Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

20 74.07%
  • Berabere biter

6 22.22%
  • Romanya kazanır

1 3.70%
Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 219 sonuç

Konu: Türkiye - Romanya | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Bilmeden yazıyorsunuz. Ligin ilk 4 haftasında kalede Tolga oynadı.(4. hafta'da Sivasspor maçında sakatlandı.)
    bilmeden degil, bilakis takip ettigimden yaziyorum. o donem gundemde o konusuluyordu. tolga avrupada cezaliydi sanirim, videoton maclarinda kaleye gececegi ve mac eksigi olmamasi icin oncesinde lig macinda oynatmayi dusunuyordu diye biliyorum ben senol gunes onuru ama simdi baktim oynatmamis lig macinda, ta ki tolga sakatlanana dek. tolganin sakatlanmasiyla alakali degildi benim bahsettigim. ustelik yazimin tamamini alintilasan demek istedigimi anlarsin diye dusunuyorum. tolga sakatlanana kadar onur 2. kaleciydi trabzonsporda, isin ozeti budur. sadece cevap hakkimi kullanayim dedim. bosa laf sallayanlardan degilim, benim bildigim durum bu sekildeydi. sen medyayi takip etmiyorsan ben ne yapabilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Bir galatasaraylı olarak Volkanı günahım kadar sevmem ama son 2 senedir çok formda olduğunu ve beğendiğimi söylemem gerekiyor. Volkanı neden tartışıyosunuz anlamıyorum. Adam iyi bir kaleci ve formda. Daha önce de bunu söylemiştim yine söylüyorum. Formda olanı değil formda olmayıpta ilk 11'e gireni tartışın arkadaşlar. Aslında tartışma bu yinde başlamış ama sonra tolga volkan kıyasına daha sonrada Direk volkana dönmüş

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Mesela Selçuk'un oynamaması lazım, performansı yeterli değil son dönemde, Nuri ise tam tersi. Emre de son dönemde fırsat buldukça asist yapıyor A. Madrid'de, ikisi bir anda oynamaz ama bence Emre tercih edilir gibi.
    Abi geçen maçlardan önce ligin en formda oyuncu oynayacak diye bir şey yok demişti Avcı.Selçuk'u kastettiği belliydi.Selçuk da milli takımda oynayabilmek için performansını düşürdü kesin ilk 11 bence

4. Default

Aygün süpersin, senin bu düzmantığına hayranım Bırakalım kim oynarsa nasıl oynarsa oynasın, ister rakip kaleyi şut manyağı yapalım, ister kale önünde kamyon çekelim, 3 puanı alalım da

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bazen alışılmışın aksini yapmak gerekir ve bu kadar bol ortasaha olan bir Milli takım da kim oynar hiç belli olmaz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Volkan - Gökhan - Ömer - Egemen - Hasan - Mehmet Topal - Emre - Tunay - Arda - Sercan - Umut

Yarın bu 11 çıkacak bence.

Sercan sağa çekilip solda Caner de olabilir.
    Last edited by uAburak89 : 11.Ekim.2012 at 19:30

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sahi, bir gökhan töre vardı n'oldu ona?

Volkan

GG - Kaya - Toprak - HAK

Emre - Selçuk

Sararer - Turan - Erkin

Bulut

En iyi 11'imiz bu olacaktır bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    sahi, bir gökhan töre vardı n'oldu ona?
    Gökhan Töre Rubin Kazan'da.Pek fazla forma giyemiyor ve en son oynadığında da kırmızı kart gördü.

ya valla yazmadan duramıyorum Ne tunay,ne Gokhan tore ne de Sercan milli takımın oyuncusu değiller. Bugun Hamit mi oynayacak Sercan mı diye tartışma yaşıyoruz yok böyle bir şey. Bu çocuklar umit milli seviyesindeler yani yaşlarından dolayı değil oyun olgunlugu açısından. Olcan'ı niye almaz gerçekten anlamıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Katılıyorum bende üstteki arkadaşa. Olcan son 1-2 senedir çok aktif oynuyor, gol de atıyor. En azından milli takıma çağırılması lazım bencede. Aydın Yılmaz var Olcan yok. Çok saçma.

Panik yapmadan sakin oynayıp 3 puanı alırız inşlAllah. Saha ve seyirci avantajıylada maçı kazanıcaz diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Olcan son 9 mactir bizimle degildi o yuzden daha once kadroda yer almis oyunculari cagirmayi tercih ettik ama Olcan'da tabi her zaman cagirilabilir.

Asıl şunu sormak lazım xxx neden 9 maçtır sizinle? Neye istinaden?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Olcan konusuna katılmıyorum.Aktif olmak yetmiyor ben takımında bile güven vermeyen bir oyuncuyu Milli takıma almazdım şahsen çok yanlış tercihleri var kendisinin.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Kimse Olcan süper oyuncudur olmazsa olmazdır demiyor ki tabi ki kusurları var. Sadece anlamak istediğimiz şey Aydın'da olup Tunay'da olup Olcan'da olmayan Ozan İpek'te olmayan nedir?
    Ya da Mert'te olup Onur'da olmayan nedir.
    Allah aşkına Mert 9 maçtır bizimle o yuzden aldım diye bir açıklama kabul edilebilir mi ya?
    Basın nasıl bunun üzerine "o zaman takımında bile oynamayan daha bu sene piyasaya cıkmış çok kötü maçlar çıkarmış bir oyuncu 9 maçtır neden sizinle" diye bir soru sormaz.
    Ha desinki ben onun yeteneklerine guveniyorum takımında oynamasa da her zaman hazır bir kaleci diğer kalecilerden farkı bu, o zaman susup oturalım ya.
    Ya da desinki Tunay'da Aydın'da şu var diğerlerinde yok. Susalım oturalım

Açıklamalar tatmin edici değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Kimse Olcan süper oyuncudur olmazsa olmazdır demiyor ki tabi ki kusurları var. Sadece anlamak istediğimiz şey Aydın'da olup Tunay'da olup Olcan'da olmayan Ozan İpek'te olmayan nedir?
    Ya da Mert'te olup Onur'da olmayan nedir.
    Allah aşkına Mert 9 maçtır bizimle o yuzden aldım diye bir açıklama kabul edilebilir mi ya?
    Basın nasıl bunun üzerine "o zaman takımında bile oynamayan daha bu sene piyasaya cıkmış çok kötü maçlar çıkarmış bir oyuncu 9 maçtır neden sizinle" diye bir soru sormaz.
    Ha desinki ben onun yeteneklerine guveniyorum takımında oynamasa da her zaman hazır bir kaleci diğer kalecilerden farkı bu, o zaman susup oturalım ya.
    Ya da desinki Tunay'da Aydın'da şu var diğerlerinde yok. Susalım oturalım

Açıklamalar tatmin edici değil.
    Dostum hocanın amacı yıllardır istikrardan uzak olan bu kadroyu artık bir iskelet yapmak belli ki o açıklamadan bu çıkarılır.

Bence haklı ben Mert daha iyi yada kötü demiyorum ancak 9 maçtır bizimle diyorsa burdan çıkan sonuç budur.Çok iskeleti bozmadan üzerine katkılar yapıyor demek ki, Onur zamanı geldiğinde oynacaktır.

Ufak şeylere çok takılan bir milletiz.Belirli bir sayı var ve üzerine maalesef çıkılamıyor yoksa şu ülke de o formayı hak eden kişi sayısı çok..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Volkan, Gökhan, Semih, Ömer, Hasan, Hamit, Mehmet, Arda, Emre, Sercan, Umut via Lig Tv.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Diziliş 4-2-3-1, Hamit tercihi Razvan Rat ile mücadele etsin diye herhalde. Çıkabilecek iyi kadrolardan birisi bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şu tek forvet hastalığından Milli Takımı bir türlü kurtaramadık gitti. Ortasahalar üretken olmazsa işimiz zor. Romanya'da aynı düzen ve anlayışla sahada olursa maç sıkışır ve beraberlik sonucu alır götürür.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Gokhan ? sakatlandı mı ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

arda'yı kanatta kullansa keşke avcı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Arda konusunda ntvsporda konuşurken, kendi kulübünde de aynı mevki deoynuyor falan dedi. Zaten taktik 4-2-3-1 olacakmış, 3'lünün ortasında ilk tercih hatta belki de tek tercih Arda olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Volkan - GG - EGEMEN - ÖMER - solda ARDA - ortada EMRE - TOPAL - sağda HAMİT - forvet arkası Emre Çolak - UMUT

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Aslında fena değil kadro seçimi. Hamit'in Rat'ın karşısındaki performansını merakla bekliyorum.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bugün Mevlüt'ü oynatacak gibi bir izlenim verdi bana Abdullah hoca. Dün NtvSpor'da Mevlüt'ün ligde 4 gol attığını söyledi birkaç kere. Bunu Mevlüt'ü oynatacağına dair bir ipucu olarak mı söyledi yoksa "bakın 4 gol atmış Mevlüt bile oynamıyor" mesajı vermek için mi söyledi maçta göreceğiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Volkan, Gökhan, Semih, Ömer, Hasan, Hamit, Mehmet, Arda, Emre, Sercan, Umut via Lig Tv.
    Kadro bu şekil olacakmış.Arda kendi takımında çok az ortada oynadı.Genelde kanatlarda oynuyor bu sene de.Kanatta daha etkili oluyor.Simeone başlarda ortaya çekti ama orta istediği verimi alamayınca yine kanatlarda kullanıyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

4-3-3 de oynayabilir bu kadro çok rahat.

----Topal----
    Hamit-Emre

Sercan-Arda
    ----Umut-----

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Volkan
    GG-Semih-Ömer-Hasan Ali
    Nuri-Emre
    Arda-Selçuk-Sercan

Umut

Çok mu zor anlamıyorum ki.Özellikle şu 5'li oyunun hakimiyetini tamamiyle bize verir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Volkan
    GG-Semih-Ömer-Hasan Ali
    Nuri-Emre
    Arda-Selçuk-Sercan

Umut

Çok mu zor anlamıyorum ki.Özellikle şu 5'li oyunun hakimiyetini tamamiyle bize verir.
    Selçuk formsuz..Semih'te..Umutta...Onun için..defans için..egemen...Sol kanat için..Caner...Forvet içinde...Burak düşünelebilirdi...Ha birde...Emre colak niye yok diye sormamak elde değil ? Emre-caner arasında kararsız kalırıdm..sırf tecrübesi var diye...caner'i oynatırdım..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Burak Yılmaz sakat, 2. maçta dahi olmama ihtimali var. Bugün duruma göre 60'lı dakikalarda Mevlüt dahil olabilir oyuna.

Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri