Samet Guzel @Guzelzinho
Bir Fenerbahce taraftari ve ayni zamanda Fenerbahçe Sk calisani olarak Buyuk Kaptan @Alex10combr 'ye hersey icin cok tesekkur ederim.
Haber yalan sanırım Fenerbahçe SK çalışanı olarak yazmış hala takımda.
Samet Guzel @Guzelzinho
Bir Fenerbahce taraftari ve ayni zamanda Fenerbahçe Sk calisani olarak Buyuk Kaptan @Alex10combr 'ye hersey icin cok tesekkur ederim.
Haber yalan sanırım Fenerbahçe SK çalışanı olarak yazmış hala takımda.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Edit:Yalanmıs haber.
Öyle bir twiti yok
https://twitter.com/Guzelzinho
Yalan konuşcak halim yok.
https://twitter.com/Guzelzinho/statu...98342575296512
Last edited by furkan58 : 01.Ekim.2012 at 19:59 Reason: ekleme
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Alex'in verdikleri Fenerbahçe'ye Aziz Yıldırım'dan da , Aykut Kocaman'dan da çoktu . Büyük vefasızlık yapıldı . Yolu açık olsun efsane'nin . En kısa sürede yönetim ve teknik direktör istifa edip , yeni yapılanmaya gidilmeli.
hala olayın şaşkınlığını atamamış bulunmaktayım alex yok artık son dönemde gördüğüm en iyi futbol zekası yok artık maç kurtaracak köttü oynayacak takımı ateşlendirecek taraftarın sevgilisi alex yok artık.
Bu yönetim başarısızlığıdır eğer 2 kişiden biri gidecekse bu alex olmamalıydı aykut kocaman olmalıydı çünkü eğer tek alex koşmuyor olsa tamam gitsin derdim ama ne stoch ne alex ne baroni ne de başka oyuncular koşmuyor çünkü adamın otoritesi takımın yıldızlarının yanında az kalıyordu eğer otoriter başka bir teknik direktör gelse alex 2 sene daha üst düzey oynardı adam gibi adamdı Alex.Bu ülke seni unutmayacak büyük kaptan büyük baba büyük 10 numara
@Guzelzinho
İstifa ettigim yonundeki haberler dogru degildir.
FM Gazetesi
Yolun acik olsun büyük insan ...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
ALEX DE SOUZA
Fenerbahçe Ile Sözleşmesini Fesh Etmeden Önce Yaptığı Açıklamada . " Ülkemden Iki Takımla Görüşüyorum . Bunlar Cruzeiro ve Coritiba Ama Şu Ana Kadar Kafamda Net Bir Şey Yok . Türkiye'de Taraftarlar Kendilerini Takımın Bir Parçası Olarak Görüyorlar . Bazen Fanatizmden Dolayı Sorunlar oluyor Ancak Bu Her Yerde Var . Galatasaray ve Beşiktaş Taraftarı ile Aram Hep Iyi Oldu . Ben Onlara Saygı Gösterdim Onlar da Bana Saygı Gösterdi . Türkiyede Bir Çok Şeye Anlam Veremedim 2010'da 3.000 Golü Atınca Kulüp Bana 300 Bin Euro Prim Verdi Bende O Dönem Mehmetçik Vakfına Bağışladım . Bunun Üzerine Aziz Başkan Bana Bunu Neden Yaptığımı Böyle Şeylerin Benim Görevim Olmadığını Söylemişti . Lefter Gibi Bir Efsane Ile Tanışmak Beni Çok Mutlu Etmişti Bende Onun Gibi Bir Efsane Olmak Isterim . Fenerbahçe Taraftarı Benim Güç Kaynağım Onlar Bana Hep Destek oldu Bende Geldiğim Gündem Beri Kendimi Buranın Bir parçası Hissettim . Umarım Onlar Büyük Başarılar Görecektir . " Şeklinde Konuştu.
alıntı.
Sizlere maddeler halinde Kocaman fiyaskonun özetini geçiyorum...
1-Cristoph Daum ile geçinemedin gönderdin,
2-Şampiyon olduğun sezon piyasa da gs ve bjk yoktu ts ile puan puan oldun(Niang-Lugano-Santos-Dia-Stoch-Emre-Alex li kadro ile)
3-Geçen yıl normal ligi GS'nin 9 puan gerisinde bitirdin playoff larda futbolcuların kenetlenmesi ile(şansa alınmış bir gs maçı sayesinde) son maça taşıdın.
4-Geldiğinden beri içerde 10 yıldır berabere bile kalmadığımız gs ye tek galibiyet alamadın(2-0 dan maçı verdin)
5-Avrupa nın en çakma takımlarına elendin
6-Alex ve Emre gibi iki kaptanın adam yönetme becerin olmadığı için ipini çektin.
7-Kimi istediysen alındı aldığın adamlardan istikrar sağlayamadın.
8-Korkak futbol anlayışın yüzünden hiçbir maçı rahat izleyemedik.
9-Bu sene milyonlarca euro harcanan takımın attığı gol sayısı Kalu Uche den az.
10-Yararlı olmadığım an giderim dedin. Ne duruyosun hala??
Arkadaşlar son olarak bana hiç geçen sene Aykut Kocaman'ın verdiği destekten bahsetmeyin. Eğer Fenerbahçe liysen üstüne milyonlarca euro kazanıyorsan işin bu ise o desteği vereceksin takımın yanında da duracaksın. Biz taraftarlar olarak desteğin kralını verdik hemde cebimizden para çıkarak. Kombine dediniz aldık, bilet dediniz aldık, taraftar kart dediniz aldık, forma ve ürün dediniz aldık, dergi dediniz aldık. Son maç evinde Gs ye şampiyonluk verdiniz canınız sağolsun dedik. Şike olayı patladı inanmadık arkanızda durduk üstümüze gelen düşmanlarla mücadele ettik. Şimdi soruyorum size bu taraftar bu sene bunları mı hak etti. Herşeyi elinize yüzünüze bulaştırdınız.
Yazıklar olsun hepinize !!!
(GFB FORUMUNDA ALINTIDIR!!)
Bravo Aykut hoca bravo ben Denizli de oturuyorum Rıdvan abisinin burda futbol okulu var oranın fotopraflarını çekmiştim o ara hatta Rıdvan kalp rahatsızlığı geçirmişti biraz muhabbet etme şansımız olmuştu ben Rıdvan aslında Aykut u pek sevmez sinsidir ve içten pazarlıklıdır demişti pek inanmamıştım şimdi şüphe düşmeye başladı bende...
Bu hayatımda nice futbolcular, nice teknik direktörlerin gidişine üzüldüm ama hiçbiri 10'un ki kadar üzücü olamadı...
''Alex'le sonsuza'' oldu ''Aykut'la sonsuzluğa''
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
2004-2005 sezonundan bu yana Çubuklu’yu başarıyla taşıyan Kaptanımız Alex de Souza’nın kontratı, kendisinin talebi üzerine karşılıklı olarak fesh edilmiştir.
Müzemizdeki formasıyla, Yoğurtçu Parkı’ndaki heykeliyle armamızın bir parçası olan Alex’e ve bizimle bir bütün haline gelen de Souza Ailesi’ne teşekkür ederiz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Bu adam çubukluyu giyecekti son maçını full stada karşı oynayacaktı, ama özel maç ama lig maçı farketmez.
Maç sonu omuzlara alınacak kendisine plaketi verilecek biz taraftar olarak boğazımızı yırtacaktık sevgimizi haykırırken.
O ağlayacak biz ağlayacaktık.
Mabedde olmalıydı vedamız.
Şu operasyonu kalbi olan hiç bir insan kabul edemez.
Bu takıma Aziz Yıldırım isterse artık 1 milyar doları getirsin zerre umrumda değil.
Fakir ama onurlu, vefalı bir takım olmayı yeğlerim.
Parası da projeleri de yerin dibine batsın
en azindan artik fm'de bedava olarak alabilecegimiz bir Alex var![]()
Bu mudur yani ? Resmi siteden ufak bir teşekkür. Ayıptır ayıp. Alex başkandan da hocadan da Fenerbahçe futbol takımına daha yararlı olmuş bir adamdır. İkisi de gözümde küçücükler şu an.
Bir taraftar yazmış sanırım bu yazıyı;
Biraz sonra uçağa bineceğim. O dakikadan sonra, Brezilya size uzak, Türkiye bana yakın olacak. Evet, birazdan peronda yavaş adımlarla yürüyeceğim. Önce arkama bakmak istemeyeceğim, gözlerimle savaşacağım. Çok kısa sürecek. İlk adımda yenileceğim. Başımı arkaya çevirdiğimde milyonları görmek, milyonlarca sevgiyi bırakıp gitmek zor olac...ak, olmalı.
Dianne’ya sesleneceğim çok kısık sesle. ‘Bak diyeceğim, bak neleri bırakıyoruz…’ Dianne’a gülümseyecek bana. Sıcak bir öpücük kondurabilir o anda, belki hiçbir şey yapmaz. Öylece beklerim ben yine. Bu aşkı ona söylemezsem, buradan nasıl giderim. Sonra kızlarımı kucağıma alacağım, bavulumu bırakıp. Onlar ağlayacaklar. Seviyorlarsa babamı bu kadar, neden gidiyoruz? diyecekler… Susacağız eşimle. Cevap veremeyeceğiz. Kızacağız kendimize.
Bir el yükselecek başımdan yukarı. Hüzün kokacak baştan sonra. O el hiç inmek istemeyecek. Hep veda sürsün, gitmek anlamını yitirsin ve unutalım bu terkedişi dileyecek. Arkamı o bayrağa dönmek olacak en zoru. Eli yere indirdiğimde, hızlıca hareket etmeliyim. Birkaç saniye daha beklersem, önce kızlarımı salacağım geriye. Sonra biz yürüyeceğiz Fenerbahçe’ye… İçimden sayacağım tek tek. Ve o an da ayaklarımı çok şık bir hareketle uçağa doğru çevireceğim. Dayanamacağım. Çökmek isteyecek dizlerim. Karıma tutunacağım, kızlarıma dua edeceğim…
Arkadaki şarkıları bırakmak en zoru, en acı vereni bu olacak. Duymak isteyip, bekleyemeyeceğim mesela. Her haftasonu sevemeyeceğim tekrardan. Şükrü Saraçoğlunda gol sevinci yaşamaktan öte, bir taraftarı dünyanın en mutlu insanı yapamayacağım… Üzülüyorum. Kapılar açılacak birazdan. Beklemekte fayda var az daha.
Birkaç sene kaldı bu sahneyi yaşatmaya size. Duygularımı tahmin edemezsin büyük Fenerbahçe taraftarı. Sizden ayrılmayı düşünmek, aile fertlerinden birini kaybetmek gibi olacak, olmalı.
Ama daha var, o şık hareketi yapmaya daha süre, o ellerin kaldıracağı kupalar var.
Benim adım Alex De Souza.
Önce heykelini dik sonra kapının önüne koy.. Türk işi diye buna denir işte.. Yazık diyorum sadece..
Heykelini taraftar yaptırdı , taraftarın gönlünde de hala 1 numaradır Alex.
1 haftadır demediğimi bırakmadın alexe ama ...
ne kaçan şampiyonluklarda bu kadar üzüldüm ne yediğim biber gazlarından sonra 2 0 dan 2 2 olan gs maçında bile bu kadar üzülmemiştim
abi ne kadar kızsam da yaptıklarına böyle bitmemeliydi .. abi o Alex ya bu mu yani.. teşekkürler , by by demek midir ? nerede kaldı vefa.. olmadı böyle olmadı. affet kaptan yolun açık olsun.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Buna sebep olanları asla ve asla affetmeyeceğim.
Yarın ilk işim Alex isimli çubuklu bir forma almak olacak.
Alex gibi efsane böyle saçma bir olaydan gitti inanası gelmiyor insanın.
bir galatasaraylıyım.Ama sevdiğim 3 futbolcu vardır.Juan Roman Riquelme, Hagi , Alex
hepsi gözümde efsanedir.Çok ayıp ettiler Alex'e
Merak ediyorum.Kaç başarısı var Fener'in Aykut Kocamanla?
Kaç başarısı var Alexle?
Aykut hoca gibi şampiyonluk harici adam akıllı başarısı olmayan bir adamın sözünü dinleyip bir efsaneyi sezon ortasında göndermek hangi akla hizmettir?
Tamam Alex yaşlandı ama bu sezonda gol kralı olabilirdi.Bu sezonda bize gol atıcaktı.Yensekte yenilsekte berabere kalsakta ondan şık bir gol yiyecektik.Fener'in her golüne bala bak şansa bak derken onun golünü yiyince efsane yine şık bir gol attı diyecektik.Yazık ettiler reyise.
Seni unutmayacağız reis.Futbolun dehalarından biriydin Türkiye'de.Kendine iyi bak.
Twitterla pek alakam yok ama bakıyım dedim Alex'in twitterına bu nasıl bir alçakgönüllülüktür.Elinden geldiği kadar fanlarının mesajlarını yanıtlamış.Türklere türkçe, kendi vatandaşlarına ispanyolca cevap vermeye çalışmış.Biraz daha duygulandım.Geçmiş olsun Fenerbahçeli arkadaşlara...