenleri anında çevirdiği için teşekkür edildi ve alkışlandı.
Sıradaki rakip Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool!
Usta zevkini çıkara çıkara, okuyanlara zevk vercek şekilde yazıyorum işte![]()
![]()
Reina'nın Panterleştiği, Muslera'nın Kedi Kaldığı Bir Maç!
Şampiyonlar Ligi ilk maçında Liverpool deplasman'ına giden Galatasaray rezalet bir oyun sergiledi. Orta saha ve defansın görevlerini aksattığı, Muslera'nın geleni içeri aldığı bi maç oldu. Ama suç bende maç başlamadan önce takım konuşmasını Ümit Davala'ya yaptırdım o da bizden bişey beklemiyolar dedi adamlar oynamadı tabi.
![]()
Zorlu Inter Maçı Öncesi Moral Topladık!
Gel Arenaya Inter Bekliyoruz Elimizde Meşalelerle !
![]()
Kükreyedur Aslanım!
Liverpool yenilgisinden sonra Şampiyonlar Liginde atağa geçmek isteyen Galatasaray evinde Inter'i sahaya gömmesini bildi. Muslera maçtaki kritik kurtarışlarıyla Liverpool hezimetini unutturdu.
![]()
Liverpool maçın da SABRİ REYİS gol atmış
Liverpool biraz üzdü bizi ama İnter toparladı![]()
ADANA DEMİRSPOR
Sabri orda gol atınca çok ümitlenmiştim aslında toparlarız diye ama olmadı
Rangers maçında Wilfried'den yoksun oynayacağız Milli Takımda olacak, sağlık olsun.
Devre Arası İçin 2 Transfer Bitti.
Darron Gibson'ın bekleneni verememesi sonucu 25 yaşındaki Clement Chantome ile anlaşıldı.
Scout Ekibimizin başarılı araştırmaları sonucunda serbest transferden 19 yaşındaki genç yetenek Lorenzo Crisetig ile anlaşıldı.
Şimdiki rakip Glasgow Rangers!
![]()
Sahadaki 4 Gol de CimBom'dan !
Mükemmel bir oyunla oyunu tamamen kontrolümüz altına aldık. Selçuk orta sahayı domine etti, bunun sonucunda forvetlerimize sadece son vuruşları yapmak kaldı. Ama çok da başarılı olamadılar, Wilfried'in yokluğu hissediliyor ve hissedilmeye devam edecek!
Fildişi Sahilleri'nden oyuncu alırsam bi daha 2 olsun. Eboue de habire sakatlanıyordu milli takımda.
![]()
Ujfa'nın mp3 player'ı ile birisi oynamış, Ferdi dinletmiş galiba Ranger maçı öncesi![]()
Gece gece beni güldürdün Allah da seni güldürsün![]()
![]()
![]()
Galatasaray Teknik Direktörü Muhammet Er yönetime sakatlıklardan sıkıntı çektiğini dile getirdi ve Tim Matavz isminin transferi için girişimlere başlamalarını istedi. Yönetim de Er'in istediği kırmayıp görüşmelere başladı.
AVRUPA FATİHİ GALATASARAY !
Göreve geldiği günden beri Galatasarayla türlü türlü başarılara imza atam Er, Avrupa macerasında süper bir grafik çizdi. İsterseniz şimdi sözü maçlara bırakalım.
Hiç bi maçta Aykut Hoca gibi 9 defansla oynamadım, tüm maçlarda atak oynadık ve çok güzel bi grafik çizdik
Bu arada adımın Fenerbahçe'yle anılması hoşuma gitti, ezeli rakibim beni istiyor
![]()
BALDIZDAN TATLI KURA !
Eleme turunda rakibimiz Atletico Bilbao ! İstesek bu kadar iyi bi kura çekemezdik.
Kuradan sonra Cimbom'un tecrübeli golcüsü ve savunmacısı Servet Çetin şu demeci verdi; Biz Inter'i Arena'ya, Liverpool'u İngiltere'ye gömmüş takımız Atletico ney la? Bu arada ben gol atmak için müzik dinlemem, sadece atarım." Yaptığı açıklamada Ujfa'ya laf atan Servet daha sonra Gladyatör lakaplı Ujfalusi'yle arasının çok iyi olduğunu, bunun şakadan ibaret olduğunu belirtti.
Türkiye Kupasında İlk Rakip Sakaryaspor !
![]()
Puan Durumu
![]()
Takımın Xavi'si Muslera
Yeni transferler ve gençler umut veriyor!
Sıradaki rakip çok tanıdık!
![]()
Ummadık Taş Baş Yardı!
Fenerbahçe maçı öncesi moraller bozuk :/
Ligde iyiyiz ŞL de de aynı
Şimdi sıra Türkiye Kupası bakalım ne olacak
ADANA DEMİRSPOR
Orda da gayet iyiyiz hocam 3 kupa istiyo taraftar
Galatasaray Tutuk Başladı, Elmander Bileğini Konuşturdu!
Dün oynanan Fenerbahçe-Galatasaray Türkiye Kupası maçında Galatasaray ilk yarıyı güzel bitirdi, ancak ikinci yarıda Fenerbahçe 2 golle cevap verince Galatasaray'da stres havası oluştu, bunun üstüne bir de Wilfried sakatlığı eklenince herkes umutsuzluğa düşmüştü ki genç çalıştırıcı Er sahada tecrübeli Elmander'i soktu. Elmander hocasının ona verdiği şansı iyi kullanarak 3 gol birden attı ve Çeyrek Final vizesini Cimbom'a kazandırdı!
Sıradaki Rakip Adanaspor!
![]()
Adanaspor Maçından Sonra Teknik Direktör Muhammet Er Gazetecilerin Sorularını Cevapladı
Gazeteci: Bugünki oyundan memnun musunuz? Adanaspor'u 2-0 yendiniz.
Er: Bugünkü oyundan memnun olduğum söylenemez. Tim Matavz isminden çok şey bekliyordum bu oyunda ama bekleneni veremeyince devrede oyundan aldım Quintero'yu oyuna sürdüm o da yüzümü kara çıkarmadı 2 gol birden attı sağolsun.
Gazeteci: Peki bundan sonra Galatasaray'ın izleyeceği yol ne olacak?
Er: Şu anda lige odaklanmış durumdayız, önümüzdeki 4-5 maçtan sonra Şampiyonlar Ligi'nde maçımız var, o zamana kadar olan tüm maçlarımızı kazanıp Şampiyonlar Ligi'ndeki maça moralli gitmek istiyoruz.
Sırada Gençlerbirliği Var!
![]()
Güzel galibiyetlerine armağanımdır
[YOUTUBE="ULz7chWyvYE"]Elleri göreyim[/YOUTUBE]
Petucci yazmışlar ayıp hocam petrucci o![]()
Nescafe 3ü 1 arada gibi çok iyi geldi inşallah oyunculara da etki etmiştir![]()
Rens van Eijden adlı oyuncu West Bromwich'e 1.1 Milyon Euro'ya satılmıştır. Oyuncumuza yeni takımında başarılar dileriz.
Konuyla ilgili yorum yapan Er "Ayrıldıktan hemen sonra 'Kurtuldum.' diye açıklama yapmış. Elbet bir gün West Brownich'le maç yaparız da sen oynarsın, o zaman evinden aldırcam seni." laflarını sarf etti.
Benimkiler satriani sevmiyo galiba
![]()
Sezon sonu serbest kalıyordu galiba ozan ipek, takibe al derim rotasyonda kalsın![]()
Uzatmış 2015'e kadarOspina'yı bekliyodum o da Juventus'a gitmiş gittim 18 yaşında potansiyeli olan bi kaleciyi aldım da daha imza atmadı bekliyorum
![]()
profilini atarsın buraya bir ara. 11 yıllık kalecilik deneyimim olduğundan kaleci deyince bakasım geliyor hemen![]()
![]()
Daha sonra atıcaktım transfer sezonu sonunda da dur atıyım şimdiKalecilik deneyimi derken başkanım
![]()