Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

15 62.50%
  • Berabere biter

5 20.83%
  • Gaziantepspor kazanır

4 16.67%
Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 266 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gaziantepspor | STSL 2.Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Muhtemelen bugün şöyle bir kadro çıkacak, benim beklentim bu yönde:

Mert, Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Krasic, M.Topal, M.Topuz, Stoch, Kuyt, Sow.

442 formatına en iyi kadro bu olsa gerek.
    İnşallah bu kadro çıkar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

O kadro olmaz, olmamalı. Stoch ve krasic den biri kesik yer.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kesik yemez, yememeli. Krasiç izleyebildiğim kadarıyla defansa yardıma gelen çok koşan bir isim aynı şekilde Stoch'ta bu sene oynadığı maçlarda geriye gelmeye başladı o ikili aynı anda sahada olur ve Alex'i kesmesiyle birlikte 4-4-2'ye geçeriz artık. Ama hala Cris-Selçuk-Topal üçlüsü yapıcaksa 4-2-3-1'e devam edicekse Alex'i hiç kesmemeli.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Kafasına göre takılan Cristian'ın , Alex olayından sonra hiç faydalı olacağını sanmıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bakalım Aykut Kocaman Caner'i mi oynatacak Stoch'u mu Stoch sezona kötü başlıyor oynayamıyor ama bir iki ay sonra uçuşa geçiyor
    sorman bile ayip caneri oynatacak tabi manevi evlatlari caner,cristian,selcuk bu üclü asla kesik yemez.. takimin efsanesi alex bile kesik yer ama bunlari kestigini görmedik bu zamana kadar..

Bende üstteki kadroyu isterim ama Aykut Kocaman o kadroyla çıkmayacaktır, adım gibi eminim.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    sow
    stoch - krasic - kuyt
    topal - cristian
    caner - egemen - yobo - gg
    mert

kazaniriz bence, en kotu beraberlik olur. kendi sahamizda da puan kaybedeceksek sampiyonluk iddasindan bahsedemeyiz. ne yapar eder kazaniriz, kazanmaliyiz. kuyt gollerine devam eder diyorum :]

Mert, Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Krasic, M.Topal, M.Topuz, Stoch, Kuyt, Sow.

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    mert - hasan - yabo dayı - egemen - gökhan - cris - topal - caner - krasic - kuyt - sow
    az cok hepimiz ayni kadrolari yapmisiz. Alex olmayinca sahadaki 11 nasil da netlesiyor, maalesef durum bu. Alex oldu mu hangileri oynamayacak diyoruz, boylesi daha iyi olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    sorman bile ayip caneri oynatacak tabi manevi evlatlari caner,cristian,selcuk bu üclü asla kesik yemez.. takimin efsanesi alex bile kesik yer ama bunlari kestigini görmedik bu zamana kadar..
    eee koşularına bkıyor Aykut hoca futbol oynamasada olur sahi biz usain bolt futbol oynamak istiyormuş forvete veya kanatla stoch yerine falan alsa hoca koşan adam neticede blake i de ikna eder bold

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mert
    Gökhan-Yobo-Egemen-Hasan Ali
    Krasic-Cristian-Topal-Stoch
    Kuyt-Sow

En ideal kadro olarak görünüyor ama hoca 4-4-2 oynar mı ? Bilinmez. Alex yoksa o sistemde ısrar etmenin faydası da yok. *Alex yokken Alex yaratmaya çalışmak Alex'in annesinin babasının işi.

*Rıdvan Dilmen
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Mert
    Kuyt-Sow

En ideal kadro olarak görünüyor ama hoca 4-4-2 oynar mı ? Bilinmez. Alex yoksa o sistemde ısrar etmenin faydası da yok. *Alex yokken Alex yaratmaya çalışmak Alex'in annesinin babasının işi.

*Rıdvan Dilmen
    madem devrim yapıyoruz şu Cristian da gitsin arkadaş ya kötü oluyorum onu kadroda görünce.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Mert
    Kuyt-Sow

*Rıdvan Dilmen
    su kadroyla ciksin baska birsey istemiyorum arkadas.. ridvan hocaninda dedigi gibi alex yoksa tek forvetli sistemde israr etmemeli.. ama hocada cesaret yok cift forvet oynatmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

stoch 4-4-2 de sol açık oynayamaz bence ayağının dışıyla top süren birisi çünkü dışa doğru attığı çalımlar daha başarılı zaten daha çok içeri sokulduğu için forvet gibi oynuyor solda caner oynar bence

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Facx View Post
    stoch 4-4-2 de sol açık oynayamaz bence ayağının dışıyla top süren birisi çünkü dışa doğru attığı çalımlar daha başarılı zaten daha çok içeri sokulduğu için forvet gibi oynuyor solda caner oynar bence
    Bayernin oynadigi gibi oynanamaz mi 442? ters ayakli kanat oyunculariyla oynuyorlar genelde. simdi fbtv de gecen seneki antep maci vardi 3-1 kazandigimiz. solda stoch sagda caner vardi ve gayet de basarili bir 442 icra ettiler.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bayernin oynadigi gibi oynanamaz mi 442? ters ayakli kanat oyunculariyla oynuyorlar genelde. simdi fbtv de gecen seneki antep maci vardi 3-1 kazandigimiz. solda stoch sagda caner vardi ve gayet de basarili bir 442 icra ettiler.
    bayern 4-4-2 oynamaya mı başladı ? mandzukic i falan o yüzden aldılar galiba

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bayern 4-4-2 oynamaya mı başladı ? mandzukic i falan o yüzden aldılar galiba
    tamam 4-2-3-1 oynuyorlar ama anlatmak istedigim kanatlarin ters ayakli olmasi, hemen atarlanma

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

tamam 4-2-3-1 oynuyorlar ama anlatmak istedigim kanatlarin ters ayakli olmasi, hemen atarlanma
    ne atarlanması hocam ben bu sene hiç izlemedim bayern i 4-4-2 için almışlardır diye düşündüm pizarro ve mandzukici ama şimdi baktım hala 4-2-3-1 oynuyolar 4-2-3-1 le 4-4-2yi bir tutulmamalı 4-4-2 4-3-3 daha yakın 4-2-3-1 e (barcelonanın oynadığını kastedmiyorum) kanatların ters ayaklı olmasıda mantıklı zaten 4-2-3-1 de 4-4-2 de ters ayaklı kanatlar tutmaz gibi geliyo tabi bekler kanat gibi oynarsa başka o zamanda defans yapmak zorlaşır bi oynasın fenerbahçe bu gün öyle bakarız nasıl oluyo

Orta sahada Selçuk oynamasın da onun dışındaki her kadro alternatifine razıyım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Son maçta Selçuk iyiydi. Topuz-Selçuk suanda en formda ikili. Onlar oynamalı bence.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe bu maçta puan kaybeder ve Şampiyonlar liginde gruplara kalamazsa Aykut Kocaman'ın vadesi yavaş yavaş dolmaya başlar. Alex tuz biber oldu zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Mert, Gökhan Gönül, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Krasic, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Selcuk, Sow, Kuyt

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Topal yerine Caner olaydı iyiydi ama bu da güzel bakalım 4-3-3 mü olacak 4-4-2 mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

moskova macinin kadrosuyla cikmisiz, cristian yerine topuz var. solda sow olacak galiba yine.

Bu kadroyla 4-2-3-1 oynamaz heralde Aykut hoca. Bakalım 4-4-2 nasıl duracak takımın üzerinde.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Karcemarskas, İvan, Serdar, Şenol, Binya, Yasin, Bekir, Turgut, İbricic, Sosa, Cenk.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Alex yoksa Fenerbahçe puan kaybeder
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Antep güçlü değil. Fener rahat alır.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

4 4 2 den ziyade 4 3 3 kadrosu gibi duruyor bence

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

caneri kesebildi sonunda iyi ama stoch yine yok umarim 2. yari sokarda krasicle birlikte izleriz..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aykut Kocamanın saçlar fena beyazlamış
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

----------------Mert-----------------------
    Gökhan-Egemen-Yobo-HasanAli--
    -----M.Topal--M.Topuz---Selçuk---
    Krasiç----------Kuyt----------Sow

Şeklinde bir 4-3-3 beklemekteyim diziliş olarak.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri