Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Gaziantepspor kazanır
O kadro olmaz, olmamalı. Stoch ve krasic den biri kesik yer.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Kesik yemez, yememeli. Krasiç izleyebildiğim kadarıyla defansa yardıma gelen çok koşan bir isim aynı şekilde Stoch'ta bu sene oynadığı maçlarda geriye gelmeye başladı o ikili aynı anda sahada olur ve Alex'i kesmesiyle birlikte 4-4-2'ye geçeriz artık. Ama hala Cris-Selçuk-Topal üçlüsü yapıcaksa 4-2-3-1'e devam edicekse Alex'i hiç kesmemeli.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Kafasına göre takılan Cristian'ın , Alex olayından sonra hiç faydalı olacağını sanmıyorum.
Bende üstteki kadroyu isterim ama Aykut Kocaman o kadroyla çıkmayacaktır, adım gibi eminim.
Burak
Mert
Gökhan-Yobo-Egemen-Hasan Ali
Krasic-Cristian-Topal-Stoch
Kuyt-Sow
En ideal kadro olarak görünüyor ama hoca 4-4-2 oynar mı ? Bilinmez. Alex yoksa o sistemde ısrar etmenin faydası da yok. *Alex yokken Alex yaratmaya çalışmak Alex'in annesinin babasının işi.
*Rıdvan Dilmen
...
ne atarlanması hocam ben bu sene hiç izlemedim bayern i 4-4-2 için almışlardır diye düşündüm pizarro ve mandzukiciama şimdi baktım hala 4-2-3-1 oynuyolar
4-2-3-1 le 4-4-2yi bir tutulmamalı 4-4-2 4-3-3 daha yakın 4-2-3-1 e (barcelonanın oynadığını kastedmiyorum) kanatların ters ayaklı olmasıda mantıklı zaten 4-2-3-1 de 4-4-2 de ters ayaklı kanatlar tutmaz gibi geliyo tabi bekler kanat gibi oynarsa başka o zamanda defans yapmak zorlaşır bi oynasın fenerbahçe bu gün öyle bakarız nasıl oluyo
![]()
![]()
Orta sahada Selçuk oynamasın da onun dışındaki her kadro alternatifine razıyım![]()
Son maçta Selçuk iyiydi. Topuz-Selçuk suanda en formda ikili. Onlar oynamalı bence.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fenerbahçe bu maçta puan kaybeder ve Şampiyonlar liginde gruplara kalamazsa Aykut Kocaman'ın vadesi yavaş yavaş dolmaya başlar. Alex tuz biber oldu zaten.
Mert, Gökhan Gönül, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Krasic, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Selcuk, Sow, Kuyt
Topal yerine Caner olaydı iyiydi ama bu da güzel bakalım 4-3-3 mü olacak 4-4-2 mi ?
moskova macinin kadrosuyla cikmisiz, cristian yerine topuz var. solda sow olacak galiba yine.
Bu kadroyla 4-2-3-1 oynamaz heralde Aykut hoca. Bakalım 4-4-2 nasıl duracak takımın üzerinde.
Karcemarskas, İvan, Serdar, Şenol, Binya, Yasin, Bekir, Turgut, İbricic, Sosa, Cenk.
Alex yoksa Fenerbahçe puan kaybeder
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Antep güçlü değil. Fener rahat alır.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
4 4 2 den ziyade 4 3 3 kadrosu gibi duruyor bence
caneri kesebildi sonunda iyiama stoch yine yok umarim 2. yari sokarda krasicle birlikte izleriz..
Aykut Kocamanın saçlar fena beyazlamış![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
----------------Mert-----------------------
Gökhan-Egemen-Yobo-HasanAli--
-----M.Topal--M.Topuz---Selçuk---
Krasiç----------Kuyt----------Sow
Şeklinde bir 4-3-3 beklemekteyim diziliş olarak.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz