3 dk sonra Baroni atar uzaktan.
3 dk sonra Baroni atar uzaktan.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Barış öyle yerde faul yağtıki Alex atar şimdi.
Neyse atamadı.
Çok iyi bir 2. yarı oynadık rakibe pozisyon vermedik diyebilirz.Sonuç bu olmamalıydı.İlk yarıyı izlemedim bilmiyorum![]()
Tehlikeli yerden frikik kullanıyor Fenerbahçe, son pozisyon belki de maçtaki.
Kötü vuruş, bitti maç. İkinci yarı itibariyle konuşursak, Trabzonspor kaybettiği 2 puana yanmalı, Fenerbahçe kötü oynadığı maçta kazandığı puana sevinmeli bence.
Maç bitti.İyi oldu iyi.
Fenerliler bence kazandıkları 1 puana sevinsinler.Trabzonspor farka gidebilirdi.
Tam beraberlik takımı olduk arkadaş. Hazırlık maçları dahil 14 maç 9 beraberlik. Şaka gibi.İyi ki kazanamadık bu maçı, yoksa yine güllük gülistanlık sanacaktı bazıları durumumuzu.Tebrikler Trabzon'a.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bu futbolla değil şampiyon olmak , sampiyonluk potasına bile giremeyiz
Rezil bir futbol oynadık.Kuyt ve Krasic'li kadro ne yapacak bakalım.Artık her maç farklı bir bahane bulmaktan sıkıldım.Aykut Kocaman'ın şu 2 ayı geçene kadar takım düşme potasına gitmez inşallah.Recep'in oynamasına sevindim ancak böyle sıkıntılı bir karsılasmada girmesi tartısılır.Recep kendine güvenip vursa gol yapardı o pozisyonu ama güvenemedi pas verdi.Bu arada sanırım Bamba'yla girdigi bir pozisyonu vardı Sow'un orda net bir müdahale vardı Sow'un ayagına penaltı calabilirdi hakem.
FM 2013 aykut kocaman yollamayı düşünüyorum..bu kadar taktik yoksunu bir adam olamaz ya....trabzon son 10 dakikada kacırdıklarını atsaydı keşke..yoksa bu adamın başka türlü gideceği yok bu takımdan....
Tek kazanç Recep Niyaz... En azından ter atıyor, heyecanı yeniyor.
Aykut istifa edene kadar futbol forumuna uğramam.
Aykut Kocaman'ın yaptığı en iyi iş oynatmadan puan kazandırmak.
1 puanı zor kurtardık, maç trabzonun hakkıydı.
ek: şu olcanın kaçırdıkları fm de olsa oyunun saçmalığına kızardık, ama oluyor işte gerçekte de...
Vay arkadaş Olcan neler yaptı öyle saç baş yoldurdu. Fenerbahçe 1 puanı Olcan'a borçlu. Birde Trabzon'un savunmasındaki bamba'mıydı neydi onu çok beğendim. Maçı hakeden tarafa gelirsek Trabzon'du net. İlk yarıda belki beraberlik diyebilirim ama ikinci yarı kensinlikle Trabzon'du. Aykut Kocaman katliamına devam.
Bir de benim anlamadığım bir durum var Fenerli arkadaşlar açıklayabilir mi? Aykut kocaman neden her maç illa en erken 70'de değişiklik yapıyor? 70'den önce değişiklik yaptığını görmedim. Stoch neredeyse maç boyunca isabetli pas atmadı. Nasıl tahammül edebiliyor? Neyin sistemi bu?
FM Gazetesi
Fener böyle giderse namağlup 10. bitirecek ligi.
Trabzonspor daha fazlasını haketmişti olmadı. İki takıma da tebrikler.
Siz 2 ay sonra takımı görün
Hele bi Avrupa Liginden elenelim, Türkiye Kupasına havlu atalım, Liderden 9-10 puan fark yiyelim siz o zaman takımı görün, bakın bakalım nasıl takır takır kazanıyor maçları, çok aceleci davranıyorsunuz çok.
Sizin bi kere umutsuzluğa kapılmanıza bile gerek yok çünkü sizde Alex var. En yakın zamanda türbe bile dikeriz. Siz bakmayın her maçı jubile maçı havasında rahat oynadığına. Aziz Yıldırım=Aykut Kocaman=Alex > Fenerbahçe bunu biz kabullendik beyler ! Bu nedenle rahat olun bu takım taraftarın eseri.
...
edit .
Last edited by erdem344 : 24.Eylül.2012 at 23:53
Trabzon'da Yasin'i de çok beğendim ben. Kendinden emin ve kabiliyetli bir oyuncu.
FM Gazetesi
Trabzonspor'da Bamba - Yumlu ikilisinde sakatlık olmadıktan sonra Giray'a sıra gelmez. Maçın adamı Bamba idi.
Arada bir maç kazanın arkadaş ya bu ne be...
Iki kadin taraftar baslarina siyah poset gecirip biskuvi reklami yapmis, selamlarimi yolluyorum onlara. resimi ekliyecektim ama yonetici kardesler kizmasin sonra
O insanlari goren Sow veya Yobo ne der acaba ?
yazıklar olsun onlara iğrenç insanlar diyecem de şimdi bana insan lafı da pek anlamlı gelmedi bu cümleye
Fener yenilmedigine dua etmeli
Meireles'in pozisyona kimse kolay bi pozisyon olarak görmüyor.Görüşler en az 3 ay olacağı yönünde çok çok geçmiş olsun.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Aykut Kocaman:''Zamanı geldiginde severek ayrılacagımdan herkes emin olsun''
Aynen ya Meireles'in sakatlandığı pozisyonu gördüm de çok fena olmuş.O tür bir sakatlık kolay kolay geçmez diye düşünüyorum inşallah yanılırım.Allah şifa versin.
Ne 3 ayı yahu, adam son pozisyonda ayakta değil miydi ?